La plataforma de disponibilitat de Veeam per al núvol híbrid proporciona continuïtat, mobilitat de càrrega de treball i visibilitat per a l’empresa permanent sempre

TL; DR: Les transicions en tecnologia i les maneres de fer empreses en el món modern han creat un entorn on s’espera una alta disponibilitat. El temps d’aturada de pocs minuts pot generar importants interrupcions en el flux d’ingressos al mercat contemporani 24 hores i setmanes. Veeam es dedica a mantenir les empreses en funcionament constant proporcionant una completa suite de disponibilitat. Amb les eines de còpia de seguretat, replicació, recuperació de desastres i supervisió, les solucions de Veeam substitueixen ràpidament el programari de còpia de seguretat antiga. De fet, el 69% de les empreses Fortune 500 mundials han passat de les seves eines de còpia de seguretat més antigues a la provada plataforma de Veeam. Veeam connecta una xarxa de 14.000 proveïdors de serveis en núvol amb els seus més de 230.000 clients locals que ajuden a ampliar la seva presència al mercat i atraure una base de clients més gran. Amb un nou lideratge que dinamitza l’empresa, Veeam no mostra cap retard de la seva càrrega per liderar el mercat de Disponibilitat per a l’Enterprise-sempre ™.

L’objectiu de qualsevol host és proporcionar una alta disponibilitat als seus clients. Les empreses de totes les mides esperen temps d’inactivitat zero de manera que els seus punts de contacte en línia són visibles per als clients durant tot el dia. La companyia d’allotjament any.cloud va invertir recursos considerables en el desenvolupament d’una infraestructura per mantenir els llocs dels seus clients continuament en funcionament. Tanmateix, l’eina de còpia de seguretat basada en l’agent que any.cloud utilitzava va demostrar que entorpeix la proposta de valor que llançaven a clients de nivell empresarial.

El que necessitava any.cloud era la garantia d’un temps i un objectiu puntuals de recuperació i temps competitius (RTPO) per gestionar la recuperació de còpies de seguretat i desastres. Anteriorment no era capaç d’oferir ni un RTPO de 24 hores, any.cloud es va associar amb Veeam per aconseguir una solució de disponibilitat per eliminar aquesta hora a pocs minuts..

“Era obvi que necessitàvem una solució que proporcionés una veritable disponibilitat”, va dir Benjamin Elveng, cap tècnic en any.cloud. “Veeam Cloud Connect va ser un obrador de portes perquè els clients de Veeam que gestionen els seus propis VM poden triar-nos per a la recuperació de còpia de seguretat i desastres. Creiem que els clients de Veeam ens escullen entre altres proveïdors perquè veuen “l’activació instantània” al costat del nostre nom al directori de proveïdors de serveis que Veeam proporciona en línia. ”

La història de any.cloud no és única dins de la xarxa de 14.000 proveïdors de serveis en núvol que utilitzen les solucions de Veeam per als més de 230.000 clients que gestionen o gestionen els entorns de petites, mitjanes empreses i empreses. La plataforma de Veeam proporciona còpia de seguretat i rèplica en una suite de disponibilitat completa per maximitzar el temps d’obtenció, de manera que les empreses no experimenten interrupcions en la visibilitat i el flux d’ingressos..

Foto de Doug Hazelman i Paul Mattes

Doug Hazelman, vicepresident d’estratègia de producte i Paul Mattes, vicepresident de Global Cloud Group, discuteixen les eines de disponibilitat de Veeam.

Paul Mattes, vicepresident del grup Global Cloud de Veeam, es va incorporar a la companyia després de 14 anys a Microsoft, un dels grans socis empresarials de Veeam. Com qualsevol.cloud, Paul va experimentar el compromís de Veeam amb els seus clients de primera mà, i això va ser el que l’ha atret a la companyia..

“Vaig tenir un equip de gent especialitzada en la infraestructura de totes les coses, i Veeam va ser un company meravellós”, va dir Paul. “Microsoft treballa amb milers d’empreses diferents, però Veeam realment es va diferenciar en la forma de ser centrada en els seus socis. Tornant a la qualitat de la solució, no hi vam haver mai reptes. “

Per què la alta disponibilitat és fonamental per a les empreses modernes

Poca gent sap més sobre la importància de la disponibilitat que Doug Hazelman, la vicepresidenta d’Estratègia de producte de Veeam. Ha estat amb Veeam gairebé des del primer dia i ha estat testimoni del canvi en la necessitat de les empreses de mantenir una disponibilitat constant al mercat actual. Pel que fa als punts de contacte dels clients, el temps d’inactivitat costa molts diners.

