Premis de l’Editor: els 15 millors títols en línia de ciberseguretat en línia d’Amèrica

A mesura que Internet s’expandeix, també les amenaces que la gent i les empreses tenen per aconseguir la seva informació sensible. Els incompliments de dades poden exposar-ho tot des de les contrasenyes i noms dels usuaris a les dates de naixement, adreces i números de Seguretat Social, organitzacions de costos com Yahoo, eBay, Target i Equifax, milions de dòlars i reputació danyada irreparablement..

Tot i que les dades personals no estan exposades, els atacants poden paralitzar les operacions empresarials d’una organització, i especialment les seves línies de fons. El cibercriminalitat és la causa que més creix de les interrupcions del centre de dades, segons un estudi del 2016 de l’Institut Ponemon, que reporta prop de la quarta part dels temps morts per intrusions malintencionades: només un 2% el 2010.

Per tant, la ciberseguretat representa una de les indústries de més ràpid creixement del món. A més, el mercat de treball no pot mantenir-se. L’ISACA, l’organització internacional sense ànim de lucre centrada en professionals de les informàtiques, preveu una escassetat global de 2 milions de treballadors en ciberseguretat al 2019. Més de 313.000 llocs de treball de ciberseguretat continuen oberts només als EUA, que suposa aproximadament 28.000 llocs de treball des del 2017, segons CyberSeek.

Tanmateix, l’educació i la formació d’aquestes posicions es troben fàcilment disponibles per a aquells que busquin l’oportunitat. Segons el CIO i l’Oficina d’Estadístiques Laborals, els professionals de les informàtiques empleats en el camp de la ciberseguretat van registrar un salari mitjà anual de 116.000 dòlars, gairebé tres vegades la renda mediana nacional dels treballadors a temps complet..

La prevalença de les titulacions en línia marca un camí més econòmic i assequible cap a l’èxit. Amb tantes opcions per triar, vam classificar els 15 millors graus de ciberseguretat en línia del país en funció del pla d’estudis, el cost per crèdit, les taxes de graduació, els percentatges d’ocupació i les revisions dels estudiants, entre altres factors. Continua llegint per obtenir més informació sobre les universitats i els títols universitaris en línia per acceptar la teva sol·licitud:

1. Universitat Purdue Global

Logotip de la Universitat PurdueA més de la prestigiosa reputació de la universitat en matèria de ciències, enginyeria, tecnologia i educació en informàtica, Purdue University Global encapçala la nostra llista per equilibrar els cursos destacats i rigorosos amb la flexibilitat i la flexibilitat que molts sol·liciten dels graus en línia..

Dirigit a oferir als estudiants els coneixements, habilitats i experiència del món real necessaris per excel·lir en el camp de la ciberseguretat i obtenir certificacions del sector, els cursos de llicenciatura i postgrau de la universitat permeten als estudiants dissenyar sistemes d’informació segurs, avaluar tendències i pràctiques de seguretat, mesurar i analitzar. pràctiques de gestió de riscos a nivell de xarxa empresarial.

Els nostres dos components preferits dels programes de grau de Purdue són l’oportunitat d’obtenir experiència del món real mitjançant una pràctica opcional al final dels estudis de batxillerat, així com el programa d’acceleració del màster al màster..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en ciberseguretat180371 dòlars
Master of Science in Cybersecurity Management60420 dòlars

En obtenir una nota mínima en certes classes de primer nivell, els estudiants poden accedir a una versió més breu dels màsters universitaris en tecnologia de la informació o en gestió de ciberseguretat, cosa que permet als estudiants estalviar temps i diners i entrar al mercat de treball més ràpidament..

“El nostre programa de grau en ciberseguretat és un exemple de com podem ajudar a les organitzacions a satisfer la demanda de treballadors altament capacitats en aquest camp d’estudi de creixement ràpid i increïblement fascinant, mentre que creen una experiència educativa personalitzada i d’alta qualitat per als estudiants que s’ajusti als seus horaris”. va dir el doctor Jeffrey Buck, degà de l’Escola de Negocis i Tecnologies de la Informació de la Universitat Purdue Global.

