LogoMix (ara LogoMaker) ofereix solucions digitals empresarials claus en mà per a emprenedors que busquen augmentar el públic i els fluxos d’ingressos en línia.

TL; DR: Quan les empreses construeixen marques, necessiten logotips que comuniquin la força dels seus productes. És per això que tants empresaris i fundadors han recorregut a LogoMix (actualment també conegut com a LogoMaker) i a la seva potent eina de disseny de logotip. Però la companyia no té més que dissenyar gràfics. Ara, capaç d’accedir als vasts recursos de l’empresa matriu Deluxe, LogoMaker ofereix una varietat de serveis per a professionals de comerç electrònic que vulguin optimitzar la seva presència en línia. Fa poc ens hem assentat amb el director general Damon Fieldgate, que ens ha explicat la dedicació de LogoMaker per oferir les solucions necessàries per tenir èxit al mercat en línia..

A l’espai competitiu de comerç electrònic d’avui, les empreses han de proporcionar productes i serveis de qualitat. Però aquest és el primer pas per aconseguir clients.

El marcatge efectiu és el que destaquen les empreses del paquet. La manera en què una empresa es presenta al món té un paper important en la manera com els clients potencials veuen una marca. I, moltes vegades, un logotip és la primera interacció que un consumidor té amb una empresa.

Allà és on entra LogoMix (ara també coneguda com a LogoMaker). La intuïtiva eina de creació de logotip de l’empresa la pot fer servir tothom, des de botigues mom i pop fins a fundadors orientats a dades que tenen un fons zero en el disseny gràfic. L’eina utilitza l’aprenentatge automàtic per oferir als empresaris una varietat d’opcions a l’hora de confeccionar el seu logotip. Si els clients desitgen una mica d’ajuda humana, poden treballar amb talentosos dissenyadors de LogoMaker.

“És bo per al client perquè té tot el que necessita per al seu logotip en un sol lloc”, va dir el director general de LogoMaker, Damon Fieldgate. “I són propietaris del disseny i poden utilitzar-lo allà on vulguin.”

Si bé la creació de logotip és la característica bàsica al voltant de la qual es construeix la plataforma de LogoMaker, queda lluny de l’oferta de l’empresa només.

“Volem ser-hi quan els empresaris necessitin fer aquest primer pas i desenvolupar material de màrqueting i promoció”, va dir Damon. “Però llavors continuem ajudant a mesura que desenvolupen els seus negocis. Utilitzant la nostra plataforma, podran aplicar els treballs que ja han realitzat a mesura que creixen i es traslladen a noves àrees. “

Foto de Damon Fieldgate i el logotip de LogoMix

Damon Fieldgate, de LogoMaker, va dir que la companyia es compromet a ajudar les empreses a tenir èxit al mercat molt concorregut.

LogoMaker ha estat comprat recentment per Deluxe. I Damon ens va dir que l’adquisició tenia molt a veure amb la manera com LogoMaker s’acostava als seus clients i el valor que pot oferir el negoci.

“A Deluxe li va encantar que LogoMaker fos més que una empresa de logotip”, va dir. “El seu aprenentatge automàtic analitza els historials de màrqueting i promocions dels clients, després utilitza aquesta informació per dirigir els clients cap als serveis addicionals que millor ajudaran les seves empreses.”

Les solucions de LogoMaker inclouen el disseny de targetes de visita, un conjunt complet de productes de màrqueting i la construcció de llocs web, entre molts altres.

“La plataforma que desenvolupem és un ecosistema comú per als clients”, va dir Damon. “Els proporciona una parada única per a totes les seves necessitats en petites empreses, des del màrqueting fins a les operacions fins a les nòmines. Tant si una empresa està en mode de creixement com en mode de sosteniment, tenim els productes i serveis que els permeten prosperar. “

Dinamitzar l’ecosistema de luxe amb les potents solucions de LogoMaker

La llarga i exitosa carrera de LogoMaker va començar el 2006. El 2016, els seus fundadors van començar a parlar amb l’equip de Deluxe i les dues companyies van començar a col·laborar. Si bé Deluxe va quedar impressionat amb les solucions de LogoMaker, l’organització volia entendre més profundament el seu negoci.

“Va haver-hi un llarg període de festeig”, va dir Damon. “Va ser important tant per als equips de Deluxe com per a LogoMaker que entenguem com s’ajustaran les empreses. El fundador de LogoMaker volia saber que Deluxe continuaria el viatge que el seu negoci va seguir. I Deluxe volia assegurar-se que LogoMaker era un bon ajust cultural. “

Durant el procés d’adquisició, LogoMaker va créixer impressionant. Damon ens ha explicat que els nous clients acudien als principals serveis del logotip de l’empresa i que els clients consolidats exploraven la gamma més gran de solucions que LogoMaker oferia.

Fitxa de llistat gràfic de les eines de LogoMix amb capçaleres llegint "Dissenys simples, ràpids i sorprenents"

Les eines que LogoMaker proporciona són de qualitat professional i són fàcils d’utilitzar.

