OwnLocal: Ajuda als editors a recuperar el control de la publicitat al mateix temps que proporciona una manera assequible i significativa perquè les empreses participin en el públic.

TL; DR: Des de 2010, OwnLocal ha ajudat els mitjans de comunicació locals i les petites empreses a tenir èxit en el mercat de la publicitat digital. En l’actualitat, la companyia amb seu a Austin dóna la possibilitat a prop de 4.000 organitzacions de mitjans de comunicació i als seus anunciants per augmentar els ingressos mitjançant programes de conversió digital d’anuncis i campanyes de màrqueting. La innovació més recent de OwnLocal, Origami, permet als editors aprofitar el control de la publicitat amb una alternativa interactiva i flexible per mostrar anuncis que pretén destruir l’estatus quo i alliberar editors, anunciants i lectors dels límits dels models tradicionals..

És un escenari tan habitual. Sou un editor de llocs web i el vostre objectiu principal és crear contingut atractiu que impulsi el trànsit al vostre lloc. També voleu obtenir el pagament perquè pugueu continuar produint aquest contingut. Però, perquè els anunciants s’hi atenguin, hauran de demostrar que es veuen els seus anuncis de visualització digital i aquesta prova es presenta en forma de clics.

El problema és que, segons Landon Morales, CRO de OwnLocal, de manera succinta, els mateixos clics que permeten als anunciants allunyar els lectors del lloc i de l’èter..

“És molt contraintuïdor”, va dir Landon. “Condueixo trànsit al meu lloc; Estic fent tot el que puc per construir un públic, només per demanar-los que marxin. ”

Segons Landon, els anunciants també pateixen, ja que la confiança dels lectors en la publicitat en línia ha disminuït significativament. Els lectors han après amb experiència negativa de no fer clic ni de relacionar-se amb anuncis de visualització perquè no saben on acabaran.

“És perjudicial per a la seva experiència i, francament, erosiona la relació entre els anunciants i el lector”, va dir. “Hi ha d’haver una manera perquè els lectors es puguin relacionar amb els anuncis en línia sense crear aquesta relació negativa.”

La captura de cap de Landon Morales i el logotip OwnLocal

Landon Morales de OwnLocal ens ha explicat com la companyia ajuda els editors web i els anunciants a implicar millor el públic.

OwnLocal fa temps que reconeix l’impacte d’aquests dilemes en les empreses de mitjans locals, els seus anunciants i els seus lectors. Des de 2010, la companyia amb seu a Austin ha ajudat a transformar més de 3.500 organitzacions de mitjans tradicionals en especialistes de publicitat local de servei complet, augmentant els ingressos i fent que la publicitat en línia sigui intuïtiva.

Ara, OwnLocal ofereix alternatives innovadores per a la publicitat de display tradicional amb els seus innovadors blocs d’anuncis interactius. Landon ens va dir que la nova tecnologia es va crear per alliberar els editors, els anunciants i els lectors, aixafant l’estatus quo i retractant el públic per interactuar amb anuncis digitals, en lloc d’evitar-los.

El problema amb les mateixes pantalles i pancartes digitals antigues

Les empreses locals modernes han d’escollir entre nombrosos mitjans de comunicació per a les seves necessitats publicitàries: des d’impressió tradicional, ràdio i televisió fins a les contrapartides digitals que cada cop els eclipsen. En molts casos, això significa que els anunciants es perden determinats punts de venda completament o bé estenen els seus pressupostos massa prims, intentant desesperadament tot.

Sense el temps, els diners ni l’experiència per formular una estratègia de visualització en línia, moltes petites empreses acaben creant campanyes digitals que amb prou feines es veuen.

“Estan aconseguint tarifes de clics amb una mitjana combinada al voltant del 0,06% a les campanyes, des de la posició més destacada fins a la mínima”, va dir Landon. “És horrible. Si algú digués: “Et vaig a vendre aquest signe, però només el 0,06% de les persones que l’heu posat al davant hi haurà compte,” ningú no hi aniria mai. “

Foto de l'equip OwnLocal

Anualment, OwnLocal ajuda a centenars de milers d’empreses a explicar les seves històries i a estendre l’abast en línia.

La missatgeria d’aquests anuncis també és limitada. Landon ens ha dit que posem una petita caixa o pancarta a un lloc únic no permetrà que algú interactuï amb contingut que ja no cercava. Segons Landon, molt pocs anuncis són força convincents per guanyar el clic d’algú.

Si bé els editors han de vendre publicitat per donar suport als seus llocs, és realment fer-ho un repte.

“Els editors tenen un moment difícil per monetitzar la propietat immobiliària al seu lloc tan eficaçment com hauria de ser perquè el producte que estan intentant vendre té limitacions”, va dir Landon. “En la majoria dels casos, només venen una fracció de l’espai disponible.”

Davant l’espai no venut, molts editors es dirigeixen a xarxes d’intercanvi de publicitat programàtiques, com Google, que utilitzen programes d’algoritmes per automatitzar la venda i la compra de publicitat digital. I Landon ens va dir que el propietari de la xarxa sovint és l’única part que realment es beneficia.

