WebHostingHub: allotjament de qualitat, preus econòmics i pressupostos senzills i eines de disseny de llocs intuïtius dissenyats per a emprenedors web i pimes.

TL; DR: WebHostingHub va obrir les seves portes el 2010, donant la benvinguda a empresaris web aspirants i petites empreses a tot arreu que busquen difondre les seves marques en línia. Des de la seva creació, la missió de l’amfitrió ha estat la d’oferir serveis d’allotjament i servei web d’alta qualitat necessaris per tenir èxit al mercat d’avui en els punts de preu accessibles per a les startups i les PIME que es pensin en el pressupost. Fa poc vam parlar amb WebHostingHub Brand Manager, Tim Evans, que ens va explicar com el constructor de llocs web propietari BoldGrid de l’empresa, els paquets d’allotjament costosos i la dedicació a l’assistència al client ajuden a fer que els somnis de negocis en línia dels seus clients siguin una realitat..

Quan WebHostingHub es va fundar el 2010, la indústria d’allotjament estava experimentant una gran transformació. Les petites marques d’allotjament es consolidaven i es consolidaven en l’actiu de les empreses més grans, deixant a molts propietaris i empreses de llocs preguntar-se què havia passat amb l’assistència al client personalitzada que oferien els seus amfitrions..

WebHostingHub Brand Manager, Tim Evans, ha estat amb la companyia des dels seus inicis i ha estat testimoni de primera mà de la gran migració dels propietaris de llocs cap a la marca..

“En aquell moment, sabíem que molta gent aniria a comprar”, va dir. “Va ser una oportunitat per trobar clients potencials i dir:” Hola, si el servei d’allotjament web s’està absorbint en una empresa més gran i no estàs satisfet amb el nivell de servei, mireu el que oferim. “

Captura de cap de Tim Evans i logotip de WebHostingHub

Tim Evans de WebHostingHub va dir que l’objectiu de la companyia és proporcionar allotjament de qualitat a preus econòmics.

Tim ens va dir que WebHostingHub va trobar una gran varietat de clients sensibles al cost que busquen un host que pogués satisfer els requisits pressupostaris estrictes de les noves empreses i petites empreses i que ofereix un servei d’allotjament de primera qualitat.

I, des del primer dia, la missió principal de WebHostingHub ha estat la de proporcionar als clients nivells de servei i tecnologia comparables o millorats als seus majors competidors, però a preus molt més assequibles..

Cultivar l’èxit amb solucions d’allotjament robustes a punts de preu més baix

Tim ens va dir que està molt orgullós del producte que ha creat l’equip WebHostingHub.

“Som una opció fantàstica tant per als consumidors nous a la web com per als que consideren costos”, va dir. “Amb nosaltres, aconsegueixen tot el que podrien obtenir d’un servei de gamma alta, com InMotion, però paguen molt menys.”

Per exemple, WebHostingHub va ser un dels primers amfitrions a proporcionar SSD gratuïts (unitats d’estat sòlid) als clients.

“Va ser un gran moviment”, va dir Tim. “Ens va alinear amb una cosa que podria fer una marca de gamma alta, però la donem a persones amb pressupostos molt més limitats”.

Captura de pantalla del conjunt de funcions de WebHostingHub

Els plans d’allotjament de WebHostingHub estan empaquetats en funcions i proporcionen les eines necessàries perquè els empresaris del web tinguin èxit.

L’objectiu, segons Tim, és mantenir-se al davant del que està fent la indústria per lliurar els productes i serveis més innovadors als propietaris de llocs.

“Formem el nostre personal per donar el mateix o millor servei que les marques de major cost ofereixen”, va dir. “Si un client ens truca amb alguna pregunta sobre una de les nostres noves tecnologies, hi estem per ajudar-los a guiar-la.”

Hi ha una raó per la qual WebHostingHub pot oferir serveis a un punt de preu molt inferior als seus competidors. I Tim ens va dir que l’estratègia és senzilla.

