RACING to the Future: Per què les plaques base BIOSTAR són la nostra elecció per als jugadors que busquen competir amb ordinadors sobrealimentats i amb estil

TL; DR: BIOSTAR és un innovador a l’hora de dissenyar i fabricar plaques base d’última generació i d’alta potència. La companyia va ser la primera que va incloure il·luminació LED integrada i USB 3.1 tipus C, juntament amb la possibilitat de modificar els voltants i freqüències de la GPU i la memòria de la targeta de vídeo als clients. Amb l’objectiu d’equilibrar el rendiment amb el luxe i l’accesibilitat, el guanyador del Premi per als Desenvolupadors ha esdevingut recentment la primera marca que es va dotar de la seva marca RACING de plaques base amb llums LED enlluernadores, oferint als jugadors una manera de personalitzar encara més el seu sistema fabricat des de zero..

Durant anys, segons el responsable de màrqueting de BIOSTAR Kevin Cheng, a la majoria de jugadors d’ordinadors només li importava el rendiment: com puc treure avantatge?

Tot i que, a mesura que els jocs es van fer més importants, els avantatges es van fer més minsos. Els jugadors sovint van acabar amb les mateixes configuracions i equips d’escriptori. Amb l’objectiu de recaptar alguns intercanvis i avantatges sobre els competidors, els jugadors es dirigeixen cada vegada més cap a màquines de tasca pròpia i plaques base de sobrealimentat BIOSTAR.

Des de fa més de 30 anys, l’empresa ha estat pionera en noves integracions i tecnologies que impulsen el rendiment cap a noves altures. La línia RACING de l’empresa, guanyadora del premi Choice als desenvolupadors, inclou primer tipus de llum LED que els usuaris poden ajustar per aconseguir que la seva personalitat brilli.

“Cada jugador vol tenir el seu propi PC únic”, va dir Kevin. “Amb tantes opcions al mercat, volem ajudar els usuaris a fabricar ordinadors que s’ajusten al seu estil individual. Amb el seu PC de joc, poden divertir-se i gaudir de l’experiència real de fer-ho ells mateixos. “

RACING Plaques base augmenten el rendiment i l’àudio amb estil LED

Segons els Kevin, els enginyers BIOSTAR van necessitar redissenyar el disseny complet de la placa per integrar els llums LED. Les plaques base RACING solen tenir tres zones d’il·luminació independents: una a l’àrea d’àudio i dues capçaleres 5050 que permeten als usuaris afegir color al dissipador de calor, la memòria i altres ubicacions..

Els clients poden triar entre 10 opcions predefinides per al color, els intervals intermitents i la brillantor o utilitzar el programari propietari de BIOSTAR, VIVID LED DJ, per desbloquejar encara més opcions..

“El gran repte va ser la manera d’integrar aquests nous elements en una placa base, alhora que el va fer molt elegant”, va dir Kevin. “Podeu fer la placa base el vostre propi estil i canviar a qualsevol color que vulgueu que coincideixi amb el vostre estat d’ànim o qualsevol estil que vulgueu cada dia.”

Imatges de plaques base BIOSTAR RACING amb il·luminació LED

BIOSTAR va aprofitar les tendències dels ordinadors DIY i permetre als usuaris personalitzar els efectes d’il·luminació LED.

Els efectes d’il·luminació coordinats amplifiquen els sistemes d’àudio Hi-Fi de l’empresa, que inclouen un tauler de control imprès de diverses capes i un ampli doble per produir fins a 120 decibels per valor de so..

“Integrem la nostra tecnologia Hi-Fi en totes les plaques base de jocs i fem servir un condensador de gamma alta per oferir la millor experiència d’àudio per als jugadors”, va dir Kevin..

Inevitablement, però, la prova d’una bona placa base es basa en el rendiment que ofereix als usuaris. Els jugadors més dedicats i coneixedors faran un overclock de les seves màquines o configuraran els components del maquinari perquè funcionin més ràpidament del que es va certificar originalment.

