Sam Barrow, fundador de Squidix, sobre com la seva passió per “solucionar les coses” va exposar les bases per a solucions d’allotjament de confiança centrades en el suport de la companyia.

TL; DR: Sam Barrow, el fundador de Squidix, tenia només 15 anys quan va comprar el seu primer servidor a Craigslist. La seva set de coneixement i el seu desig de saber el que fa que les coses li facin patir el van portar a tenir una oportunitat a la màquina, i és la mateixa passió que impulsa la seva empresa actual. Des del 2010, els propietaris de llocs als Estats Units i al Regne Unit han recorregut a Squidix per a les seves solucions d’allotjament segures i fiables. I l’èxit de l’empresa es deu, en gran part, al seu compromís amb el suport personal. Fa poc ens hem assentat amb Sam, que ens ha explicat com Squidix construïa la seva filosofia centrada en el client en l’entusiasme i la capacitat tècnica del seu equip d’experts interns..

Per molt lluny que recordi, Sam Barrow ha tingut una passió per arreglar les coses. Als 15 anys, la tecnologia web es va convertir en el nou focus de curiositat, per la qual cosa va començar a buscar antics servidors a Craigslist. Sam va topar amb un model barat i antiquat que va descriure com “alt com un avió” i va començar a arrebossar-lo per aconseguir que funcionés..

La màquina va intrigar a Sam, que es mantindria al cap de les hores crepusculars educant-se en el seu funcionament mitjançant la prova i l’error.

“No tenia ni idea del que estava fent al principi, però degué configurar-lo 20 vegades”, va dir. “Es buidaria i la tornaria a establir, així vaig aprendre. Ho feia cada dia fins a les tres del matí durant un bon any. “

El cap de Sam Barrow i el logotip de Squidix

Sam Barrow va començar Squidix després que la seva passió per arreglar les coses el portés a aprendre sobre les tecnologies d’allotjament web.

Sam ensenyava els aspectes relatius al manteniment del servidor, Sam també va proposar millorar els seus coneixements sobre Linux. I, un cop va pensar que tenia un bon coneixement de tots dos, va decidir que era hora de portar el seu projecte al següent nivell i va fundar Squidix.

“Vaig pensar que estaria bé guanyar diners fora d’ell”, va dir.

La passió de Sam per resoldre problemes es basa en la filosofia de Squidix. Actualment, l’empresa ofereix solucions d’allotjament de servidors compartits, virtuals i dedicats fiables, segurs i d’alt rendiment per als clients dels EUA i Regne Unit. Però Squidix ho fa amb una diferència crucial: Sam i el seu equip estan molt enfocats a l’atenció al client.

Destacats mitjançant el suport personal & Desenvolupament intern

Sam va descriure l’experiència d’iniciar-se a la indústria d’hostalatge tan divertida com educativa. Inicialment, Squidix va començar a atraure clients perquè l’equip oferia serveis de codificació personal i de desenvolupament intern.

“Jo solia fer una gran reparació de llocs web molt aviat, concretament publicitat per a llocs web trencats”, va dir.

Centrant-se en els aspectes de reparació de la gestió de llocs web, Squidix va poder distingir-se des de ben aviat. Tot i que molts amfitrions simplement proporcionen espai al servidor per a administradors web, Squidix es preocupava principalment d’assegurar un funcionament adequat del lloc i un funcionament constant dels clients.

“És un nínxol que molta gent necessita i no hi ha moltes empreses per fer-ho”, va dir Sam. “Qualsevol empresa que allotgi ha de rebre un munt de sol·licituds per arreglar un lloc trencat i gairebé sempre serà un problema de codi, que la majoria de les empreses d’allotjament no poden arreglar necessàriament”.

Foto d’un servidor Squidix

Squidix ha evolucionat des d’un sol servidor fins a un host que proporcionava solucions web a clients de tots els EUA i Regne Unit.

L’expertesa tècnica és un bé indispensable per a qualsevol equip de suport i el personal de Squidix està ben equipat per solucionar els problemes que pateixin els seus clients. Seguint el seu pla original d’ajudar els clients a transmetre propietats web d’última generació, Sam segueix arreglant llocs web, però ara ho fa des de la perspectiva d’allotjament.

“Moltes vegades, quan la gent em trucava per als llocs web trencats, anaven a sub-hosting”, va dir. “Va ser fantàstic poder oferir no només un servei millor en general, sinó també serveis de desenvolupament on realment podem arribar-hi i arreglar-ho.”

Segons Sam, l’enfocament habitual que la indústria té davant d’aquests problemes tècnics és insuficient. Sovint, un especialista en assistència guiarà el client mitjançant diversos passos generals de resolució de problemes en lloc de corregir directament el codi d’un lloc web.

Tot i que ara Squidix s’ha centrat menys en la reparació de codis, l’equip encara és capaç de solucionar els llocs web mitjançant la lentitud del programari i el desenvolupament web en lloc d’una perspectiva exclusivament d’allotjament..