Però a Deluxe li interessava fer més que simplement adquirir les eines de LogoMaker.

“Per descomptat, a Deluxe li agradava que el negoci creixés”, va dir Damon. “Però, en última instància, la raó per la qual es va viure l’adquisició va ser perquè es van entusiasmar amb prendre la plataforma LogoMaker i oferir-la a tots els serveis de xarxa de Deluxe. L’extensió al nostre ecosistema ha ajudat a tots els nostres clients, ja siguin necessaris logotips, eines de màrqueting per correu electrònic o solucions de llocs web ”.

L’adquisició ha tingut un èxit increïble. Damon ens va dir que Deluxe va poder retenir tot l’equip de LogoMaker.

“Estan entusiasmats amb les oportunitats de creixement personal i la possibilitat de col·laborar amb els clients de Deluxe i integrar-se a les seves solucions”, va dir Damon.

Com prosperar en un mercat multitudinari i ultra competitiu

Durant molt de temps, l’espai de creació de logotip estava molt obert. En aquest entorn, era fàcil créixer noves solucions de disseny de logotip. Recentment, el mercat ha canviat, segons Damon.

“En els últims sis a nou mesos, el mercat s’ha convertit en un públic molt més intens i la competència s’ha intensificat”, va dir.

Damon ens ha explicat la principal manera que LogoMaker pretén diferenciar-se és oferint el millor producte del mercat. Atès que LogoMaker es centra en incorporar l’aprenentatge de màquines a la seva solució, l’eina de l’empresa és capaç de crear exactament el que els clients necessiten.

“Tenim un munt de dissenys a la nostra base de dades i podem aplicar els adequats a la vertical de cada client”, va dir Damon. “Primer, els donem les solucions més rellevants. A continuació, els donem l’oportunitat de modificar aquestes solucions i posar el seu propi disseny al disseny. Fins i tot si un client decideix que no vol anar a fer la ruta per fer-ho-mateix, oferim un servei que faci per a mi. “

Foto dels llocs web i de les targetes de clients de LogoMix

LogoMaker ajuda els clients a coordinar la marca i a garantir que la seva estètica sigui coherent entre tots els punts de contacte.

Una altra manera que LogoMaker ha aconseguit prosperar en l’espai de solucions comercials i de disseny és pensant en els logotips com el primer pas d’un procés més llarg. L’empresa no vol que els clients tinguin un logotip fantàstic i que continuïn sense mirar enrere.

“Després que els nostres clients dissenyin el seu logotip perfecte, fan un viatge pel nostre ecosistema”, va dir Damon.

Per exemple, un cop finalitzat el logotip, els clients poden obtenir les seves targetes de visita i samarretes a través de LogoMaker.

“Ells poden agafar el seu logotip i aplicar-lo a tot el seu material promocional sense haver de descarregar fitxers ni enviar diferents formats a nous proveïdors ni retallar i enganxar. Ho fem tot senzill “, va dir Damon.

Quan els clients busquen passar al següent pas, LogoMaker i Deluxe hi són per ajudar-los al llarg del viatge. Damon ens ha explicat que LogoMaker pretén ajudar els clients a que la seva presència web funcioni, que els ajudi a dissenyar els seus llocs web i a fer campanyes de màrqueting per correu electrònic. Amb LogoMaker, les petites empreses i emprenedors no han de cercar diferents proveïdors diferents: poden fer-ho tot en un lloc convenient..

Estratègia de producte de producte: adreceu-vos als clients & Utilitzeu productes a casa

Quan LogoMaker desenvolupa nous productes i solucions, l’equip segueix una filosofia de recórrer a la seva experiència interna i mira la base d’usuaris per determinar què necessita.

“El full de ruta del producte ha estat dissenyat pel responsable del producte”, va dir Damon. “Evidentment, passen molt de temps mirant l’activitat del mercat, però també revisen les sol·licituds dels clients”.

Damon va dir que l’única manera de saber si una solució funciona és utilitzar la solució, és per això que LogoMaker utilitza totes les seves eines internament.

“Això ens ajuda a trobar i resoldre els reptes davant dels nostres clients”, va dir. “El procés fa que els nostres productes siguin més fàcils d’utilitzar i més potents.”

La filosofia: construir un cercle de confiança

El programa intern de “The Circle of Trust” de LogoMaker promet oferir als clients un producte amb un valor que excedeixi el cost del producte.

“Oferir als clients una gran experiència significa crear interfícies fàcils d’utilitzar i proporcionar solucions de manera eficaç i eficaç”, va dir Damon. “No hi ha res pitjor que comprar un servei i no complir les vostres expectatives. Això és doblement cert per a un servei com el disseny gràfic, que té resultats de vegades intangibles. “

Quan el Cercle de confiança té èxit, l’equip de LogoMaker sap que ha guanyat la confiança dels clients.

“Cada vegada que donem a un client un producte realment excel·lent, ens hem guanyat el dret de parlar-los sobre altres solucions i serveis que oferim”, va dir Damon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me