El perillós procés genera calor addicional i requereix més electricitat, cosa que pot provocar inestabilitat o fallades completes.

Per mitigar el risc, BIOSTAR va crear el tauler tàctil GT Touch que permet a l’ordinador funcionar en modes Sport i ECO. El mode Sport augmenta automàticament el rendiment al voltant d’un 20%, segons Kevin, mentre que el mode ECO optimitza el consum d’energia.

“Això t’ajuda a tenir un rendiment molt estable i molt alt”, va dir. “És molt fàcil i qualsevol pot utilitzar la funció. Els nostres usuaris poden tenir una experiència molt elegant, extraordinària, fàcil i divertida. “

Sistemes i materials de refrigeració innovadors Afegeixen durabilitat

Amb totes les funcions completades a bord de les plaques base RACING, Kevin va dir que BIOSTAR va invertir molts recursos en desenvolupar components de gestió de calor d’alt rendiment a tot el dispositiu per augmentar l’estabilitat i la durabilitat..

Utilitzant una ferrita en comptes d’una sufoca de ferro, per exemple, BIOSTAR pot augmentar la capacitat de la placa base i reduir un 25% la pèrdua d’energia del nucli..

L’armadura d’E / S, que mostra sovint la marca comercial RACING en blanc i negre, accents d’or o LED, protegeix el panell i els components electrònics de l’electricitat i la pols estàtica..

Potser el més important, BIOSTAR desplega dissipadors de calor de gran mida per protegir tots els components crítics del rendiment. Tot i així, en realitat BIOSTAR, Kevin va dir que l’equip va trobar una manera de estilitzar els dissipadors de calor amb LED.

Imatges de fanàtics BIOSTAR i armadura d'E / S

Incorporant llums LED als ventiladors o afegint una armadura E / S colorida, BIOSTAR proporciona als usuaris estil i durabilitat.

“Volíem fer que el dissipador de calor fos bonic, però aquest és un repte molt gran, ja que els LEDs produirien calor i faria que el component funcionés molt més difícil”, va dir. En lloc d’això, l’empresa va crear i instal·lar una tecnologia que va separar les funcions de dissipador de calor i LED: els usuaris poden gaudir dels efectes d’il·luminació mentre es refreda la temperatura del dissipador de calor. “El LED no afectarà en absolut el rendiment del dissipador de calor”.

Finalment, BIOSTAR va desenvolupar el primer sistema de refrigeració de la indústria per al darrer format d’accionaments d’estat sòlid. Els SSD M.2, que substitueixen l’estàndard mSATA, utilitzen la disposició i connectors de la targeta PCI Express Mini Card. Les flexibles especificacions del dispositiu d’emmagatzematge i les funcions d’interfície més avançades ofereixen un avantatge respecte als SSD tradicionals.

“Totes aquestes coses generalment afegeixen grans costos a la placa base, però destaquem que es combinen les noves tecnologies amb materials rendibles”, va dir Kevin. “L’alumini, per exemple, pot proporcionar un bon rendiment a l’hora de distribuir la calor, però també ens ajuda a oferir preus molt competitius. Dediquem molt temps i diners a buscar bons materials i dissenys. “

També de BIOSTAR: Plaques base de mineria Crypto de grau professional

Amb una línia completa de plaques base Intel i AMD optimitzades per a la criptomoneda minera, BIOSTAR es va associar amb ethOS per crear una solució plug-and-mine per a clients nous a la recerca de ZCash, Monero, Ethereum i altres monedes extretes per unitats de processament gràfics..

Les plaques BIOSTAR TB250-BTC PRO admeten fins a 12 GPU (de nou una indústria primer) i la companyia estima que els sistemes miners 1 en 5 utilitzen les seves plaques base.

“Volem que els miners puguin trobar una solució fàcilment”, va dir. “Hem treballat molt a la indústria minera de cripto des de l’etapa inicial de desenvolupament de Bitcoin, el 2012. Com a marca professional per a productes miners de cripto, BIOSTAR està produint la millor experiència per a clients de tot el món”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me