Reiniciar la publicitat en línia: la plataforma de comunicació AI i Blockchain de NOIZ connectarà millor els consumidors i les marques

TL; DR: NOIZ aprofita el poder de la intel·ligència artificial i la tecnologia blockchain per servir de tutor de dades a través de la seva plataforma de transferència d’actius digitals. Mitjançant anuncis conversatius i cognitius, la companyia fa que el lliurament de contingut en línia no només sigui més potent, sinó que sigui més gratificant. L’objectiu final de NOIZ és unir consumidors i marques per millorar les experiències en línia per a tothom, alhora que es genera suport per a organitzacions d’impacte social.

En aquest moment, ja érem víctimes de les estratègies invasives que els gegants tecnològics utilitzen per alimentar-nos anuncis en línia basats en la nostra informació personal de navegació.

Un minut us dirigiu a Internet per comprar un videojoc com a regal per a l’aniversari del vostre amic i, el següent que sabeu, no heu vist inundats els anuncis de Microsoft Xbox, Nintendo Switch i Sony PlayStation. I ni tan sols ets un jugador.

Segons Connor Doyle, tècnica de màrqueting de NOIZ, el problema és que empreses com Google i Facebook estan assumint –en lloc a preguntar-se– quins anuncis voldrien veure els usuaris. “Com a resultat, els anunciants orienten els usuaris en funció de temes que no els interessen”, va dir Connor. “Les marques estan perdent temps i diners amb aquestes hipòtesis falses”.

Logotip de NOIZ

NOIZ és una plataforma de comunicació blockchain que connecta marques amb els consumidors mitjançant anuncis en línia.

NOIZ, una plataforma de comunicació i màrqueting basada en intel·ligència artificial i de blockchain, proporciona als consumidors el control de les experiències que tenen en línia. Mitjançant la plataforma, les marques només reben la informació que els usuaris trien compartir amb elles i se li concedeixen crèdits NOIZ cada vegada que es concedeix accés a les dades..

“Volem proporcionar transparència als consumidors, però no només transparència”, va dir Connor. “Volem donar-los control i és aquí on entra en joc la blockchain.”

La plataforma de transferència d’actius digitals també permet que les marques i els consumidors s’impliquin directament en anuncis en línia cognitius equipats amb passarel·les de pagament. En última instància, l’objectiu de NOIZ és fomentar un entorn on consumidors i marques treballin junts per crear millors experiències en línia alhora que generen suport per a organitzacions d’impacte social..

Una plataforma de transferència de dades i protector de dades digital

A principis del 2018, es va revelar que la firma de dades polítiques Cambridge Analytica va comprar les dades personals de Facebook de milions d’usuaris sense el seu consentiment i va utilitzar la informació per anunciar la campanya presidencial de Donald Trump..

NOIZ es va llançar a l’abril de 2018 en resposta a aquest esdeveniment. “NOIZ va ser la solució per ajudar a protegir dades i prevenir el frau publicitari, de manera que no us haureu de preocupar de qui està accedint a les vostres dades”, va dir Connor..

Avui, la plataforma es necessita més que mai. Prenem, per exemple, l’alarma alarmant de la resolució d’identitat, el procés de combinació de diversos identificadors entre dispositius i punts de contacte amb dades recollides al llarg del camí. Connor va dir que hi ha més globus oculars del que creiem.

NOIZ es mostra en un telèfon intel·ligent

NOIZ proporciona als consumidors el control de la informació personal que comparteixen amb els anunciants.

“Potser les empreses poden saber quants passos esteu fent perquè porteu smartwatch i el vostre fabricant de rellotges comparteix les vostres dades”, va dir. “Aleshores, qui comparteixi les dades també pot tenir el número de la targeta de crèdit, de manera que puguin veure cap a on vas, quines compres realitzes i, a continuació, et donaran contingut rellevant mentre camines per una botiga. “

Tot i que aquestes tècniques són eines potents per als venedors i els anunciants, no obliden la privadesa i la contribució del consumidor. El mateix patró es veu amb els avisos de consentiment forçat en què les empreses no permeten a l’usuari accedir a un lloc sense acceptar cookies. Connor va dir que l’ús estratègic dels contractes intel·ligents a la blockchain permetrà als usuaris recuperar el control.

“Si els consumidors visiten un lloc web on la política de cookies està vinculada a contractes intel·ligents d’una blockchain, poden triar si comparteixen informació personal”, va dir Connor. “En qualsevol moment, el consumidor seria capaç de fotre un interruptor i dir:” Ja no podeu deixar aquesta informació sobre mi. Invoco el meu dret a ser oblidat. “”

Campanyes efectives mitjançant anuncis cognitius i interactius

Connor ens va dir que NOIZ ajuda a facilitar el màrqueting conversacional, que utilitza converses en temps real per crear relacions i augmentar el compromís. Aquest enfocament permet als usuaris implicar una marca segons els seus propis termes i terminis, creant experiències personalitzades.

“Moltes marques s’han adonat que col·laborar amb els consumidors, parlar amb ells, és millor que parlar-ne”, va dir Connor. “Volem que els canals de comunicació estiguin presents durant tot el viatge del client.”

