Una xarxa i servei d’emmagatzematge en núvol patentat basat en l’espai: SpaceBelt assegura dades crítics i de gran valor per a la missió mitjançant satèl·lits amb òrbita terrestre baixa

TL; DR: SpaceBeltTM està en una missió per superar els reptes de seguretat mitjançant la construcció d’una xarxa aïllada global d’emmagatzematge de dades en núvol alimentada per satèl·lits d’òrbita terrestre baixa (LEO) en un anell òptic al voltant de la terra. SpaceBelt proporciona seguretat de nova generació mitjançant l’aïllament de la infraestructura terrestre, SpaceBelt pot protegir fins i tot les dades del sector i del govern més sensibles. Amb un ampli espectre de casos informàtics i d’ús de blockchain comportamentals a l’horitzó, SpaceBelt està disposat a elevar els serveis al núvol a noves altures.

Desplaçar-se pel petroli i l’or: la informació és la nova moneda global.

Algunes de les empreses més grans del món, com Amazon, Google i Microsoft, també són les més riques en dades. Els conjunts de dades confidencials són crítics per a les missions dels governs i les forces militars a tot el món i un actiu estratègic per a les empreses. I les dades ara impulsen innovacions revolucionàries en intel·ligència artificial i aprenentatge profund.

Com a valor de salts de dades, també ho fa la importància de la seguretat en línia. S’espera que els danys globals de ciberdelinqüència superin els 6 bilions de dòlars anuals el 2021, cosa que suposa un augment del 100% des del 2015, i s’espera que el valor de les primes d’assegurança cibernètica registrades a tot el món arribi als 7.500 milions de dòlars el 2020..

Dennis Gatens, cap de cap i logo de SpaceBelt

Dennis R. Gatens, director comercial comercial, ens va fer una ullada interior a SpaceBelt.

Però, fins i tot amb l’assegurança, hi ha algunes coses que no podeu recuperar: penseu en el patrimoni de la marca, els clients, els danys de reputació, la pèrdua de valoració i les distraccions del vostre pla estratègic. La protecció d’aquests actius requereix un enfocament fora del món (com el que es va desplegar per SpaceBelt de Cloud Constellation Corporation, una xarxa de deu satèl·lits LEO per a emmagatzematge de dades de propera generació..

“Aquesta és una manera d’aïllar i protegir les dades i, a continuació, tenir accés en temps real i segur a ella des de qualsevol lloc del món”, va dir Dennis Gatens, director comercial de SpaceBelt. “És impossible tenir una xarxa perfecta com aquesta a la terra, tant econòmica com estructuralment”.

La seguretat de dades altament sensibles a la xarxa d’emmagatzematge en núvol patentada i basada en satèl·lit d’EspaiBelt allibera les organitzacions dels riscos jurisdiccionals i de la vulnerabilitat inherent a Internet. Quan es llança, el servei en núvol de SpaceBelt té el potencial de canviar fonamentalment la manera com els proveïdors de serveis, les empreses i els governs de tot el món transmeten i emmagatzemen dades..

Seguretat de pròxima generació mitjançant l’aïllament de les infraestructures terrestres

El mercat espacial mundial ha experimentat un ràpid creixement en els darrers anys. Segons la NASA, la seva valoració va passar de 176 mil milions de dòlars el 2006 a més de 345 mil milions de dòlars el 2018, només 12 anys després.

Els satèl·lits LEO estan atraient un interès particular (Bloomberg ha arribat fins a descriure el segment de mercat com la pròxima carrera espacial). Cloud Constellation Corporation ho considera com la transformació del núvol de l’espai. A diferència dels satèl·lits geoestacionaris típics (GEO), que operen a unes 22.000 milles per sobre de la superfície de la Terra, aquests satèl·lits orbiten a una altitud de 1.200 milles o menys.

Cloud Constellation Corporation, amb seu a Washington, D.C. i Los Angeles, va entrar en aquest mercat emergent el 2015 quan va ser fundada pels veterans de la indústria de comunicacions per satèl·lit Hooshang Kaen i el desaparegut Scott Sobhani. La companyia factura la seva xarxa global gestionada patentada basada en l’espai i l’emmagatzematge de dades al núvol com a Data Security-as-a-Service (DSaaS).

“Els fundadors van desenvolupar la idea de crear una oferta de serveis que permeti un nivell més alt de seguretat de la xarxa privada i combinant-la amb l’emmagatzematge de dades fora del terreny o fora del terra”, va dir Dennis. “Amb SpaceBelt, teniu una constel·lació de satèl·lit que emmagatzema les vostres dades i una infraestructura de núvol que proporciona connectivitat directa a les ubicacions empresarials disperses geogràficament d’una organització.”

SpaceBelt utilitza dos tipus de satèl·lits per al seu servei en un complet aïllament de la infraestructura terrestre. Primer, la informació es mou de l’organització a través d’un satèl·lit geosíncron del soci, que la retransmet a (i des de) la xarxa de satèl·lits SpaceBelt LEO de satèl·lits d’emmagatzematge de dades..

Les dades emmagatzemades a la xarxa privada i segura només es pot accedir a través d’un terminal SpaceBelt. Els socis de satèl·lits GEO proporcionen una cobertura global. Si bé SpaceBelt gestiona l’accés a la xarxa, no té la possibilitat d’accedir a les dades del client.

