QuadraNet amplia la seva empremta del centre de dades per oferir opcions d’allotjament ràpides, flexibles i fiables a tot el món

En poques paraules: Des de la seva creació com a servei de telecomunicacions a Los Angeles, QuadraNet ha crescut oferint una varietat de solucions d’allotjament a clients de tot el món. Actualment, la companyia manté centres de dades en ubicacions de tot Amèrica del Nord, inclosa la seva darrera instal·lació d’última generació a Seattle. I el centre de dades d’Amsterdam de QuadraNet estén l’abast de la companyia a Europa, proporcionant als clients nadius i transatlàntics un servei fiable i d’alta velocitat a la regió. QuadraNet té previst continuar amb la seva expansió europea i implementar noves solucions de núvols híbrids per assegurar que pugui satisfer les necessitats de qualsevol client en qualsevol ubicació.

L’expansió pot ser una proposta arriscada per a una empresa, especialment a la indústria de la tecnologia, ja que requereix fe que els seus esforços redundaran en una quota de mercat més gran. Quan no funciona, es pot veure compromès tot el negoci, fins i tot la part que va prosperar.

Potser el millor enfocament de l’expansió és satisfer les necessitats en constant evolució d’una base de clients vibrant alhora que atraure nous clients al llarg del camí. Aquesta estratègia ha tingut èxit per al proveïdor d’allotjament QuadraNet, que va començar a ser un servei de telecomunicacions a Los Angeles el 2001.

Per mantenir el desenvolupament de la indústria i satisfer les necessitats de la seva pròpia base de clients creixent, va establir un centre de dades amb servei complet al centre de Los Angeles el 2004.

La instal·lació de 60.000 peus quadrats, ubicada a l’edifici del Centre de Telecom, inclou fonts d’alimentació ininterrompuda, unitats CRAC, encaminadors de distribució independents i amplada de banda superior a 250 Gbps, que es poden dimensionar per satisfer les necessitats del client..

Captura de pantalla del banner de QuadraNet

QuadraNet va començar com a empresa de telecomunicacions el 2001 i ara ofereix serveis de hosting robustos a tot el món.

Amb els anys, QuadraNet va adquirir marques addicionals i fins i tot es va expandir a servidors dedicats, tot amb l’objectiu de proporcionar qualsevol cosa que els seus clients poguessin necessitar. Ara, la companyia atreu i serveix una base de clients encara més àmplia.

El 2017, la companyia va obrir el seu segon centre de dades L.A. a prop de l’aeroport internacional de Los Angeles. La instal·lació de 22.000 metres quadrats va ser completament renovada per allotjar-se a les desplegacions addicionals de QuadraNet.

El 2019, QuadraNet va obrir dos nous centres de dades per ampliar la seva petjada tant als Estats Units com a tot el món: un a Amsterdam i l’altre a Seattle.

“Hem volgut expandir-nos al nord-oest del Pacífic i a Europa perquè hem vist augmentar la demanda d’aplicacions sensibles a la latència (VPN o proveïdors de serveis) que han d’estar en aquestes ubicacions per servir el CDN o qualsevol altra cosa que necessitin dins d’aquesta regió”, va dir Ilan Mishan, conseller delegat de QuadraNet. “Allotgem i tractem amb molts proveïdors de serveis que tenen usuaris finals que necessiten aplicacions i dades específiques allotjades a prop.”

Servei d’ampliació al nord-oest del Pacífic i a Europa

El centre de dades de Seattle, situat a 30 minuts del centre de la ciutat, ofereix accés a la borsa d’Internet Exchange, coneguda per la seva diversitat de transportistes. Les opcions de transport a Internet del centre ofereixen rutes de baixa latència pels EUA, Canadà i Àsia. L’espai del pis elevat, totalment climatitzat, té una capacitat de funcionament del 100% de potència i gestiona càrregues crítiques d’alta densitat i exigents requisits de redundància..

Però aquest no és l’únic centre de dades avançat que la companyia va obrir el primer trimestre del 2019.

La instal·lació d’Amsterdam de QuadraNet és el primer pas del seu pla per ampliar serveis a tot Europa. L’expansió permet a l’empresa satisfer millor la demanda global dels seus serveis i opcions d’allotjament en núvol.

Collage de fotos del centre de dades QuadraNet Seattle

El nou centre de dades de Seattle de QuadraNet ofereix servei de baixa latència als EUA, Canadà i Àsia.

“És la nostra primera ubicació europea i estem entusiasmats. I tot segueix igual. Tots els serveis s’ofereixen a totes les ubicacions, inclosa Amsterdam ”, va dir Ilan. “Ara, podem allotjar millor els nostres clients que necessiten serveis en aquesta regió en lloc d’haver-los de remetre a algú altre.”

