Les 20 més (i menys) ciutats tecnològiques a Amèrica del 2020

Des de la invenció de la roda fins al desenvolupament de mòdems dial-up, la innovació ha impulsat un creixement increïble i avenços científics, així com una prosperitat econòmica. Més enllà de la creació de milers de llocs de treball nous, les àrees que inclouen la tecnologia poden experimentar un creixement econòmic important atraient noves empreses i una mà d’obra jove i qualificada.

Segons dades de CyberStates 2018, més d’11,5 milions de treballadors treballen en camps relacionats amb la tecnologia, amb gairebé 200.000 llocs de treball afegits l’any passat. Els empleats del sector tecnològic aconsegueixen superar el doble del salari mitjà nacional i la indústria suma aproximadament 1,6 bilions de dòlars, o més del 9%, a l’economia dels EUA.

Esteu interessats en participar en aquesta carrera d’or actual? O teniu curiositat per on és el vostre municipi? Hem identificat les deu àrees més poc experimentades amb tecnologia, una definició ampliada per incloure altres indústries de futur com la ciència, l’enginyeria i les matemàtiques. Doneu un cop d’ull a les localitats que han augmentat fins a la part superior o aneu a les opcions que han escollit rutes econòmiques alternatives.

Les 10 ciutats més tecnològiques

Si bé els cotxes voladors i les criades de robot no són una cosa (encara), algunes parts del país estan molt més enllà que altres en el camí cap a convertir-se en els Jetsons. Les ciutats que som batejades com a tecnologia, gaudeixen generalment de baixes taxes d’atur i accés a la llar a ordinadors i connexions a Internet; els residents sovint tenen educacions per sobre de la mitjana i guanyen salaris més alts. La prevalença de llocs de treball relacionats amb la informàtica i la programació proposa les escales a favor d’aquestes àrees i ubicacions properes a bases militars i instal·lacions de recerca..

Mapa de les ciutats amb més tecnologia dels EUA

Les ciutats més experimentades a Amèrica representen una àmplia oferta de treball informàtic, d’enginyeria i de ciències.

Tot i que les ciutats experimentades amb tecnologia es troben a tot el país, les nostres 10 principals àrees tecnològiques es concentren majoritàriament a les costes de l’Est i de l’Oest i, interessantment, sovint per parelles. Silicon Valley està ben representat, com també són les grans zones de metro de Washington, D.C. i Boston. Al sud-oest, al mig oest, a les muntanyes rocoses i al nord-oest del Pacífic estan representats també, cosa que significa que gairebé tothom té accés a un centre tecnològic proper..

1. Califòrnia-Lexington Park, Maryland

Estaves esperant veure Silicon Valley aquí, oi? Creieu o no, aquestes comunitats situades a uns 90 minuts al sud-est de Washington, D.C., tenen una concentració significativament més gran de llocs de treball en camps relacionats amb la tecnologia. Per cada quatre treballadors de la zona, almenys una persona treballa en indústria tecnològica, seguretat de la informació, enginyeria o altres indústries similars. Mentre que Califòrnia i Lexington Park poden presumir taxes similars a les de Silicon Valley quan es tracta del nombre de residents ocupats en ocupacions relacionades amb la informàtica, la regió ocupa 2,5 vegades relativament més treballs d’enginyeria..

Imatges de l'estació aèria del riu Patuxent del riu Lexington Park

L’estació naval del riu Patuxent impulsa bona part de la innovació de la regió de Califòrnia i el parc de Lexington.