“La idea de disponibilitat ha esdevingut primordial”, va dir Doug. “Ja no es tracta de fer una còpia de seguretat d’un sistema i poder restaurar-lo en un termini de 12 hores. Això no funciona en el món actual. Ha d’estar disponible al més aviat possible. “

Durant els seus deu anys d’existència, Veeam ha passat d’uns pocs milions de dòlars en beneficis anuals a més de 600 milions de dòlars en rendiments l’any passat. Aquest creixement és el resultat directe del que Doug va descriure com l’augment del coneixement entre empreses de totes les mides, però sobretot empreses de nivell empresarial, de la necessitat de trobar solucions més efectives que els programes de còpia de seguretat antics.

Foto del centre de dades i gràfic del globus digital

Al mercat 24/7 d’avui, és imprescindible que les empreses minimitzin els temps d’aturada i mantinguin una alta disponibilitat.

“La tecnologia subjacent on viuen les aplicacions de dades ha evolucionat tan ràpidament”, va dir Doug. “El fet de poder assumir càrregues de treball i tenir còpies d’execució en una altra ubicació per fallar de manera instantània hauria de ser la prioritat màxima.”

Doug va assenyalar que les institucions financeres i els bancs han estat fent això des de fa anys amb un cost de milions de dòlars. La tecnologia de virtualització contemporània, però, ha tret aquest punt de cost prohibitiu i ha facilitat la reproducció de càrregues de treball senceres a un altre centre de dades.

“Tant si és propi com un centre de dades al núvol, podem fer que les empreses es facin una còpia de seguretat i que funcionin en un avís en un moment sense enganxar”, ha dit Doud..

Una suite de solucions per maximitzar el temps de funcionament Empresa de sempre

El producte emblemàtic de Veeam es presenta en la forma de la seva completa suite de disponibilitat. La plataforma és una solució completa d’eines de còpia de seguretat, restauració i replicació d’habitatges.

“Evidentment, necessiteu fer còpies de seguretat de les vostres dades i ser capaç de fer restauracions granulars d’elements”, va dir Doug. “Però també heu de replicar les càrregues de treball entre els llocs, de manera que en cas de desastre pugueu fallar.”

Gràfic que mostra el funcionament de Veeam's Availability Suite

La suite de disponibilitat de Veeam ajuda a les empreses a mantenir-se en funcionament amb solucions de còpia de seguretat, replicació i supervisió.

Doug anomena aquesta solució de dos en un per a còpia de seguretat i replicació. La suite també conté un component de control que funciona per identificar possibles desastres abans que puguin generar temps d’inactivitat. Els clients de Veeam reben automàticament tots aquests components en la mateixa interfície, cosa que facilita mantenir una alta disponibilitat.

Còpia de seguretat & Eines de replicació recupera ràpidament les dades & Continuar funcionant

Còpia de seguretat de Veeam & El component de replicació de la Suite de Disponibilitat permet restaurar fitxers, ítems d’aplicacions i VM senceres amb objectius de temps de recuperació (RTO) de menys de 15 minuts. Quan es tracta d’assolir objectius de baix punt de recuperació (RPOs), el programari dos per un treballa per agilitzar i accelerar la recuperació de desastres per evitar pèrdues de dades.

Veeam també proporciona una eina de verificació per assegurar la recuperació de totes les còpies de seguretat. Els usuaris poden provar els punts de restauració per verificar que les rèpliques de VM es puguin recuperar.

Una de les respostes més grans que ha rebut Veeam dels usuaris està relacionada amb la facilitat d’ús de la plataforma. Les empreses es poden posar en marxa i funcionar ràpidament i mantenir-se així amb el programari de còpia de seguretat i rèplica de Veeam.

“La nostra solució no és massa complicada”, va dir Doug. “Podem protegir les infraestructures més petites o més grans i no deixa de ser fàcil d’utilitzar, configurar i posar en marxa, on altres solucions poden trigar mesos de consulta només per posar en funcionament i funcionar en un centre de dades concret”.

Les funcions de monitoratge en temps real creen visibilitat per evitar temps morts

Una altra característica important de la suite de disponibilitat de Veeam és la capacitat de supervisar el rendiment global de la infraestructura per detectar problemes i planificar i prevenir desastres..

