Merchant Maverick: proporcionant comentaris imparcials sobre solucions de programari i empresa per ajudar les organitzacions a prendre decisions de compra més informades

TL; DR: Fundat el 2009 com a font de crítiques imparcials per al processament de targetes de crèdit, Merchant Maverick s’ha convertit en un lloc de comparació robust que proporciona formació a les PIME en un ampli espectre de programes i serveis relacionats amb els comerciants. Ara oferint guies gratuïtes per a principiants per posar en marxa els comerciants en línia, la companyia ha aparegut com una veu autoritària i de confiança en l’espai de comerç electrònic. Fa poc ens hem assentat amb Liz Hull, Lead eCommerce Writer a Merchant Maverick, per parlar de com l’àmplia gamma de recursos de l’empresa, el servei d’atenció al client únic i la cultura d’oficines flexible han contribuït al seu èxit..

La incertesa inherent a l’emprenedoria no és per als desmarats del cor; de fet, el procés sovint és sinònim de prendre riscos. Però, com saben els propietaris més petits de les petites empreses, l’èxit de la creació no requereix un salt de fe, sinó un conjunt de maniobres calculat al voltant d’una llarga llista de riscos.

Avui en dia, com eCommerce continua apostant per les vendes al detall, amb un 17% previst de les transaccions a Internet per al 2022, els empresaris han d’afegir la selecció del compte de comerciant a aquesta llista. Sense un compte de comerciant, que permeti les interaccions necessàries entre venedors, clients, xarxes de targetes de crèdit i processadors de pagament, els empresaris no poden acceptar pagaments amb targeta. Si bé la indústria de comerç electrònic ha tingut un ritme de creixement ràpid durant l’última dècada, també ha guanyat una reputació desafortunada de fraus i estafes. Com a resultat, els propietaris de petites empreses han de fer la deguda diligència en aquest àmbit per tenir èxit.

Merchant Maverick, un lloc de comparació de programes i serveis relacionats amb els comerciants, va néixer de la frustració del fundador Amad Ebrahimi amb el comerç electrònic el 2009.

“Era una indústria ombrívola que necessitava ressenyes imparcials”, va dir Liz Hull, Lead eCommerce Writer de Merchant Maverick..

La capçalera de Liz Hull i el logotip de Merchant Maverick

Liz Hull, de Merchant Maverick, va dir que el lloc ajuda a les PIME a prendre decisions informades de compra sobre programari relacionat amb els comerciants.

Amad, que va iniciar la seva carrera com a venedor i consultor de llocs web eBay, es va centrar inicialment en el processament de targetes de crèdit abans d’ampliar el lloc per incloure ressenyes i valoracions de programes puntuals de venda, carros de compra i serveis de pagaments mòbils..

A més d’aquestes avaluacions, Merchant Maverick ara ofereix eines educatives i fins i tot assessorament personalitzat per a petites empreses. En última instància, l’objectiu de la companyia és assumir la càrrega d’una investigació en profunditat de manera que els empresaris no ho hagin de fer, alliberant temps perquè puguin centrar-se en la gestió dels seus negocis..

Comparacions de proveïdors de serveis creats per estalviar temps i diners

Com a responsable de les ressenyes de comerç electrònic de Merchant Maverick, Liz considera la vertical del seu nadó.

“Em fixo en cada empresa, llegeixo tot el que tenen al seu lloc, llegeixo totes les revisions que tenen en línia i comprovo els seus productes”, va dir Liz. “A partir d’aquí, sintetitzo la meva pròpia ressenya.”

El seu objectiu general és identificar els millors proveïdors de programari per a propietaris de petites empreses. Liz ens va dir que, com que la majoria de les petites empreses no disposen d’equips informàtics amb personal extensiu a la seva disposició, els propietaris busquen solucions que siguin senzilles de funcionar i que siguin econòmiques..

Captura de comentaris de Merchant Maverick

Merchant Maverick ofereix ressenyes sobre diferents solucions empresarials: des de comptes comercials fins a programes d’enviament.

Tenint això en compte, es solen obtenir puntuacions més altes, plataformes assequibles, riques en funcions i fàcils d’utilitzar i amb un servei d’atenció excel·lent al client.

“Encara donem bones puntuacions per a un programari robust i excel·lent, que és més car; Simplement posarem en qualificatius si no és ideal per a propietaris de petites empreses ”, va dir Liz.

I, si Merchant Maverick promou una empresa, podeu estar segur que és un dels que els seus crítics creuen realment.

“Si és una bona crítica, podríem dirigir-nos a una empresa i dir” Hola, tenim una molt bona revisió de tu en línia, t’agradaria ser un soci afiliat amb nosaltres? “Però això està totalment fora de la meva feina “, va dir Liz. “Com a crític i redactor, se’m va apartar completament de les associacions. Així és com la mantenim imparcial. “

Atenció al servei excepcional al client amb assessorament personalitzat

Liz va dir que el seu treball no està acabat després de publicar-ne una revisió; sempre està disposada a proporcionar ajuda pràctica als lectors que la contacten mitjançant comentaris, correus electrònics i fins i tot missatges directes a Twitter..

