Un enfocament centrat en el client: les solucions fiables i escalables d’Hostimul ajuden els usuaris de tots els nivells d’habilitats a construir i mantenir la presència en línia

TL; DR: Fundada el 2017, Hostimul s’està guanyant reputació per les seves solucions d’allotjament fiables, escalables i a un preu competitiu. L’objectiu principal de l’empresa és guanyar la confiança inigualable dels seus clients proporcionant el suport permanent que necessiten per crear i mantenir una presència en línia amb èxit. Amb un període de prova de 30 dies i una garantia de satisfacció del 100% per a tots els plans compartits, Hostimul promou el seu compromís amb posar a l’usuari primer.

Ja no hi ha cap dubte que estem totalment immersos en una era tecnològica. És clar que socialitzem mitjançant plataformes en línia, comprem mercats virtuals, delegem tasques professionals en intel·ligència artificial i, fins i tot, eduquem els nostres fills mitjançant pedagogia digital.

Tenint en compte això, hauríeu de pensar que gairebé tot el món empresarial sabria establir una presència en línia o, si més no, entendre la importància de fer-ho. Però no és així. Tot i que el 97% dels consumidors accedeixen a la recerca de productes i serveis locals abans de realitzar una compra, el 36% de les petites empreses encara no tenen representació en línia.

Logotip de Hostimul

Hostimul ofereix solucions ràpides a la llum recolzades per l’assistència al client.

Per ajudar a aquestes empreses a arribar a la xarxa el més ràpidament i eficaçment possible, empreses com Hostimul ofereixen una sèrie de serveis d’allotjament dissenyats a escala per a negocis en creixement, i tenen el suport del client tot el dia..

“Els nostres especialistes en hostatjament obert les 24 hores del dia estan sempre disponibles per ajudar-vos, independentment del que sàpiga sobre allotjament”, va dir Parvin Huseynli, responsable de vendes d’Hostimul. “Des dels principiants fins als professionals avançats, els nostres especialistes poden treballar amb clients de tots els nivells d’experiència per respondre a les preguntes en un termini curt”.

Fundada el 2017, Hostimul ha treballat molt per guanyar-se la confiança de la seva base de clients en només dos anys. Actualment, l’empresa s’enorgulleix del seu equip de suport fiable i sensible i de garantia de satisfacció del 100%. Amb punts de preu assequibles i una àmplia gamma de plans compartits, virtuals i dedicats, Hostimul continua eliminant les barreres d’entrada als mercats en línia per a empreses emergents i establertes per igual..

Solucions d’allotjament compartit, virtual i d’alta prestació d’alt rendiment

La gamma completa de servidors compartits, virtuals i dedicats d’Hostimul va ser dissenyada per oferir una solució a totes les necessitats del client. Els paquets d’allotjament compartits de l’empresa permeten a diversos usuaris aprofitar el mateix servidor, creant una opció econòmica per a llocs web de petites empreses, pàgines personals, blocs i fòrums..

Els clients amb llocs web d’alt trànsit que busquen la llibertat i el control per adaptar les seves solucions d’allotjament a les necessitats individuals poden gaudir dels avantatges dels plans d’allotjament dedicats d’Hostimul. Tots els servidors dedicats s’allotgen en centres de dades de nivell III fiables ubicats a Dallas, Los Angeles i Països Baixos. Cada ubicació ofereix recursos d’energia i refrigeració redundants, protecció de seguretat 24 hores al dia, videovigilància i extintors automatitzats.

Gràfics que representen servidors Hostimul

L’empresa ofereix una selecció completa de solucions d’allotjament compartides, virtuals i dedicades.

Per aconseguir un equilibri entre el cost i el rendiment, els clients poden recórrer als plans d’allotjament virtual d’Hostimul, que són més assequibles que els servidors dedicats, però que proporcionen una major estabilitat i control en comparació amb els plans d’allotjament compartits. Tots els plans VPS al núvol estan equipats amb accés arrel il·limitat, proporcionant el control complet del servidor.