Situat a prop de la badia de Chesapeake, el parc Lexington de ràpid creixement és la llar de l’estació aèria del riu Patuxent, on es van formar John Glenn, Alan Shepard i molts altres astronautes notables. Actualment, la base dóna feina a prop de 20.000 persones, que impulsen el 75% de l’economia de la zona. Els llocs de treball addicionals provenen de contractistes relacionats, empreses aeroespacials i tecnològiques que han instal·lat botigues properes a mesura que la població s’expandeix cap a fora a la veïna Califòrnia..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 feines
110.67589,5%79,2%252,5

2. San Jose-Mountain View-Palo Alto, Califòrnia

Torneu a la vostra llista programada regularment de les ciutats més tecnològiques. Conegut col·lectivament com Silicon Valley, ciutats com San Jose, Mountain View, Palo Alto, Cupertino, Sunnyvale i Menlo Park són la llar de les companyies tecnològiques més grans i influents del món, inclosa la seu global de 39 de la Fortuna 1000. probablement he escoltat la llista: Apple, Google, Facebook, Netflix, Oracle, Salesforce i molts altres. La regió és coneguda per la innovació ràpida, les startups famolencs i els preus de la llar obscenament elevats.

Imatge de San Jose, Califòrnia

Parlant de Sant Josep a Redmond, Silicon Valley és sinònim de tecnologia i innovació.

La concentració de feines relacionades amb l’ordinador a Silicon Valley és quatre vegades superior a la mitjana nacional, segons les dades del cens del Bureau dels Estats Units del 2017. Silicon Valley lidera el camí per accedir a Internet de banda ampla, amb més del 90% dels residents subscrits al servei d’alta velocitat. Al 63%, els residents tenen més del doble de possibilitat de tenir almenys un títol de batxillerat, en comparació amb la mitjana nacional del 31%.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
1,6 M+94,8%90,2%180.1

3. Boulder, Colorado

Boulder ha tingut una trajectòria relativament poc feta en la indústria tecnològica des de la dècada de 1960, quan IBM va establir una instal·lació de 500 hectàrees a la zona. Cisco, Lexmark, Nest, Oracle, Qualcomm, SendGrid i Twitter tenen una forta presència a Boulder, que es troba a uns 40 minuts al nord-oest de Denver, a peu de les Muntanyes Rocalloses..

Imatge de Boulder, Colorado

Boulder, ubicada als contraforts de les Muntanyes Rocalloses, és la seu de la Universitat de Colorado i una escenari d’arrencada animada..

La població de Boulder té una educació extraordinàriament bona, ja que la ciutat és la seu del campus principal de la Universitat del Colorado; gairebé el 75% dels residents de la ciutat tenen una llicenciatura o superior. Boulder també supera la nostra llista en tenir el percentatge més alt de llars amb ordinador i arriba al 96,4%, segons les dades del cens..

El 2010, la ciutat tenia sis vegades més startups d’alta tecnologia per càpita que la mitjana nacional -i el doble de l’àrea metropolitana de Sant Josep-, segons un estudi del 2013 de la Fundació Kauffman. L’esperit emprenedor i la cultura d’engegada són forts a Boulder, amb diverses publicacions que reconeixen també les activitats de recerca de la zona, l’experiència en enginyeria aeroespacial, l’alta qualitat de vida i un entorn natural..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
105.42096,4%89,0%157,4

4. Huntsville, Alabama

Huntsville, Alabama, es basa en gran part de la seva tecnologia innovadora de tecnologies aeroespacials i militars, que és el sol representant del Deep South per fer la nostra llista de les ciutats més sofisticades. La zona de Huntsville, a prop de la frontera nord d’Alabama, acull el segon parc de recerca més gran del país, el lloc de l’Exèrcit dels Estats Units de Redstone Arsenal i el centre de recerca més gran de la NASA, que contribueix a dècades a invents previs..

Imatge de Huntsville, Alabama

Huntsville continua evolucionant al costat de la indústria aeroespacial de la ciutat i la investigació de futur.

