L’art del so: Rogue Amoeba ofereix un catàleg divers de programari d’àudio potent i innovador per a usuaris macOS de tots els nivells d’habilitat.

TL; DR: Rogue Amoeba, amb seu a Boston, és una empresa de desenvolupament de programari de distribució mundial que ofereix una suite completa d’eines relacionades amb l’àudio per a macOS. Des de la gravació i l’edició d’aplicacions fins a programari de taulers de so i barreja, el conjunt de productes de l’empresa va ser dissenyat per satisfer les necessitats dels aficionats i tècnics de l’estudi. Amb un compromís amb un desenvolupament continuat i un servei d’atenció al client d’avantguarda, Rogue Amoeba té previst seguir basant-se en la seva història de gairebé dues dècades en el sector.

La vida com a massa unicel·lular, semblant a la gelea, pot no semblar tan impressionant, però les amebes són criatures fascinants. Al cap i a la fi, pocs organismes tenen la capacitat d’alterar la seva forma amb diversos propòsits, que van des de l’alimentació fins a les condicions ambientals dures de sobreviure..

Tenint en compte aquests fets, no sembla tan estrany que una empresa de programari polivalent prengués una ameba com a mascota i nom. Rogue Amoeba, una empresa amb seu a Boston amb oficines a tot el món, ha desenvolupat una suite per a Mac que ofereix aplicacions d’àudio de moltes formes i formes..

Logotip de Rogue Amoeba

Rogue Amoeba ofereix una suite completa d’aplicacions d’àudio innovadores per a macOS.

Aquests inclouen Airfoil, un reproductor d’àudio domèstic; Loopback, una eina de barreja; Farrago, una taula de so; Fission, un editor; SoundSource, un controlador de so; i Piezo i Audio Hijack, dues populars aplicacions de gravació.

“Vam donar una mica de panache a la nostra empresa i als nostres productes”, va dir Paul Kafasis, que ens va dir que passa amb el títol de CEO / Lackey per minimitzar la pretensió de l’antiga designació. “El nostre nom només és estrany i cridaner, com va ser el nostre logotip des dels inicis. Fins i tot el nom de “segrest d’àudio” va atraure la gent. Però el nostre objectiu principal sempre ha estat la creació d’eines de qualitat per ajudar els usuaris. “

Des de la seva fundació el 2002, Rogue Amoeba s’ha centrat a llançar productes que qualsevol persona interessada en l’àudio, des dels usuaris domèstics fins als tècnics de l’estudi, pot apreciar. Al llarg del camí, la companyia ha obtingut diversos premis, inclosa l’aplicació Mac Mac of the Year per a Audio Hijack. Avançant, l’empresa pretén perfeccionar encara més la seva suite d’aplicacions d’àudio mitjançant actualitzacions considerades basades, en part, en el feedback dels usuaris.

Àudio Hijack: grava qualsevol cosa que puguis sentir al teu Mac

Va ser mitja dècada abans del llançament del primer iPhone i molt abans de la revolució de l’aplicació mòbil quan Paul va fundar Rogue Amoeba el 2002 amb Alex Lagutin i Quentin Carnicelli. Les aplicacions de programari i els venedors de programari independents ja feien temps que existeixen, però tot i així, Paul ens va dir que era molt menys comú començar una empresa de programari que avui en dia.

Tanmateix, a Mac, hi havia una llarga tradició de desenvolupament de programari de tercers de qualitat, incloent programes de shareware i programari en caixa. “Volíem situar-nos en algun lloc entre aquestes dues coses, proporcionant programari d’alta qualitat sense la despesa de productes físics”, va dir Paul. “La web i el processament de pagaments en línia ho van fer realment possible”.

La popularitat de l’iPod d’Apple també va ajudar a Rogue Amoeba a enlairar-se, ja que va despertar un interès per la música i l’àudio al Mac. Com a creadors de programari d’àudio per a Mac, això va situar Rogue Amoeba en una posició privilegiada. Al juliol del 2006, quan els podcasts es van convertir en mainstream, Rogue Amoeba va llançar una actualització a la seva popular aplicació de gravació, Audio Hijack, permetent als usuaris gravar àudio Skype.

“Ens va fer fàcil gravar els dos extrems d’una conversa Skype, i això ens va arribar molt davant dels usuaris”, va dir Paul. “El boca a boca de tenir una eina útil per ajudar la gent a iniciar el podcasting continua beneficiant fins avui.”

Avui, Audio Hijack continua sent la solució insígnia de l’empresa, que permet als usuaris gravar àudio des de qualsevol font del Mac, des d’aplicacions de programari i fluxos web fins a maquinari, com micròfons i batedores. Segons l’empresa, si el podeu sentir al vostre Mac, podeu enregistrar-lo amb Audio Hijack. A més, l’aplicació facilita la comprensió del procés d’enregistrament demostrant visualment com fluirà l’àudio.

“La capacitat d’àudio Hijack per gravar qualsevol àudio és la característica més interessant que oferim, i atrau al major nombre de persones”, va dir Paul. “És un gran èxit amb els podcasters, però hi ha desenes d’altres casos més reduïts d’ús per gravar àudio i la majoria de tots els que sentin parlar d’àudio Hijack pensen en una manera d’utilitzar-lo.”

Cerqueu una solució de gravació d’àudio senzilla? Prova a Piezo

Audio Hijack va ser el primer producte de l’empresa i encara avui es troba en desenvolupament actiu. I, tot i que Audio Hijack és tan robust com és, Paul va dir que Piezo és essencialment el seu germà petit, que serveix d’entrada per a l’aplicació de gravació d’àudio més potent. “Hijack d’àudio requereix una mica més d’experimentació i aprenentatge, però proporciona substancialment més en forma de poder i opcions”, va dir..

