Protegiu les dades i eviteu les reparacions costoses amb el programari de gestió escalada del sistema de monitor d’amfitrió avançat

TL; DR: Durant gairebé dues dècades, Advanced Host Monitor ha proporcionat als sysadmins un programari de gestió de xarxa escalable que fa un seguiment continu de la disponibilitat i el rendiment del servidor. La potent, fiable i flexible solució ofereix un suport sensible a preus assequibles i és sorprenentment fàcil d’instal·lar. Amb el pas del temps, el cicle de desenvolupament continu de Advanced Host Monitor ha ajudat el producte a evolucionar cap a l’eina robusta però fàcil d’utilitzar que és avui dia.

Quan es tracta de solucions de gestió de xarxa provades en temps, Advanced Monitor Monitor sens dubte encaixa la factura. El programari de monitorització del sistema porta gairebé dues dècades al mercat, prou temps que el seu fundador, Alex Kozlov, només recorda uns quants competidors en el moment del llançament original del programari..

Avui, el mercat està ple de productes similars, però Advanced Host Monitor encara aconsegueix destacar entre la multitud.

“Des del primer moment, hem volgut crear una eina flexible amb una àmplia selecció d’opcions i mètodes de control, alhora que mantenim el programari compacte, ràpid i fàcil de configurar”, va dir Alex. “Ara, 19 anys després, tenim un programari que ofereix moltes opcions i requereix només 20 MB d’espai en disc (sense comptar manuals, exemples, informes i eines addicionals”).

Finestra de SuperMatrix

Advanced Host Monitor permet als sysadmins aplicar diversos ítems de prova, representats cadascun per una sola cel·la.

Advanced Host Monitor és compatible amb Windows XP, Windows 10 i Windows Server 2019, així com Windows 2000, amb algunes limitacions. L’Àlex ens va dir que l’abordatge és brisa. És fàcil transferir la configuració d’un sistema a un altre i configurar simultàniament proves de control bàsiques per a centenars de servidors similars. Al mateix temps, els usuaris poden ajustar qualsevol element de prova o alerta mitjançant expressions personalitzades.

Després de gairebé 20 anys de desenvolupament continuat, Advanced Host Monitor ha evolucionat a una solució de gestió fiable per als administradors de xarxa amb suport adaptatiu a preus assequibles. I amb un període de prova de 30 dies gratuït, qualsevol persona amb un PC pot veure per si fàcil el programari d’instal·lar, administrar i utilitzar del programari.

Una solució de gestió fiable per als administradors de xarxa

Des de la fundació del Advanced Host Monitor, Alex ha acumulat una quantitat considerable de coneixement a l’espai de monitorització de la xarxa.

Sap exactament quins ports de protocol de control de transmissió s’han d’obrir en un tallafoc per supervisar serveis específics. Ell us pot dir com modificar un registre per supervisar els serveis de Windows en un sistema remot que no pertany a un domini Windows i quin tipus de xifrat s’utilitza per a l’intercanvi de dades. La llista continua.

En última instància, Alex ha utilitzat aquest ampli coneixement per modelar Advanced Host Monitor en el programari extremadament fiable i versàtil que és actualment.

“Els administradors de xarxa han de tenir un programari de control estable que pugui funcionar les 24 hores del dia i ajudar-los a solucionar problemes relacionats amb programari o maquinari inestable”, va dir. “Hauria de fer la vida d’un administrador de xarxa molt més fàcil, no més difícil”.

Interfície web

El sistema ofereix una interfície en línia fàcil de navegar.

Advanced Host Monitor es pot fer servir per controlar els sistemes operatius Windows i UNIX, els routers de Cisco i Juniper, els servidors Hewlett Packard Enterprise (HPE), els dispositius d’emmagatzematge (NAS) de NetApp Network, els dispositius de font d’alimentació ininterrompuda (UPS) i l’amfitrió de VMware i sistemes convidats, entre altres xarxes. També pot comprovar allotjaments remots, directament o mitjançant agents de monitorització remota.