2. Col·legi Utica

Logotip d'Utica CollegeInicialment establerta per la Universitat de Syracuse, l’Utica College va desenvolupar una àmplia llista de certificats i programes de grau que exploraran les operacions cibernèriques, la forense informàtica, la informació i la garantia d’informació. L’Agència de Seguretat Nacional, el Departament de Seguretat Nacional i el Centre de Defensa contra el Ciber-Criminal, reconeixen tots els programes Utica per estar al capdavant de la formació i l’educació en ciberseguretat..

Tot i que cada programa de grau ofereix diverses especialitzacions, els futurs estudiants universitaris han de tenir un títol associat o han obtingut almenys 57 crèdits d’una universitat de quatre anys abans de matricular-se a Utica..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en ciberseguretat61475 dòlars
Màster de Ciència en Ciberseguretat30895 $
Màster d’Estudis Professionals en Anàlisi de Política Cibernètica i Risc30775 dòlars

Els col·legis col·laboren amb diverses organitzacions de seguretat regionals i nacionals per oferir oportunitats de xarxa i descomptes en la preparació i exàmens de proves de certificació, entre altres avantatges. Segons Austen Givens, directora dels programes de ciberseguretat graduats del col·legi, les estretes col·laboracions proporcionen una visió del món real sobre les tendències, aplicacions i reptes que ha d’afrontar la indústria..

“La facultat de ciberseguretat en línia de l’Utica College compta amb una gran experiència d’experiència del món governamental i dels sectors corporatius”, va dir. “Aprofitem aquesta experiència per al professorat per ajudar els nostres estudiants a convertir-se en líders ètics, dedicats i coneixedors de ciberseguretat en tots els escenaris imaginables, des de les agències d’intel·ligència d’Amèrica fins a les empreses Fortune 500 d’arreu del món.”

3. Universitat d’Arizona

Logotip de la Universitat d’ArizonaUn dels només 20 programes designats per la NSA com a Centre d’Excel·lència Acadèmica en Operacions Cibernèriques, la Universitat d’Arizona ofereix programes sòlids i desafiants per a estudiants interessats en la defensa, l’aplicació de la llei i la indústria privada, a més de professionals que treballen amb la finalitat de guanyar tècniques. mestria.

El programa de batxillerat, dissenyat per combinar-se amb el títol associat o amb dos anys d’experiència laboral, es divideix en dues pistes: enginyeria i informàtica, així com defensa i medicina forense. Els estudis de postgrau es poden centrar en sistemes d’informació o físics. El rigorós màster està creat per a aquells amb tres anys d’experiència laboral en camps relacionats i parteix dels programes de la universitat en sistemes d’informació de gestió i enginyeria elèctrica i informàtica, així com enginyeria de sistemes i industrials.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències aplicades en ciberoperacions45500 dòlars
Màster de Ciència en Ciberseguretat331.332 $

Curiosament, Arizona va crear una ciutat dins d’un entorn virtual anomenat CyberApolis per permetre als estudiants provar i aplicar les seves habilitats en escenaris del món real. Més de 15.000 persones altament detallades habiten CyberApolis, i el medi ambient també té una pseudo internet: completa amb llocs web per a un banc, un hospital, empreses de serveis públics, xarxes socials, comerciants, una comunitat de pirates informàtics i un element contra el crim organitzat. Cada lloc té una presència completa a la xarxa amb vulnerabilitats integrades que admeten objectius específics d’aprenentatge.

4. University of Maryland University College

Logotip de la Universitat de Maryland University CollegeAmb la més àmplia oferta de titulacions i certificats en línia de la nostra llista, la Universitat de Maryland University College també ha estat reconeguda pel NSA, el DHS i el Defense Cyber ​​Crime Center (DC3)..