“Rocket City” ha estat fonamental en els sistemes de defensa contra míssils i vehicles de llançament espacial, i ha contribuït als sistemes de coets Júpiter i Saturn que lliuraven satèl·lits i astronautes Apollo a l’espai exterior. Huntsville continua sent el centre neuràlgic de la investigació de propulsió de coets per a la NASA i l’Exèrcit, i acull el museu espacial més gran del món, l’Espai i coets del centre dels Estats Units. Així, Huntsville ocupa el segon lloc de la nostra llista pel que fa a la concentració de llocs de treball d’alta tecnologia: l’àrea ocupa gairebé cinc vegades més ocupacions relacionades amb l’enginyeria i el doble de les professions informàtiques que la mitjana nacional..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 feines
188.97388,2%79,4%152,8

5. Framingham, Massachusetts

És possible que no espereu que una ciutat fundada el 1650 sigui una de les més experimentades en tecnologia del país, però aquí arriba Framingham, Massachusetts, per dissipar aquesta idea. Curiosament, la ciutat arriba a la tecnologia no a través de bases militars ni empreses d’alta tecnologia, sinó per organitzacions de venda al detall centrades en béns de consum. Situat a uns 25 quilòmetres a l’oest de Boston, Framingham acull la seu global de TJX, l’empresa matriu de TJ Maxx, Home Goods i Marshalls, així com Bose i Staples..

Imatge de Framingham, Massachusetts

Com a un suburbi de Boston, Framingham permet a les empreses tecnològiques aprofitar les oficines i la qualitat de vida assequibles.

L’assistència sanitària i la biotecnologia també estan ben representades a Framingham, on Sanofi-Genzyme opera els seus equips de recerca i desenvolupament. El parc tecnològic de la ciutat i el centre corporatiu 9/90 proper acullen més de 5.000 empleats cada dia a la zona. Aproximadament el 72% de la població de la zona forma part de la força de treball, cosa que fa de Framingham una opció atractiva per a les empreses que busquen més espai fora de la zona propera, concorreguda i cara de Cambridge i Boston.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
70.74390,6%85,8%134.2

6. San Francisco, Califòrnia

A poc menys d’una hora de la molèstia de Silicon Valley, San Francisco és un altre lloc més àlgid de la ment de la gent quan es tracta de tecnologia. Durant bona part de la seva història, San Francisco ha marcat el seu segell en la indústria de serveis financers i bancaris, així com en el turisme i l’hostaleria. Tanmateix, l’economia de la zona ha tingut un creixement impressionant en el sector de la tecnologia. El 30% del creixement de l’ocupació de la ciutat a partir del 2010 es pot atribuir a la indústria.

Vista aèria del centre de San Francsisco

Originalment una central mundial a la indústria financera, San Francisco és avui un important nucli tecnològic.

Les empreses tecnològiques representaven només l’1% de l’economia local el 1990, però la indústria ha passat fins al 4% el 2010 i el 8% a finals del 2013. Després d’haver resistit múltiples onades de booms tecnològics, San Francisco atreu nombroses empreses de capital risc de la companyia. seus, emprenedors inspirats i una mà d’obra altament educada.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
870.88790,8%84,5%122.6

7. Lowell-Chelmsford, Massachusetts

Calca una altra per l’àrea metropolitana de Boston. Els veïns de Lowell i de Chelmsford, a uns 35 quilòmetres al nord-oest de Beantown, han atret a la regió empreses de gran tecnologia i empresaris. Al 1879, Lowell es va convertir en la primera ciutat nord-americana amb números de telèfon, després que Alexander Graham Bell demostrés el seu telèfon allà dos anys abans. Més tard, Lowell va servir com a seu per als laboratoris Wang, una empresa informàtica primerenca que va obtenir ingressos a la pujada de 3.000 milions de dòlars a l’any i va ocupar més de 33.000 persones a la dècada de 1980.

Vista aèria de Lowell, Massachusetts

Com a part de la gran àrea metropolitana de Boston, Lowell atrau nombroses empreses de talent tecnològic i empreses.

