Novetat de Mirantis: MCP Edge Fine-Tunes Cloud Infrastructure i aplicacions per a informàtica de proveïdors neutres i assequibles.

TL; DR: Aprofitant les tecnologies de codi obert i un enfocament de DevOps experimentat en tecnologia, els experts gestionats en núvols oberts de Mirantis estan ampliant la infraestructura i les aplicacions de l’organització per satisfer els exigents requisits de la informàtica de punta. El nou servei, MCP Edge, té com a objectiu donar servei a les organitzacions de telecomunicacions i als proveïdors de serveis que busquen passar de màquines virtuals a una arquitectura més contenedora, nativa en núvol. Els experts en núvol de l’empresa ajuden a crear, desplegar i donar suport a la versió molt ajustada de Mirantis Cloud Platform de manera que promou una gestió centralitzada i centralitzada del cicle de vida, un maquinari intercanviable i uns costos més baixos..

Per mantenir el seu lideratge com a major proveïdor de serveis a l’Orient Mitjà i el nord d’Àfrica, l’Aràbia Saudita Telecom va fer que la ràpida expansió als serveis al núvol públics i gestionats fos un component fonamental de l’estratègia de creixement de l’empresa i tampoc volien començar de petita.

Per tenir èxit, segons el vicepresident de Cloud Services Saleh Mosaibah, la companyia necessitava complir o excedir les ofertes de núvols de les potències globals disposades a entrar a la regió: Amazon, Google i Microsoft. Això significava disponibilitat, rendiment, escalabilitat i seguretat de qualitat del transportista, mantenint la capacitat d’oferir serveis flexibles i una estructura de preus atractiva..

“Per construir un núvol altament escalable amb preus competitius, necessitàvem un ecosistema obert de tecnologies, no venedors propietaris. Vam veure que altres van per la ruta i fracassen ”, va dir Saleh en línia. Arabia Saudita Telecom va escollir OpenStack per a la seva plataforma i va comptar amb l’ajuda de Mirantis, experts en hosting al núvol i un líder en el projecte de codi obert..

“Mirantis té la major experiència OpenStack del mercat i ofereix integracions obertes a un gran nombre de venedors de programari i maquinari”, va dir. “Això ens dóna la llibertat de triar els servidors, emmagatzematge i altres components que millor funcionin per nosaltres.”

Amb el suport d’enginyeria de Mirantis, Arabia Saudita Telecom ara fa el desplegament de la seva plataforma de núvol a través de tres centres de dades i aviat serà milers de servidors. La demanda dels clients és més alta del que s’esperava, però l’empresa pot escalar còmodament per satisfer aquestes necessitats amb la innovació continuada de Mirantis.

“Mirantis és un gran soci dins de la comunitat, ja que està ben posicionat per veure totes les contribucions de la comunitat i identificar-les per satisfer les nostres necessitats”, va dir Saleh. “Mirantis condueix funcions a la comunitat que són importants per a l’Aràbia Saudita Telecom”.

Edge MCP: Petjades més petites i una plataforma horitzontal sensible

Mirantis ha ampliat recentment la seva experiència OpenStack i Kubernetes per introduir més suport i funcionalitat informàtica de punta a la seva signatura Mirantis Cloud Platform. Amb més petites empremtes i una solució d’escalat orientada horitzontalment, MCP Edge va llançar a finals del 2018 per permetre als proveïdors de serveis i organitzacions de telecomunicacions, com ara Arabia Saudita Telecom, executar diverses aplicacions informàtiques de punta i dirigir-se cap a una arquitectura autòctona en un núvol contenida..

Imatge de David Van Everen i el logotip de Mirantis

David Van Everen inclou, actualment, Mirantis Cloud Platform.

Els enginyers Mirantis van triar Kubernetes com a fonament principal de la plataforma, donada la menor empremta del pla de control del sistema d’orquestració de contenidors en comparació amb l’OpenStack. Amb el sistema de perfil baix per a la configuració, l’encaminament i la gestió de la xarxa, Kubernetes ofereix una forma àgil d’operar aplicacions al límit..

Per aconseguir-ho, Mirantis es basa en un projecte de programari intern anomenat Virtlet, que permet als administradors executar màquines virtuals en clústers de Kubernetes com a ciutadans de primera classe. El projecte, que és completament obert, combina la força de funcionar les màquines virtuals de Kubernetes amb les capacitats de xarxa definides pel programari d’OpenStack, segons David Van Everen, SVP, WW Field Organization.

“Els podeu orquestrar de la mateixa manera que els contenidors”, va dir.

Treballar amb clients per arquitecte, desplegament i suport de solucions noves

David va dir que Mirantis aporta el mateix enfocament centrat en el client per oferir MCP Edge al mateix temps que ho fa amb la plataforma núvol completa de l’empresa. El mètode de construcció-operació-transferència garanteix que les solucions es creen perfectament per satisfer les necessitats específiques de cada client.