El campus físic de la universitat es troba fortuïtament situat entre el Cyber ​​Command del Departament de Defensa de Maryland i el passadís cibernètic de Virgínia, cosa que significa que no hi ha escassetat d’empresaris innovadors i experts en ciberseguretat per ajudar a actualitzar i guiar el currículum..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en xarxes informàtiques i ciberseguretat120294 $ – 499 $
Llicenciat en ciències en gestió i política de ciberseguretat120294 $ – 499 $
Llicenciat en ciències en desenvolupament i seguretat de programari120294 $ – 499 $
Màster en Ciències en Gestió i Política de Ciberseguretat36694 dòlars
Màster en Ciència en Tecnologia de Ciberseguretat36694 dòlars
Master of Science in Digital Forensics and Cyber ​​Investigation36694 dòlars

Quan es tracta d’experiència pràctica, el University of Maryland University College ofereix un laboratori virtual de ciberseguretat per oferir als estudiants l’oportunitat d’atacar i defensar sistemes en línia de manera segura, segura i aïllada. L’entorn també ajuda a l’equip de competició cibernètica de la universitat, format per estudiants, professors i exalumnes, a preparar-se per a concursos en qüestions forenses digitals, proves de penetració i defensa de la xarxa d’ordinadors..

5. Universitat d’Estat d’Arizona

Logotip en línia de la Universitat Estatal d’ArizonaEntre les majors universitats públiques del país, l’Arizona State University ocupa el 25% més gran dels programes de batxillerat en línia, segons les notícies dels Estats Units i World Report. A més de les titulacions de seguretat nacional que inclouen classes sobre cyberterrorisme, els títols de tecnologia de la informació de la universitat posen èmfasi en la seguretat en xarxa i en sistemes informàtics. Undergrads passarà els dos últims semestres desenvolupant i presentant una solució basada en projectes per a un repte de seguretat informàtic rellevant i modern.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en tecnologia de la informació120520 $ – 728 $
Màster en Ciències de la Informació30522 $ – 1.397 $
Màster en Informàtica30500 dòlars

El màster universitari en ciències de la computació de la universitat s’ofereix mitjançant una interessant col·laboració entre Arizona State i Coursera, combinant les característiques científiques i d’enginyeria de la informàtica per ensenyar als estudiants sobre intel·ligència artificial, blockchain, ciberseguretat, enginyeria de programari, big data i altres temàtiques. Les conferències s’imparteixen a través de Coursera, mentre que els professors de l’Estat d’Arizona assessoren i avaluen la feina dels estudiants.

6. Pennsylvania State University

Logotip del campus Penn State WorldFundada originalment com a Farmers High School of Pennsylvania el 1855, la Pennsylvania State University ha desenvolupat un modern programa d’educació en línia reconegut pels EUA i Notícies Mundials, la NSA i el DHS. El grau d’anàlisi de seguretat i risc de la universitat ofereix una opció d’informació i ciberseguretat que es concentra en les eines i habilitats necessàries per dissenyar i avaluar sistemes protegits que mantinguin les persones i la informació segures.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en seguretat i anàlisi de riscos120555-596 dòlars
Màster d’Estudis Professionals en Ciències de la Informació33886 dòlars

La facultat de ciències de la informació i tecnologia de Penn State té una àmplia gamma de coneixements i experiència, inclosos informàtica, enginyeria, psicologia, química i intel·ligència artificial. Com a tal, l’opció de màster multidisciplinari combina la flexibilitat amb el currículum altament rellevant impulsat per qüestions del món real i situacions en què la informació pot estar exposada o compromesa.

