Pressible Expert 2018: augmentar les experiències de WordPress dels usuaris amb una millor usabilitat, fluxos de treball i seguretat

TL; DR: Pressable és un bon jutge de les oportunitats i les amenaces que va afrontar WordPress l’any passat, amb els plans d’allotjament de serveis complets optimitzats per fer funcionar el sistema de gestió de contingut més popular del món. El director d’assistència, Roberto Villarreal, és el segon expert destacat de la nostra sèrie que examina el que hi ha a la botiga per als amfitrions i els seus clients el 2018. Cal que apel·li als usuaris de tota la gamma de coneixements tècnics, WordPress i els amfitrions especialitzats han de continuar desenvolupant eines per innovació i seguretat.

Amb tothom, des dels propietaris de llocs web fins a les empreses de Fortune 500 que confien en el popularíssim sistema de gestió de contingut de WordPress per impulsar la seva presència en línia, Pressable ha de mantenir-se tan dinàmic com els llocs web i les aplicacions que produeixen els seus clients..

Posat per abordar els desafiaments de rendiment, usabilitat i seguretat de WordPress tant per a principiants com per a agències de desenvolupament, el proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat es troba a la nostra cua d’experts destacats que participen en una sèrie d’articles que prediuen les tendències de la indústria per al 2018. Pressable inicia els seus plans d’èxit per inclosos certificats SSL gratuïts, eines de memòria cau i accés a una xarxa de lliurament de contingut, a més de les funcions estàndard de WordPress, com actualitzacions automàtiques, entorns de posada en escena, còpies de seguretat diàries i eliminació i eliminació de programari maliciós.

Independentment de l’experiència tècnica de l’usuari, el director d’assistència, Roberto Villarreal, va dir que la plataforma WordPress de 15 anys no mostra signes de desacceleració.

“L’any passat va ser un bon indicador que l’interès encara hi ha, i continua creixent”, va dir. “La gent vol construir els seus propis llocs web. La gent vol entrar, fer pinzellades i fer que les coses passin per si mateixes. Veiem un desig molt gran de fer-ho realitat ”.

Buscant agilitzar el procés de creació de llocs per a principiants

Per als clients novells, Roberto espera que els amfitrions continuïn optimitzant el procés de creació del lloc, especialment rellevant per a WordPress, que tendeix a quedar enrere pels constructors de llocs web tradicionals en termes d’utilització intuïtiva..

“És un punt de millora constant”, va dir. “La gent vol sentir que crear i gestionar un lloc web és una cosa perfectament accessible. Els serveis de creació de llocs, com Wix i Squarespace, sempre seran punts d’entrada rellevants, però a mesura que les empreses creixen i els nostres desitjos de llocs web canvien, serveis com aquest poden ser inferiors al que necessiten les persones. “

Imatge de Roberto Villarreal al costat del logotip de Pressable

Pressible Director de Suport, Roberto Villarreal, treballa amb una àmplia gamma de clients administrats de hosting de WordPress.

Segons Roberto, els hostes especialitzats de WordPress han destacat els darrers anys en les opcions de caché i CDN. Començant l’atenció a la usabilitat, les empreses poden aprofitar-se per produir suport informatiu, documentació completa i eines d’ús fàcil.

“Es tracta només de trobar maneres petites per eliminar els treballs complicats o utilitzar eines fantàstiques de maneres innovadores de fer que aquestes coses no siguin factors”, va dir. “Trobarà formes per mitigar el temps que els clients dediquen a aquelles tasques tedioses que consumeixen quantitat de temps serà molt important en els propers anys. Si podem crear eines tenint present aquesta lluita, podem aconseguir que aquests clients tornin a fer més de les coses que volen fer ”.

Eines per al desenvolupament d’espuls d’innovació i fluxos de treball de desplegament de codi

Com en molts hostes especialitzats en serveis de WordPress gestionats de manera premium, les funcions i els preus de Pressable solen atraure més desenvolupadors, agències i empreses. Roberto explica que els clients de la companyia busquen eines especialitzades que els ajudin a escalar les seves altures de grau professional.