“La clau del nostre èxit és l’èxit dels nostres clients”, va dir. “L’única manera de mantenir baixos els nostres punts de preu és tenir clients amb èxit que es quedin amb nosaltres any rere any. Els nostres clients no llancen constantment empreses falleres ni tanquen els seus llocs. Això és perquè estem aquí per ajudar-los. Els donem tot el que necessiten per prosperar. “

Compromesa amb una filosofia “encantar cada client”

Perquè WebHostingHub prosperi, la companyia necessita que els seus clients creixin. Com a resultat, l’amfitrió ha adoptat el seu mantra “emocionar a cada client”.

“Aquesta ha estat la nostra filosofia fonamental des del començament”, va dir Tim. “Es troba en plaques a tota l’oficina perquè una estratègia primera per part del client és la de diferenciar-nos de la competència.”

A WebHostingHub, la filosofia corporativa és molt més que una consigna inspiradora. Tim ens ha explicat que és evident en totes les iniciatives de la companyia i fins i tot en la seva estructura interna.

Collage de fotos de l’equip WebHostingHub

L’equip de WebHostingHub es compromet a proporcionar suport personal per garantir experiències òptimes per a tots els clients.

“Tenim un departament d’experiència en el client que té com a objectiu principal defensar el client i ser l’advocat del client”, va dir. “Aporten el màxim de comentaris dels clients i revisen els viatges dels clients.”

Tim va assenyalar que l’equip va llançar recentment un nou sistema de retroalimentació dels clients que proporciona analítiques de dades en temps real.

“Això ens permet saber exactament què volen els clients i on es troben amb dificultats”, va dir. “Cada trimestre, els projectes que portem al nostre comitè de direcció han de tenir un valor empresarial alineat amb l’èxit dels nostres clients. Així és com fem les coses al 100%. “

BoldGrid: simplificació del disseny web de bricolatge per als usuaris de WordPress

Molts empresaris web i petites empreses que busquen allotjament web barat no tenen pressupostos enormes per gastar en desenvolupadors o equips de màrqueting digital. Com a resultat, WebHostingHub i la seva marca germana, InMotion Hosting, van desenvolupar l’intuïdor constructor de llocs BoldGrid.

“Els nostres clients utilitzen BoldGrid, que es troba a la part superior de WordPress”, va dir Tim. “Amb BoldGrid, poden construir tot des de zero. Va ser dissenyat per a la persona de bricolatge que no vulgui embolicar-se ni perdre’s les males herbes. “

Tant si els clients creen el seu contingut a MS Word o a OpenOffice Writer, BoldGrid facilita enganxar totes les seves millors idees en una plantilla i, a continuació, publica-les en línia en un procés ràpid d’un clic..

“És increïblement fàcil d’utilitzar”, va dir Tim. “Però, si es plantegen alguna pregunta, poden dirigir-se al nostre centre de trucades a EUA.”

I, una vegada que els llocs estan en funcionament, WebHostingHub també té seguretat protegida mitjançant la protecció DDOS d’avantguarda.

“Hem invertit molts diners en la nostra protecció DDOS”, va dir Tim. “El nostre sistema de seguretat és un dels millors de la indústria.”

Següent: Nous processos i eines per facilitar la vida dels propietaris de llocs

Tim ens va dir que WebHostingHub no vol ser tan bo com els serveis d’allotjament d’alta gamma d’ahir, sinó que vol ser tan bo com el de demà. Com a resultat, l’equip es troba constantment immers en nous projectes i desenvolupant tecnologies innovadores.

“Ara mateix, estem construint un procés de comanda actualitzat”, va dir Tim. “Millorarà l’experiència del client des del primer moment, fent més fàcil que mai la compra dels productes adequats. El millor de tot, no només ajudarà els consumidors, sinó que també impulsarà els nostres afiliats. “

WebHostingHub tampoc està acabant de perfeccionar BoldGrid.

“És una eina fenomenal de creació de llocs web, però volem que tingui més èxit”, va dir Tim. “Estem experimentant maneres d’instal·lar automàticament temes preempaquetats i plantilles de la indústria. Hi anirem allà per al client que hagi de moure’s el més ràpidament possible i col·locar el terreny en marxa. La mateixa setmana que compren un producte de nosaltres, tindran un lloc web creat i a punt per aparèixer. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me