Les relacions públiques a l’abast: el promotor obre el creixement de portes i velocitats per a startups mitjançant la cobertura de premsa garantida

TL; DR: Promotehour, una agència de relacions públiques dissenyada per a startups, ajuda els propietaris de petites empreses a obtenir la cobertura de premsa que necessiten als preus que poden pagar. Fins a la data, més de 200.000 empresaris han aprofitat la missatgeria efectiva i dirigida de l’empresa per augmentar el trànsit del lloc i impulsar les vendes. Amb els plans amb una garantia de devolució de diners i accés a tota la vida a una base de dades comesa de 7.000 periodistes, Promotehour pretén reduir el risc inherent a la inversió en relacions públiques..

Igual que qualsevol agència de relacions públiques amb èxit, Promotehour estudia els seus competidors.

En fer-ho, l’empresa ha notat un fil comú: preus elevats (creuen milions anuals, en alguns casos). Això és una cosa per a empreses ben establertes que volen disparar a gegants, però, però, el petit que lluita per arrelar-se?

“El PR és bastant car”, va dir Jit Salunke, cofundador de Promotehour. “Algunes agències cobren entre 5.000 i 10.000 dòlars al mes o més amb contractes anuals obligatoris de retenció. Però, com que la majoria de les startups no han aconseguit gaire finançament, això posa les agències de relacions públiques fora del seu abast.

Logotip de la promoció

Creat per a startups: Promotehour va ser dissenyat per proporcionar a les empreses emergents els recursos de PR que necessiten per prosperar.

Amb l’ajuda de Mona Soundankar, Jit va fundar Promotehour el 2014 per donar a les empreses la possibilitat de prosperar. En aquell moment, Jit i Mona oferien serveis de consultoria en màrqueting digital per a startups.

“En general, quan es posin en marxa les startups, tractaran de promocionar-se a través de diferents directoris i comunitats de startups”, va dir Jit. “El problema era que no hi havia una llista curativa única dels directoris. Així ens hem creat els nostres. ”

Jit va dir que el recurs gratuït ha estat popular durant els darrers anys i que originalment era l’oferta principal a la pàgina principal de Promotehour. Des de llavors, la companyia ha ampliat molt la seva cartera. “Ens vam adonar que també podríem ajudar a les startups amb serveis de màrqueting i relacions públiques en un sentit ampli”, va dir.

Amb aquesta finalitat, el Promotehour d’avui ajuda a més de 200.000 empresaris a rebre la cobertura de premsa que necessiten per augmentar el trànsit del lloc i impulsar les vendes. Amb punts de preu baix, garanties de devolució i accés a tota la vida a una base de dades curada de 7.000 periodistes, la companyia es manté en la seva missió original: ajudar a dirigir l’atenció als mitjans de comunicació a petites empreses i fer-ho de manera assequible..

L’objectiu: Fer que el màrqueting sigui assequible per a empreses emergents

Promotehour ofereix una selecció de tres plans de preus, cadascun amb un càrrec únic. El pla introductor de 79 dòlars de l’empresa, per exemple, inclou la publicació d’informació d’inici a 100 directoris d’inici, enllaços a enviaments en directe i un informe amb captures de pantalla que verifiquen les enviaments. El pla pretén estalviar aproximadament 20 hores de temps, augmentar els rànquings de cerca i millorar la credibilitat.

Logotips de mitjans de comunicació en què Promotehour ha ajudat els clients a garantir una cobertura

Promotehour creu que les empreses grans i petites haurien de tenir l’oportunitat de rebre cobertura de premsa.

Per 599 dòlars, Cobertura PRO inclou les mateixes característiques del pla d’introducció més la divulgació a 100 periodistes i 500 fonts de mitjans de comunicació, creació de contingut, llançaments de correu electrònic i cobertura de premsa orgànica en un o tres punts de venda. “Ens encarreguem de la campanya sencera: escrivim el comunicat de premsa per a ells, pretenem l’angle de PR i identifiquem 100 periodistes rellevants i els donem a conèixer”, va dir Jit..

Cobertura GRAND, que ofereix el conjunt més ampli de funcions, ofereix els mateixos avantatges que el pla PRO, més un informe d’analítica de campanya, divulgació a 100 periodistes addicionals i cobertura de premsa de dos a quatre punts de venda. El paquet està disponible per un cost únic de 1.119 dòlars.

Al llarg dels anys, Jit va dir que els plans han ajudat a que algunes startups cobrissin cobertura en destacats mitjans de comunicació, inclosos Entrepreneur, Tendències digitals, TechCrunch, TheNextWeb i VentureBeat. “La cobertura ajuda les startups a aconseguir clients, augmentar l’interès dels inversors, atraure talent i, finalment, augmentar l’èxit global”, va dir.

Cobertura de premsa en un termini de 30 dies o la meitat de la devolució

Jit va dir que treballar amb Promotehour implica uns senzills passos. “El nostre servei és totalment clau en mà”, va dir Jit. “Demanem als nostres clients que proporcionin una mica d’informació i, a continuació, podem fer-ho tot.”

Després d’inscriure’s a un pla d’enviament o cobertura, el client omple un breu qüestionari que Promotehour fa servir per comprendre què fa l’inici, el problema que resol, el seu públic objectiu i els competidors de l’espai. A continuació, Promotehour prepara un kit de premsa que conté angles, passos i pàgines de recursos.

L’empresa presenta l’últim paquet als periodistes rellevants mitjançant interaccions personalitzades, posa en contacte les startups amb periodistes interessats i, fins i tot, fa seguiment dels que no responen. I, com que Promotehour reconeix que les startups són finalment a mercè dels periodistes quan es tracta de decisions editorials, l’empresa proporciona una garantia de devolució del 50%..