Més recentment, les ciutats limítrofes van comercialitzar la seu central de Kronos, un proveïdor global de solucions en núvol per a la seva gestió i optimització del temps. Amb el seu centre d’innovació i el centre de desenvolupament de dispositius mèdics de Massachusetts (M2D2), el campus de la Universitat de Massachusetts Lowell ofereix una cultura i espais de treball propis per a l’inici. Els serveis científics i tècnics es troben entre les principals indústries de Chelmsford i la regió empra dues vegades més especialistes en informàtica que la mitjana nacional.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
143.67385,5%80,1%119,8

8. Seattle, Washington

Seattle se situa constantment entre les ciutats amb més ràpid creixement del país, Seattle és un centre tecnològic vibrant i animat per al nord-oest del Pacífic. A més de que Boeing tapa la regió com a centre per a la fabricació de línies aèries, empreses canviants mundials com Microsoft i Amazon tracen les seves arrels a Seattle. De fet, Bill Gates va néixer a Seattle i continua residint a prop de Medina. Aproximadament el 10% de la mà d’obra de la regió, més de 2,5 vegades la mitjana nacional, es dedica a camps informàtics o d’enginyeria.

Imatge de l’horitzó de Seattle

A més de servir com a port important, Seattle té una forta i creixent escena tecnològica.

A més de Microsoft i Amazon (i la sempre present Starbucks), altres grans marques anomenen la llar de la zona de Seattle, inclosa Expedia, les divisions dels Estats Units de Nintendo i T-Mobile, i diverses organitzacions sanitàries i biotecnològiques més importants. Amb el salari mínim de 15 dòlars per hora de la regió i una plantilla amb formació superior a la mitjana, Seattle és una zona pròspera i desitjable per construir o ampliar la seva empresa de tecnologia.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
704.35893,4%87,2%117,9

9. Washington, D.C..

Amb totes les instal·lacions militars, les instal·lacions d’investigació i els contractistes civils que hi hagi al voltant de la capital del país, no ha d’estranyar que Washington, D.C., faci la nostra llista com una de les ciutats més sofisticades del país. L’àrea de D.C. té la concentració més densa de programes d’investigació i desenvolupament amb finançament federal, on programadors, empresaris, enginyers i científics poden treballar a prop dels responsables de decisió i les innovacions d’avantguarda. La regió acull moltes incubadores de tecnologia i espais de treball, i els empresaris locals van recaptar 2.700 milions de dòlars en finançament de capital risc el 2016.

Imatge de Memorial Bridge a Washington, D.C.

Washington, D.C., treballa més que la política i el turisme, ja que compta amb una comunitat tecnològica forta i diversa.

Washington D.C., destaca d’altres ciutats experimentades per la tecnologia pels seus elevats nivells de diversitat; es troba entre les 10 millors ubicacions de diversitat STEM i és reconeguda regularment com la millor ciutat per a dones en tecnologia. L’àrea té una de les mancances més petites en la retribució de gènere i ocupa una proporció més alta de dones en ocupacions informàtiques i matemàtiques que la majoria de les altres ciutats..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
681.17088,2%77,6%115,5

10. Madison, Wisconsin

La seu de la capital de l’estat i el campus principal de la Universitat de Wisconsin, aquest centre tecnològic de ràpid creixement completa la nostra llista de les 10 millors ciutats més experimentades en tecnologia. Més del 95% de la població té almenys una titulació secundària, cosa que fa que la força de treball de la regió sigui la més educada del país. Com a tal, Madison, Wisconsin, segueix Los Angeles com un dels mercats de talent tecnològic amb més ràpid creixement a Amèrica del Nord, afegint més llocs de treball tecnològics a l’any que Seattle, segons un estudi CBRE del 2018.

Imatge del centre de Madison, Wisconsin

A més de ser la capital de l’estat, Madison és la seu de la Universitat de Wisconsin.

Madison i Milwaukee propers dirigeixen la migració de la innovació i startups cap al Midwest, on les empreses poden trobar treballadors amb talent i un cost de vida baix. A més dels 1.100 milions de dòlars de la universitat en projectes de recerca i desenvolupament anuals, Madison conté nombroses incubadores i acceleradors d’arrencada. El principal proveïdor de programari sanitari Epic Systems és un dels principals empresaris de la zona, com són ZenDesk, Google, HP i Microsoft.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
252.55794,0%84,9%100,6

Les 10 ciutats menys tecnològiques

El fet que la zona no es consideri experimentada en tecnologia no significa que no prosperi. Per exemple, diverses regions de la nostra llista de les àrees menys tecnològiques tenen un paper important en les indústries agrícoles, de fabricació o de transport del país. Dit això, la majoria de les economies locals d’aquesta llista tendeixen a estar estancades o en retrocés, amb taxes d’atur superiors a la mitjana nacional i potencial de creixement del mercat de treball més lent. Les taxes d’educació també solen ser inferiors a les tendències dels Estats Units, juntament amb l’accés a ordinadors i connexions a Internet a la llar.