La infraestructura elèctrica de seguretat de falles del centre de dades d’Amsterdam la converteix en una opció fiable per a les empreses que busquen expandir-se a Europa. Poden migrar fàcilment des d’altres centres de dades europeus i obtenir accés a importants intercanvis regionals d’internet com AMS-IX i NL-ix, que ofereixen i diverses opcions de connectivitat de xarxa..

Centres de dades dels Estats Units ofereixen accés i servei convenient

A mesura que ha anat creixent, QuadraNet s’ha anat tornant a geogràficament més divers amb llocs de tot els Estats Units. En conjunt, aquestes ubicacions proporcionen redundància, resiliència i altes prestacions als consumidors de tota l’Amèrica del Nord.

  • La instal·lació de Dallas, de 68.000 peus quadrats, inaugurada el 2008, ofereix una elevada relació potència-espai i una capacitat d’ample de banda de 80 Gbps. Inclou alta disponibilitat, connectivitat i llibertat i flexibilitat per adaptar-se a les necessitats del client. El personal de seguretat i el servei de vigilància presencial durant tot el dia es garanteix que les operacions funcionin sense problemes.
  • Des del 2009, el centre de dades de Miami de QuadraNet s’ha convertit en un punt fort per als mercats llatinoamericans i del Carib. Es connecta a diverses xarxes elèctriques subterrànies de Florida Power and Light, assegurant l’entrega d’energia prioritària. L’edifici en si té l’altura d’un huracà de categoria 5 i, en cas d’emergència, els generadors dièsel dual amb transferència automàtica i generadors addicionals de subministrament proporcionen fonts d’energia independents per mantenir els servidors en funcionament..
  • El centre de Atlanta de QuadraNet va obrir les seves portes el 2014 i és el nucli de la xarxa nacional de l’empresa. Aquesta instal·lació exclusivament operada i amb personal està a poca distància de POP d’Atlanta Telx, un dels centres de dades amb més amplada de banda del país. El centre de dades d’Atlanta ofereix solucions per a necessitats exclusives del client, a més de fonts d’alimentació redundants, potència completa d’UPS i còpia de seguretat del generador juntament amb diversos i redundants camins d’ample de banda..
  • El centre de dades de Chicago de 114.457 peus quadrats va debutar el 2015 i ofereix desplegaments escalables per adaptar-se al creixement del client. Proporciona als clients una connectivitat de baixa latència que dóna servei a múltiples empreses financeres, sanitàries i de mitjans de comunicació amb seu a la ciutat. El lloc també inclou fonts d’alimentació redundants i UPS i còpies de seguretat del generador, a més de camins d’ample de banda redundants.
  • El 2016, QuadraNet va afegir la seva instal·lació Secaucus, Nova Jersey. Aquesta ubicació té una excel·lent latència amb connectivitat amb i cap a Canadà, Europa i la regió de l’Atlàntic Mig. L’espai de 48.000 peus quadrats presenta sistemes UPS redundants, generadors de còpia de seguretat in situ i té una autonomia del 100% per als clients.

Aquests llocs són a més de les ubicacions LAX, que també asseguren que el maquinari funciona en condicions òptimes. La presència a nivell nacional ajuda els empresaris de comerç electrònic americans (o empreses que vulguin arribar a una audiència dels EUA) a connectar-se ràpidament amb clients potencials.

El servei híbrid híbrid proporciona més flexibilitat

El desenvolupament de productes de QuadraNet es basa en la retroalimentació i la demanda del client, que han estat parts crucials en el seu pla de creixement amb èxit. Una tendència significativa que la companyia ha observat és que les empreses canvien cap a un model de núvol híbrid que ofereix una funcionalitat flexible al costat d’espai dedicat al servidor.

És per això que QuadraNet té previst oferir solucions de núvols híbrids que integrin les capacitats de núvol existents amb els servidors dedicats de QuadraNet i modifiquin el servei per satisfer les necessitats empresarials úniques. Això permet als clients obtenir els avantatges de la informàtica en núvol mantenint i aprofitant les diferents infraestructures heretades.

“Sigui quina sigui la seva indústria, puguin venir a nosaltres amb les seves necessitats d’infraestructura i podem acollir-les sense necessitat d’anar a cap altre lloc. Tant si han de crear un núvol en servidors dedicats com si es tracta de la solució de núvols híbrids, podem fer tot això “, va dir Ilan. “Gaudeixen d’aquesta relació amb nosaltres perquè entenem el seu costat.”

Tots els clients de QuadraNet gaudeixen de velocitats de connexió ràpides, ampla banda de banda, seguretat de potència i de dades i alta latència, independentment del centre de dades que els serveixi. La seva instal·lació de Seattle ajuda a consolidar l’abast de QuadraNet a tota l’Amèrica del Nord i més enllà, mentre que el centre de dades d’Amsterdam fa el mateix per a la companyia a Europa.

Aquestes addicions van configurar QuadraNet per continuar prestant un servei excel·lent als clients en satisfer les seves necessitats específiques, ajudant-los a tenir èxit en qualsevol indústria o esforç que pretenguin..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me