“Sempre és divertit; em donen un parell de coses que estan buscant, respondré amb una qüestió de preguntes i podem treballar de la nostra manera cap a un parell d’opcions que puguin servir per a ells ”, va dir Liz..

Captura de pantalla de la pàgina principal de Merchant Maverick

Combinant les ressenyes del lloc i les comparacions de productes, les empreses poden trobar una solució que s’ajusti millor a les seves necessitats.

Un lloc poc freqüent pot oferir als clients aquest nivell de compromís i Liz es pren el deure seriosament.

“Em sento responsable de les seves opcions de negoci i intento que sigui el més exacte possible”, va dir.

Al final del dia, Liz recomana als lectors combinar ressenyes amb proves de productes reals per trobar-ne la millor forma. Ella ens va dir que els lectors haurien de començar amb les millors ressenyes de Merchant Maverick a la pàgina de comparació del lloc. A partir d’aquí, els usuaris poden triar els productes en els quals estan interessats i registrar-se per a una prova gratuïta.

“Pot ser que, mentre que una empresa és excel·lent per a molts comerciants, falten les cinc funcions més importants per a vostè”, va dir Liz. “No ho sabràs tret que ho intenti”.

Guies gratuïtes per a principiants de comerç electrònic per a fer funcionar els comerciants

L’any passat, Merchant Maverick va començar a llançar una col·lecció de guies que els comerciants inicials poden descarregar gratuïtament en un format digital convenient. Els cursos de sinistralitat ofereixen consells no disparats, dividits en segments fàcilment digeribles.

“Ja tenim tres disponibles ara mateix: la” Guia dels principiants “per al processament de pagaments”, “La guia per a principiants per iniciar una botiga en línia” i la nostra nova “Guia per a principiants” per a préstecs per a petites empreses “, va dir Liz..

La Guia per a principiants de processament de pagaments és perfecta per a nous venedors en línia que es plantegen amb preguntes sobre processos de targetes de crèdit i comptes de comerciant. Els temes inclouen la gamma i inclouen com negociar eficaçment un contracte, comprendre com es determinen les tarifes, identificar els serveis addicionals que realment necessiteu, comprendre el risc i la seguretat i avaluar les opcions de maquinari..

Captura de pantalla de les guies de Merchant Maverick

Les guies de Merchant Maverick imparteixen cursos de sinistre sobre diversos temes relacionats amb el negoci.

Els propietaris de petites empreses que busquen assessorament sobre la venda de productes en línia trobaran especialment útil la “Guia per als principiants per iniciar una botiga en línia”, completada amb instruccions pas a pas per configurar un aparador en línia, triar una solució de programari de comerç electrònic i formular un negoci. plantejament.

Els empresaris que depenen dels préstecs per a petites empreses per finançar els seus esforços poden recórrer a la “Guia dels principiants per a préstecs per a petites empreses” per obtenir orientació pràctica sobre com trobar préstecs, navegar pel procés de sol·licitud i interpretar i comparar ofertes de préstecs..

A més de les guies, el lloc inclou una calculadora de préstecs a petita empresa, una calculadora de préstecs a curt termini de negocis, una calculadora d’avançament d’efectiu per a comerciants i una sèrie sobre com configurar un compte QuickBooks. Liz va dir que els lectors haurien de vigilar amb els recursos addicionals que suposin el futur en un futur proper.

“Estem impactant els llibres electrònics en aquests dies”, va dir.

El secret de l’èxit: una forta cultura i un equilibri flexible entre la vida laboral i la vida

Els recursos aparentment interminables de Merchant Maverick i les ofertes d’atenció al client superiors estan avalades per una cultura sòlida amb una mà d’obra flexible 100% remota.

L’equip de la companyia està format per aproximadament 20 persones a tot el país que col·laboren a través de Slack i videoconferències.

“En gran mesura, els conec com a imatges de la cara i les coses divertides que diuen”, va dir Liz. “Així fem les nostres reunions. Moltes vegades interactuem en text, i ha estat molt divertit! ”

Acollint una mà d’obra remota, Merchant Maverick ha tingut l’oportunitat de contractar el millor talent independentment de la ubicació, així com de proporcionar recompenses enormes al seu personal.

“Hi ha una flexibilitat increïble”, va dir Liz. “Molts dels membres del meu equip no funcionen sense una feina que els permeti recollir els fills de l’escola a les 4:30 cada dia o anar al metge quan ho necessitin. És molt flexible. “

Abans del primer encontre de l’empresa a Palm Springs el novembre passat, la majoria dels membres del personal no s’havien reunit mai de cara. Liz ens va dir que la reunió era l’oportunitat perfecta per crear equips i intercanviar històries de treball i bones pràctiques. Al final de la retirada, els membres de l’equip van comprovar que compartien moltes similituds, entre les quals hi havia un agraïment per al teletreball.

“La nostra vida laboral serà diferent per l’experiència; més ric, més satisfactori i eficaç ”, va escriure Mercie Maverick, escriptora i directora gerent Julie Titterington, en un bloc que commemorava la trobada. “Hem tingut la sort de poder tornar a portar el que vam aprendre allà a casa amb una nova estima pel nostre equilibri laboral i laboral.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me