Xarxa de proxy de Luminati: permet a les empreses extreure dades web disponibles públicament a escala sense bloquejar-les

TL; DR: En un món en què la informació basada en les dades és vital per a la competència, Luminati té la missió d’ajudar les empreses a recollir informació de la web sense ser bloquejada ni enganyada. La xarxa P2P de l’empresa utilitza milions de dispositius inactius per aportar transparència a internet. Amb un cicle d’actualització contínua i un enfocament centrat en el client, Luminati està ajudant les empreses de tot el món a aprofitar el poder de les dades disponibles públicament.

Els títols d’avui proclamen que les dades han usurpat el petroli com el recurs més valuós del món. És fàcil esborrar aquests informes com a sensacionals, però les empreses que intenten obtenir un avantatge competitiu haurien de prestar molta atenció.

L’economia de dades – un sistema global en què es recopilen, s’organitzen i s’analitzen grans volums d’informació per crear valor – sens dubte està configurant el futur del negoci. Utilitzant un enfocament basat en dades, les empreses poden prendre decisions ben informades i identificar noves oportunitats, cosa que comporta una major eficiència, innovació i ingressos.

Però recollir informació a Internet no és tan fàcil com ho va ser una vegada. Molts llocs web ara bloquegen o mostren informació enganyosa quan s’envien massa sol·licituds des de la mateixa IP, cosa que indica que l’usuari està utilitzant un servei de proxy per recopilar dades..

Logotip de Luminati

Luminati és un servei de proxy potent que satisfà una àmplia gamma de necessitats d’agregació de dades.

Per garantir resultats fiables, els propietaris d’empreses experimentades recorren a serveis de proxy avançats com Luminati. La xarxa P2P de l’empresa utilitza les adreces IP residencials de milions de dispositius inactius per extreure dades de manera eficient i sense detectar-les.

“El proxy residencial, que vam inventar, és un nou tipus de proxy”, va dir Or Lencher, conseller delegat de Luminati, fundat el 2014. “Hem creat una situació guanyadora quan el propietari del dispositiu dóna el seu consentiment per aportar la seva adreça IP. a canvi d’un benefici valuós ”.

Els propietaris de dispositius que opten a la xarxa i comparteixen els seus recursos inactius reben una compensació de diverses formes, com ara aplicacions gratuïtes o sense cost per part d’un desenvolupador soci. Els recursos només s’utilitzen quan el dispositiu està connectat a wifi, no s’utilitza i té una bateria suficient.

En última instància, l’objectiu de Luminati és ajudar les empreses de tot el món a aprofitar el poder de les dades disponibles públicament aportant la transparència de nou a la xarxa de la manera més ètica possible..

Una xarxa P2P que aprofita el poder dels dispositius inactius

O ens ha dit que els actius més importants del sistema Luminati són els propietaris de dispositius, i la companyia treu totes les parades per assegurar-ne la protecció. Luminati només utilitza els recursos dels propietaris de dispositius que han donat tot el seu consentiment per convertir-se en parell, i tots els companys poden desactivar-se en qualsevol moment..

A banda de l’adreça IP del dispositiu, el SDK de Luminati no accedeix ni utilitza cap informació personal, i els recursos no s’utilitzaran mai amb finalitats com l’emmagatzematge o emmagatzematge de cripto. Els serveis de l’empresa compleixen plenament les lleis de protecció de dades, com ara GDPR, i Luminati supervisa l’ús mitjançant sistemes automatitzats i manuals per assegurar que totes les xarxes no tinguin abús..

Llumina en un iPhone i gràfic que denota la protecció de l'usuari

Luminati presenta a tots els usuaris d’aplicacions una opció de consentiment clara que pot ser revocada en qualsevol moment.

Els desenvolupadors d’aplicacions que reben el consentiment per encaminar el trànsit a través dels dispositius dels usuaris mitjançant l’SKK Luminati poden monetitzar les seves IP. Això els permet obtenir ingressos (fins a 5.000 dòlars per cada 100.000 usuaris) i oferir l’aplicació als usuaris sense anuncis ni de forma gratuïta. “Els desenvolupadors d’aplicacions i de programari que incorporen el nostre SDK reben bàsicament un nou canal de monetització”, va dir.

A partir d’estadístiques dels desenvolupadors socis (recordeu, Luminati no recopila dades personals), o bé ens va dir que el procés millora l’experiència de l’usuari.

“Els usuaris que opten a la xarxa Luminati solen passar del 10 al 15% més de temps amb l’aplicació, ja sigui perquè reben funcions premium o poden evitar anuncis molestos”, va dir. “Avui dia, tenim més de 40 milions d’IPs cada mes en tots els punts del planeta, fins i tot a l’Antàrtida”.

