Platform.sh desbloqueja el desplegament continu amb una plataforma de punta a extrem que permet als desenvolupadors construir, executar i escalar aplicacions

TL; DR: Platform.sh introdueix una manera fiable de desplegar de forma segura les actualitzacions creades en un entorn de producció clonat, eliminant els temors de trencar el vostre lloc web o l’aplicació enmig d’una expansió crítica del trànsit. La plataforma multi-núvol de la companyia racionalitza la configuració i la gestió de la infraestructura a fitxers YAML senzills, permetent als desenvolupadors i startups llançar i escalar amb més facilitat aplicacions contenedores o sense capçal. El vicepresident de Màrqueting, Chris Yates, va compartir les seves pròpies experiències amb Platform.sh i com la companyia enfocada a l’usuari aspira contínuament a simplificar el desenvolupament i la publicació.

Imagineu que sou els responsables de la presència en línia i les aplicacions web d’una cadena minorista important. O potser un equip esportiu professional, o potser els Premis de l’Acadèmia. Les portes estan a punt d’obrir-se a les vendes del Black Friday, els jugadors estan a punt d’iniciar el partit de campionat o s’obri el sobre de Best Picture. Temps terrible perquè el vostre lloc web es bloquegi, oi?

Per a moltes marques massives i empreses de comerç electrònic, són els pitjors moments absoluts per actualitzar un lloc web o implementar canvis en una aplicació, i també els més importants. També és allà on Platform.sh prospera, permetent a les empreses executar, desplegar i ampliar aplicacions amb agilitat durant tot l’any.

Segons el vicepresident de Màrqueting, Chris Yates, segons el vicepresident de Màrqueting, Chris Yates, segons el vicepresident de màrqueting, Chris Yates, es basa en la creació de llocs complexos basats en Drupal per a marques de comerç electrònic d’empreses. en moments específics que generen una part important dels ingressos.

“El que vam trobar és que la majoria d’aquests clients no estaven disposats a fer canvis en la seva aplicació durant aquestes èpoques de l’any per por que es trenqués el lloc i tinguessin interrupcions a causa del treball de desenvolupament que feien”, va dir Chris. “Això provoca una paràlisi respecte a la capacitat de l’empresa de respondre al mercat, respondre als seus clients i respondre als seus competidors. No poden innovar tot el temps i respondre als seus grups d’interès més importants. “

L’enfocament Platform.sh de l’allotjament multi-núvol poliglot proporciona configuració i gestió d’infraestructures de punta a punta, proporcionant a les empreses engegades la possibilitat d’agilitzar els fluxos de treball entorn del creixement i l’èxit empresarial en lloc d’un manteniment del servidor tediós.

“De manera autònoma, hem creat un conjunt d’eines que voldríem utilitzar i que hem utilitzat per fer canvis en una aplicació web amb estrès i alt nivell de trànsit”, va dir Chris. “Realment som una plataforma com a servei que proporciona una plataforma de punta a punt per construir, mantenir, allotjar i ampliar les seves aplicacions.”

Els controls de versions proporcionen una supervisió sobre fluxos de treball i infraestructures

Chris Yates no és el típic vicepresident de màrqueting. Com a ex-desenvolupador i director de diversos equips d’enginyeria i producte, està més equipat que la majoria per parlar amb coneixement de tecnologia alhora que amplia l’abast de la plataforma. És especialment útil a Platform.sh, on es dobla com a usuari que comet el codi gairebé diàriament.

“El que m’agrada molt de Platform.sh és que per a tots els canvis que vull fer al lloc web, ja sigui simplement afegint una nova publicació al bloc, experimentant alguns canvis en una pàgina de destinació o implementi alguna nova funció interactiva, cada un d’aquests canvis és una branca del meu sistema de control de versions “, va dir.

Captura de pantalla del quadre de comandament Platform.sh

Platform.sh s’inspira en els desenvolupadors de sistemes de control de versions que ja coneixen per racionalitzar les implementacions.

Amb el suport per a qualsevol marc de PHP, juntament amb Python, Ruby, Go, Node.js i Java, Platform.sh es basa en sistemes de control Git i font per supervisar les actualitzacions de codi, així com components de flux de treball i configuració de la infraestructura. Els usuaris creen i editen fitxers YAML per especificar què necessita una aplicació, des de llenguatges de programació i programari fins a bases de dades i emmagatzematge local o de xarxa.

“Tenim un sistema de desplegament continu i d’integració contínua que llegeix aquests fitxers i crea aquells entorns per a l’usuari”, va dir Chris. “Per a cada canvi, vull crear una sol·licitud de sucursal o de sortida, i Platform.sh crea automàticament un entorn de clonació instantània de la pila de producció, ja sigui una cosa senzilla com el meu lloc web de màrqueting o una aplicació de comerç electrònic amb milions de productes en una base de dades. “

Aquest entorn clonat proporciona als desenvolupadors la confiança de combinar els canvis de nou a la producció, sabent que ell o ella operaven amb la mateixa infraestructura, codi i dades que actualment s’executen en producció..

