ServerFreak: 15 anys d’allotjament web assequible i centrat en el client, centrat en el suport i solucions personalitzables

TL; DR: Entre els proveïdors d’allotjament més ràpids de Malàisia, ServerFreak barreja la millor experiència tècnica amb el suport orientat al client i la facilitat d’ús. La companyia ha posseït el seu propi maquinari i equipament des del primer moment, ubicant-lo en cinc centres de dades globals per atendre millor els clients asiàtics i nord-americans. ServerFreak manté el dit sobre el pols de les necessitats del client, impulsant solucions simples però robustes per a allotjament de WordPress i creadors de llocs web arrosseguats i llançats. Amb els equips ubicats als Estats Units i Malàisia, ServerFreak assegura que el servei local estigui sempre disponible.

Malgrat els 15 anys de creixement, ServerFreak manté l’energia àgil i l’actitud sense embuts que s’associa habitualment a les startups joves. L’empresa adopta un enfocament senzill sobre l’allotjament web, centrant-se en la tecnologia, el servei al client i una actitud per fer-ho a tu mateix que impregna fins a la part superior de les files de l’empresa..

El 2003, Sam Lee i un amic van estudiar el seu interès per les tecnologies del servidor i van crear els inicis de ServerFreak. Quan el seu soci comercial va marxar per explorar altres oportunitats, Sam i ServerFreak van perdre la seva atenció. Segons una consultora de vendes, Hana, va renovar la passió de Sam per la indústria d’hostaleria.

“Ella va decidir donar-li suport i van continuar dirigint el negoci amb els seus propis diners”, va dir Hana. “Van continuar invertint en la compra de servidors i després van crear el centre de dades des de la base.”

Ara, ServerFreak proporciona tota la gamma de serveis d’allotjament web per a una audiència global de blocaires personals, petites empreses i grans empreses. La companyia posa èmfasi en reduir el temps dels clients per comercialitzar-los i els permet obtenir una línia tan ràpida i fàcilment.

“El més important en què ens centrem és el nostre servei d’atenció al client perquè els nostres clients busquen una solució a un problema o necessitat particular”, va dir Hana. “A partir d’aquí, intentem entendre què intenten aconseguir i dirigir-los als serveis adequats que proporcionin el que necessiten”.

L’allotjament de WordPress optimitzat s’enfronta de forma activa als reptes

Com a resposta a les sol·licituds dels clients, ServerFreak va llançar recentment una plataforma d’allotjament de WordPress optimitzada que equilibra la unitat d’estat sòlid d’alt rendiment, l’emmagatzematge RAID-10 amb un tallafoc d’aplicació web que protegeix els clients contra vulnerabilitats com la injecció SQL, scripts de llocs web i peticions de falsificació..

La infraestructura de WordPress de l’empresa està basada en servidors web de LiteSpeed, que són un reemplaçament per a Apache que es presenta aproximadament tres vegades més ràpid. Combinat amb els complements LSCache, ServerFreak ofereix als usuaris un aspecte transparent sobre els avantatges de rendiment obtinguts de la plataforma WordPress amb fam de recursos.

Captura de pantalla de la pàgina d'allotjament de WordPress de ServerFreak

Els plans d’allotjament de WordPress de ServerFreak inclouen un registre de domini gratuït que cobreix totes les renovacions.

A més, el suport integrat de la infraestructura per a HTTP / 2 i QUIC significa que les peticions i respostes es poden combinar, permetent que les pàgines web i les dades es carreguin com a mínim dues vegades més ràpidament. Però, a banda, els protocols de rendiment i seguretat, Hana va dir que la plataforma està realment pensada per servir a clients que potser no saben el que fan.

“La majoria dels nostres clients que opten per allotjament de WordPress ho fan perquè no ho han de saber tot”, va dir. “Volen tenir allotjament web i volen que ho configurem per a ells”.

Els plans d’allotjament de WordPress de ServerFreak inclouen la biblioteca Softaculous de més de 340 scripts d’instal·lació i la interfície útil CPanel, però els tècnics de suport estan en espera i ajudaran a instal·lar el sistema de gestió de continguts i a configurar qualsevol servei de comerç electrònic o de correu electrònic afegit..