Tenint en compte la demanda de WordPress, que pot estimar un 35% d’internet, Hostimul també ofereix plans explícitament optimitzats per a la CMS mitjançant un rendiment millorat i una protecció integrada contra atacs específics de WordPress. Disponible a través de tres paquets de diferents nivells i que augmenta l’espai de disc, l’allotjament de WordPress d’Hostimal està dissenyat per ajudar els usuaris a crear un lloc professional en pocs minuts.

Serveis segurs i de confiança eviten temps d’aturada de la xarxa costosos

La vida en un món digital té els seus inconvenients, incloent una gran quantitat de delinqüents en línia que busquen explotar empreses i consumidors en línia. Les amenaces modernes tenen moltes formes. Els perpetradors utilitzen atacs de denegació de serveis distribuïts (DDoS) distribuïts per fer que els recursos no estiguessin disponibles atabalant la xarxa amb un excés de trànsit. En altres casos, els delinqüents envien virus i ransomware mitjançant fitxers adjunts de correu electrònic maliciosos.

Tenint això en compte, Hostimul va dissenyar la seva cartera de serveis d’allotjament amb un focus de seguretat. Per protegir els clients de les amenaces d’avui, Hostimal ofereix una protecció essencial de DDoS a tots els servidors del núvol sense cap càrrec, a més de còpies de seguretat automàtiques diàries que garanteixen la recuperació completa en cas de pèrdua de dades.

A més, l’empresa proporciona una solució professional anti-spam amb eines de filtratge avançades que protegeixen els usuaris d’atacs de pesca, programari maliciós i virus. Aquestes eines no només protegeixen contra la pèrdua de dades sensibles, sinó que redueixen la possibilitat d’aturada, cosa que suposa una amenaça important per a les empreses de comerç electrònic, costant-los una mitjana de 5.600 dòlars per minut..

Per garantir que els visitants de llocs web allotjats per Hostimul se sentin segurs, tots els plans inclouen certificats SSL gratuïts que xifren de forma segura les dades enviades des del navegador del client al servidor de l’empresa. Els certificats SSL són una prioritat màxima per als llocs moderns: si no en teniu, Google mostrarà un avís “No segur” a la barra URL del visitant. Aquestes dues simples paraules serveixen de bandera vermella per als visitants i probablement els allunyaran.

Punts de preus assequibles i atenció al client les 24 hores

Com a mínim, el mercat d’allotjament està molt saturat. A partir del 2018, la indústria del cloud computing i hosting tindria un valor de 118 milions de dòlars estimats i es preveu que arribi als 156 milions de dòlars el 2020.

Per a empreses com Hostimul per sobreviure a aquest nivell de competència, és fonamental el servei d’atenció al client. Al cap i a la fi, el 44% dels consumidors prenen el seu negoci en un altre lloc després d’haver rebut un servei deficient al client. I això és fàcil de fer quan es troben amb moltes opcions.

Per això, en lloc d’intentar obtenir un benefici ràpid amb el màxim nombre de clients possibles, Hostimul es centra en combinar preus assequibles amb un servei de qualitat. A partir d’una recent revisió de clients publicada a TrustPilot, l’estratègia funciona.

“Aquest lloc web ofereix uns preus fantàstics i justos per a l’allotjament VPS”, va afirmar Jonas Pauli. “De vegades, un preu baix significa menys servei, però no en aquest cas! Les sol·licituds de resposta fiable i compromesa d’Hostimul en pocs minuts. “

Un generós període de prova de 30 dies

No estic segur de si Hostimul és el proveïdor de vostè? L’empresa ofereix una garantia de devolució de 30 dies a tots els plans d’allotjament compartits que permeten que els clients es familiaritzin amb el servei sense risc financer. Els nous clients també poden rebre un descompte del 10% de la seva primera compra d’allotjament web.

“La satisfacció del client és la nostra prioritat màxima”, va dir Parvin. “Si testeu el nostre servei d’allotjament web i no us satisfà per cap motiu, podeu demanar un reemborsament del 100% en un termini de 30 dies”.

Amb aquest tipus de xarxa de seguretat, no hi ha raó que el 36% dels propietaris de petites empreses que encara no tenen representació en línia no hagin d’ampliar els seus horitzons digitals..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me