Logotip garantit de satisfacció

La garantia de devolució del 50% de la companyia proporciona tranquil·litat als empresaris que resten diners en efectiu.

“És bastant únic, és una cosa que moltes agències de relacions públiques no fan, especialment pel que fa al nostre preu”, va dir Jit. “Intentem el màxim possible, però al final del dia, la PR és una activitat de màrqueting d’alt risc, de manera que si no podem obtenir la cobertura que desitgeu, un reemborsament del 50% serà el pitjor dels casos. “

Segons Jit, actualment el percentatge d’èxit de l’empresa és d’uns 60% o superior.

“L’únic dia estava passant els ingressos i els últims 100 K dòlars de ingressos vam tornar uns 10.000 dòlars, per tant, un 10% en aquest cas”, va dir..

La manca de seguretat de la cobertura immediata no porta a Promotehour a abandonar un client. “Els diem:” Si teniu alguna actualització en el futur, només ens ho fem saber i posarem el butlletí de premsa davant dels periodistes “, va dir Jit. “Es necessita temps, però crec que tota startup és prou interessant per obtenir cobertura en algun lloc”, va dir.

Missatgeria eficaç que condueix el trànsit del lloc per als fundadors de 200K

Obtenir una cobertura de premsa és enviar missatges adequats als mitjans de comunicació adequats en el moment adequat. Promotehour sap fer això de manera eficaç i econòmica a través d’un procés al qual es denomina “Lean PR”.

En lloc de requerir contractes anuals de retenció i cobrar als clients per un import superior a 5.000 dòlars mensuals, la companyia realitza llançaments als principals contactes dels mitjans de comunicació, així com a punts de venda directament relacionats amb cada startup. “Per exemple, si creeu una aplicació de productivitat, anirem a ser com TechCrunch, Lifehacker, etc.”, va dir Jit..

Si bé la companyia emet comunicats de premsa a periodistes rellevants, no confia només en la sindicació per augmentar la visibilitat en línia. Jit ens va dir que aquesta cobertura rarament apareix a les pàgines d’inici dels llocs de notícies i que l’algoritme Panda 4.0 de Google va fer que el contingut poc original (com els comunicats de premsa distribuïts en diversos punts de venda) estigui més baix que mai..

És per això que, mitjançant els seus plans de Cobertura PRO i Cobertura GRAND, l’empresa crea i distribueix comunicats de premsa personalitzats i llançaments a periodistes clau. Per exemple, Promotehour va ajudar a Meshfire, una companyia que utilitza intel·ligència artificial per augmentar els seguiments de les xarxes socials, establir l’autoritat a través d’una publicació convidada a VentureBeat.

La companyia també va ajudar el servei de gestió i màrqueting de Twitter SwiftSocial a escriure un article únic i a enviar correus electrònics personalitzats al portal de notícies Inman, que finalment va cobrir la cobertura de notícies.

“Crec que tot es tracta de motivar els mitjans de comunicació per escriure”, va dir Jit. “Hem vist els beneficis que surten de la nostra cobertura de premsa quan els fundadors comencen a obtenir reconeixement”.

L’aplicació Jona: una base de dades de més de 7 periodistes

Tots hem sentit que l’èxit no depèn de tots què ja ho sabeu, però OMS saps. D’aquí es desprèn que les estretes relacions amb els periodistes adequats poden resultar inestimables per a les startups desesperades per enviar els seus missatges a la massa..

L’aplicació exclusiva de Promotehour, Jona, proporciona a les startups accés directe a aquestes relacions mitjançant una base de dades d’informació de contacte per a 7.000 periodistes de més de 1.000 mitjans de comunicació. Si voleu agafar l’aplicació de forma especial, el Pla gratuït de l’empresa inclou accés limitat a la base de dades de Jona, cerca il·limitada i informació per a 30 contactes durant un període de prova de set dies..

Durant 30 dòlars al mes, el pla Pro de l’empresa proporciona accés il·limitat a la base de dades de suports, incloent cerques i contactes il·limitats. El pla també inclou assistència en estratègies de relacions públiques. A la part superior de la gamma, el Pla VIP de Promotehour proporciona accés il limitat a tota la vida i una campanya de relacions públiques per una quota única de 299 dòlars. A més d’aquests plans, qualsevol persona que s’inscrigui als plans de relacions públiques de Cobertura PRO o Cobertura Grand rebrà un accés il·limitat a tota la vida a Jona.

Logotip de l'aplicació Jona

Gratuït, Pro o VIP: tria entre una gamma de plans Jona que varien segons el preu i l’accés dels periodistes.

L’aplicació permet a les empreses noves utilitzar paraules clau per fer un seguiment dels periodistes especialitzats en la seva indústria, organitzar-los afegint la informació de contacte a diverses llistes i exportar les llistes com a fitxers CSV per a la seva posterior referència..

L’objectiu de Promotehour és proporcionar una solució assequible als fundadors i comercialitzadors que vulguin fer arribar les seves idees d’articles a periodistes específics.

“Diguem que és un servei de salut sanitari”, va dir Jit. “Per a les empreses de salut, els periodistes que escriuen sobre salut són els més rellevants, de manera que podríeu obtenir una llista curada per als periodistes que escriguin sobre aquest tema.”

Jit ens va dir que el pla de Jona de 30 dòlars és una ganga en comparació amb moltes alternatives. “Amb algunes agències de relacions públiques, costa 150 dòlars obtenir la informació de contacte de 100 periodistes”, va dir. Amb els plans per afegir-hi contínuament més periodistes a la llista, Promotehour busca proporcionar més valor a les startups.

D’aquesta manera, la missió inicial de l’empresa no ha canviat ni una mica: “Estem intentant oferir una gamma completa de solucions de PR assequibles per a startups”, va dir Jit..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me