“Intentem predir els reptes de l’entorn d’allotjament”, va dir Hana. “Quan WordPress es va fer tan popular, sabíem que hi hauria cada cop més ciberataques. Volem notar aquest tipus de coses abans que provoquin problemes per als nostres clients. Volem oferir un servei excel·lent als nostres clients, però també intentem resoldre els seus problemes al llarg de la ruta. “

L’assistència global connecta els clients amb solucions al voltant del rellotge

Tot i la mida relativament reduïda de l’empresa: Hana calcula que l’equip està format per aproximadament 25 persones a les oficines de Malàisia i Estats Units. ServerFreak proporciona suport tècnic 24 hores a través de xat en directe i entrades de correu electrònic. Les diferents ubicacions geogràfiques dels equips fan que algú estigui sempre despert i disponible per ajudar els clients amb qualsevol problema.

“Simplement tractem de tenir cura dels nostres clients i complir els seus requisits”, va dir Hana. “Intentem mantenir el dia més actual possible, respondre als problemes amb celeritat i educar els nostres clients si cal”.

Com que ServerFreak posseeix i opera els seus propis servidors en cinc centres de dades de primera classe, tres a Malàisia, un a Dallas i un altre a Los Angeles, l’empresa pot respondre ràpidament als clients i solucionar el problema. Segons Hana, ServerFreak té l’objectiu de respondre a les entrades de suport en 15 minuts.

“El nostre client estarà en bon estat quan puguem solucionar el seu problema tard a la nit o al matí a les 2 del matí”, va dir. “Com que mantenim els nostres propis servidors, tenim més accés per proporcionar assistència ràpida.”

ServerFreak fins i tot arribarà fins a treballar amb clients que pateixin problemes financers reduint els preus i ajustant els paquets d’allotjament per continuar ajudant-los a mantenir-se en línia. El focus de l’empresa en el suport individualitzat personalitzat ressona especialment amb la part de la base de clients que va venir a ServerFreak després de deixar els proveïdors d’allotjament massius i poc útils..

“Intentem reduir els preus i ajudar en lloc de deixar-los anar”, va dir Hana. “Intentem ser el més comprensius i flexibles possible”.

Ampliació dels serveis de Site Builder per ajudar els clients a estar en línia fàcilment

Avançant, Hana ens va dir que ServerFreak es concentrarà a proporcionar als clients un creador de llocs web personalitzat. Actualment, l’empresa s’associa amb la plataforma arrossegada i solta Weebly, que permet als clients crear ràpidament i fàcilment llocs web personals i botigues en línia sense escriure cap codi..

Els paquets Weebly de ServerFreak estan dissenyats per donar servei a diversos clients, des de propietaris de llocs individuals fins a grups reduïts i botigues en línia. El nivell més baix limita els usuaris a vendre un màxim de 10 productes, mentre que el pla mitjà introdueix funcions de disseny web afegides com fons de vídeo, cerca de llocs i protecció de contrasenya. El paquet empresarial permet el registre de membres i elimina les taxes de transacció i les restriccions al nombre de productes i obre les portes per a productes digitals, gestió d’inventaris, cupons i una calculadora d’enviament o d’impostos..

Il·lustracions del creador de llocs web Weebly

ServerFreak vol ampliar el seu creador de llocs web i serveis de disseny web en els propers mesos.

Malgrat l’àmplia gamma de serveis i la facilitat d’ús de Weebly, Hana va dir que ServerFreak vol assegurar-se que els clients no es queden embolicats ni atrapats en un producte..

“Hi ha opcions al mercat, però no són tan acceptables per als clients com volíem, sobretot si més endavant els interessa convertir-se en WordPress”, va dir. “Només volem proporcionar més solucions als nostres clients.”

Com passa amb altres constructors de WYSIWYG, Weebly compta amb mòduls personalitzables per a text, fotos, mapes i vídeos. La plataforma també connecta els usuaris per dissenyar plantilles, eines de blogs, serveis de SEO i funcionalitat de comerç electrònic.

ServerFreak també proporciona als clients serveis de disseny i desenvolupament de llocs web personalitzats, destacant la claredat, la simplicitat i la usabilitat especialment rellevants per a les noves empreses que busquen presentar-se als públics objectiu.

“Més dels nostres clients volen tenir un lloc web i poder fer canvis durant el moviment, però no tenen les habilitats tècniques”, va dir Hana. “Hem de proporcionar aquesta solució individualitzada de manera que els ajudi a créixer en els nostres altres plans. Igual que amb els nostres servidors dedicats i els núvols, personalitzem els nostres paquets en funció de les seves necessitats perquè siguin adequats per ells.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me