Prova de càrrega CTO Impacte sobre la càrrega Prova de càrrega: assegureu-vos fàcilment que el vostre servidor pot gestionar el trànsit que esperaveu amb el seu model “com a servei”.

Diguem que sou el fundador d’una empresa relativament jove. Heu tingut la idea que creieu que pot tenir un impacte en el món i ara només cal que alguns visitants comencin a dirigir-vos en el camí. En forma típica de l’inici, el vostre equip ha treballat durant tot el dia, bàsicament funcionant les coses a qualsevol preu o a mans de la vostra pròpia targeta de crèdit i només esteu esperant aquell moment en què el web us atraparà al vostre geni..

De sobte, aquell trànsit de trànsit constant comença a fluir, i després flueix amb més força. Estan passant coses. Potser Product Hunt recull la seva idea. Potser un fil de Hacker News en honor seu obté alguna tracció. Sigui quina sigui la causa, el vostre treball dur comença a donar els seus fruits. Arribarà el trànsit, guanyes diners, l’equip d’inici està en un estat mental constant de PARTY! I tot el que saps és que no vols que el trànsit vagi a un altre lloc … BOOM Els vostres servidors baixen.

No pot haver-hi un clímax més devastador d’aquesta història d’inici no tan important que si el lloc que heu abocat el vostre cor i l’ànima a l’escalat sobtadament cau fora de línia a causa de la càrrega.

EL SEU SISTEMA POT MANIPAR L’ESTrès?

L’equip de càrrega d’impacte realitza proves de càrrega “com a servei”, de manera que qualsevol client es pot preparar per escalar el lloc.

Si el vostre servidor no pot gestionar el nombre creixent de visitants, no podeu esperar que creixi el vostre lloc i, per tant, els vostres ingressos. Necessiteu un mètode per anticipar-vos a les necessitats d’ampliació i determinar si el vostre sistema està equipat per gestionar l’augment de trànsit que busca. Heu de realitzar proves de càrrega i els experts de Load Impact us poden ajudar a fer-ho.

Prova de càrrega: per què no podeu escalar (o no hauríeu de fer-ho) escala sense aquesta

La prova de càrrega és bàsicament provar la part del servidor del sistema per confirmar que pot gestionar la quantitat de trànsit que preveu. En augmentar la càrrega del sistema fins que s’arribi a un límit superior, essencialment s’avalua el potencial d’escalabilitat de la vostra aplicació i infraestructura..

Tradicionalment, la prova de càrrega és coneguda per ser (a) costosa, a causa del cost del maquinari per allotjar el programari de prova de càrrega, a més de les llicències de programari necessàries i (b) aclaparadora, si no sabeu com provar o interpretar els resultats. És allà on es fa la càrrega Impacte de càrrega per salvar el dia.

Load Impact CTO Robin Gustafsson ens va detallar la manera com aquesta empresa ha alleugerit les dues varietats per al client mitjançant la institució d’un model de càrrega de prova de càrrega..

La càrrega impacte va ser pionera en un model de prova de càrrega com a servei, de manera que sigui fàcil

Load Impact va esdevenir molt bo en el joc de proves de càrrega molt aviat durant la vida del concepte. El 2008, cinc membres fundadors van començar a treballar en el projecte amb serveis de consultoria fent diversos projectes de seguiment i proves de rendiment en el passat. Per pintar una imatge del seu nivell d’expertesa en l’espai de proves de rendiment: Aquests usuaris van desenvolupar programes de simulació per a l’Agència Espacial Europea i van fer proves per a la NASDAQ.

Robin va ser un dels desenvolupadors inicials de v1 de Load Impact, que van llançar el 2009 i que han estat repetint des de llavors. “El que ens va diferenciar del que existia quan vam desenvolupar Load Impact és que vam treure la càrrega del client per gestionar la infraestructura de proves”, va dir Robin. “La prova de càrrega no s’ha ofert en línia SaaS; es va lliurar com a programari tradicional que heu instal·lat a la vostra pròpia infraestructura. Havíeu de gestionar-lo i havíeu d’entendre com funcionava, així que hi havia molta feina per a les empreses que necessitaven fer proves de càrrega. “

L’equip de càrrega Impacte sabia que s’havien aconseguit molt bé a l’hora de realitzar aquestes proves i sabien que podrien agilitzar aquest procés vital per als propietaris de llocs. “Fer-ho com un SaaS amb un bon punt de preu va marcar una gran diferència quan vam llançar inicialment”, va dir Robin.

