Pura innovació: SINOVATE pretén proveir solucions blockchain de tall i sense fer cap altre projecte de criptocurrency

TL; DR: SINOVATE, fundada el 2018, treballa per construir la tecnologia blockchain d’última generació dissenyada per superar els problemes d’escalabilitat, seguretat i governança. L’algorisme de proves de treball de l’empresa, els masternodes especials i el sistema d’emmagatzematge de dades incorruptible ajudaran els futurs usuaris a aprofitar al màxim la tecnologia de criptocurrency. Amb un nou cicle de nodes infinits, una configuració d’un nòlic amb un clic i altres avenços en el camí, SINOVATE té la missió de fer blockchain en una direcció totalment nova.

La forquilla de programari, el procés d’utilitzar el codi font d’un programa com a base per al desenvolupament futur, és una pràctica habitual i acceptada en el món de codi obert. Per exemple: Matt Mullenweg va crear WordPress – el meu amat de la comunitat de programari lliure i obert – utilitzant una forquilla de base de codi existent.

Però això no significa que cada projecte de codi obert depèn de la tècnica. Alguns desenvolupadors, com els que hi ha darrere la plataforma blockchain SINOVATE, basen la seva estratègia en fer exactament el contrari.

“El nostre equip es dedica a la pura innovació en el món blockchain, la diferència al no copiar o bifurcar altres projectes”, va dir Tamer Dagli, CEO i cofundador de SINOVATE. “Tenim la màxima creença en la transparència i la innovació, que també es basa en el nostre nom.”

Logotip de SINOVATE

Nodes segurs Infinity (SIN) són compatibles amb la plataforma SINOVATE i totes les seves funcions.

SIN és Segura Infinity Nodes: un dels avenços més significatius de la companyia fins ara. La tecnologia, una extrema exigència del masternode, forma l’eix vertebrador de la plataforma SINOVATE, garantint la integritat de la xarxa.

SINOVATE va implementar el codi de protocol d’avantguarda per resoldre l’elevada inflació que es va veure en altres projectes blockchain. Altres novetats inclouen un revolucionari algorisme de proves de treball i un proper sistema d’emmagatzematge de dades incorruptible. Aquestes solucions ajudaran els futurs usuaris a aprofitar al màxim la tecnologia de criptomoneda mentre superen problemes d’escalabilitat, seguretat i governança.

Com moltes tecnologies que canvien els jocs, la plataforma SINOVATE encara està en la seva infància, però el full de ruta de la companyia estableix un calendari constant de robusto llançaments propers. Amb els nous nodes Infinity, la configuració d’un nòlic amb un clic i altres avenços en el camí, SINOVATE compleix progressivament la seva missió d’adoptar blockchain en una direcció totalment nova.

Una Missió Col·lectiva per remodelar el paisatge Blockchain

Els cofundadors de SINOVATE van posar en pràctica el seu ampli coneixement tècnic a l’hora de començar la companyia, coneguda inicialment com a SUQA Blockchain, el 2018. Tamer, per exemple, ha estat immers en tecnologia, maquinari, programari i jocs des de la seva primera infància – i ha participat en l’era cripto com a inversor i miner des del 2015.

La resta de cofundadors de la companyia tenen una formació impressionant. Pallas, actual CTO i desenvolupador principal, ha estat un programador a temps complet durant 30 anys i un desenvolupador principal de blockchain durant més de cinc anys. XuânTân Nguyen, un especialista en big data, va exercir com a arquitecte de solucions durant més de deu anys abans d’inventar els nodes infinits de SINOVATE i el núvol descentralitzat.

L’experiència col·lectiva del trio els va ajudar a navegar per l’empresa durant el llançament intempestiu de l’hivern del 2018 – el període més brutal de la curta història de Blockchain, marcat per una caiguda dramàtica del valor Bitcoin. Tot i així, amb l’ajuda d’una comunitat dedicada, l’empresa va continuar endavant.

“SINOVATE va ser fundat per un grup de fanàtics de la descentralització que volien seguir els passos de Bitcoin”, va dir l’equip de SINOVATE. “Es va llançar de forma equitativa, sense un ICO ni una fase prèvia a la mineria, i va ser impulsat per la comunitat des del primer dia.”

El govern descentralitzat és crucial per a qualsevol solució blockchain. Com a organització autònoma descentralitzada (DAO), SINOVATE va ser dissenyat per funcionar sense una gestió jeràrquica.

“SINOVATE és un DAO impulsat per un node infinit”, va dir Tamer. “Totes les decisions les prenen la nostra comunitat de propietaris de nodes infinits mitjançant un procés de votació governamental anomenat Revolving Sovereignty Votes (RSV)”.

Avanços significatius: nodes infinits i l’algoritme X25X

SINOVATE difereix de moltes plataformes blockchain, ja que els drets de vot dels usuaris han de renovar-se cada any amb la durada de vida limitada dels nodes infinits. Aquests masternodes especials desapareixen després d’operar durant un any, cosa que l’equip SINOVATE assegura que assegura l’estabilitat.