7. Champlain College

Logotip de Champlain College OnlineUna universitat privada sense ànim de lucre acreditada regionalment amb seu a Burlington, Vermont, al Champlain College va llançar els primers programes de formació en línia a mitjans dels anys 90. Però no deixeu que la petita petjada de la universitat us preocupe: la revista SC va nomenar Champlain el principal programa de ciberseguretat el 2013 i el 2015 i l’escola ha estat reconeguda per la NSA, el DHS i el DC3 per a l’educació en cibera defensa..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en ciberseguretat120318 dòlars
Màster en Ciències en Seguretat de la Informació30795 dòlars

Agraïm el focus de la universitat en la flexibilitat dels estudiants adults, que ofereix sis dates d’inici a l’any i incloent experiència laboral en el procés d’ingrés. Els graus de Champlain estan centrats en l’aprenentatge experiencial i els estudiants participaran en simulacions del món real a l’entorn de laboratori virtual de la universitat. L’èmfasi en la resolució de problemes en lloc de simplement fer proves permet als estudiants estar més ben preparats per a la carrera professional i els canvis tecnològics.

8. Universitat d’Illinois

Logotip del sistema de la Universitat d'IllinoisÉs la seu d’un dels supercomputadors més ràpids d’un campus universitari i entre els supercomputadors més potents del món, la Universitat d’Illinois acull el Centre Nacional d’aplicacions de supercomputació. Fortune 50 empreses, laboratoris i universitats de tot el món utilitzen NCSA i la divisió de ciberseguretat d’investigadors, desenvolupadors i especialistes protegeixen centenars de milers de nuclis computacionals, més d’1,5 petabytes de memòria, 25 petabytes d’emmagatzematge de disc i 500 petabytes d’emmagatzematge de cintes..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en seguretat de sistemes d’informació36304,50 dòlars- 358,50 dòlars
Màster en Ciències en Gestió de la Informació40403 dòlars

Com a Cisco Regional Networking Academy, els programes de ciència en informàtica i grau en línia de la universitat han rebut el reconeixement de la NSA, el DHS i el Centre Nacional de Ciència per a la Seguretat i la Seguretat de la Informació de la Fundació Nacional de Ciències. Per unir-se al programa de batxillerat, els estudiants han d’haver guanyat almenys un 2,0 GPA durant 30 hores de crèdit de classes de primer nivell i de primer nivell. A més de les pistes centrades en l’analítica de dades i l’arquitectura de la informació, els futurs estudiants de màster poden seguir un camí centrat en la privadesa, la confiança, la seguretat i l’ètica..

9. Universitat Johns Hopkins

Logotip de la Universitat Johns HopkinsNo, la Universitat Johns Hopkins no és només per als metges. La universitat privada d’investigació demana estàndards d’admissió rigorosos i matrícula costosa, però Johns Hopkins figura perpètuament entre les universitats més respectades del món. L’Institut de Seguretat de la Informació de la universitat serveix de punt focal per a la investigació i els esforços educatius en seguretat de la informació, seguretat i privacitat.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Màster de Ciència en Ciberseguretat301.417 dòlars
Màster en Ciències de la Computació301.417 dòlars
Màster en Ciències en Enginyeria de Sistemes d’Informació301.417 dòlars

Tot i que la universitat ofereix una gran quantitat de programes de grau tradicionals, accelerats i combinats en informàtica, ciències de dades, ciberseguretat i informàtica de seguretat, les oportunitats d’aprenentatge en línia es limiten als programes de grau. A més d’un màster específicament dissenyat per proporcionar als estudiants les habilitats per assegurar la confidencialitat, la disponibilitat i la integritat de les dades, Johns Hopkins també proporciona concentracions de ciberseguretat en el marc dels seus programes d’enginyeria d’informàtica i sistemes d’informació més amplis..