Fusionar el poder de l’automatització amb experiència tècnica

Amb un focus especial en l’assistència tècnica, el personal de Squidix es pot accedir per telèfon, correu electrònic i entrades de suport. L’equip de desenvolupament està format per un grapat de contractistes educats en allotjament de Linux.

“Vaig dir que el 90% del que fem és exactament la mateixa pila de tecnologia, per la qual cosa no haurem de contractar deu persones diferents per fer un treball per valor d’un mes”, va dir Sam. “Generalment només necessitem una o dues persones amb la mateixa especialitat. Sempre que un contractista es mostri promès, immediatament els agafem. “

Captura de pantalla de la pàgina de seguiment de la xarxa Squidix

Squidix proporciona una transparència completa de l’estat de la xarxa amb l’objectiu de mantenir les taxes de funcionament més altes possibles.

Com a resultat, l’equip de Squidix, tot i ser petit, pot proporcionar l’experiència tècnica que els seus clients necessiten per resoldre problemes i tornar a la seva empresa. Amb un total de cinc empleats a temps complet (inclòs Sam), Squidix confia en l’automatització per agilitzar els procediments.

“L’automatització ha estat enorme”, va dir Sam. “Hem tingut molta cura per automatitzar el que podem per ser més fiables. I res és més fiable que un ordinador. “

Sam ens va dir que Squidix utilitza automatització per optimitzar tant el suport com els processos tècnics del servidor. El pas a l’automatització –amb molts dels processos iniciats pel mateix Sam– s’ha fet principalment per garantir l’eficiència i la qualitat del servei, en lloc de reduir els costos al cost..

Paquets inclosos integrats per empoderar els propietaris de llocs de bricolatge

Amb l’arribada de plataformes CMS populars, com WordPress i Joomla!, La creació i gestió de llocs s’ha convertit en un programa molt més fàcil per als administradors web. Quan Internet era encara jove, el desenvolupament web tenia una gran demanda, ja que els propietaris de llocs necessitaven algú per codificar els seus llocs web.

“La gent solia crear llocs web HTML estàtics i, generalment, contracteu un programador per fer-ho. Ara, tot és WordPress “, va dir Sam. “En general, ha estat més fàcil, però alguns aspectes de la gestió d’un lloc web han estat més difícils. La tecnologia no és prou madura i no pot fer-ho tot. ”

Captura de pantalla de les funcions d'allotjament Squidix

Els paquets d’allotjament de Squidix inclouen eines de desenvolupament intuïtius i funcions que faciliten la gestió del lloc per als clients.

Afortunadament, Squidix busca apoderar els propietaris de llocs amb majors capacitats de bricolatge. La popularitat de WordPress durant els darrers anys ha provocat que Squidix es concentri en l’objectiu d’oferir una solució integral en un.

“Crec que molta gent passarà als constructors web, ja que semblen el millor producte per a molts d’ells”, va dir Sam. “El que volem oferir és un paquet tot inclòs, perquè creiem que és independent de la tecnologia subjacent, i sempre caldrà que algú pugui dependre”.

Segons Sam, tot i que les eines del darrere, com WordPress i cPanel, queden obsoletes, els propietaris de llocs sempre necessitaran un sistema de suport de so. I buscaran alternatives que incloguin tantes capacitats com sigui possible.

Un enfocament constant de la innovació impulsat per les tendències de la indústria

Amb una passió per aprendre, Sam anticipa amb impacència els canvis inevitables de la indústria d’hostaleria. De la mateixa manera, l’equip Squidix està impulsat per un intens fervor per la innovació.

“Tot el que fem equival a un canvi modern lent i constant”, va dir Sam. “Identifiquem un problema i ho solucionem. L’únic canvi real de la nostra línia de productes ha estat que ara ens hem centrat en les solucions tot inclusiu.

De la mateixa manera que amb l’enfocament inicial de Sam, les novetats de Squidix no es centren no només en solucionar problemes específics del lloc web, sinó també en l’abordatge dels punts de dolor àmplia del mercat general d’allotjament..

Una de les solucions més recents de Squidix ha estat la protecció contra el correu brossa. Si bé les solucions de Squidix es creen principalment per alleujar la càrrega dels clients, el personal de l’amfitrió també ha tingut problemes similars.

“El que es queixa la gent a Internet és el que veiem nosaltres mateixos”, va dir Sam. “Vam fer la protecció contra el correu brossa, no només perquè la gent en parlava, sinó perquè també era un problema per a nosaltres cada dia”.

L’experiència personal de Sam i el seu equip facilita l’empatització amb els clients i la creació de solucions que beneficien una àmplia base d’usuaris. I sempre està a la recerca de professionals compromesos que comparteixen la mateixa passió per la tecnologia.

“Busco gent que estimi el que fan”, va dir Sam. “Tots som tecnologia, i aquest és el tipus de coses que faríem en el nostre temps lliure per divertir-nos”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me