Red Hat continua innovant el desplegament d’aplicacions: com OpenShift simplifica la gestió de contenidors i orquestracions

TL; DR: OpenShift, amb la senzilla i tediosa tasca de configurar un entorn de desenvolupament, equilibra la potència informàtica escalable amb una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar. Al automatitzar la configuració i el desplegament d’infraestructures, Red Hat permet a les empreses iniciar els fluxos de treball dels seus equips de desenvolupament. Accelerar la innovació dins de les comunitats de contenidors i orquestracions, Red Hat i OpenShift mereixen els guanyadors del premi ChoiceS Developers’s Award per simplificar el desplegament d’aplicacions..

Durant molts anys al món de codi obert, Red Hat va lluitar per proporcionar aplicacions tan ràpidament i eficaçment com volia, igual que els seus clients..

Red Hat buscava internament una solució, construint i desplegant la pròpia plataforma de contenidors d’aplicacions OpenShift de l’empresa per oferir als equips un major control a l’hora de crear i desenvolupar aplicacions al núvol. OpenShift va ser creat originalment per tornar a connectar Red Hat amb desenvolupadors individuals automatitzant fluxos de treball i reduint el temps dedicat a la espera de la infraestructura. Una vegada que es va obrir OpenShift, Red Hat va crear més de 700 aplicacions en els següents deu mesos.

“Ara podem implementar aplicacions en resposta a situacions crítiques en hores i dies”, va dir Lee Congdon, CIO de Red Hat en aquell moment, en un estudi de cas.

OpenShift continua oferint noves funcionalitats i capacitant als desenvolupadors tenint cura de la gestió d’infraestructures tediosa. L’estreta implicació de l’equip amb les comunitats de codi obert Docker i Kubernetes avança com els desenvolupadors poden construir, allotjar i ampliar aplicacions ràpidament, permetent-los centrar-se en els seus productes i clients en lloc de configurar un entorn..

El primer compromís de Red Hat per les emergents tecnologies de codi obert

El concepte de contenidor existia a Unix i Linux fa més d’una dècada abans que dotCloud anunciés un projecte de contenidor de codi obert anomenat Docker. OpenShift havia funcionat amb engranatges, que eren similars als contenidors Docker, compartia un nucli del sistema operatiu comú i funcionava de manera més eficient que les màquines virtuals.

Amb el llançament el 2013, però, Docker va facilitar que els desenvolupadors treballessin amb contenidors i va crear un format d’embalatge estàndard per a aplicacions que s’executen en contenidors. Red Hat es va convertir en un dels primers venedors a aprovar i col·laborar amb Docker, integrant la tecnologia a OpenShift i a Red Hat Enterprise Linux 7.

Més enllà de proporcionar un format d’embalatge excel·lent per a piles d’aplicacions en contenidors, el director general de Gestió de Productes d’OpenShift, Joe Fernandes, va dir que Red Hat valorava l’avanç cap als contenidors estandarditzats en lloc de totes les implementacions propietàries que hi havia en aquell moment..

“Sentíem, fins i tot, que Docker podia convertir-se en un estàndard de la indústria i permetria que es desenvolupés al seu voltant un ampli ecosistema de contingut d’aplicacions”, va dir..

Logotips Docker, Kubernetes i OpenShift

Red Hat va aprofitar les tecnologies i comunitats Docker i Kubernetes per formar OpenShift.

Menys d’un any després, Red Hat es va unir a Google per a la posada en marxa del projecte Kubernetes. Escrita a Go, la plataforma d’orquestració automatitza el desplegament, l’escalació i la gestió d’aplicacions containeritzades. Els equips de Google són famosos en el món de desenvolupament i desplegament d’aplicacions pel seu ús de contenidors, desplegant milers de milions de contenidors cada setmana.

“Sentíem que Kubernetes proporcionava la millor solució per a l’orquestració de contenidors disponible en qualsevol lloc”, va dir Joe. “També vam pensar que Google aportava una enorme credibilitat i experiència en orquestrar contenidors a escala, i estàvem molt contents de que la comunitat Kubernetes estigués totalment oberta i basada en la meritocràcia”.

2 Adreces OpenShift Adreces per a empreses

Red Hat ofereix OpenShift en quatre sabors diferents per satisfer les necessitats dels diferents usuaris. OpenShift Origin és el projecte de comunitat oberta, mentre que OpenShift Online ofereix una opció d’allotjament de núvols a petita escala pública.