“Treballaríem amb ells inicialment per arquitectar la solució”, va dir. “Per exemple, hi podria haver una combinació de núvols de vora basats en OpenStack juntament amb núvols de vora basats en Kubernetes, segons els requisits de mida i les càrregues de treball que s’executen”.

Imatge dels empleats de Mirantis

A més de la seva seu central a Campbell, Califòrnia, Mirantis té oficines a Texas, Utah, Rússia, Europa i Japó.

A partir de la prova del concepte o la viabilitat de MCP Edge, Mirantis ajuda els clients a valorar, justificar, arquitectar i demostrar els resultats de valor empresarial de la implementació de les plataformes de computació en núvol i avantatge. Segons David, tot plegat torna a l’enfocament de lliurament de transferència de transferència operativa que Mirantis té.

“La fase Operar és bàsicament serveis gestionats, on Mirantis opera activament els núvols dels nostres clients en nom seu”, va dir David. “La fase de transferència, on el client realitza operacions, és opcional, i aproximadament la meitat dels nostres clients no opten mai per transferir-se el control operatiu. Per als clients que completen la fase de transferència, confien en Mirantis per a l’assistència empresarial. Crec que tots els nostres clients proveïdors de serveis operen ells mateixos els seus núvols i els proporcionem suport a les empreses ”.

Portar DevOps a una gestió independent del cicle de vida independent

Un dels majors diferenciadors de Mirantis i MCP Edge, segons David, és la capacitat de gestionar de forma independent el cicle de vida de tots els serveis de codi obert que contribueixen a la plataforma núvol..

“En lloc d’utilitzar una distribució monolítica per a OpenStack, en canvi, dividim OpenStack en els serveis individuals, inclosos Nova per a aprovisionament, Neutron per a xarxes com a servei, Cinder per a emmagatzematge en bloc i altres”, va dir. “Podem gestionar els cicles de vida amb una cadena d’eines DevOps basada en git, Gerrit, Jenkins i algunes altres coses per gestionar la configuració.”

Captura de pantalla de la taula de comandaments StackLight

Els equips d’ajuda StackLight i DriveTrain controlen i gestionen els cicles de vida de diversos serveis d’informàtica en núvol.

Mirantis DriveTrain permet a les organitzacions tractar la infraestructura del núvol com les aplicacions o el codi. L’automatització basada en polítiques simplifica la gestió dels complexos sistemes de núvols, a més de racionalitzar diversos deures i fluxos de treball recurrents. Les organitzacions poden sintonitzar i ajustar contínuament amb diverses configuracions per adaptar-se a les necessitats empresarials canviants alhora que proporcionen actualitzacions importants amb una interrupció mínima..

“Cada vegada que necessiteu canviar o actualitzar el servei de Cinder a la versió més recent per solucionar un defecte o alguna cosa desagradable, simplement podeu fer aquest canvi individual al model de reclassament, fer-ho mitjançant una revisió del codi Gerrit, executar un pipeline de Jenkins per actualitzar la els serveis a tot l’entorn i, bàsicament, heu gestionat el codi de tota la vostra infraestructura “, va dir David. “El mateix s’aplica a la informàtica de punta ara. Podem tenir centenars de núvols distribuïts per una regió gran o per a diverses regions i tot això es pot gestionar amb un cicle de vida des d’un punt centralitzat. “

David va dir que l’organització treballa per desplegar els mateixos avantatges que formen part del sistema de suport a les operacions de l’empresa, StackLight, per oferir registre centralitzat, supervisar i alertar visualitzacions en una única interfície d’usuari..

Mirantis es concentra en proporcionar flexibilitat i menors costos

A través de la cartera de productes, el compromís de Mirantis d’utilitzar i contribuir a les tecnologies de codi obert s’incorpora a allò que David identifica com els dos majors avantatges o diferenciadors de l’empresa: l’accessibilitat i l’adaptabilitat..

“Estem donant suport a nivell empresarial, però a banda, tot el programari està basat en projectes de codi obert i aigües amunt”, va afegir, mentre que Mirantis afegeix una mica d’enduriment a Kubernetes i OpenStack, tots els canvis a el codi font dels projectes és retornat a les comunitats.

L’ús de programari de codi obert significa que les organitzacions no estan bloquejades per utilitzar configuracions de programari o de maquinari d’un venedor específic, i finalment estalviarà diners als clients.

“Crec que els proveïdors de serveis, especialment, busquen maneres de racionalitzar la seva estructura de costos per a solucions i aplicacions basades en avantatges que proporcionen als consumidors i empreses”, va dir David. “Tenir aquest model de baix cost és important. A mesura que la gent es faci creativa sobre com utilitzar la informàtica de punta per proporcionar noves experiències sorprenents als clients, necessitarà una plataforma flexible que s’adapti a aquells casos d’ús específics i s’adapti a les limitacions d’aquestes aplicacions. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me