Veeam mostra una innovació contínua amb Disponibilitat Orchestrator ™: automatització de solucions de recuperació de desastres per a empreses

TL; DR: En un món digital, els clients esperen disponibilitat tot el dia. Veeam ajuda les empreses a oferir-ho amb una suite completa de productes de còpia de seguretat, recuperació de desastres i gestió de virtualització. Ens estem centrant en una de les eines més noves de l’empresa, Veeam Availability Orchestrator, que automatitza i posa a prova els plans de recuperació de desastres. Amb l’objectiu de donar a les empreses Always-On Availability ™, Veeam és una elecció senzilla pel premi Choice als nostres desenvolupadors per la innovació contínua en solucions de recuperació de desastres..

Probablement no observeu els senyals que us indiquen que agafeu les escales en lloc de l’ascensor en cas d’incendi. Els simulacres són només un moment per remenar fora i socialitzar-se amb companys de feina a l’aparcament.

Tanmateix, quan el fum ompli els passadissos, estareu encantats de la preparació. Aquest és el mateix concepte de Disponibilitat Orquestra, el producte més nou de Veeam, líder de còpia de seguretat de dades i recuperació de desastres.

A prop d’una versió beta, Veeam Availability Orchestrator facilita l’enorme procés de prova, execució i documentació de plans de recuperació de desastres. Sense un procediment sòlid a seguir, segons el vicepresident d’Estratègia de Producte, Doug Hazelman, les empreses empresarials perdran milions en temps d’aturada, reputació malmesa i pèrdua de productivitat.

“He estat en més simulacres de foc que no he estat en incendis”, va dir. “En cas que passi alguna cosa, has de saber actuar. Sense tenir entès i documentat aquell pla de recuperació de desastres, és molt difícil saber què fer després. Aquí és on ajuda Orchestrator. “

Veeam Availability Orchestrator afegeix automatització a la recuperació de desastres

Com amb tots els productes de l’empresa, Veeam Availability Orchestrator ajuda els clients a aconseguir el que l’empresa anomena Always-On Availability ™.

“Podríem tenir una forma adequada quan Netflix o Facebook baixin, però les empreses no tenen tolerància als temps d’aturada”, va dir Doug. “La gent no pot fer el seu treball i és molt costós”.

Actualització automàtica de les polítiques de les respostes i rèpliques d’orquestració

La configuració d’un pla de recuperació de desastres a Veeam Availability Orchestrator comporta fonamentalment configurar polítiques per identificar problemes i agilitzar el procés de recuperació de canvis..

Collage que il·lustra les funcions de Availability Orchestrator

Veeam Availability Orchestrator ajuda els clients a automatitzar el seu pla de recuperació de desastres.

“A mesura que canviï el vostre entorn, aquestes polítiques s’actualitzaran automàticament per a l’entorn que canviï”, va dir Doug. “No heu d’anar i actualitzar-lo cada dia. Es actualitza automàticament en segon pla. “

Proves automatitzades – i no disruptives – Per mantenir la fiabilitat

Veeam va ser pioner en les capacitats de proves automàtiques del seu programari de còpia de seguretat i replicació fa diversos anys i es va basar en el codi base per automatitzar les proves de recuperació de desastres..

“Voleu assegurar-vos que l’heu provat abans que ho necessiteu”, va dir Doug. “Podeu dir a Orchestrator que realitzi una prova setmanal, que passi a través de les llistes de verificació, assegureu-vos que tot està bé i que us digui si passa alguna cosa dolenta.”

Actualitzacions integrades del compliment de la documentació

Amb tants dels clients de la companyia que es plantegen amb els requisits rigorosos de compliment i regulació, Doug va dir que un dels avantatges principals de Veeam Availability Orchestrator és la capacitat de documentar i actualitzar el pla de recuperació del desastre.

