Negocis de salvaguardes de Cloudbric amb solucions de seguretat al núvol assequibles a nivell empresarial

TL; DR: Cloudbric es va iniciar com a proveïdor gratuït de tallafocs d’aplicacions web (WAF) i es va expandir en seguretat de dispositius mòbils, protecció d’actius IoT i seguretat de blockchain. Actualment, la companyia ofereix una seguretat totalment basada en núvol per a pimes, empreses i individus de tot el món. El servei de pagament a mesura que augmenta inclou una suite de seguretat completa per a web, mòbil, IoT i blockchain a cada nivell de preus. I Cloudbric pretén que la indústria blockchain sigui encara més segura amb una nova plataforma de seguretat digital i una suite d’I i eines d’aprenentatge automàtic que detecten ràpidament patrons i amenaces. La nova suite oferirà una seguretat blockchain de qualitat empresarial assequible a tots els usuaris i posarà a disposició de tothom la intel·ligència d’amenaça pública.

Per a les empreses en línia, la seguretat ja no és només dels llocs web i tallafocs. Avui mateix, aquestes organitzacions també s’han de preocupar de protegir els seus actius mòbils, IoT i criptomonedes.

La situació és especialment crítica per a les PIME i les pimes. Gairebé el 70% de les PIME que participen en un estudi van dir que van experimentar un ciberataque el 2018 i un 58% va dir que han experimentat una incomplència de dades en els darrers 12 mesos. Però gairebé la meitat de les PIME de l’estudi han afirmat que encara no estan segurs de com protegir les seves empreses d’aquest tipus d’incompliments, i que les petites operacions es veuen limitades encara més per la manca de personal informàtic..

Mentrestant, cada dia apareixen noves amenaces contra les tecnologies basades en blockchain i la criptomoneda. I moltes organitzacions estan lluitant per posar les garanties necessàries per bloquejar eficaçment aquests actius.

Cloudbric té la missió de resoldre tots dos problemes. El servei de seguretat basat en núvol proporciona seguretat de núvols de qualitat empresarial gestionada per a empreses de totes les mides. El seu servei assequible, de pagament a mesura que creix inclou una sèrie d’eines completes per protegir tecnologies web, mòbils, IoT i blockchain.

Logotip de Cloudbric

Cloudbric ofereix a les PIME seguretat empresarial per als seus llocs web i altres tecnologies emergents, inclosa la blockchain.

I Cloudbric està desenvolupant una capa addicional de seguretat per a la indústria blockchain a través de Cloudbric Labs, que proporcionarà intel·ligència d’amenaça pública a tothom. Actualment, en versió beta, la suite de seguretat basada en l’AI pretén que la seguretat a nivell empresarial i la seguretat blockchain siguin més intel·ligents i accessibles.

“Recollirem quantitats massives d’intel·ligència cibernètica a la plataforma i contribucions públiques i, a continuació, farem que les dades estiguin disponibles mitjançant API”, va dir Karen Cruz, responsable de màrqueting digital de Cloudbric. “Qualsevol persona pot accedir a aquestes valuoses dades d’amenaça i les organitzacions empresarials fins i tot poden utilitzar-lo per reforçar el seu actual software de seguretat.”

Si bé la majoria de les dades d’intel·ligència d’amenaça es troben privades, Cloudbric té previst aprofitar la tecnologia blockchain per descentralitzar la informació de les amenaces i fer-la transparent. Els seus usuaris poden contribuir al sistema de seguretat i poden rebre recompenses de testimoni mitjançant el sistema d’informació d’intel·ligència d’amenaça de Cloudbric Labs.

De la protecció de tallafocs Freemium a solucions completes al núvol

Cloudbric va començar com a projecte intern al principal proveïdor de seguretat empresarial sud-coreà Penta Security Systems, Inc. A continuació, va començar a oferir un tallafoc d’aplicació web gratuït (WAF)..

“En aquell moment, cap altre venedor de ciberseguretat estava proporcionant aquest tipus de serveis web de forma gratuïta”, va dir Karen. “El model freemium de Cloudbric significa que tothom podria gaudir de la seguretat a nivell de l’empresa”.

La companyia es va desactivar el 2017 i va afegir protecció DDoS i xifratge SSL a la part superior del seu premiat WAF. Els seus membres fundadors volien crear un servei WAF en núvol de qualitat empresarial, que fos també el més fàcil d’utilitzar i el més escalable del món. En aquell moment, una versió comercial podria costar milers de dòlars a una empresa, una despesa que seria difícil de justificar per a petites empreses o propietaris de llocs web personals. És per això que les escales de servei de seguretat del lloc web de Cloudbric costen el que fa servir un lloc.

Un altre objectiu de Cloudbric era simplificar la seguretat, de manera que fins i tot aquells que no tinguessin un gran coneixement de les TI podrien registrar-se i protegir els seus llocs web de seguida. I el fet que inclogui un conjunt complet d’eines de seguretat independentment del nivell de preus no deixa de ser un avantatge clau per a l’empresa.

El creixement de la demanda de serveis al núvol ha portat Cloudbric a expandir els seus negocis tant en el mercat de WAF basat en núvol com en prem-line. A tot el món, es preveu que el mercat públic de serveis al núvol creixi el 17,5% fins als 214.3 mil milions de dòlars el 2019.