Gestionen les coses confuses al núvol & Comenceu a executar escenaris d’usuaris

Hi ha moltes preguntes relacionades amb l’execució del test de càrrega:

  • Quants servidors necessito per generar el trànsit?
  • Com em guardo les dades i els resultats de les proves?
  • Com interpreto els resultats de les proves?

Amb Load Impact, no haureu de preocupar-vos de cap, perquè l’equip ho gestiona tot al vostre núvol. “Intentem centrar-nos en la facilitat d’ús per fer un servei de prova de càrrega amb què és molt fàcil començar i que no haureu de ser un expert per utilitzar”, va dir Robin..

Prova gratuïta de rendiment amb impacte de càrrega

Load Impact ofereix una prova gratuïta, de manera que podeu obtenir una gran visió a l’àmplia gamma de mètriques de proves de rendiment que ofereixen.

A tall d’exemple, Load Impact ofereix dues gravadores: una extensió Chrome (User Scenario Recorder) i una Proxy Recorder, de manera que podeu començar a jugar amb els escenaris d’usuaris del navegador de seguida. Un cop hàgiu dominat la sessió del navegador, podeu accedir fàcilment a opcions més avançades, per exemple, a scripts manuals, a la carretera.

Per a aquells que són nous en la idea de les proves de càrrega, Robin ens va dir que l’equip adverteix als clients que es plantegin dues altres qüestions molt importants abans de començar:

  • Quin sistema està provant?
  • Què intentes assolir?

“Heu de planificar i comprendre el que esteu provant, perquè, en cas contrari, no sabreu el que busqueu quant a resultats”, va afegir Robin.

Lloguen centenars d’AWS EC2: assignats dinàmicament & Sota demanda per fer proves

Un cop coneguts els vostres objectius i objectius, el model com a servei de Load Impact inclou màquines virtuals sota demanda. “Tots els servidors que utilitzem per executar les proves estan assignats dinàmicament, de manera que el nombre que tenim en funcionament i en un moment donat depèn de la demanda del servei”, va dir Robin. En funció de la demanda, poden tenir centenars de servidors EC2 d’Amazon distribuïts en una ubicació determinada en qualsevol moment.

Com s’hauria d’esperar, Robin ens va dir que gestionar centenars de servidors en núvol pujant i baixant a mesura que tones d’usuaris realitzessin proves simultàniament en diverses ubicacions geogràfiques ha estat un repte important que l’equip va haver d’aprendre a suportar a mesura que creixien. Avui dia, guarden una imatge del servidor emmagatzemada a cadascuna de les regions d’Amazon, per la qual cosa no és cap problema fer-ne volar. Robin ens va dir que el temps mitjà que triguem a fer que un servidor es posi a prova és d’uns 30 segons: wowzers.

Com que Amazon cobra per l’ús d’EC2 per hora, Load Impact s’esforça a “reutilitzar” els servidors el màxim de vegades possible. Per exemple, una prova té una durada d’uns 10 minuts. Cada prova crida l’atenció exclusiva del servidor en què s’executa, però un cop finalitzada la prova, es reciclen 50 minuts de temps EC2 residual i pagat per ser-ho, per dir-ho, i es poden utilitzar en proves de clients addicionals..

Comprendre per a què serveix la prova de càrrega & Què NO

Les proves de càrrega són crucials perquè no voleu estar en el punt que arriba el trànsit quan us adoneu que el vostre sistema no el pot gestionar. “L’aspecte inclinat és que voleu assegurar-vos que el vostre allotjament pot satisfer les vostres necessitats de rendiment”, va afegir Robin. “Depenent del tipus d’allotjament que es tracti, molts proveïdors clarament no poden proporcionar les prestacions, per la qual cosa és important validar la vostra opció d’allotjament”.

L’IMPACTE DE LA CÀRREGA Ajuda a clarificar la prova de càrrega

Load Impact fa moltes activitats internes per motivar l’equip ja que propugnen i educen en un protocol de prova adequat.

Tingueu en compte que les proves de càrrega avaluen estrictament la part del servidor del vostre sistema. “No estàs provant el frontend ni les coses de JavaScript que s’estan executant al navegador, i això és una concepció errònia comuna”, va dir Robin. Ens va dir que la gent sol confondre els dos i creiem que les funcions del client, com els temps d’execució de JavaScript, són importants en les proves de càrrega – au contraire. “Quan publiqueu una prova de càrrega, principalment s’ha centrat en l’escalabilitat del servidor”, va dir.