Supervisa la funcionalitat de la xarxa i del servidor mitjançant més de 100 mètodes de prova que abasten gairebé tots els paràmetres. Per citar només alguns, el programari pot controlar un host de ping; consultar les dates de caducitat del domini i del certificat; supervisar la temperatura, la tensió i l’estat del ventilador; comproveu l’espai de disc disponible; supervisar la memòria física i virtual gratuïta i l’ús de la CPU; supervisar el trànsit de xarxa; i provar servidors SQL.

El programari també permet als usuaris gestionar les seves tasques organitzant articles de prova en diferents carpetes amb configuracions definides de manera exclusiva. Els usuaris també poden dictar quan es realitzen proves, com per exemple en intervals regulars o en dates programades.

La flexibilitat de Advanced Host Monitor també s’estén a les formes en què el programari respon a serveis fallits, oferint una selecció de 36 accions diferents que es poden iniciar en resposta a un resultat de prova específic..

Per exemple, un sysadmin pot configurar accions de la manera següent: Quan falla algun servei crític, el programari primer reiniciarà el servidor. Si això no soluciona el problema, enviarà un correu electrònic al tècnic de trucada especificat. Aleshores, si el servidor roman silenciós durant les tres sondes següents, el programari es pot dirigir a fer missatges de text al tècnic de forma regular fins que es faci una còpia de seguretat del servidor..

Suport sensible i punts de preu assequibles

Alex va dir que Advanced Monitor Monitor està orgullós de servir a una àmplia gamma de clients que abasten 82 països. Fins a la data, milers d’empreses informàtiques i centenars d’organitzacions governamentals, bancs i universitats han aprofitat el programari per cobrir diverses necessitats de sysadmin..

“Els nostres clients solen dir que proporcionem el millor suport tecnològic”, va dir. “Normalment, podem arreglar un error reportat i proporcionar una actualització en un o dos dies. De vegades, és més difícil trobar un error no reproduïble i necessitem molt més temps, però és poc freqüent. ”

Gràfic de rendiment

Els gràfics de rendiment i altres indicadors visuals faciliten la interpretació de les dades generades pel sistema.

Àlex va dir que el fàcil procés d’instal·lació de Advanced Host Monitor, la seva interfície altament intuïtiva i un fòrum de suport en línia ajudaren al programari a guanyar molts premis, inclòs el premi d’elecció dels desenvolupadors propis dels consells d’allotjament. Els clients també agraeixen el fet que una eina de control de xarxa tan robusta estigui disponible per a punts de preu assequibles.

El Advanced Host Monitor es pot adquirir mitjançant diverses opcions de llicència, incloses Starter, Professional, Advanced i Enterprise. L’opció de prestat superior, Enterprise amb suport a llarg termini, està disponible per menys de 2.500 dòlars, mentre que la llicència Starter costa menys de 200 dòlars..

Si voleu agafar el programari per una volta abans de prendre cap compromís, no tingueu por. Hi ha una descàrrega de prova gratuïta de 30 dies al lloc web de l’empresa sense cap requisit d’entrada de targeta de crèdit. Tingueu en compte que el programari no modifica cap configuració del sistema ni biblioteques d’enllaços dinàmics (DLLs) per garantir que podeu eliminar-lo en pocs minuts sense cap molèstia.

Rendiment millorat mitjançant desenvolupament continu

En general, Alex va dir que el programari de control de xarxa és bastant conservador i requereix poques actualitzacions per mantenir l’estat quo. “No necessitem implementar noves xifrades de xifrat cada mes”, va dir. “De vegades cal redissenyar el codi per funcionar millor en una nova versió de Windows. Per exemple, algunes funcions relacionades amb la GUI a Windows 10 funcionen molt més lent que Windows XP o Windows 7.”

En última instància, l’empresa es preocupa principalment per millorar el producte de manera contínua, fent-lo més ràpid, més fàcil de configurar i més fàcil d’utilitzar..

“Tenim previst fer més fàcil la configuració de la supervisió redundant, afegir opcions de visualització de xarxa, redissenyar el registre per processar molt més ràpidament, millorar la GUI i afegir més mètodes de prova a la versió 12”, va dir Alex..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me