Segons ell, els empleats de Pressable van notar un important desplaçament de les discussions sobre suport sobre temes específics de WordPress i complements de converses sobre automatització del desplegament i la gestió de codis.

“El que busquen i esperen aquells usuaris finals és un major accés a les eines que els permetin prendre el flux de treball que tenen al seu entorn i servidors locals i fer que funcionin amb la destinació o on el lloc web acabarà sent allotjat. ,” Ell va dir.

Gràfic que mostra flux de treball de desenvolupament optimitzat

Amb fluxos de treball optimitzats, els clients Pressable poden estalviar temps, innovar de manera eficient i actualitzar els llocs web de forma segura.

Com que l’equip Pressable treballa per crear les seves pròpies eines de codificació, Roberto va assenyalar l’aparició de diversos complements de WordPress que ajuden als desenvolupadors a integrar-se amb GitHub i altres dipòsits.

“Els serveis de gestió de codis ajuden a aquestes agències i desenvolupadors a centrar-se en la implementació i creació de llocs alhora que es posa l’èmfasi en les tasques més tedioses que no són necessàriament el que volen fer”, va dir..

Utilitzant WordPress per a aplicacions web potents de JavaScript i de comerç electrònic

Avançant el 2018 i més enllà, Roberto va dir que està intrigat pels usos alternatius de la plataforma WordPress, sobretot en aplicacions sense cap creades per a navegadors web..

Les aplicacions sense capçal, com ara les utilitats del servidor i els servidors web, funcionen sense una interfície gràfica d’usuari. Més aviat, els backend de WordPress admeten potents interfícies de frontend de JavaScript per canviar experiències en línia interactives.

“El concepte o la pràctica no és nova, però, amb senzilles implementacions de l’API REST per a WordPress, hem començat a veure que els desenvolupadors creen aquests llocs web super ràpids i lleugers que actuen més com a aplicacions”, va dir..

Per exemple, tal com va descriure Roberto, la cadena de botigues de queviures H-E-B, situada a prop de la seu de Pressable a San Antonio, va crear recentment una versió de lliurament a la vora. Els compradors van en línia per seleccionar i pagar els seus articles abans d’escollir a quina hora es presenten a la botiga. Un empleat de H-E-B portarà els queviures directament al seu cotxe.

“Tot i que funciona en gran mesura com un carretó de la compra, l’experiència específica, ja que l’han construït, fa que sentiu que no aneu a través d’un lloc web típic d’Amazon”, va dir Roberto. “En realitat et fa la sensació que estàs utilitzant una aplicació d’escriptori creada molt deliberadament per ser responsiva i funcional per al mateix propòsit que serveix.”

Seguretat el 2018: certificats SSL convenients i protecció de pagaments

Roberto, més enllà de canviar com els clients compren en línia, els desenvolupadors de WordPress i els proveïdors d’allotjament han de seguir adaptant-se a les noves maneres de processar els pagaments.

“Ser capaç d’utilitzar la cara o la empremta digital per fer un pagament en un lloc web és bastant fantàstic”, va dir, parlant de llocs web integrats amb Apple Pay. “Les innovacions en aquesta funcionalitat tenen, tanmateix, implicacions importants per a la seguretat. Aquest serà un any important per veure com les companyies es van reduir. “

Encriptarem i logotips pressionables

Pressable és un dels diversos amfitrions de tot el món que admeten els certificats SSL automatitzats de Encriptem.

Una de les tendències predilectes de Roberto dels últims anys combina l’eficiència d’estalvi de temps amb les pràctiques de seguretat millorades, aquesta última és especialment rellevant per als usuaris de WordPress.

Anem a xifrar-nos a mitjan 2016 per proporcionar certificats SSL gratuïts i automatitzats i els amfitrions s’han integrat ràpidament amb el servei.

“Let’s Encrypt is cool per a moltes raons, però concretament pel que fa a desenvolupadors i agències, es necessita un temps important per enviar un lloc en directe”, va dir Roberto, estimant que la configuració de certificats SSL tradicionals passaria entre 30. minuts i pocs dies. “Amb Let’s Encrypt, podeu tenir un certificat SSL immediatament i de forma automatitzada. És el temps que ja no han de passar ”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me