“Si heu de poder produir el vostre pla ràpidament, no voldreu haver-lo d’imprimir i tenir tots aquests lligants asseguts”, va dir. “Surten fora de data molt ràpidament. Amb Orchestrator, podeu fer clic en un botó, que documentarà el vostre pla i l’enviarà al departament de compliment o a qui ho necessiti en aquell moment concret ”.

Orchestrator permet als usuaris establir llindars per actualitzar automàticament la documentació de recuperació de desastres si, per exemple, l’entorn canvia més d’un 10%.

L’informe de disponibilitat anual il·lustra el desfasament per aconseguir una fiabilitat

Veeam reuneix cada any comentaris de més de 1.000 responsables de decisió informàtica de tot el món sobre els seus reptes en proporcionar entorns sempre disponibles i sempre connectats.

L’informe del 2016 va mostrar que més del 80% dels enquestats tenen el que Doug va anomenar un buit de disponibilitat. “Estem parlant amb clients del món real i descobrim que molts dels informàtics i dels CTO amb què parlem no són capaços de complir amb aquesta expectativa de tolerància zero per temps morts”, va dir..

Portada de l’informe de disponibilitat de Veeam

L’informe de disponibilitat anual de Veeam mostra que els professionals de les TI no poden lliurar la fiabilitat que desitgen.

De manera alarmant, la investigació va demostrar que, malgrat invertir en millores del centre de dades, el nombre mitjà, la durada i el cost de les interrupcions no planificades han augmentat: les organitzacions experimenten al voltant de 15 temps d’inici cada any amb una durada aproximada de dues hores per a aplicacions de missió crítica i gairebé sis hores per a altres serveis. . El cost anual de les interrupcions s’eleva fins als 16 milions de dòlars, que són 6 milions de dòlars més que els investigadors de Veeam que van descobrir el 2014.

“Tant si es tracta d’un centre de dades baixat com d’una aplicació, o potser fins i tot d’una sola màquina virtual, voleu posar-lo a disposició el més ràpid possible per evitar qualsevol interrupció”, va dir Doug..

Els enquestats van valorar sistemes de recuperació d’alta velocitat i evitació de pèrdues de dades, amb més de la meitat dels entrevistats que van dir que eren capacitats desitjades que mancaven dels seus centres de dades.

Veeam s’equipa amb els clients per impulsar la direcció i la innovació

Avançant, Doug va dir que Veeam estudiarà les solucions per als núvols gestionats, els núvols públics i els productes de programari com a servei, que expliqui la disponibilitat a la premissa..

Els líders i socis de l’empresa debatran sobre les ampliacions, nous productes i molt més a VeeamON, la conferència anual de la companyia sobre la disponibilitat de totes les coses. Amb l’edició del 2017 que es va celebrar al maig a Nova Orleans, Doug va dir que la companyia espera uns 3.000 assistents.

Fotos de VeeamON 2016

VeeamON 2017 comptarà amb demostracions de productes, anuncis i sessions educatives sobre com millorar la disponibilitat.

“És una bona secció transversal, des dels professionals de les TIC fins a les CTO”, va dir. “És una gran oportunitat d’aprenentatge sobre la disponibilitat en general, però, per descomptat, ens aprofundirem en com configurar i configurar els nostres productes i anunciarem diverses novetats.”

Més enllà d’escoltar els analistes de la indústria i observar les tendències informàtiques, Doug acredita els clients i les seves experiències per inspirar el desenvolupament de productes de Veeam..

“Comprendre les seves necessitats i els seus reptes són els tipus de coses que ens ajuden a seguir avançant”, va dir, i va afegir que la companyia pretén oferir funcions i funcionalitats que els usuaris necessiten alhora que creen noves solucions a la indústria..

“Tenim una història d’innovació en poder escoltar els clients, entendre el que ens diuen que volen o necessiten fer”, va dir. “Aleshores, tornem i ho lliurem de manera que realment no pensessin que funcionaria o seria aplicable.” Ningú no els va demanar perquè no sabien que es podrien lliurar. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me