Recepta per a l’èxit: Chef Automate ™ permet a les empreses construir, implementar i gestionar contínuament aplicacions i infraestructures.

TL; DR: Permetent als equips desplegar nou codi ràpidament, però de manera metòdica, un trio de projectes de codi obert de Chef ajuden a les organitzacions a augmentar la velocitat de desplegament alhora que disminueixen el risc. L’oferta comercial de l’empresa, Chef Automate, reuneix les funcions en una plataforma de negoci adequada per promoure una col·laboració eficient i escalable. En parlem amb el director de màrqueting de productes, George Miranda, que va utilitzar Chef com a enginyer abans d’incorporar-se al projecte. Va compartir els moments aha que el van vendre en utilitzar la plataforma com a base de coneixement basada en la comunitat i com a eina d’eficiència a prova d’errors.

El subministrament i el desplegament d’aplicacions a Gannett van trigar setmanes; ara que la companyia de mitjans de comunicació utilitza Chef, el flux de treball triga uns minuts.

Originalment, els processos de Gannett incloïen múltiples passos de mà i proves manuals, que sovint es feien en entorns equivocats. Els equips d’operacions funcionaven des de diferents centres de dades i els desenvolupadors estaven donant voltes a comptes personals sense cap supervisió. Cada grup utilitzava el seu propi conjunt d’eines i no hi havia cap responsabilitat per finances ni seguretat.

Segons la història d’èxit de Gannett, el xef va trencar les barreres entre els equips de desenvolupament i les operacions i els va donar un llenguatge comú a l’hora de parlar d’infraestructures..

“Tenim una compra real quan la gent va entendre que el xef era el codi, el mateix que qualsevol altra aplicació”, va dir Franklin Hanson, responsable de lliurament de plataformes com a servei..

Basant-se en eines anomenades receptes, llibres de cuina i supermercats, el xef serveix una deliciosa porció d’eficiència i escalabilitat DevOps. Si es combina amb InSpec i Habitat, Chef Automate proporciona a les organitzacions una plataforma per automatitzar consistència, compliment i desplegaments continus.

“El xef ha augmentat l’eficàcia i la velocitat del nostre cicle de desenvolupament”, segons Erik Bursch, vicepresident de la Plataforma com a servei. “Hem estat capaços d’utilitzar les economies d’escala que ens proporciona el xef per moure’ns més ràpidament a través de totes les direccions.”

2 revelacions que van enganxar a un usuari del xef

George Miranda era usuari del Chef abans de convertir-se en un empleat Chef fa cinc anys. Treballant com a enginyer, també va tenir experiència en la gestió d’infraestructures, enginyeria de llançament, administrador de sistemes, juntament amb treballs de desenvolupament a temps parcial.

“Vaig escriure uns marcs d’automatització casolans”, va dir. “Em vaig adonar que, automatitzant les coses que faig diàriament, no dedico el meu temps a registrar-me en servidors ni a executar ordres.”

1. Configuració de l’arquitectura de manera compartida i contribució als altres

Els usuaris de xefs poden compartir i descarregar llibres de cuina o col·leccions de receptes que automatitzen diversos processos a través del dipòsit del supermercat.

El recurs actua com a “base de coneixement del codi”, tal com el va descriure George, per a la manera de racionalitzar les tasques comunes. SysAdmins, per exemple, han configurat i desplegat un servidor web d’Apache centenars de vegades. Els llibres de cuina de xef proporcionen el codi reutilitzable i personalitzable per automatitzar el procés.

Imatge de George Miranda i captura de pantalla de Chef Automate

George Miranda va utilitzar Chef abans d’entrar a l’empresa com a director de màrqueting de productes.

“És molt fàcil tallar i tallar aquest codi en una forma que tingui sentit per a la vostra organització i que, tot i així, permeti a algú utilitzar aquest mateix codi per a una organització que sembli completament diferent a la meva”, va dir George. “Puc fer les coses de manera compartida, repetible i contribuir a la comunitat de codi obert que tant m’ha donat al llarg dels anys.”

2. Automatització efectiva per escalar i evitar els errors

Els processos de desplegament manuals, segons George, acostumen a consumir temps i són propensos a errors: problemes que s’agreuren a mesura que l’organització creix.

“El problema que tenim és que moltes empreses són realment bones per desenvolupar programari, però són fonamentalment dolents en enviar programes de forma constant”, va dir. “Molt dels nostres usuaris veiem que la sortida i el funcionament de la producció de programari són un problema”.