Mapa de ciutats menys experimentades a Amèrica

Les ciutats menys experimentades a Amèrica representen normalment poblacions més petites i economies febles, tot i que de vegades en creixement.

Geogràficament parlant, la meitat de les ciutats menys experimentades en tecnologia del país que hem identificat es troben al llarg o a prop de la costa del Golf, amb Alabama i Florida aterrant en quatre de les set pitjors posicions. A la llista també hi ha ciutats de Califòrnia i Texas situades a la costa i serveixen com a ports importants, similars al nostre representant de Louisiana. Ubicacions a Oregon, a prop de Nova York i a prop de Chicago, completen la nostra selecció de ciutats d’avantguarda tecnològica.

10. Houma-Thibodaux, Louisiana

Tot i que la regió utilitza enginyers a un ritme similar al de moltes ciutats de la nostra llista més sofisticada en tecnologia, Houma i Thibodaux són més coneguts pel seu paper a la indústria del mar i del petroli que no pas com a punt calent de la tecnologia innovadora. Situada a menys d’una hora al sud-oest de Nova Orleans, la regió està influenciada per influències franceses i de Cajun, que ofereixen al visitant menjar deliciós i experiències coloristes i autèntiques. Molts de la zona continuen treballant com a gambadors, ostres, crancadors i pescadors, mentre que d’altres s’han convertit en papers en la indústria petroliera i la construcció naval..

Imatge de Houma, Louisiana, jutjat

L’economia regional de Houma i Thibodaux depèn en gran mesura dels serveis de suport i perforació de petroli de fora del mar.

Les zones remotes de la regió al fons del Bayou signifiquen que menys persones tinguin accés a ordinadors o connexions a Internet d’alta velocitat que la mitjana nacional, i la indústria retardada dels camps petrolífers significa que les taxes d’atur són més elevades que en altres llocs dels EUA. Tanmateix, la regió busca diversificar la seva economia. més enllà del petroli i el gas, l’objectiu del creixement del transport, l’emmagatzematge i els serveis sanitaris com a objectius potencials d’innovació.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
210.78782,5%70,0%29.3

9. Albany, Oregó

Hi predomina una ciutat agrícola i productora, Albany i els voltants són grans exportadors de llavors de pastura i productors de metalls rars com zirconi, hafnium i titani. La disminució de la indústria de la fusta de la regió ha fet que Albany, situada a uns 70 quilòmetres al sud de Portland, s’estengui més intensament als sectors de la venda al detall i de la salut. Els residents d’Albany gaudeixen d’un accés superior a la mitjana als ordinadors i a Internet de banda ampla, però treballen menys de 30 professionals STEM per cada 1.000 llocs de treball. Aproximadament el 2% de la força de treball està ocupada en camps relacionats amb l’enginyeria, mentre que menys de l’1% treballa en ocupacions informàtiques, matemàtiques o de ciències..

Imatge del centre d'Albany, Oregon

Albany es basa en l’agricultura, la transformació d’aliments i la indústria manufacturera per impulsar la seva economia.

Potser el potencial de creixement més emocionant per a Albany i el sector tecnològic resideix en la col·laboració entre OFD Foods, líder en aliments secats a la congelació, productes químics, farmacèutics i materials biològics i la empresa tecnològica EnergG2 basada a Seattle per fabricar material d’elèctrodes de carboni que proporciona una major capacitat d’emmagatzematge d’energia per a vehicles elèctrics.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
51.91991,6%82,0%29.1

8. Kankakee, Illinois

Malgrat els índexs d’atur superiors a la mitjana nacional, els empresaris de Kankakee, Illinois, estan lluitant per ocupar posicions d’alt nivell en diverses indústries. Com en moltes zones de la llista de ciutats amb menys tecnologia, Kankakee està trobant nous camins cap a endavant en indústries tradicionalment dominants com l’elaboració d’aliments, la fabricació i la sanitat..

