Institut de Tecnologia Benjamin Franklin: Foment d’oportunitats d’aprenentatge de suport per a una comunitat diversa d’estudiants en tècnica universitària

TL; DR: L’Institut de Tecnologia de Benjamin Franklin, fundat el 1908, proporciona un camí assequible a les carreres tècniques per a poblacions menys conservades a la zona de Boston. La universitat urbana crea oportunitats mitjançant un entorn d’aprenentatge pràctic i ric amb coneixements pràctics i orientats a la seva carrera professional. Amb un percentatge de pràctiques laborals del 93%, l’escola s’ha convertit en una empresa capaç de preparar els graduats per a carreres de tota la vida a la indústria de la tecnologia.

Benjamin Franklin, que va néixer a Boston el 1706, va afirmar una vegada que “El geni sense educació és com la plata a la mina”. Ara, més de 200 anys després de la seva mort, les contribucions del gran inventor nord-americà a la seva ciutat natal estan ajudant a que els educadors del Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) identifiquin i formin el talent jove de la zona..

El col·legi sense ànim de lucre va ser fundat, en part, amb fons llegats per Benjamin Franklin el 1789 als “habitants de la ciutat de Boston”. El 1904, Andrew Carnegie, que considerava a Franklin un heroi, va complementar els fons amb un obsequi que s’utilitzava per construir l’escola. Avui, el llegat de Franklin continua inspirant l’enfocament de l’escola al desenvolupament curricular i al suport holístic.

Calvin Conyers, director d’Admissions de BFIT, i el logotip de l’escola

Calvin Conyers, director d’Admissions, va dir que BFIT proporciona les habilitats que necessiten els estudiants per a l’ocupació permanent.

“Oferim formació universitària assequible en camps tècnics d’alta demanda, inclosa la tecnologia informàtica, la tecnologia d’enginyeria biomèdica i l’enginyeria elèctrica”, va dir Calvin Conyers, director d’admissions de BFIT. “El nostre objectiu és equipar els estudiants amb habilitats preparades per a la feina que els permetin tenir èxit a la graduació”.

BFIT serveix com a comunitat comunitària d’estudiants a través d’un entorn d’aprenentatge solidari compromès amb la preparació professional en tecnologia. Calvin va dir que la universitat urbana, que compta amb un 93% d’ocupació laboral, treballa en conjunt amb els líders de la indústria per crear conductes de formació, pràctiques i llocs de treball, posant el potencial de guanys a l’abast d’una població tradicionalment menystinguda..

“Les habilitats de tota la vida que reben els graduats són un dels majors beneficis que oferim”, va dir.

Un camí assequible per a les carreres permanents en l’àmbit tecnològic

El ritme ràpid dels avenços tecnològics dels darrers anys està creant una bretxa de competències a la força de treball dels Estats Units que s’espera que augmenti a mesura que es retiren els impulsors de baby boomers. La situació és tan terrible que les estimacions recents indiquen que fins a 1,8 milions de llocs de treball de tecnologia podrien quedar sense ocupar el 2022.

A mesura que els empresaris busquen treballadors qualificats, BFIT treballa per crear oportunitats de treball per als seus estudiants i graduats. Calvin va dir que la universitat manté un dit sobre el pols de la indústria per assegurar que els cursos preparen els estudiants per a llocs de treball que han de ser ocupats.

Estudiants graduats en BFIT

Més de la meitat dels assistents al BFIT són estudiants universitaris de primera generació.

“A BFIT, cada curs que esteu fent està influenciat per l’estat de la indústria i teniu la intenció de preparar-vos per a una carrera professional, no només per omplir les hores de crèdit”, va dir. “Els nostres socis de la indústria ens diuen què necessiten els estudiants per sobreviure al camp i aquests són els cursos que oferim als nostres estudiants.”

El col·legi ha aprofitat amb èxit aquesta tècnica durant anys. Després que Henry Ford introduís el model T assequible, el curs de motors i gasolina de l’escola es va convertir en una assistència tan gran que els estudiants es col·locaran al cantó de l’escola només per col·locar-los en llista d’espera..

Calvino va dir que BFIT s’esforça a introduir els estudiants en feines a la demanda que potser no necessàriament tindran en compte. “Hi ha molts camps tècnics amb una elevada demanda als quals els estudiants no estan exposats a la crida”, va dir. “Es tracta d’introduir els estudiants a totes les opcions que tenen a la seva disposició.”