Amb NOIZ, les marques poden afegir serveis de missatgeria i passarel·les de pagament als anuncis en línia, cosa que els permet xerrar directament amb els clients a través de bots. Aquestes funcionalitats cognitives porten els anuncis pancarta d’avui –que tenen una taxa de clics insubstancial inferior a l’1 %– en un futur més lucratiu.

Però NOIZ no té la intenció de limitar la comunicació als bots de xat dins dels anuncis de bàner. La companyia té previst ampliar les converses que comencen a l’anunci mitjançant integracions amb aplicacions de missatgeria populars, com WeChat i WhatsApp.

“Les marques poden iniciar converses a través de l’anunci i, si el consumidor no pot completar la conversa dins de la publicitat o té preguntes de seguiment, es pot connectar automàticament amb la marca a través de WhatsApp o WeChat”, va dir Connor..

Mitjançant proves beta, NOIZ va descobrir inicialment que s’utilitzaven els bots per atacar anuncis cognitius. En resposta, la companyia va utilitzar eines d’intel·ligència artificial i d’aprenentatge automàtic que analitzen els possibles fraus analitzant els moviments i respostes del ratolí.

“Els bots solen fer exactament el mateix en el mateix temps, mentre que les persones són aleatòries, desordenades, esporàdiques”, va dir Connor. “Així que si 200 usuaris responen en el mateix temps, és possible que suposem que els 200 usuaris són bots. Aleshores, podeu filtrar aquest trànsit abans d’enviar les dades a l’anunciant ”.

Fer que el lliurament de continguts en línia sigui potent i que es recompensi

Des del punt de vista del consumidor, els usuaris poden especificar exactament com els agradaria orientar els anunciants. Per exemple, un usuari podria dir a NOIZ que és femenina, el seu color preferit és el blau i li agrada jugar a tennis. Aleshores, podia demanar ser orientada a publicitat basada només en el seu color i esport preferits, i no en el seu sexe.

“Des del principi, heu de determinar quines persones poden tenir en compte quan us orienten”, va dir Connor.

Les marques també poden enviar sol·licituds de dades als consumidors. “Poden dir, a mi m’interessa identificar joves de 25 anys interessats en el tennis a l’ecosistema NOIZ per veure si estarien disposats a compartir informació amb mi”, va dir Connor. “Si l’usuari opta per compartir aquesta informació amb la marca, l’usuari rebrà una indemnització de fitxes NOIZ”.

NOIZ es mostra a l'escriptori

L’economia simbòlica de NOIZ permet als consumidors i marques negociar mitjançant contractes intel·ligents.

Connor ens va dir que probablement evolucionarà el cas d’ús de les fitxes NOIZ. NOIZ està construint activament una comunitat d’anuncis per demostrar l’eficàcia de la plataforma i té previst treballar amb aquests socis per oferir descomptes de productes a canvi de fitxes. Les transaccions amb tokens NOIZ es facilitaran mitjançant contractes intel·ligents, que s’autoexecuten criptocontractes possibles mitjançant tecnologies blockchain.

“La bellesa del contracte intel·ligent és que cadascú pot definir els seus propis termes i canviar-los segons cada usuari”, va dir. “Diguem que Nike us ofereix un descompte del 50% de les sabates a canvi de 10 fitxes NOIZ i la vostra adreça de correu electrònic, edat, ubicació i sexe. Podríeu respondre i dir: “Vull aquest descompte i us proporcionaré la meva adreça de correu electrònic i sexe, però no l’edat i la ubicació.”

Si Nike decidís acceptar l’oferta, es crearia un contracte intel·ligent, l’usuari rebrà el descompte i les fitxes i les dades s’enviarien a Nike. Nike no ostentaria aquests testimonis bescanviats. En canvi, Nike triaria una organització benèfica de la xarxa NOIZ per ser la beneficiària dels fitxes bescanviats.

Per assegurar-se que els usuaris envien informació vàlida a una marca, NOIZ requereix que compleixin els punts de referència de verificació per conèixer els vostres clients (KYC). “Part d’això és assegurar-se que, quan la gent es registri al NOIZ, sigui gent real i no participi en cap organització terrorista”, va dir Connor. “Hem de complir les regulacions governamentals i fer la deguda diligència sobre les persones a les quals venem els nostres testimonis”.

Avançant per un camí cap a l’impacte social

Pel que fa al futur, NOIZ està desenvolupant una solució SDK forta que permetrà als anunciants arribar als consumidors a les plataformes que utilitzen, com ara WordPress.

“Els anunciants podran triar quina plataforma NLP voldrien utilitzar, ja sigui Google Ads, Dialogflow, IBM Watson o un altre competidor”, va dir Connor. “Algunes persones podrien tenir les seves pròpies funcions de xat i les podrem integrar amb el sistema NOIZ; poden crear el xat en qualsevol altre lloc i els fitxers del xat es poden penjar al sistema NOIZ. “

La companyia també s’associa a GoImpact per donar suport als 17 objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. “Busquem convertir els 19 milions de dòlars actuals en fraus publicitaris a 19 milions de dòlars en impacte social”, va dir Connor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me