Imatge del centre de Kankakee, Illinois

Els programes de desenvolupament econòmic tenen com a objectiu capgirar la retardada economia de Kankake.

Tanmateix, la regió resta per sobre de la mitjana nacional pel que fa a ordinadors domèstics i connexions a Internet de banda ampla. El 76% de les cases amb ordinadors i el 63% de les cases amb internet d’alta velocitat se situen entre les altres ciutats de la nostra llista, només per darrere de Laredo, Texas..

D’altra banda, les dues zones empresarials de la zona han aportat 6.500 llocs de treball i més d’1 mil milions de dòlars en inversions de capital a més de 250 projectes, proporcionant un entorn ric per a startups i empresaris. Kankakee, aproximadament a 60 quilòmetres al sud de Chicago, també ha fet grans avenços en el sector de les energies renovables, particularment amb la formació de la força de treball per a llocs de treball emergents en les indústries solars, eòlica i geotèrmica..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
26.42476,6%62,8%26.2

7. Ocala, Florida

Una de les només cinc ciutats del món es va permetre titllar-se de “Capital del Cavall del Món”, Ocala, finança bona part de la seva economia a la indústria equina. L’àrea dóna suport a més de 44.000 llocs de treball en cria, formació, espectacles i serveis relacionats amb els cavalls, que genera ingressos de més de 2.200 milions de dòlars cada any. Els principals empresaris inclouen governs locals, comarcals i estatals, juntament amb educació pública, assistència sanitària i botigues de queviures, encara que AT&T manté una forta presència a Ocala.

Imatge del centre d'Ocala, Florida

Ocala combina la seva vibrant indústria equina amb les instal·lacions de distribució i transport.

La taxa de graduació de l’Ocala segueix les tendències nacionals, però la ciutat se situa per sota de la mitjana nacional pel que fa a residents amb titulació universitària. Aproximadament el 2% de la força de treball està ocupada en camps relacionats amb la formació de malalties primàries, amb èmfasi en les ocupacions d’enginyeria. La regió d’Ocala ha acollit recentment instal·lacions logístiques d’AutoZone, FedEx i Chewy, així com importants ampliacions hospitalàries i nous projectes de serveis locals com Lockheed Martin i Emergency-One..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
57.87381,0%71,2%23,5

6. Glens Falls, Nova York

Glens Falls compta amb una àrea carregada d’història, Glens Falls compta amb diversos edificis inscrits al Registre Nacional de Llocs Històrics, però no amb tantes feines relacionades amb la STEM com es podria esperar d’una zona dominada per la indústria sanitària i els proveïdors d’aparells mèdics. Les empreses sanitàries i de serveis humans formen cinc dels sis principals empresaris de la regió, tot i que l’àrea ocupa menys de 23 persones per cada 1.000 llocs de treball en ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques..

Imatge del centre de Glens Falls, Nova York

Glens Falls té diversos edificis històrics i una riquesa en la indústria financera.

En general, l’economia de Glens Falls coincideix estretament amb les mitjanes nacionals quan es tracta d’accés a Internet per ordinador i banda ampla i fins i tot supera la resta dels EUA quan es tracta de taxes d’atur i creixement laboral esperat. El futur del sector tecnològic a Glens Falls sembla brillant, però, ja que companyies com el proveïdor de serveis informàtics gestionats StoredTech van construir recentment la seva nova seu a la veïna Queensbury.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
14.42287,4%80,2%22,5

5. Stockton-Lodi, Califòrnia

Construïda durant la Rush Gold de Califòrnia, la regió de Stockton i Lodi no ha continuat aprofitant la seva prosperitat primerenca, almenys no en el sector de la tecnologia. Lodi és més conegut per la seva producció de raïm; Robert Mondavi va créixer a la zona i va fundar el seu influent celler Woodbridge a la propera ciutat del mateix nom. A més de la indústria vitivinícola, la zona de Lodi acull diverses grans operacions de fabricació i agricultura.

