Benjamin Franklin Teknologiske Institut: Fremme af støttende læringsmuligheder for et forskelligt samfund af teknologiske studerende

TL; DR: Benjamin Franklin Teknologiske Institut, der blev grundlagt i 1908, giver en overkommelig sti til tekniske karrierer for undervurderede befolkninger i Boston-området. Det urbane universitet skaber mulighed gennem et praktisk læringsmiljø, der er rig med praktisk, karrierefokuseret viden. Med en 93% stillingsgrad er skolen blevet dygtig til at sikre, at den forbereder kandidater til livslang karriere i tech-branchen.

Benjamin Franklin, der blev født i Boston i 1706, sagde engang, at “Genius uden uddannelse er som sølv i minen.” Nu, mere end 200 år senere efter hans død, hjælper den store amerikanske opfinders bidrag til hans hjemby undervisere ved Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) med at identificere og uddanne unge talenter i området.

Nonprofit-kollegiet blev delvist grundlagt med midler, der blev testamenteret af Benjamin Franklin i 1789 til “indbyggerne i byen Boston.” I 1904 supplerede Andrew Carnegie, der betragtede Franklin som en helt, midlerne med en matchende gave, der blev brugt til at bygge skolen. I dag fortsætter Franklins arv med at inspirere skolens tilgang til læseplanudvikling og holistisk støtte.

Calvin Conyers, direktør for optagelser hos BFIT, og skolens logo

Calvin Conyers, direktør for optagelser, sagde BFIT leverer de færdigheder, som studerende har brug for livslang beskæftigelse.

”Vi tilbyder overkommelig universitetsuddannelse inden for høje efterspørgsel tekniske felter, herunder computerteknologi, biomedicinsk teknik og elektroteknik,” sagde Calvin Conyers, direktør for optagelser hos BFIT. ”Vores mål er at udstyre de studerende med job-klar færdigheder, der giver dem mulighed for at lykkes efter eksamen.”

BFIT fungerer som et forskelligartet samfund af studerende gennem et støttende læringsmiljø forpligtet til karriereberedskab inden for teknologi. Calvin sagde, at den urbane universitet, der kan prale af en 93% jobplacering, fungerer sammen med branchens ledere for at skabe ledninger til uddannelse, praktikpladser og job – hvilket sætter indtjeningspotentialet inden for rækkevidde for en traditionelt underbudt befolkning.

”De livslange færdigheder, som vores kandidater får, er blandt de største fordele, vi tilbyder,” sagde han.

En overkommelig vej til livslang karriere inden for det tekniske felt

Det hurtige tempo i de teknologiske fremskridt i de senere år skaber et kompetencegap i U.S. Situationen er så kedelig, at de nylige skøn tyder på, at så mange som 1,8 mio. Tekniske job kunne udfyldes i 2022.

Når arbejdsgivere søger efter kvalificerede arbejdstagere, træder BFIT ind for at skabe jobmuligheder for sine studerende og kandidater. Calvin sagde, at kollegiet holder fingeren på branchen for at sikre, at kurser forbereder de studerende til job, der skal udfyldes.

Studerende, der studerer fra BFIT

Mere end halvdelen af ​​BFIT-deltagere er første generation af universitetsstuderende.

”Hos BFIT er hvert kursus, du tager, påvirket af branche og har til hensigt at virkelig forberede dig på en karriere – ikke kun for at udfylde kredittimer,” sagde han. “Vores branchepartnere fortæller os, hvad studerende har brug for for at overleve i marken, og det er de kurser, vi tilbyder vores studerende.”

Kollegiet har med succes benyttet sig af denne teknik i årevis. Efter at Henry Ford introducerede den overkommelige Model T, blev skolens kursus for gas og benzinmotorer så godt besøgt, at eleverne stod op rundt om hjørnet af skolen bare for at blive placeret på en venteliste.

Calvin sagde, at BFIT stræber efter at introducere studerende til efterspurgte job, som de muligvis ikke nødvendigvis vil overveje. ”Der er mange tekniske felter, der er meget efterspurgte, som studerende ikke udsættes for, når de bliver opdrættet,” sagde han. ”Det handler om at introducere eleverne til alle de muligheder, der er tilgængelige for dem.”

Betjener Boston-området med en 93% jobplaceringsgrad

F.eks. Sagde Calvin, at BFITs optikerprogram, der forbereder studerende til stillinger inden for øjenundersøgelsesteknologi, kan prale af en 95% jobmængde. I Massachusetts er den gennemsnitlige startløn for optikere $ 48.000 om året, med jobmuligheder, der forventes at stige med 23% i løbet af de næste 10 år.

