OVH: com el gran proveïdor europeu de núvols hipercal·les continua oferint serveis i infraestructures informàtiques adaptables a les empreses del món

TL; DR: El proveïdor de solucions de servidors i de xarxa OVH compta amb una plantilla de 2.000 que atén clients de tot el món. Mitjançant la seva integració vertical, l’empresa coordina els esforços per proporcionar allotjament en núvol d’alta qualitat i assequible als seus clients, sigui on es trobin en la seva evolució. Amb la seva pròpia xarxa global i el seu compromís amb la “Innovació per la Llibertat”, OVH ofereix serveis escalables i recerca i desenvolupament diligents amb l’objectiu de liderar empreses emergents i empreses consolidades..

Des de la seva fundació el 1999, el proveïdor d’infraestructures de núvol i internet OVH ha cregut que la innovació hauria de beneficiar el client. Això significa un compromís per combinar serveis d’alta qualitat que també són econòmics per als seus clients. El fundador Octave Klaba encara era estudiant a la Lille ICAM (School of Engineering) a França quan va crear OVH com a startup que creixeria per donar servei a més d’1 milió de clients arreu del món..

I aquests clients no solament són l’orientació primària del dia a dia de l’empresa, sinó també l’impuls de la infraestructura, les tecnologies i les estratègies que adopta en el futur..

Avui, amb 27 centres de dades ubicats a Àsia-Pacífic, Amèrica del Nord i Europa, OVH ofereix una selecció completa de serveis que van des de núvols públics, privats i híbrids fins a servidors dedicats, emmagatzematge i còpia de seguretat i solucions de seguretat de xarxa. Des que va arrencar el seu primer centre de dades a París, OVH ha implementat una gestió global de final a extrem per als seus clients, així com ha adoptat un mètode de refrigeració de servidor líquid que elimina la necessitat de climatització: estalviar energia, estrès en el medi ambient i reduir costos. als clients.

Captura de pantalla del mapa del centre de dades OVH

OVH opera 27 centres de dades a tot el món –i comptant– per atendre els clients en qualsevol lloc.

“El nucli del que ofereix OVH és un compromís incessant amb la qualitat a un preu assequible”, va dir Hiren Parekh, directora principal de Cloud EMEA a OVH. “El que això significa per als clients és una relació qualitat-preu inigualable entre tots els nostres productes.”

Les decisions d’OVH es basen en anys d’experiència, investigació i coneixements que ajuden a donar a l’empresa una avantatge en tot, des de la seguretat fins a l’eficiència energètica. Des de la seva fundació com a petita creació fins a una operació de 2.000 empleats, OVH continua apostant per l’expansió mantenint relacions estretes amb els seus clients locals.

La companyia també dóna suport a startups mitjançant el seu programa Digital Launch Pad i les acull sovint a la seva oficina de Mont-real. Com a líder en solucions de xarxa i infraestructures, OVH té una rara combinació d’arrels fortes i la passió per explorar possibilitats.

La integració vertical amb la seva pròpia xarxa significa un millor valor

OVH entén la necessitat que les empreses creixin a un ritme sostenible. Per això, busca implementar les darreres tendències i tecnologies alhora que aconsegueixi els seus objectius sense augmentar els costos.

Tots els aspectes del seu negoci s’integren verticalment: des d’allotjament a solucions de seguretat. Aquest model de negoci permet a l’empresa operar de manera més eficient, retallar els tiradors i mantenir un nivell de qualitat més alt al llarg de l’experiència del client..

Foto de Hiren Parekh, directora sencera de Cloud EMEA a OVH

Hiren Parekh, directora sènior d’OVV, Cloud EMEA, ens va explicar com la dedicació de la companyia a la innovació beneficia als clients.

La integració vertical també permet a OVH transmetre estalvis als seus clients. I la companyia sovint va més enllà de donar als clients el millor punt de preu, ja que pot generar alguns avantatges addicionals quan sigui possible.

“Tots els nostres productes inclouen una tecnologia anti-DDoS integrada gratuïta, capaç de suportar un atac igual al més poderós mai registrat”, va dir Hiren.

Les àrees de l’empresa conflueixen per crear una solució ideal per als seus mercats objectiu. Treballar en tàndem permet que els aspectes de xarxa, servidor i centre de dades donin suport fiable als clients, sigui quina sigui la seva evolució.

“Molts dels nostres serveis, com el nou producte SDDC, estan dissenyats específicament per donar suport a les organitzacions de mida mitjana en els seus desplaçaments de transformació digital, proporcionant l’escalabilitat i la flexibilitat essencials”, va dir Hiren..

La reacció ràpida davant les tendències de les dades ofereix als clients un avantatge competitiu

La retroalimentació dels clients i les darreres tendències també tenen un paper determinant en els productes nous i actualitzats de OVH. El fet de conèixer els clients sobre què estan implementant, com els ha ajudat OVH i on volen anar a continuació proporciona una valuosa perspectiva sobre els reptes que tenen les empreses..