Cobertura IP global i més de 20 casos d’ús

Luminati analitza els clients per verificar que utilitzen la plataforma amb finalitats aprovades, com ara protecció de marca, intel·ligència comercial, proves web, agregació de dades de viatges o accions de naturalesa similar. No es permet que cap client utilitzi la xarxa Luminati per a atacs de DDoS, frau d’anuncis, correu brossa, compromís fraudulent, suplicació amb finalitats fraudulentes o activitat il·legal.

“Tot client potencial que vol provar la xarxa es fa mitjançant un procediment de compliment rigorós”, va dir. “Hem de saber qui són i quin és el seu cas d’ús, i els nostres agents de compliment són allà per gestionar personalment qualsevol informe d’abús”.

Imatges de compliment

Luminati estableix alts estàndards per al compliment de la indústria del proxy.

Avui, més de 10.000 clients, incloses moltes empreses Fortune 500, utilitzen les solucions de proxy de Luminati per diverses raons, la més comuna que és la intel·ligència competitiva.

“El comerç electrònic és una vertical important per a nosaltres”, va dir. “Una de les raons principals per recollir dades disponibles públicament és agrupar i comparar preus per a diferents productes i serveis, així com comprendre les tendències al voltant d’aquests preus”.

Els clients de la indústria de viatges, com ara agències, companyies aèries, hotels i empreses de vehicles de lloguer, utilitzen freqüentment les IP residencials de Luminati per agrupar i comparar preus. Per a aquests clients, la comparació de preus forma part de les operacions diàries, ajudant les empreses a guanyar avantatges competitius.

Els usuaris també aprofiten la xarxa per protegir la marca i per combatre el frau de publicitat en línia.

“Són dos verticals diferents, però són molt similars”, va dir. “En termes de protecció de marca, les empreses han de detectar productes falsos que venen en línia per defraudadors, i han de recollir quantitats massives de dades per fer-ho.”

Per detectar l’activitat publicitària fraudulenta i malintencionada, els clients poden imitar un usuari real d’un determinat comtat o ciutat per verificar l’exactitud de les dades de la campanya dels anuncis i dels enllaços d’afiliació a tot el món.

“Com que tenim tantes IP a tots els llocs del món, els nostres clients poden utilitzar la xarxa no només per recopilar dades, sinó per a recollir dades tal com es veuen des dels ulls d’un client concret”.

Cicle d’actualització contínua centrada en el client

Per estar al dia amb la demanda del client, O ha dit que Luminati llança diàriament de 30 a 50 actualitzacions de programari. La companyia ha invertit temps i diners importants en el seu equip DevOps, de manera que els productes evolucionen de forma excepcional. El ràpid cicle de desenvolupament també es deu a mètriques de rendiment definides amb cura i a una interacció constant amb els clients.

“No esperem que els nostres clients parlin amb nosaltres; venim a ells”, va dir. “Una gran part del meu temps ho dedico a viatjar arreu del món trobant clients de petites i grans empreses. I jo no sóc jo, tots els nostres responsables de productes estan al telèfon parlant amb els clients. “

Després de rebre comentaris, l’equip normalment treballarà per incorporar canvis suggerits a la plataforma a velocitat de rècord. La innovació amb rapidesa forma part de l’ADN de l’empresa i, a més, va dir que l’objectiu és mantenir-la així. Al cap i a la fi, Luminati està oferint un servei vital.

“La nostra proposta de valor és que realment no podeu extreure dades a escala sense fer servir Luminati”, va dir. “Som com una empresa d’electricitat: podeu crear una nevera, però necessiteu electricitat per funcionar-la. Bé, podeu analitzar les dades, però només si teniu forma d’extreure-la. ”

Ajudar els clients a aprofitar les dades per a la presa de decisions

O digueu que, en els últims anys, fins i tot les organitzacions menys inclinades tècnicament han començat a acceptar el fet que sense la presa de decisions basada en dades, probablement no sobreviuran.

“Com que som una de les úniques plataformes que ajuden a millorar la transparència en línia, considerem que és la nostra responsabilitat assegurar-nos que els clients no es bloquegin”, va dir. “Han de poder concentrar-se en les dades en si mateixes.”

Keren Pakes, cap de comunicacions de Luminati, va dir que també és el paper de l’empresa com a líders d’una àmplia xarxa de proxy IP per establir estàndards de recollida ètica de dades. “Sabem que les dades, amb tot el seu poder, han de ser segurs i segurs”, va dir. “Tenim previst celebrar el primer fòrum de compliment del tema a finals de febrer i esperem que sigui una tradició.”

O va dir que recentment va acollir una sessió educativa sobre ús de proxy ètics i recollida de dades a la Universitat de Ciències Aplicades d’Amsterdam. “És important que la propera generació d’estudiants es graduï amb els coneixements per garantir una indústria segura i sostenible”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me