10. Universitat del Sud de Nova Hampshire

Logotip de la universitat del sud de Nova HampshireLa matrícula a la Universitat del Sud de Nova Hampshire, una de les universitats amb més ràpid creixement del país, ha esclatat des dels aproximadament 8.000 estudiants el 2001 fins a més de 90.000 actuals. Les notícies i el informe mundial dels Estats Units consideren que l’SNHU és l’escola més innovadora del país pel seu plantejament al currículum, als professors, als estudiants i a la tecnologia..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en ciberseguretat120320 $
Màster de Ciència en Ciberseguretat36627 dòlars

El currículum de ciberseguretat de la universitat s’ajusta al Marc de la Força de Treball de la Ciberseguretat NICE de l’Institut Nacional de Normes i Tecnologia i al Consorci d’Educació Ciberseguretat, incloent els estudiants per a valer les seves carreres en assegurança de la informació, seguretat i privacitat web, ciber forenses i gestió de riscos. A més de prioritzar l’acordabilitat, els estudiants de l’SNHU poden realitzar el màster en uns 15 mesos o transferir fins a 90 crèdits cap a un títol de batxillerat..

11. Universitat Regent

Logotip de la Universitat RegentL’única universitat cristiana que integra la nostra llista, la Regent University va ser llançada originalment per l’evangelista Pat Robertson com a Christian Broadcasting Network University. Tenint en compte que la ubicació del campus es troba a prop de tres bases militars a Virginia Beach, Virginia, Regent és excepcionalment amable amb el personal de servei actiu, la reserva o la Guàrdia Nacional, així com els veterans i les famílies de les forces armades..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en informàtica forense i informàtiques digitals120395 $ – 425 $
Llicenciat en ciències en ciberseguretat120395 $ – 425 $
Màster de Ciència en Ciberseguretat30650 $

A més de ser nomenat Centre Nacional d’Excel·lència Acadèmica en Educació en Defensa Cibernètica per la NSA i el DHS, Regent es troba només entre el 4% de les universitats a rebre mèrits de la Iniciativa Nacional d’Educació en Ciberseguretat. La proximitat a les instal·lacions militars i governamentals ha propiciat els sòlids programes de ciberseguretat de Regent. L’Institut per a la ciberseguretat de la universitat ha llançat recentment un centre de formació Cyber ​​Range, el primer d’aquest tipus en una universitat privada, per proporcionar formació pràctica, escenaris d’atac simulat i incompliments de seguretat en temps real..

12. Universitat Bellevue

Logotip de la Universitat de BellevueCombinant l’accessibilitat amb una filosofia educativa aprofundida en la preparació dels graduats per a l’èxit del món real, la Universitat Bellevue és una institució privada acreditada regionalment destinada a atendre els adults adults (més del 75% dels estudiants estudiants de Bellevue tenen 25 anys o més). El Centre d’Educació en Ciberseguretat de la universitat ofereix una gran varietat de titulacions i recursos interdisciplinaris i està reconegut pel Comitè de Sistemes de Seguretat Nacional, NSA i DHS..

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en ciberseguretat127415 dòlars
Màster de Ciència en Ciberseguretat36575 dòlars

Els estudiants que cursen un grau en ciberseguretat poden aprendre segons un programa tradicional, curs a curs o com a cohort accelerada, on un grup de companys i companys de feina treballen el currículum i comparteixen experiències. A nivell de programa de màster, el format tradicional està orientat a professionals d’entrada o mig nivell, mentre que la ruta de cohort és més útil per a treballadors amb experiència en informàtica, gestió de sistemes d’informació o en seguretat de la informació..

13. Florida Institute of Technology

Logotip de l'Institut Tecnològic de la FloridaAmb l’únic MBA de la nostra llista, l’Institut Tecnològic de Florida es concentra en titulats avançats en ciberseguretat que dotin els estudiants de les habilitats i els coneixements per entrar perfectament al mercat de treball. El grau d’assegurament de la informació i ciberseguretat de l’institut s’ofereix en col·laboració amb la Harris Corporation, un contractista de defensa i proveïdor de serveis i tecnologia d’informàtica. Les lliçons incorporen mètodes d’explotació de dades i d’aprenentatge automàtic per atacar l’anàlisi i la forense.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Master of Science in Assurance Information and Cybersecurity33777 dòlars
Màster en Ciències de la Ciberseguretat en Tecnologies de la Informació33777 dòlars
Màster en Administració d’Empreses en Ciberseguretat36896 dòlars