Si busqueu una alternativa molt senzilla a Hijack d’àudio, pot ser que Piezo sigui el bitllet. Paul va dir que és increïblement fàcil d’utilitzar i estalvia temps en termes de configuració amb la gravació d’un clic i un procés de configuració racionalitzat.

Logotip de Piezo

Piezo és similar a Audio Hijack però ofereix una experiència d’usuari encara més intuïtiva.

“Piezo es va crear originalment per portar l’enregistrament d’àudio a la Mac App Store el 2011”, va dir. “Va ser una versió molt simplificada d’Audio Hijack, dissenyada per ser molt fàcil d’utilitzar. Amb només uns clics, podeu gravar àudio des d’un micròfon, un navegador web o una aplicació de VoIP com Skype. ”

Avui, Piezo es ven exclusivament a través del lloc web Rogue Amoeba a causa de normes i restriccions fluctuants a l’App Store. Però, com que les vendes directes de programari Mac de tercers continuen prosperant, Paul va dir que els usuaris troben la tecnologia.

“Tot i així, Piezo realment serveix com a més de la rampa del nostre enregistrador més potent, Audio Hijack, que subratlla de manera espectacular a Piezo”, va dir. “La majoria de les persones que aprenen primer cop de Piezo acaben comprant segrest de l’àudio. Dit això, és bo oferir una opció més senzilla per començar. Si tot això necessita un usuari, també està bé. ”

Una suite completa d’aplicacions per a l’edició d’àudio, la reproducció, transmissió i barreja d’àudio

A banda de les seves populars solucions d’enregistrament, Rogue Amoeba ha desenvolupat una col·lecció d’aplicacions per satisfer les necessitats d’àudio dels usuaris de Mac. Airfoil, disponible tant per a Mac com per a Windows, permet als usuaris enviar l’àudio des del seu ordinador a diversos dispositius a través de la llar, inclosos Apple TV, AirPort Express, Google Chromecast, altaveus Bluetooth, dispositius iOS i altres Mac i PC, entre altres. altre maquinari.

“Durant molt de temps, Airfoil era el nostre producte més popular, i sens dubte el més divertit”, va dir Paul. És freqüent que la gent que acull festes que vulgui tenir música a casa seva sense necessitat de fer servir cables d’altaveus a tot arreu ”.

Logotips de Airfoil, Loopback i Soundsource

Airfoil, Loopback i Soundsource completen la col·lecció.

Una altra aplicació interessant que ofereix Rogue Amoeba és Loopback, una eina de barreja que permet als usuaris crear dispositius d’àudio virtuals que poden ser utilitzats en temps real per altres aplicacions d’àudio. Loopback s’utilitza freqüentment per podcasters que busquen combinar un micròfon amb altres fonts d’àudio o jugadors que vulguin gravar la jugabilitat amb àudio i comentaris..

“Amb Loopback, és possible passar àudio entre aplicacions al Mac, i l’aplicació actua com a mesclador virtual”, va dir Paul. “Substitueix la necessitat de molta maquinària física i ha estat una veritable avantatge per a molts professionals de l’àudio”.

SoundSource, d’altra banda, ofereix la capacitat de controlar l’àudio des d’aplicacions individuals, millorar la qualitat mitjançant efectes i configurar l’accés als dispositius d’àudio de Mac. “SoundSource 4 és potser la nostra aplicació més centrada fins ara”, va dir Paul. “Amb això, els usuaris poden ajustar l’àudio segons una aplicació (fer una pel·lícula més forta o silenciar un navegador web) i fins i tot aplicar efectes d’àudio, com un equalitzador, a la música de Spotify.”

Quan es tracta dels esforços de desenvolupament de la companyia, Paul va dir que Rogue Amoeba no està lligat a les darreres tendències. “Adoptem les tecnologies o funcions molt lentes, en general preferim esperar fins que estiguin més clares”, va dir.

Per exemple, quan Apple va donar a conèixer Dark Mode a finals del 2018 com a part de macOS Mojave, Rogue Amoeba va exercir la contenció. “En lloc de deixar-ho tot per implementar-ho a totes les nostres aplicacions, vam experimentar amb ell una mica i vam decidir que ho podríem afegir més a poc a poc”, va dir Paul. “Ara, nou mesos després, comencem a enviar actualitzacions que inclouen suport per mode Dark.”

Actualitzacions i millores contínues a l’horitzó

Pel que fa al futur, Paul ens va dir que Rogue Amoeba continuarà produint productes estables i rics en característiques. La companyia sempre està ocupada amb les actualitzacions de la seva completa gamma de productes d’eines d’àudio i promet més millores.

La retroalimentació dels usuaris és una part inestimable del procés de desenvolupament de l’empresa i el personal de suport dedicat de l’empresa treballa amb diligència per fer un seguiment de la informació per guiar les actualitzacions futures. Quan examinem les sol·licituds, Paul ens va dir que sovint insta els desenvolupadors a buscar l’arrel d’un problema.

“Els usuaris sovint us vindran amb una sol·licitud molt específica que s’adapti a les seves necessitats”, va dir. “Tot i això, això no pot ser el millor per al vostre producte, la vostra base d’usuaris o, fins i tot, aquest usuari. Com enteneu millor el problema, millor podreu resoldre’l. “

A més d’esforçar-se per desenvolupar productes d’alta qualitat, Rogue Amoeba està centrat en làser a satisfer els clients. “Amb el temps, se’ns ha reconegut”, va dir Paul. “Sempre és molt gratificant, encara que no sigui una cosa que sigui immediatament evident per a la majoria dels usuaris.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me