Xef permet que les empreses utilitzin i gestionin l’automatització per adoptar patrons d’integració continua i DevOps. Tant si afegiu una característica nova a una aplicació com si canvieu un paràmetre de configuració, el nou codi es compromet directament al control d’origen i s’envia a través de canals de control i proves a l’entorn de producció..

“Hi ha una mica de corba d’aprenentatge, però un cop sortiu a l’altre extrem canvia radicalment la manera de treballar”, va dir George. “Canvia radicalment l’abast dels problemes que heu de resoldre i us permet centrar-vos en problemes de valor superior als que havíeu de resoldre abans”.

Xef Automatitzant: barrejar ingredients bàsics per oferir velocitat i eficiència

Escrit a Ruby i Erlang, Chef va ser fundat originalment com Opscode el 2009 per capitalitzar una eina que el cofundador i CTO Adam Jacob van crear per a la seva empresa de consultoria. La companyia dóna suport a tres projectes de codi obert:

  1. Xef automatitza la configuració, desplegament i gestió de la infraestructura. Desenvolupa i prova el teu codi localment abans de desplegar-te a la producció.
  2. InSpec transforma les normes de compliment en codi, automatitzant la seguretat amb rapidesa. S’inclouen regles integrats o podeu declarar les vostres pròpies proves i mètriques.
  3. Habitat proporciona consistència per executar aplicacions natives del núvol automatitzant la creació i la gestió de contenidors i microserveis.

L’únic producte comercial de l’empresa, Chef Automate, combina les funcionalitats dels tres projectes i inclou “una mica d’eines d’última milla”, segons George, que va estimar que el 95% de les diverses funcions estan disponibles a través dels projectes de codi obert..

Chef Automate proporciona una interfície moderna i neta amb taulers de taula i gràfics que il·lustren els diversos processos automatitzats.

“Hi ha moltes peces mòbils, de manera que la plataforma Chef Automate et permet veure què fa tot el que automatitza la base”, va dir.

Captures de pantalla de Chef Automate

Els taulers de comandes Chef Automate proporcionen una representació visual dels fluxos de treball d’automatització i desplegament.

Abans que es produeixin canvis, Chef garantirà que l’entorn de desenvolupament coincideixi amb la producció mitjançant una eina anomenada Test Kitchen. Un cop el nou codi estigui preparat, la interfície de la línia d’ordres de lliurament empaqueta els canvis i els lliura a la plataforma Chef Automate.

El comandament de revisió de lliurament executarà tasques bàsiques i proves automatitzades per verificar que el codi compleix les directrius bàsiques de revisió i format. “Abans de notificar a un humà que hauria de passar una estona mirant aquest canvi, vull assegurar-me que s’ajusta als meus estàndards”, va dir George.

Els equips poden revisar els canvis de Chef Automate i deixar comentaris. Un cop aprovat, la plataforma mou el codi mitjançant proves addicionals de controls de qualitat i seguretat abans de presentar als administradors les opcions de subministrament i desplegament.

“La idea és quan implementeu un canvi, podeu esperar que hi hagi un flux de treball comú que va seguir tota la vostra organització”, va dir George. “Us donem una forma comuna de com es gestiona tot aquell canvi, però podeu personalitzar els passos dins d’aquest.”

La passió del xef per obertura i transparència reflectida pels clients

Durant el seu viatge des de l’usuari de Chef fins a empleat de Chef, George va dir que una de les seves lliçons més valuoses apreses és el valor per als desenvolupadors de comprendre els mecanismes que fan que les aplicacions funcionin en producció a escala.

“No tothom ha de ser un enginyer de pila completa, però el xef fa que les coses siguin molt més accessibles perquè els grups que solien estar completament separats en sitges tinguessin converses i entenessin el que fan els uns als altres. Estem treballant tots junts amb un codi que els altres grups puguin entendre ”.

La companyia dóna feina a aproximadament 250 persones de la seva seu de Seattle, amb aproximadament dos terços dels empleats treballant de forma remota.

“Treballo amb molta gent molt brillant, motivada i apassionada que prové de procediments operatius i de desenvolupament i és molt contenta de voler millorar les TI com a pràctica i ajudar la indústria a fer el següent pas”, va dir. “Es tracta de com la gent pot fer la seva feina millor que com ho vam fer en el passat”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me