El programa més ampli de FIT en tecnologia de la informació presenta una especialització en ciberseguretat que ofereix als estudiants les aplicacions fonamentals del món real de gestió de seguretat, seguretat basada en host i controls d’accés. El programa MBA explora la ciberseguretat com a component de les operacions i la supervisió general d’un negoci. Els educadors posen l’èmfasi en l’anàlisi de les polítiques, les tendències i les tecnologies per anticipar millor les amenaces emergents i implementar solucions d’avantguarda.

14. Universitat Franklin

Logotip de la universitat de FranklinPer a aquells que busquen una manera de transferir-se per obtenir un títol en ciberseguretat, la Universitat Franklin permet als possibles estudiants transferir fins a 94 crèdits universitaris prèviament guanyats, més de les tres quartes parts dels crèdits necessaris per obtenir-se. La universitat es troba en una posició única per atendre els estudiants adults que treballen: la mitjana d’edat dels estudiants és de 34 anys, i l’assistència d’admissions, assessors i professors està disponible a partir de les 5 de la tarda. Franklin també ofereix longituds de curs variables, múltiples dates d’inici i classes un dia a la setmana.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en ciberseguretat124526 $

El pla d’estudis del programa de ciberseguretat de la universitat, alineat amb les àrees de coneixement clau definides pel Consorci de Certificació de Seguretat de Sistemes d’Informació Internacional, inclou simulacions de seguretat reals que generen experiència i aplicacions del món real. Els estudiants triaran una empresa local o una organització sense ànim de lucre i ajudaran les seves necessitats de seguretat preparant un pla de seguretat i una avaluació de riscos i realitzant una prova de penetració i exploració de vulnerabilitat.

15. Universitat de Sant Lluís

Logotip de la Universitat de Sant LluísCompleta la nostra llista la Universitat Saint Louis, la universitat més antiga a l’oest del riu Misisipi. La universitat privada d’investigació catòlica de quatre anys va ser fundada el 1818 i ofereix una gran varietat de títols en línia a través de la seva Escola d’Estudis Professionals. La universitat i els seus antics alumnes han tingut un èxit impressionant, amb un 90% dels graduats treballant o bé a l’escola de grau en sis mesos després de obtenir la seva titulació. Entre aquests, el 95% treballa en el seu camp escollit.

Programes oferts
Crèdits obligatoris
Cost per crèdit
Llicenciat en ciències en sistemes d’informació informàtica120640 dòlars
Màster de Ciència en Ciberseguretat36780 dòlars

SLU ofereix sis termes accelerats de vuit setmanes cada any, cosa que significa que els estudiants poden gaudir de la flexibilitat d’escollir un horari que s’ajusti millor a la seva vida. Els estudiants de ciberseguretat exploraran la teoria i les aplicacions del disseny, el desplegament i la seguretat de l’arquitectura i les aplicacions empresarials alhora que aprendran els fonaments de la informàtica forense i garanteixen que la informació estigui totalment protegida..

Metodologia i fonts

Per elaborar la nostra llista, hem comparat el currículum de cada programa, el cost per crèdit i el nombre de crèdits necessaris per obtenir el títol. Les taxes globals de graduació i inserció laboral de les universitats figuren en els nostres rànquings, així com acreditació, premis i certificacions. A més de consultar les notícies i els informes mundials dels Estats Units i les revisions d’estudiants en línia, les nostres fonts inclouen el Centre Nacional d’Estadístiques d’Educació, l’Institut Nacional d’estàndards i tecnologia, el consorci d’educació en seguretat cibernètica, CyberSeek, efectivament, la Oficina d’Estadístiques Laborals, CIO i ISACA..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me