“Ells li donaran cèntims al dòlar com a editor d’un lloc web per alguna cosa que intentaran vendre per cinc o deu vegades”, va dir. “Ho estan fent milers de milions”.

Creeu campanyes de màrqueting en línia robustes amb programari de conversió d’anuncis

Per contrarestar aquests problemes, OwnLocal es centra en proporcionar un valor important tornant a posar el poder allà on pertany, en mans dels anunciants i editors de llocs web. La plataforma d’anuncis digitals automatitzada de signatura de OwnLocal, per exemple, proporciona als anunciants locals solucions digitals que van més enllà dels anuncis de banderes.

La plataforma extreu contingut de publicitat tradicional d’impressió, ràdio, fora de casa i TV, convertint-los a través d’un procés automatitzat en campanyes de màrqueting en línia robustes..

Gràfic que mostra el procés de la plataforma OwnLocal

OwnLocal capacita els editors perquè actuïn com a plataforma de màrqueting integrada per a anunciants que vulguin arribar a públics.

Però no s’atura aquí. OwnLocal és capaç de treure i augmentar el contingut de la creativitat existent al web.

“Acabem creant un perfil realment ric sobre un negoci que després podrem reposar”, va dir.

A partir d’aquí, OwnLocal circula els anuncis digitals a través d’una xarxa de socis d’anuncis locals. El procés afegeix valor, amplia l’abast i genera ingressos per a clients de petites empreses alhora que amplia la proposta de valor dels editors de mitjans i augmenta els seus ingressos.

Origami: un bloc d’anuncis interactiu i interactiu que facilita la participació

OwnLocal continua evolucionant en la seva cerca per ajudar els editors a oferir més valor i proporcionar una audiència més significativa als anunciants.

“Estem fent totes les coses que sempre hem fet”, va dir Landon. “Només ho fem molt millor, amb més eficàcia i amb més força. La història creix a mesura que creem coses noves. “

Segons Landon, OwnLocal ha après que el problema fonamental que les empreses busquen resoldre és la manera de trobar-los i veure-los els públics objectius..

“Quan històricament hem ajudat a trobar empreses en línia, al llarg dels anys, hem sabut que les empreses estan publicant publicitat perquè volen ser vistes avui”, va dir. “A la vista d’això, hem creat més recentment un producte anomenat Origami, que és realment únic perquè comença a abordar el que es trenca sobre la publicitat en pantalla digital”.

Captura de pantalla de la pàgina del producte Origami

La nova solució d’anuncis de OwnLocal, Origami, transforma el contingut estàtic en experiències interactives que expliquen la història d’una marca.

Origami és una unitat interactiva flexible i que permet als usuaris explorar l’anunci dins d’un lloc existent sense saltar a un nou lloc.

“El lector pot interactuar completament sense sortir del lloc web, sense interrompre la seva pantalla”, va dir Landon. “Hem creat un ric perfil d’informació sobre els serveis de l’empresa o sobre ofertes particulars. Els lectors poden trucar; poden obtenir indicacions; poden anar al seu lloc web; fins i tot poden presentar una oportunitat. “

Amb Origami, els visitants del lloc poden enviar informació, descobrir informació fonamental sobre productes i serveis i bescanviar ofertes, entre altres accions, tot en el marc de l’anunci. D’aquesta manera, la plataforma allibera els editors, els anunciants i els lectors de les limitacions de la publicitat tradicional en línia.

“Fa un gran treball per als editors, mantenint el trànsit al seu lloc”, va dir Landon. “I, des de la perspectiva d’un anunciant, estàs comunicant realment el teu missatge d’una manera única i convincent; realment el realitzes, i passaràs més enllà del que pots fer en formats tradicionals.”

Quant a 10 x taxes més altes d’interacció que la publicitat tradicional

La tecnologia ja està creant força. Landon ens va dir que els editors i anunciants que utilitzen Origami experimenten taxes d’interacció més grans que mai.

“Estem veient nivells de compromís que passen pel terrat”, va dir. En molts casos, són 10 vegades superiors a la publicitat en pantalla típica que hi ha ara. Això és bastant maleït. “

OwnLocal està en procés d’aconseguir que la seva xarxa de socis locals de mitjans de comunicació adoptin aquesta tecnologia, cosa que permetrà als editors recuperar el seu poder i obtenir un millor rendiment dels seus llocs web..

I, a mesura que els editors comencen a generar ingressos amb més eficàcia en les posicions publicitàries, tindran menys probabilitats de dedicar-se a les xarxes programàtiques de tercers per vendre el seu inventari propietat i operat – una dependència que Landon està desitjosa d’agafar..

“Cada vegada que ho fan, alimenten la bèstia”, va dir. “Estem donant la possibilitat als editors que facin el control de les seves posicions publicitàries que pertanyen i que funcionin als seus llocs web i que les monetitzin adequadament sense haver de dependre de les xarxes publicitàries.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me