“Es produeixen desastres que no tenim control”, va dir Doug, “però tenim diferents maneres de vigilar el medi ambient per assegurar-nos que tot estigui saludable.”

Tot i que l’objectiu principal de Veeam és assegurar-se que els clients puguin restaurar ràpidament la disponibilitat després d’un desastre, la seva solució Veeam ONE permet que les empreses puguin fer un seguiment de problemes derivats dels seus entorns de còpia de seguretat. Aquesta funció funciona per preparar la infraestructura de VMware per a la restauració de còpies de seguretat i restauració en cas de desastre.

Com els altres components de la suite de Veeam, Veeam ONE opera amb l’objectiu general de crear alta disponibilitat per a les empreses. En aquest cas, la funció de resolució de problemes funciona per identificar problemes anteriors a un esdeveniment d’inactivitat que pot afectar els ingressos.

Connexió de clients locals de 230K a proveïdors de serveis al núvol de 14K

El negoci de Veeam va créixer un 28% impressionant el 2016 i Doug ens va dir que el costat del núvol de la companyia es mou cap al clip més ràpid. Veeam treballa amb més de 14.000 proveïdors de serveis en núvol a tot el món i actua com a soci eficaç per connectar-los a una xarxa de més de 230.000 clients locals a través de la seva solució Cloud Connect.

“Veiem la necessitat de nosaltres mateixos i els clients d’habilitar un enfocament en núvol híbrid que tingui una combinació de solucions on-prem i núvol”, va dir Doug. “Permetem que, fins a la més gran de les empreses, pugueu fer les empreses més petites”.

Captura de pantalla de Veeam Cloud Connect

El Cloud Connect de Veeam ajuda a fer coincidir els proveïdors de serveis amb els clients que busquen còpia de seguretat fiable i recuperació de desastres.

Els proveïdors de serveis de la xarxa ofereixen serveis de col·locació en núvol i utilitzen Cloud Connect per permetre que els clients de primera hora de Veeam els trobin. Aquest programa global ha tingut un gran èxit per a totes les parts.

Unir-se al programa de socis Veeam Cloud i proveïdor de serveis (VCSP) permet accedir als clients que busquen específicament serveis de còpia de seguretat i de replicació per mantenir una alta disponibilitat. Aquestes col·laboracions creen oportunitats per als proveïdors de serveis per ampliar la seva petjada i base de clients al mercat.

El nou lideratge continua amb la tradició del creixement & Dedicació als socis

La companyia d’allotjament any.cloud es va adonar que les empreses més grans que intentaven atraure buscaven solucions que garantissin una alta disponibilitat. Per a ells, associar-se a Veeam no va ser una idea que va descobrir el valor que ofereix la suite de disponibilitat de la companyia i el programa Cloud Connect..

Veeam té previst continuar proporcionant i ampliant els tipus de solucions que s’utilitzen any.cloud i dirigir-se en la construcció de productes per a la substitució del programari de còpia de seguretat obsoleta que encara s’utilitza per algunes empreses..

“No vam ser els primers a comercialitzar en termes de virtualització, recuperació de desastres i protecció de dades, però vam acabar sent els millors”, va dir Doug. “Quan ens fixem en el 2017, el nostre objectiu és acabar i substituir el programari existent que encara funciona per empreses de nivell empresarial. Ho considerem com un mercat multimilionari amb grans oportunitats de creixement. ”

De fet, en els últims dotze mesos, més de 50.000 empreses han descarregat el seu programari de còpia de seguretat heretada per a les solucions de disponibilitat de Veeam. Nombres com aquestes són sens dubte bones per a les previsions del 2017 de Doug.

Doug va assenyalar una de les majors victòries de l’any passat va ser l’addició de Peter McKay com a president i delegat delegat.

“Peter aporta molta experiència en portar empreses com Veeam des d’on ara estem per fer-nos arribar al següent nivell”, va dir Doug. “Va incloure un gran equip de gent amb experiència per ajudar-nos a fer això.”

Amb un nou lideratge que dinamitza l’empresa, una expansió de la seva xarxa de proveïdors de serveis i clients locals, i a bord de nous clients a nivell d’empresa, certament Veeam continuarà sent pioner en el mercat de la disponibilitat de Always-On Enterprise ™.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me