“Sabem que els nostres serveis juguen un paper vital en la competitivitat dels nostres clients, així que és primordial que escoltem el que necessiten”, va dir Hiren. “Els nostres grups d’usuaris i comunitats de desenvolupadors ens ajuden a fer-ho.”

A més de mantenir-se al dia sobre com els clients utilitzen solucions OVH, la companyia investiga les tendències del sector per veure si poden satisfer les necessitats del client.

“Hi ha un gran crossover adaptant-nos a les tendències més noves i sovint les adoptem per ajudar els nostres clients a obtenir un avantatge competitiu”, va dir Hiren..

Un exemple de com OVH aprofita les noves tecnologies per a la seva base de clients és la solució de centre de dades (SDDC) definida per programari. Aquesta tecnologia, que utilitza almenys dos amfitrions Intel, dos magatzems de dades i 4.000 VLAN per desplegar xarxes privades, és una innovació innovadora en el mercat del centre de dades que permet una major escalabilitat..

“La investigació demostra que la implementació amb èxit de SDDC pot reduir fins a un 56% les despeses de funcionament d’una empresa”, va dir Hiren. “Així, ens hem associat a VMWare i hem creat una solució basada en SDDC que inclou moltes eines que les empreses necessiten per escalar de forma manejable. Això la fa ideal per a operacions de creixement ràpid. “

Els programes de llançament digital són acceleradors d’inici

Una vegada que es va iniciar, OVH ajuda les empreses emergents proporcionant suport i orientació més àmplies en la configuració de la seva infraestructura. “M’encanten les startups. M’encanta la velocitat. Tenir una idea al matí i tenir-la en marxa al final del dia. Les startups són innovació i m’encanta la innovació ”, va dir Octave sobre el compromís de la companyia amb les startups.

Entenent la dificultat de l’entrada en un mercat amb pocs recursos, OVH permet a les empreses noves provar solucions de forma gratuïta a través dels seus programes Digital Launch Pad, perquè puguin centrar-se en iniciar els seus negocis correctament..

El programa guia startups des de la innovació fins a la producció a tres nivells: ideació, construcció i mercat. Cada nivell ofereix infraestructures, formació, consultoria i altres recursos comparables, segons la fase de negoci. El programa Ideation ajuda a provar les idees de les startups en la fase de creació i que intenten obtenir finançament.

Captura de pantalla de Digital Launch Pad al lloc web d’OVH

El programa OVH Digital Launch Pad proporciona iniciatives en proporcionar accés gratuït a les proves entre altres eines.

El programa Build és per a aquells que han establert el seu producte o servei i treballen cap a la producció a escala més gran. El programa Market ofereix a startups la producció dels quals ha assolit a escala industrial els recursos per perfeccionar i consolidar els seus models de negoci.

Amb els programes Digital Launch Pad, OVH demostra el seu compromís amb el suport als emprenedors en línia. Per sol·licitar un dels programes, les startups interessades poden registrar-se en un compte OVH i, si són elegibles, rebran un pla de suport adequat al seu negoci. Alguns dels recursos disponibles inclouen un pressupost d’infraestructura de fins a 100.000 dòlars, suport per trobar finançament i inversors, publicitat a través d’entrevistes a OVH, vídeos i esdeveniments i eines educatives per aprendre a dominar les solucions d’OV..

“Innovació per a la llibertat”: una cultura de potenciació dels empleats

El lema a OVH és “Innovació per a la llibertat” i aquesta afirmació estableix el to de la forma en què s’estructura i funciona l’empresa. Els empleats tenen la possibilitat de presentar idees que aportin solucions als que ho necessiten.

“Això fa tot el que fem, des de l’estructura organitzativa fins a la llibertat que els empleats han de crear i innovar”, va dir Hiren.

Amb aquest nivell de joc i una cultura oberta es tradueixen en millors opcions per als clients, cosa que els permet triar les tecnologies adequades per al seu negoci.

“Els nostres serveis ofereixen un rendiment tan alt que els nostres clients tenen la llibertat d’innovar aplicant i desenvolupant noves tecnologies com ara l’anàlisi de dades i l’aprenentatge automàtic”, va dir Hiren. “Com a marca, tenim una idea única quan es tracta de qualitat i es pren una posició sense compromís que, crec, és rar en la nostra indústria”.

En el procés de certificació de l’empresa es constata l’evidència d’aquest compromís. És un procés global i inclou àrees vitals com la seguretat, amb certificacions de KPMG, així com el reconeixement del soci corporatiu VMware.

Un altre àmbit on OVH ha adoptat la llibertat i la innovació és la creació de solucions de centre de dades sostenibles. Es compromet a reduir el consum d’energia i el sistema de refrigeració de líquids del seu centre de dades es va desenvolupar a casa. Aquesta solució, com moltes d’altres, està tant orientada al futur com orientada al client. Perquè OVH no només és sincer sobre cultivar una cultura de la innovació, sinó també per utilitzar aquestes innovacions per estalviar diners, i transmetre aquest valor als clients.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me