Una xarxa de satèl·lits global que utilitza un anell òptic al voltant de la Terra

Abans d’assegurar la seva posició a l’espai d’emmagatzematge de dades per satèl·lit, Dennis va dir que la companyia s’havia d’assegurar que algunes peces clau de la tecnologia estaven preparades per a la seva implementació. Per estimar la maduresa d’aquestes tecnologies, SpaceBelt va utilitzar els nivells de preparació tecnològica (TRLs), un mètode desenvolupat per la NASA per proporcionar una comprensió uniforme i gestionar el risc..

“La capacitat d’emmagatzematge de dades, les capacitats de processament associades a la gestió de l’emmagatzematge i el suport a la informàtica de vora i la tecnologia òptica va haver de pujar la corba TRL”, va dir. “Ara han madurat i confiem molt en aquestes funcions.”

La constel·lació de 10 satèl·lits LEO de SpaceBelt transfereix informació a través d’un anell global en el qual cada satèl·lit es connecta al següent mitjançant enllaços òptics inter-satèl·lits redundants (ISL), permetent als clients accedir-hi globalment sense cap punt de contacte terrestre..

Liderant la Transformació del Núvol de l'Espai

Liderant la Transformació del Núvol de l’Espai.

“Això significa que podeu connectar-vos a la nostra xarxa des de la ubicació de la vostra empresa a Nova York i que les dades puguin recórrer el timbre i després saltar, per exemple, a la vostra empresa de Hong Kong, tot i estar aïllat de la infraestructura terrestre”, va dir Dennis..

La xarxa de 1,6 petabytes inicial d’emmagatzematge en satèl·lit, que fonamentalment crearà una infraestructura en núvol amb capacitat d’emmagatzematge de dades dinàmicament i amplada de banda de xarxa a l’espai, pot resultar especialment útil per a organitzacions multinacionals que operen amb qualsevol nombre d’instal·lacions del món..

“La nostra visió és liderar la transformació en núvol de l’espai, aportant el valor real a les organitzacions alhora que es proporciona la màxima seguretat en el buit aeri”, va dir Dennis..

Atenció a les organitzacions més freqüents

Tot i que cap tecnologia o organització no és immune als atacs en línia, les indústries amb actius de dades altament sensibles i crítics amb la missió són especialment propenses al risc. Dennis ens ha explicat que els cinc llocs més atacats amb freqüència en els últims cinc anys són l’assistència sanitària, la fabricació, els serveis financers, el govern i el transport, tots els quals SpaceBelt vol participar a través de la base de socis del canal global..

“No busquem emmagatzemar correus electrònics o imatges d’una persona”, va dir. “Estem centrats en el segment de mercat per al qual no hi ha una pòlissa d’assegurança que protegeixi de l’impacte a causa de la pèrdua o incompliment de dades. Penseu en termes de dades d’alt valor. ”

Moltes d’aquestes organitzacions tenen un pressupost il·limitat per a la seguretat de les dades i un desig clar de trobar una solució que no havia estat disponible en el passat, fins i tot si això requereix pagar una prima.

“Creiem que portem al mercat un servei en núvol amb un nivell de seguretat de dades que simplement no és possible amb la infraestructura terrestre, sobretot si necessiteu moure les dades i tenir accés globalment”, va dir Dennis..

Com que el disseny de satèl·lits de SpaceBelt està basat en programari, l’empresa també té previst construir una infraestructura virtualitzada a l’espai, que permeti als desenvolupadors portar aplicacions en línia altament segures i específiques per a la missió. La disponibilitat global de la xarxa també presenta un fort cas d’ús en la informàtica de punta.

Amb aquesta finalitat, SpaceBelt ha estat treballant estretament amb IBM per aportar les seves capacitats de núvols, informàtica de punta i blockchain a la seva infraestructura de núvols basada en satèl·lits. La companyia preveu la demanda d’aquests recursos dins del govern i militars, així com el sector comercial.

“La combinació de les nostres tres capacitats: connectivitat global com a xarxa privada, capacitat d’emmagatzematge de dades i informàtica de punta, és realment emocionant”, va dir Dennis. “Ningú més parla d’aquesta combinació.”

On Horizon: Disseny i fabricació de satèl·lits

Cloud Constellation Corporation està tancant actualment el finançament de la Sèrie B i està en procés de fer seleccions de proveïdors de tecnologia clau. Al maig, la companyia va seleccionar Leo Stella a Seattle com a fabricant de satèl·lits. La companyia està en procés de triar un soci de serveis de llançament per satèl·lit abans del llançament previst al quart trimestre del 2021.

Mirant endavant, Dennis va dir que Cloud Constellation Corporation té previst aprofitar els recursos en núvols disponibles a la infraestructura SpaceBelt mitjançant l’allotjament d’algunes aplicacions úniques a la xarxa, incloent-hi capacitats de blockchain segures..

“Serà un mercat realment interessant”, va dir. “La tecnologia, l’economia associada amb el cost de fabricació i el cost dels serveis de llançament es mouen en la direcció adequada per donar suport a l’evolució del mercat.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me