“Tot el que heu fet funcionarà en producció quan feu una combinació, que és tot el que cal implementar perquè ho heu provat en una cosa que coincideix amb un byte per byte”, va dir Chris. “Es tracta d’un canvi de joc real des de la perspectiva d’un desenvolupador, però també des de la perspectiva d’un propietari o d’un gestor de projectes, no hauria de prendre cap paraula per a això. Totes les meves proves funcionen exactament igual que ho farien en producció, i puc estar segura de confiança quan faci el canvi el Black Friday. Estic fent exactament el mateix procés de manera automatitzada sobre alguna cosa que emmiralla la producció. Sé que anirà a funcionar. “

Integració de contenidors i canvi cap a les aplicacions compostes

Es reforça l’augment de Platform.sh, segons Chris, és la popularitat creixent dels microserveis, amb Docker al capdavant des del 2014 i Kubernetes un any després. L’empresa va començar a avançar en la tendència mitjançant la creació d’una plataforma d’aplicacions totalment contenedora abans que existís la plataforma d’orquestració de contenidors Kubernetes..

“Es necessita un enfocament similar, ja que el que intentem és ajudar els desenvolupadors i les organitzacions que treballen perquè es concentrin en allò que és realment important per a ells”, va dir Chris. “No és suficient per mantenir servidors o contenidors d’aplicacions, sinó per escriure un bon codi que ofereix funcions que els clients i els interessats demanen. Permetem als nostres clients deixar de banda qualsevol inquietud pel que fa al manteniment, per esbrinar com necessiten treballar diferents elements de la seva pila i traslladar-ho tot a un fitxer de configuració senzill. “

Imatge de l’equip Platform.sh

L’equip Platform.sh resideix a quatre ubicacions mundials: França, Alemanya, els Estats Units i la U.K.

En comparar Platform.sh amb una gestió més moderna, en comparació amb el manteniment més tradicional i convencional d’un VPS, Chris va acreditar a Docker i Kubernetes per haver entusiasmat l’entusiasme de fer la transició cap a arquitectures de microservei. De la mateixa manera, també va observar un canvi de la indústria cap a aplicacions desacoblades o sense cap que combinen múltiples components i funcions independents.

“Menys i menys aplicacions impliquen un sol llenguatge o un marc”, va dir. “Heu de ser capaços de donar suport a una varietat d’eines del costat d’allotjament per executar aquestes aplicacions, però també cal tenir suport per a diverses càrregues de treball d’eines per crear contínuament aquestes aplicacions i desplegar aquestes aplicacions en producció.”

Platform.sh permet als clients crear més ràpidament i llançar-los més aviat

Amb una picada d’ullet a clients com la cadena minorista, equip d’esports, espectacles de premis i, juntament amb infinitat d’altres negocis en línia ràpids, Chris va esmentar la regla de desenvolupadors no escrita de no desplegar-los els divendres, tret que vulguis passar el cap de setmana arreglant alguna cosa que va trencar. al final del dia.

“En realitat ho hem posat de manifest i hem adoptat el Deploy Friday el més important dels nostres eslògans”, va dir. “La idea que tenim és que tot ha de ser tan automatitzat i tan fiable que puguis confiar en el teu procés i desplegar-lo quan vulguis”.

Els empleats de Platform.sh van comprovar efectivament la combinació de registres dels sistemes el Black Friday de l’any passat per comprovar com la companyia donava servei a aquells clients i es van mostrar satisfets amb els resultats.

“Vam tenir una gran quantitat d’activitat, ja que la gent estava fent canvis, millorant, reaccionant al mercat i posant-se davant dels competidors”, va dir Chris..

En lloc de descriure Platform.sh com una empresa o empresa d’allotjament que produeix eines útils per a desenvolupadors, Chris va dir que decideix dir a la gent que l’organització està en el “negoci de temps a valor”. Quan es parla de startups tecnològiques en un primer moment, ha notat que Platform.sh és especialment útil per resoldre el balanç de fer les coses bé i de llançar-les ràpidament..

“Si podeu canviar aquest esforç que tornaria a posar a la infraestructura cap a aquesta funció o creació de valor, podreu moure’t molt més ràpidament amb el mateix equip”, va dir. “Els bits de gestió d’infraestructures i processos permeten solucionar problemes amb els clients i lliurar productes millors que els vostres possibles competidors. És per això que ens dedica a ajudar la gent a centrar-se i a moure’s més ràpidament. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me