Imatge de Stockton, Califòrnia, a primera línia de mar

Stockton va ser la primera comunitat de l’estat a tenir un nom no d’origen espanyol o nadiu quan es va fundar.

La regió de Stockton, molt més gran, situada entre San Francisco, Sacramento i San Jose, intenta sortir com un lloc assequible per establir petites i petites empreses regionals, atesa la proximitat a Silicon Valley. La ciutat es va veure afectada desproporcionadament per la recessió del 2008 i va provocar taxes elevades de criminalitat i execució hipotecària. Amb més de 700 milions de dòlars de deute, Stockton va declarar en fallida el 2012 i va sorgir tres anys després. Després d’introduir una iniciativa d’ingressos bàsics en què els residents seleccionats reben 500 dòlars mensuals durant 18 mesos, la regió pot estar preparada per obtenir un canvi.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
370.89985,1%75,5%21.1

4. Dothan, Alabama

La llar del “Bloc més petit del món”, Dothan, Alabama, és més coneguda per la seva capacitat agrícola que la seva tecnologia. La regió, situada a l’extrem sud-est de l’estat, produeix i processa aproximadament una quarta part del cultiu de cacauets del país i acull el Festival Nacional de Cacauets anual. Els darrers anys el cotó i el tomàquet han aparegut com a collites amb èxit, mentre que els hospitals, les escoles i el govern de la zona segueixen sent els principals empresaris. Dothan compta amb només 19 professionals de la plantilla per 1.000 treballs, segons dades del cens, amb una lleugera inclinació cap a les professions d’enginyeria. L’àrea se situa per sota de la mitjana nacional d’accés a ordinadors i internet de banda ampla, però s’acosta a les taxes d’ensenyament educatiu nacionals.

Imatge del centre de Dothan, Alabama

A més de l’èxit agrícola, Dothan també va acollir fàbriques per a Sony, Michelin i General Electric.

El creixement de l’ocupació ha augmentat, tot i que la taxa d’atur a la regió és inferior a la mitjana dels Estats Units. Darrere de la col·laboració pública / privada de Grow Dothan, la regió ha creat més de 17.000 llocs de treball i ha atret més d’1 mil milions de dòlars en inversions durant els darrers vint anys..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
68.06681,2%71,4%19.3

3. Punta Gorda, Florida

Amb una població envellida i un paisatge marítim envellit, Punta Gorda –Espanyol per a “punt gros” – és més un refugi idíl·lic que una ciutat de tecnologia animada. Més del 55% de la població té 65 anys i més, molt superior a la mitjana del 16% del país. Tot i que la força de treball de la regió sud-oest de la Florida és molt menor que altres ciutats, Punta Gorda segueix estretament la mitjana nacional d’atur i creixement del mercat de treball i està lleugerament per davant de les tendències dels Estats Units en matèria d’informàtica domèstica i accés a internet d’alta velocitat, així com d’assoliment educatiu. , propietat de la llar i ingressos per càpita.

Imatges de l'ajuntament de Punta Gorda i Villla Bianca

L’edifici de l’ajuntament de Punta Gorda (a l’esquerra) i l’històric Villa Bianca (dreta) mostren la bellesa tranquil·la de la zona.

El comerç minorista, l’assistència sanitària i el turisme lideren la mà d’obra a Punta Gorda, seguits de l’educació, el govern i la construcció. Sense les platges de sorra blanca per atraure visitants, la zona es basa en la seva bellesa natural, les seves arts i la seva cultura vibrants. La seva ubicació cèntrica entre Sarasota i Fort Myers ofereix a Punta Gorda una barreja refrescant d’activitats, innovació i esbarjo.

