VirtualAssistants: 20 anys d’experiència proporcionant oportunitats de treball remotes prèviament projectades a persones reals dels Estats Units.

TL; DR: Si cerqueu oportunitats legítimes i de gran qualitat per treballar des de casa, no busqueu més que VirtualAssistants. El lloc provat per temps és una rica font de treballs remots en suport tècnic, atenció al client, xarxes socials, redacció i telemàrqueting, entre altres camps. Amb un procés de registre senzill i assequible i un enfocament continuat en les millores del sistema, VirtualAssistants avança la seva missió per connectar persones de tot el país amb llistats de treballs remots prèviament seleccionats.

Ja fa deu anys, l’oportunitat de passar la jornada laboral en la comoditat de casa vostra (portàtil, sofà, sabatilles esbojarrades i tot), semblava poc més que un somni de pipa..

Avui en dia, els directius que comencen a avançar comencen a adoptar la idea del treball remot, sobretot a la llum d’una àmplia investigació que demostri els seus beneficis. En un estudi recent, el professor de Stanford, Nicholas Bloom, va trobar que els telecomissaris gaudien de la productivitat augmentada, feien pauses més curtes, demanaven menys temps de descans i tenien menys dies malalts en comparació amb un grup de control intern..

La implementació d’una mà d’obra remota també ajuda a les empreses a reduir costos per l’espai d’oficines, la tecnologia i les absències no programades. També és bo per al medi ambient, tenint en compte que una mà d’obra remota dels Estats Units estalviarà dos mil milions de galons de gas a l’any eliminant el temps de conducció innecessari..

Logotip de VirtualAssistants

El lloc és una font senzilla per a aquells que busquen treballar des de casa o contractar empleats remots.

Tot i així, no sempre és fàcil perseguir aquestes valuoses oportunitats.

És allà on entra VirtualAssistants, un dels taulers de treball virtuals més establerts als EUA, proporcionant als membres un lloc segur i legítim per sol·licitar el treball prèviament seleccionat des de les oportunitats de casa.

“Més empreses contracten treballadors remots, però ens pot trigar hores i hores a trobar aquestes feines i fer que els empresaris els publiquin al nostre lloc amb descripcions completes de treball i informació legítima de contacte”, va dir Belinda Stringer, fundadora i directora de VirtualAssistants. “Ens facilita que pugueu trobar llocs de treball virtuals d’alta qualitat que us permetin treballar des de casa en pocs clics”.

Amb el pas dels anys, el lloc provat en temps ha evolucionat fins a una rica font de treballs remots en suport tècnic, atenció al client, xarxes socials, redacció i telemàrqueting, entre altres àrees. Per començar, és fàcil amb els plans d’adhesió assequibles i el procés de registre senzill del lloc. Amb futur, Belinda va dir que VirtualAssistants continuarà centrant-se en les millores del sistema per connectar millor persones de tot el país amb oportunitats laborals remotes..

Sol·liciti feines legítimes i d’alta qualitat amb rapidesa i facilitat

Belinda va fundar VirtualAssistants després de cansar-se de la seva carrera de personal corporatiu i de decidir iniciar una borsa de treball el 1999.

“En aquell moment, Internet estava en les seves primeres etapes”, va dir. “Ja havia comprat un lloc de treball a la zona de Columbus, Ohio, quan vaig veure que algú esmentava un assistent virtual en un fòrum. Així que vaig anar a Network Solutions, escrivint VirtualAssistants.com i, segurament, estava disponible per al voltant de 39 dòlars. “

Inicialment, Belinda tenia previst crear una taula de treball tradicional per a oportunitats remotes. Però es va assabentar de quina era la difícil manera que l’entorn estava ple d’estafadors que intentaven provocar una ràpida reputació de persones que busquen feina desconcertades. És per això que s’ha pres molt seriosament el procés de cribratge.

Feines d'assistent virtual: borsa de treball virtual

VirtualAssistants ajuda a les empreses a trobar talents remots qualificats als Estats Units.

“Jo havia estat sol·licitant treballs virtuals en aquell moment, i vaig veure tantes feines estafades allà”, va dir. “Fins i tot em vaig estafar una vegada! Va ser llavors quan vaig decidir que fos un directori privat de treballs només per a membres que havien estat seleccionats prèviament i aprovats com a legítims. “

Quan Belinda va treure els dits dels peus al mercat, no hi havia molta competència. Va dir que les poques empreses de l’espai, com Workaholics4Hire, es van plegar en un parell d’anys. VirtualAssistants, per la seva banda, porta més de dues dècades en el negoci, cosa que Belinda acredita a la capacitat de l’empresa d’adaptar-se al pas de l’evolució de la indústria..