“Cloudbric, com a empresa, s’ha enfrontat a diversos reptes, com ara gestionar WAFs en diversos entorns versàtils”, va dir Karen. “Des que vam començar a treballar amb més proveïdors d’allotjament web, proveïdors de serveis gestionats (MSPs) i distribuïdors de valor afegit (VARs), ens hem convertit en experts en infraestructures del núvol.”

Ampliar la seguretat digital a l’espai Blockchain i Crypto

Un cop Cloudbric va veure que la demanda de seguretat creixia més enllà dels llocs web (incloent la seguretat per a blockchain i IoT), la missió de la companyia va evolucionar. Va començar a implementar plans per a la seva plataforma d’informació d’amenaces (Cloudbric Labs) i la integració de la IA.

El centre de recursos de seguretat web de Cloudbric Labs es va crear per ajudar els desenvolupadors, els administradors web i els usuaris finals a treballar junts per millorar la seguretat a través de canals, inclosos el web, el mòbil i la blockchain. El laboratori ofereix eines gratuïtes de ciberseguretat i un índex de amenaces per analitzar les vulnerabilitats recents.

Està dissenyat per integrar-se amb plataformes de seguretat mitjançant una API.

El mòdul d’aprenentatge profund de Cloudbric, VISION, també s’integra amb el seu sistema de filtratge WAF per augmentar la precisió de la detecció d’amenaça cibernètica. A través de la nova plataforma, aquests dos treballaran amb el motor de detecció AI de l’empresa per bloquejar el trànsit maliciós que entra, de manera que no cal que hi hagi llista blanca ni llista negra. Els usuaris també poden inspeccionar el seu trànsit web i identificar anomalies de comportament. Al mateix temps, compartir dades ajuda VISION a aprendre les característiques dels atacs web per millorar el sistema de filtratge.

Captura de pantalla de la interfície Cloudbric VISION

L’anàlisi VISION de Cloudbric identificarà les amenaces i proporcionarà als propietaris de llocs web dades que puguin actuar.

“Cloudbric ja ha començat a provar la seva IA amb els usuaris actuals i permet al motor conèixer les característiques de trànsit dels llocs web dels usuaris i, al seu torn, proporcionar seguretat a cadascun d’ells”, va dir Karen..

La companyia va decidir entrar a l’espai quan es va adonar que alguns dels desenvolupadors de tecnologia blockchain més significatius no posaven mesures de seguretat bàsiques i proactives. Però la ciberseguretat és primordial perquè la tecnologia blockchain aconsegueixi adopcions principals.

I la missió de Cloudbric és doble: fer que Internet sigui més segur i que l’espai blockchain sigui més segur. Proporciona seguretat i protecció d’actius criptogràfics per a diversos intercanvis de criptocurrency i funciona amb algunes plataformes de cartera. La companyia també planeja llançar aviat una aplicació B2C dissenyada per assegurar que les aplicacions criptogràfiques siguin segures. Cloudbric vol fer que les empreses públiques siguin més còmodes i confiïn en la tecnologia blockchain, inclosos intercanvis, plataformes de cartera i desenvolupadors de seguretat..

“Recentment, Cloudbric ha començat a assegurar l’operació i la creació de nodes blockchain als nostres centres de dades i servidors existents arreu del món”, va dir Karen. Això és degut a que els nodes de blockchain són necessaris per al funcionament estable d’intercanvis i plataformes de cartera a la xarxa blockchain, que normalment funcionen en diverses regions.

Cloudbric: fer que la prevenció sigui corrent per a les PIME i els desenvolupadors

Tot i que inicialment Cloudbric es va crear per ajudar a particulars i petites empreses, no són les úniques entitats que s’han de preocupar per la seguretat del lloc web i els tallafocs. Els proveïdors d’allotjament web i de núvol també s’estan implicant més en la protecció de llocs web de clients.

Els propietaris i desenvolupadors de petites empreses que no poden pagar el temps dedicat a la seguretat poden confiar massa en els seus proveïdors d’allotjament per protegir els seus llocs. Molts proveïdors d’allotjament web comprenen la importància creixent de la seguretat web, però també es poden limitar a les despeses, especialment per als clients que prioritzen el valor. D’altres potser no s’adonen que proporcionar una seguretat robusta pot ser un diferenciador significatiu.

Cloudbric reconeix aquest dilema i col·labora amb la plataforma d’allotjament web Plesk per proporcionar als seus usuaris una extensió WAF i una seguretat web avançada, inclosa la protecció DDoS. L’extensió permetrà l’activació senzilla d’un clic per a tots els usuaris de Plesk, simplificant la seguretat per al proveïdor d’allotjament, els seus clients i desenvolupadors web..

Extendent els seus serveis i tecnologia de seguretat al núvol a l’espai blockchain i als proveïdors d’allotjament, Cloudbric fa tot el possible per fer de la ciberseguretat.

“Els que ja coneixeu Cloudbric ens poden conèixer pel servei WAF, però volem que sigui conegut com un proveïdor de protecció de serveis en núvol global que opera en ciberseguretat”, va dir Karen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me