Un dia a la vida del CTO, Devs, & Equip de Load Impact

Com he dit, Robin ha estat amb Load Impact des del començament i, ja que l’equip es considera bastant petit (escala del 5 al 18), es troba fent “una mica de tot”, incloent-hi la gestió del producte, el dev, el suport, documentació, màrqueting de continguts i gestió de la contractació i a bord dels tècnics.

Li vam demanar que ens donés una instantània d’un dia a la feina com a professional de Load Impact: “Com a desenvolupador, dediqueu el dia a treballar en les tasques previstes per al sprint que estem”, va explicar. “Tenim sprints durant tot el mes que planifiquem, de manera que treballes en qualsevol problema o funció que se’ns assigna actualment”. L’equip de desenvolupament treballa en un “procés asíncron”, amb membres de l’equip dispersos però col·laborant per tot Suècia, Macedònia, Rússia i Nova York.

El pipeline flueix de la següent manera: escriviu el vostre codi, després cometeu-lo i empenyeu-lo a GitHub; Els canvis de codi impulsats a GitHub són recollits pel sistema d’integració contínua que gestiona les suites de prova i proporciona comentaris de pass / fall a l’equip de dev a través d’un canal d’HipChat. A partir d’aquí, creareu una sol·licitud d’atractiu a GitHub i demanareu a un altre company que us ajudés amb una revisió del codi. “Quan el vostre treball ha estat revisat i fusionat en la nostra branca principal de desenvolupament, es desplega automàticament al nostre sistema de posada en escena, on fem proves finals abans de desplegar manualment el codi per a la producció”, va dir Robin..

Per donar-nos una captura de la vida com a membre de l’equip de Load Impact, Robin ens va fer una idea del que l’ha mantingut al llarg de la companyia a llarg termini. “He treballat aquí des de fa molt de temps”, va dir. “Continuo treballant aquí a causa dels meus companys d’equip; Per a mi, les persones que treballen aquí són el principal motiu pel qual m’agrada aquest lloc. ” La companyia ha conreat aquest paratge fomentant la diversió posterior a les hores; Robin ens va dir que l’equip es reuneix com a mínim un cop al mes per sopar i una mica d’activitat: gaudint de la companyia de l’altre fora de l’oficina.

GATOR DE L’IMPACTE DE CÀRREGA

Coneix Bert: un dels dos caiguts caiguts que van residir a l’oficina. Avui fa un “ull” a les coses mitjançant el logotip.

L’oficina Load Impact inclou proves de càrrega, tecnologia i cocodrils ?! – OH EL MEU. És correcte. Robin, de manera casual, ens va informar que Load Impact ha acollit dues estimades mascotes d’oficina: Bert i Ed, els caimans caiguts (bé, de manera que la referència del bruixot d’Oz no tenia més). Bert i Ed ara viuen en un altre lloc, però Bert segueix vigilant els seus companys de Load Impact. El seu ull brillant i reptilià és la inspiració del logo de l’empresa.

Paraules finals de CTO Impacte de càrrega Robin Gustafsson

Si fins i tot us preocupeu per ampliar el vostre lloc i voleu assegurar-vos que restareu en línia mentre ho feu, les proves de càrrega són extremadament importants. L’equip de càrrega d’impacte reconeix que a mesura que el web continuï desenvolupant-se com un mitjà potent per impulsar el vostre negoci, les proves de càrrega només seran més necessàries.

“Tradicionalment, les proves de càrrega s’han mirat projecte per projecte. La gent pensa: “Tenim un gran esdeveniment, per la qual cosa ara hem de carregar proves”, va dir Robin. “Tot i que això és parcialment cert, ajudem la gent a adonar-se que la prova contínua dels seus llocs web, aplicacions i API és la millor pràctica. Un dels principals temes de l’enginyeria de programari és que desitgeu el feedback el més aviat possible al cicle de desenvolupament abans de llançar el codi a la producció, per la qual cosa hem estat millorant l’impacte de càrrega en els últims anys. Com qualsevol altra cosa, és molt més fàcil corregir problemes de rendiment poc després que es produeixin. Les proves contínues us proporcionen les dades que necessiteu per veure com el rendiment de les vostres propietats web pot canviar amb el pas del temps, i és així com molts dels nostres usuaris ofereixen una gran experiència als seus clients. Ara només correspon a la càrrega i l’impacte de càrrega per fer que les proves de càrrega i de rendiment siguin senzilles ”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me