Per a clients més grans que busquen servidors i suport dedicats, OpenShift Dedicated s’executa a Amazon Web Services, Microsoft Azure o Google Compute Engine. OpenShift Container Platform, un producte de programari amb suport comercial, permet a les empreses de gran escala orquestrar contenidors al seu centre de dades o al seu propi núvol públic.

1. Construir bases sòlides i fiables per a aplicacions conteneritzades

Red Hat ofereix més de 15 anys treballant i contribuint a Linux, Red Hat proporciona una base segura per a aplicacions containeritzades a través de Red Hat Enterprise Linux, que proporciona un 99,999% de vida útil, essencial per a aplicacions empresarials de crítica..

“És important recordar que els contenidors només són processos amb caixa de sorra que s’executen en un servidor Linux compartit”, va dir Joe. “El treball que Red Hat ha realitzat al voltant de la seguretat de Linux, els envasos de contingut, els pegats de vulnerabilitat, els sistemes de fitxers, el rendiment i molt més serveixen de base per a la nostra plataforma de contenidors.”

2. Integració amb Kubernetes per a l’orquestració i la gestió de contenidors

Red Hat factura la plataforma OpenShift Container com a distribució de Kubernetes a nivell empresarial que ajuda les aplicacions a diversos contenidors i host. OpenShift “va més enllà de la infraestructura”, com va dir Joe, fent que els contenidors siguin accessibles als desenvolupadors i la integressin als processos de desplegament.

“L’OpenShift també aborda els punts de fricció, com integrar Kubernetes amb els vostres sistemes de xarxa definits pel programari, l’equilibri de càrregues, l’emmagatzematge, l’autenticació i els sistemes d’autorització, i molt més”, va dir..

Novetats de la plataforma OpenShift Container 3.4

Després de reduir les barreres a l’adopció de tecnologia de contenidors a nivell empresarial, Red Hat va llançar la versió 3.4 de la plataforma OpenShift Container el gener de 2017. Algunes de les noves i millorades característiques inclouen:

  • Emmagatzematge de contenidors ampliat permet que es subministrin dinàmicament diversos tipus d’emmagatzematge. Red Hat Gluster Storage millora l’experiència i la rendibilitat dels usuaris d’emmagatzematge natiu per a contenidors en entorns locals i núvols públics.
  • Millora de la capacitat de multi-arrendament ofereixen als equips processos de gestió més simplificats. Diversos equips, aplicacions i entorns poden funcionar completament aïllats i compartir recursos en un clúster de Kubernetes. Els usuaris poden buscar projectes, informació específica i gestionar l’accés mitjançant un portal web millorat.
  • Noves arquitectures de referència per a entorns de núvols híbrids ajuden els usuaris a implementar un entorn de grau de producció estable a núvols públics i privats, màquines virtuals i metall nu. OpenShift Container Platform és compatible amb núvols híbrids a OpenStack, VMware, AWS, Google Cloud Engine i Azure.

Les solucions d’emmagatzematge amplien i racionalitzen la capacitat de la plataforma de contenidors per executar aplicacions estatals i sense estat. Les aplicacions estatals emmagatzemen informació sobre el que ha passat o canviat a mesura que s’executa, mentre que les aplicacions sense estat no exposen cap informació.

Següent: Noves funcions i càrregues de treball ampliades per a Kubernetes

A més de les funcions de seguretat de contenidors millorades, com ara les funcions d’exploració, signatura i registre, gran part dels centres d’esforç de desenvolupament d’OpenShift al voltant de la comunitat de Kubernetes, segons Joe.

Red Hat lidera el projecte del catàleg de serveis de Kubernetes, amb l’objectiu d’ajudar els desenvolupadors a buscar i connectar serveis a les seves aplicacions, tant si els serveis s’executen en contenidors com en altres llocs del núvol o del centre de dades.

“Estem treballant en noves capacitats que estan ampliant la gamma de càrregues de treball que els clients poden tenir en contenidors”, va dir Joe. “Això permet serveis més tradicionals, com bases de dades, aplicacions de dades grans i aplicacions d’analítica, així com càrregues de treball amb GPU intensives en rendiment”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me