”Vi er den eneste skole i staten med et to-årigt optikerprogram, der forbereder de studerende til at designe og dispensere kontaktlinser og briller,” sagde Calvin. ”Ingen vokser op med at tænke på en karriere inden for det felt. Vores job er at give reel klarhed over nøjagtigt, hvad de får sig ind i. ”

At BFIT er det eneste college i staten med programmet, er især overraskende i betragtning af at Boston er et af de førende universitetsmetroområder i USA – og hjemsted for Boston University, Harvard og MIT.

Calvin sagde, at kollegiet primært fokuserer på en nichepopulation af studerende i Bostons indre by. ”Vi rekrutterer typisk studerende, der ikke har mulighed for at gå til andre skoler baseret på økonomi eller sommetider endda akademikere,” sagde han. ”Ofte er dette studerende, der virkelig er begejstrede for fireårige institutioner. Når først regningen kommer, er de klar over, at de ikke kan håndtere det økonomisk. ”

Med hensyn til opsøgende tapper BFIT traditionelle kanaler som gymnasier og universitetsmesser, men engagerer også samfundet via mere afslappede forretninger. “Vi har en person, der er opsøgende i samfundet, og som er strengt ansvarlig for at deltage i forskellige samfundsbegivenheder, basketballspil, ting af den art, for at opbygge interesse i områder, der typisk er svære at få adgang til.”

Små klassestørrelser betyder en praktisk praktikuddannelse og individualiseret opmærksomhed

Calvin sagde, at BFIT-instruktører er forfriskende fordomsfri, når det kommer til modgang. ”Befolkningen, vi betjener, består af studerende, der typisk har problemer udenfor, der kan påvirke deres uddannelsesmæssige oplevelse, uanset om de står over for forældreskab i en ung alder, økonomiske problemer, hjemløshed eller bare livssituationer, som den gennemsnitlige studerende ikke ville have” t ser traditionelt, ”sagde han.

Kollegiets aktive uddannelsesmæssige tilgang fungerer også som en nøgledifferentiering for studerende. I stedet for at læne sig mod praktikpladser til erfaringsmæssig læring, giver BFIT studerende laboratorieerfaringer gennem dets læseplaner.

”Her i Franklin laver studerende praktisk arbejde i det første semester inden for deres hovedstad,” sagde Calvin. “Det er helt anderledes end praktikpladser, hvor du virkelig bare henter kaffe og donuts, og så bliver du smidt ud i arbejdsstyrken og tvunget til at lære på farten.”

For eksempel giver BFITs computerteknologiprogram de studerende den praktiske viden og de færdigheder, de har brug for for at udmærke sig som edb-supportspecialister. Programmet fokuserer på grundlæggende elektroniske byggesten, styring, vedligeholdelse og software, der passer til en række karriereveje. Med de top 10% af netværks- og computersystemadministratormuligheder, der betaler $ 99.000 pr. År, forbereder BFIT kandidater til lukrative karrierer.

Calvin sagde, at skolen ikke er bange for at nix et program, når den forventer, at lønninger eller muligheder inden for dette felt falder. ”For tre år siden, lige inden jeg kom om bord, havde BFIT et bygningsdesign- og teknologiprogram, som vores præsident faldt på baggrund af forskning,” sagde han. ”Han ønsker ikke, at folk skal have eksamen i felter, der mangler rig mulighed.”

At sikre underforsvarede befolkninger har et enormt indtjeningspotentiale

Calvin, der har tidligere erfaring med administrative roller på to fireårige colleges, sagde BFIT’s tilgang er i modsætning til hvad han har set i højere uddannelse. ”Vores mission er helt anderledes med hensyn til at give livslange karrieremuligheder,” sagde han. ”Vi prøver bare at sikre os, at vores programmer er stærke, og at vores kandidater forlader alt hvad de muligvis har brug for for at få succes i deres branche.”

Fremover vil BFIT fortsat overvåge branchen for lovende karrieremuligheder. Calvin sagde, at skolen for nylig tilføjede en hovedbygning i Construction Management, hvor studerende lærer om de teknikker og teknologier, der er nødvendige for at overvinde fælles industrielle udfordringer.

”I Massachusetts vil job inden for konstruktionsstyring stige med 23% i løbet af de næste 10 til 15 år, ligesom vi ser i alle større byer,” sagde han. ”Hvert år vil vi fortsætte med at udvide ved at udforske den næste store ting, der giver de studerende en konkurrencefordel.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me