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
17.72188,9%81,6%16.6

2. Laredo, Texas

Laredo, Texas, a la riba nord del riu Rio Grande, és la tercera ciutat amb més població al llarg de la frontera entre Estats Units i Mèxic. Tenint en compte la ubicació de la ciutat i una població àmpliament hispànica i llatina, el 95,4% dels residents s’identifiquen com a tals, segons dades del cens – gran part de l’economia de Laredo depèn del transport i el comerç amb Mèxic, en lloc de la tecnologia..

Imatge del Teatre Plaza de Laredo, Texas

Tot i que Laredo té un mercat de treball superior a la mitjana, només utilitza 13 llocs de treball relacionats amb la STEM per cada 1.000 ocupacions.

La zona, que és el major port interior d’Amèrica, queda molt per darrere de les mitjanes nacionals a l’hora d’accedir a la tecnologia i l’educació; menys del 18% de la població té un títol de batxiller o superior, lleugerament més de la meitat de la taxa dels EUA de 33,4 dòlars, segons les xifres del cens. El 73% de les cases amb ordinadors i el 58% de les cases amb internet d’alta velocitat es troben entre les altres ciutats de la nostra llista.

Curiosament, Laredo és conegut per la seva celebració anual de l’aniversari de George Washington, que atrau més de 400.000 persones cada any, tot i que el primer president del país no va visitar mai ni tan sols va conèixer l’existència de Laredo..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
257.98873,2%58,4%13.6

1. Daphne-Foley, Alabama

Tot i que la zona pot traçar les seves arrels a tribus nord-americanes al voltant del 9000 aC, Daphne és un suburbi pròsper de Mobile, Alabama, no només en termes de tecnologia i innovació. En canvi, la regió ha tingut èxit en operacions sanitàries, educatives i al detall, juntament amb la recent obertura d’una planta de fabricació d’Airbus que va portar prop de 1.000 llocs de treball a la zona. Després d’haver estat etiquetada com una de les 10 millors ciutats que ha sumat més llocs de treball el 2017, la regió de Daphne i Foley s’ha adaptat a les mitjanes nacionals d’atur i creixement d’ocupació. Del 2010 al 2017, l’àrea va créixer la seva població un 22% aproximat.

Imatge de la vista aèria de Daphne, Alabama

Les zones que creixen ràpidament Daphne i Foley d’Alabama, a través de la badia de Mobile, estan preparades per a l’expansió.

Tot i ocupar només 13 professionals relacionats amb la STEM per cada 1.000 llocs de treball, Daphne, Foley i les ciutats circumdants del Comtat de Baldwin representen un fort creixement per a instal·lacions aeroespacials, de fabricació i de distribució. Si bé bona part de les coalicions de formació de mà d’obra de la regió se centren en les carreres industrials, s’ha posat un èmfasi renovat en l’atenció de més empreses de programari, informàtica i tecnologia mèdica a la regió en creixement ràpid..

Població
Llars amb ordinador
Llars amb Internet de banda ampla
Treballs STEM per 1.000 llocs de treball
199.51087,5%73,9%13.3

Metodologia i fonts

Per compilar les nostres llistes, primer hem ampliat la definició de tecnologia més enllà del desenvolupament de programari i la programació informàtica per incloure tota la gamma de professions de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM)..

Es van reunir les dades del cens dels Estats Units del 2017 (les més recents disponibles) que van assolir la major concentració de llocs de treball en informàtica i matemàtiques, arquitectura i enginyeria i ciència. Analitzant les concentracions locals d’ocupacions STEM, vam poder examinar millor el paper que té la tecnologia en diversos locals sense que les poblacions massives de les ciutats més grans del país niguessin els resultats..

Un cop calculat el nombre d’ocupacions STEM per 1.000 treballs i referenciat a la nostra llista amb la definició estat per estat de l’estat per estat de l’Oficina del Cens, també es van examinar els perfils de Census QuickFacts i Datausa.io de cada àrea per obtenir més informació. demografia, assoliment educatiu i accés a la llar a ordinadors i connexions a Internet de banda ampla. Altres dades econòmiques provenien de l’Oficina d’Estadístiques del Treball i dels millors llocs de Sperling, mentre que les imatges provenien de Shutterstock, Wikimedia Commons i Flickr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me