“L’empresa ha canviat diverses vegades al llarg dels anys i seguim intentant millorar el programari per als sol·licitants d’ocupació i millorar la tecnologia de cerca”, va dir. “També vaig actualitzar la borsa de treball de l’any passat a una plataforma més intel·ligent.”

El procés de cribatge notòriament estricte de VirtualAssistant tampoc perjudica. Belinda va de nou i cap a prop amb gairebé tots els empresaris que publiquen una feina per assegurar-se que utilitzen comptes legítims de correu electrònic d’empresa, tenen un lloc web d’empresa establert o un perfil de LinkedIn i inclouen una descripció completa del treball. “Si no sou una empresa legítima, no accedireu a la nostra borsa de treball, període”, va dir.

Cerqueu feina a les xarxes socials, assistència tècnica i atenció al client & Més

Belinda ens va dir que inicialment, la companyia arribaria a les empreses i les va convèncer perquè obrissin la ment als avantatges de contractar treballadors remots. Ara, la tendència del treball des de casa és la que no veu disminuir en cap moment, tant per a petites empreses com a grans empreses. Al cap i a la fi, Internet és una cosa potent, que els permet originar talents estatals i fins i tot a nivell nacional.

Belinda ens va dir que hi ha una petita advertència: a causa de les regulacions diferents, algunes empreses no poden contractar entre línies estatals, però Belinda va dir que moltes altres poden fer-ho. “És per això que he configurat la taula de treball amb paràmetres, de manera que les tasques s’etiqueten per estat, a qualsevol lloc dels EUA o en diversos estats, per restringir les coses”, va dir..

Els usuaris també poden buscar feines remotes en nou categories, incloses la comptabilitat i la facturació; administratiu i clerical; informàtica i tècnica; servei d’atenció al client; mèdic; professional i directiu; vendes, telemàrqueting i màrqueting; ensenyament, tutoria i traducció; i escriptura, edició i correcció de notes.

Entrades de feina recents

Els membres de VirtualAssistants poden reduir els resultats de la cerca mitjançant diverses categories de treball.

Pocs llocs de treball recents porten a la gamma, des d’un nutricionista i desenvolupador de receptes metabòlics remots a comptables a temps parcial a Califòrnia, Nova Jersey, Nova York i Wisconsin. Belinda va dir que sovint es troba amb publicacions de suport tecnològic, una àrea d’alta demanda en la indústria d’hostatge, sobretot tenint en compte que el 44% dels consumidors es dedicaran a la seva empresa en un altre lloc després d’haver rebut un mal servei al client.

“També hem vist una gran tendència a les empreses que busquen persones en funcions de màrqueting i tipus de SEO”, va dir Belinda. “També hi ha molts treballs administratius, d’atenció al client, escriptura, transcripció i redacció.”

Finalment, els usuaris poden cercar llocs de treball en funció del temps laboral, amb categories com ara a temps complet, a temps parcial, a la temporada i a l’horari flexible, entre altres opcions. Qualsevol persona pot buscar feina al lloc i rebre informació limitada, inclòs el títol i l’estat de la feina. Per obtenir informació essencial de l’empresa i de contacte, però, els usuaris s’han de registrar com a membres que busquen feina. Els costos són mínims i inclouen l’elecció d’una petita quota mensual o un càrrec anual amb descompte.

Un enfoc continuat en la millora de l’experiència de l’usuari

Al final del dia, la preocupació principal de Belinda és mantenir la confiança tant dels nous membres com dels clients fidels que han cregut en VirtualAssistants durant dues dècades.

“Passem molt per assegurar-nos que les feines que publiquem són d’alta qualitat i volem que els nostres clients se sentin còmodes sabent-ho”, va dir. “Aquesta és la nostra màxima prioritat.”

Pel que fa a l’actualitat, Belinda ens ha explicat que la companyia continuarà amb l’aprovat i realitzat enfocament de la millora del lloc i afegint més funcions destinades a facilitar la vida dels sol·licitants d’ocupació..

“Actualment estem treballant per millorar les funcions de cerca i coses similars i continuarem afinant el sistema mentre avancem”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me