Els nodes infinits també són únics perquè els usuaris han de cremar una quantitat específica de monedes, conegudes com a garantia, necessàries per activar-ne una.

“Quan un inversor SINOVATE publica una garantia per executar un Node Infinity, aquesta garantia es produeix per sempre a través de la prova de cremades”, va explicar la companyia en una publicació del 16 de desembre de 2019. “Aquest mecanisme de cremada és diferent dels nodes tradicionals, els quals es poden desbloquejar i vendre”.

El procés de gravació transforma el model econòmic cripto típic de inflacionari a deflacionari, ja que més nodes signifiquen menys monedes i un valor de moneda més alt.

Infinity Nodes i logotips d’algoritmes X25X

Els nodes Infinity de la plataforma i l’algoritme Prova de treball X25X aporten la innovació a l’espai blockchain.

“L’equip de SINOVATE afirma que” la garantia de combustió activa nodes infinits, que tenen una vida útil limitada de 12 mesos “. “Si els usuaris cremen les seves monedes per configurar un node, primer han d’esperar per recuperar les monedes inicials d’aquí a deu mesos. En els dos mesos restants, generaran ingressos passius. Això garanteix la coherència, la sostenibilitat i l’estabilitat dels nodes. “

Un altre diferenciador significatiu per a SINOVATE és el seu algoritme X25X Proof-of-Work personalitzat, que funciona per evitar atacs de doble despesa. L’algoritme en si va ser creat per assegurar condicions de mineria equitatives resistint els avantatges inherents a les tècniques de mineria comercials, com ara Gate Array-Programmable Gate (FPGA) i Circuit Integrat Específic a l’aplicació (ASIC)..

“X25X és l’evolució natural de X22i, l’algoritme anterior utilitzat per SUQA amb noves millores en la resistència ASIC i FPGA”, va dir Tamer en un comunicat de premsa el 20 de juny de 2019. Té com a objectiu ajudar a rejovenir i mantenir la comunitat minera de la GPU i proporciona la descentralització de la xarxa. “

Eliminant els inconvenients de l’emmagatzematge d’arxius distribuïts

L’equip SINOVATE va dir que les dades han usurpat el petroli com el recurs més valuós del segle XXI. Utilitzant un enfocament basat en dades, les empreses poden prendre decisions ben informades i identificar noves oportunitats, la qual cosa permet augmentar l’eficiència, la innovació i els ingressos..

Tamer va dir que les preocupacions actuals per la privadesa, la seguretat, el temps de funcionament i els costos d’emmagatzematge fan que el canvi de solucions d’emmagatzematge en núvol centralitzades a descentralitzades sigui inevitable.

Logotips que representen nodes infinits, emmagatzematge de dades incorruptible i vots de sobirania giratòria

Diverses funcions úniques permetran als usuaris aprofitar al màxim la tecnologia de criptomoneda.

“Ja hi ha un parell de projectes que han donat els primers passos cap a una solució descentralitzada d’emmagatzematge de fitxers distribuït, però tots tenen inconvenients en termes de velocitat, estabilitat, coherència i sostenibilitat”, va dir Tamer. “L’equip SINOVATE va identificar aquests inconvenients i treballa en solucions més definitives i rendibles.”

El núvol descentralitzat de SINOVATE aprofitarà els serveis Incorruptible Data Storage (IDS) que permetran als usuaris comprar espai cada vegada que posen dades en un node.

“L’import de la compra definirà el temps que es guarden les dades al sistema de dades de node infinit”, va dir l’equip SINOVATE. “Serà molt barat, aproximadament 0,05 SIN, tot i que la mida es determinarà més endavant.”

L’equip SINOVATE evolucionarà els seus serveis IDS en cinc fases graduals, cadascuna aportant novetats i augmentant l’emmagatzematge a la xarxa..

Següent: Nodes infinits nous, configuració d’un node de clic i més funcions

La comunitat SINOVATE té per davant un futur brillant. L’equip SINOVATE ens va dir que els aficionats haurien de tenir cura d’una sèrie d’innovacions a l’horitzó, incloent la creació de múltiples actius a SIN InfiniteChain, la prova d’integritat, la prova d’herència, el consens tri-híbrid i els serveis IDS. SINOVATE també proporcionarà una configuració basada en un clic del node Infinity Node que permetrà als novells implementar els seus nodes en pocs minuts.

“El codi pur Infinity Node 1.0, que es separarà del codi masternodes de Dash, es lliurarà al juny”, va afegir Tamer. “Incentivarà molts projectes de masternode a la forquilla i l’ús del codi Nodes Infinity.”

I, com que els nodes Infinity tenen un cicle de vida limitat, el primer dels quals va començar el juny del 2019, els usuaris veuran un nou cicle de nodes infinits a partir del juny del 2020.

“Tenir monedes llestes per invertir proporciona una excel·lent oportunitat de rendiments i rendiments elevats”, va dir l’equip de SINOVATE.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me