Amb l’àrea de Boston amb una taxa d’ocupació del 93%

Per exemple, Calvin va dir que el programa d’òptica de BFIT, que prepara als estudiants per a posicions en tecnologia de salut ocular, té una taxa d’ocupació del 95%. A Massachusetts, el salari mitjà inicial per a òptiques és de 48.000 dòlars anuals, amb les previsions d’ocupació que augmentaran un 23% en els propers 10 anys..

“Som l’única escola de l’estat amb un programa d’òptica de dos anys, que prepara els estudiants per dissenyar i distribuir lents de contacte i ulleres”, va dir Calvin. “Ningú no creix pensant en una carrera en aquest camp. La nostra feina és proporcionar una claredat real sobre allò que estan aconseguint ells mateixos. “

El fet que BFIT sigui l’única universitat de l’estat amb el programa és especialment sorprenent tenint en compte que Boston és una de les principals zones de metro universitària als Estats Units – i la seu de la Universitat de Boston, Harvard i el MIT..

Calvin va dir que la universitat se centra principalment en una població nínxica d’estudiants de la ciutat interior de Boston. “Normalment reclutem estudiants que no tenen l’opció d’anar a altres escoles basades en finances o, fins i tot, fins i tot acadèmics”, va dir. “Sovint, es tracta d’estudiants amb molta il·lusió per les institucions de quatre anys. Aleshores, un cop que arriba la factura, s’adonen que no poden gestionar-la econòmicament. ”

En termes de divulgació, BFIT tapia els canals tradicionals, com les escoles secundàries i les fires universitàries, però també implica la comunitat a través de punts de venda més casual. “Tenim una persona de divulgació comunitària que és estrictament responsable d’assistir a diferents esdeveniments de la comunitat, jocs de bàsquet, coses d’aquesta naturalesa, per crear interès en zones que normalment són de difícil accés”.

Educació pràctica i orientació mitja de classes petites i atenció individualitzada

Calvino va dir que els instructors de la BFIT tenen una mentalitat obertament refrescant quan es tracta de l’adversitat. “La població que atenem està formada per estudiants que normalment tenen problemes externs que poden afectar la seva experiència educativa, tant si tenen problemes de parentalitat a una jove edat, problemes financers, sense llar, o simplement situacions de vida que l’estudiant mitjà no tindria”. tradicionalment no ho veus ”, va dir.

L’enfocament educatiu actiu de la universitat també serveix com a diferenciador clau per als estudiants. En lloc de recolzar-se en pràctiques per a aprenentatges experiencials, BFIT proporciona als estudiants experiències de laboratori al llarg dels seus currículums.

“Aquí a Franklin, els estudiants estan treballant manualment el primer semestre dins de la seva carrera major”, va dir Calvin. “És completament diferent en relació amb les pràctiques en què només acudeix a recollir cafè i bunyols, i després se’ls llença a la força de treball i se’ls obliga a aprendre sobre la marxa.”

Per exemple, el programa BFIT de Tecnologia Informàtica proporciona als estudiants els coneixements pràctics i habilitats que necessiten per excel·lir com a especialistes en suport informàtic. El programa se centra en els blocs bàsics electrònics, la gestió, el manteniment i el programari per adaptar-se a diversos recorreguts de carrera. Amb el 10% més gran d’oportunitats d’administrador de sistemes de xarxa i informàtica que paguen 99.000 dòlars anuals, BFIT prepara graduats per a carreres lucratives.

Calvin va dir que l’escola no té por de seleccionar un programa quan s’espera que baixin els salaris o les oportunitats d’aquest camp. “Fa tres anys, just abans de pujar a bord, BFIT tenia un programa de Disseny i Tecnologia d’Edificis que el nostre president va deixar en funció de la investigació”, va dir. “No vol que la gent es gradui en camps que no tinguin una gran oportunitat”.

Garantir que les poblacions no conservades tinguin un potencial considerable de guanys

Calvin, que té experiència prèvia en funcions administratives en dos col·legis de quatre anys, va dir que el plantejament de BFIT no és diferent al que ha vist en edicions superiors. “La nostra missió és completament diferent pel que fa a oferir oportunitats de carrera durant tota la vida”, va dir. “Només tractem d’assegurar-nos que els nostres programes siguin forts i que els nostres graduats deixin tot el que poden necessitar per tenir èxit en la seva indústria.”

Avançant, BFIT continuarà supervisant el sector per oferir oportunitats professionals prometedores. Calvin va dir que l’escola recentment va afegir una important gestió de la construcció en la qual els estudiants coneixen les tècniques i tecnologies necessàries per superar els reptes habituals de la indústria.

“A Massachusetts, les feines en Gestió de la construcció augmentaran un 23% en els propers 10 a 15 anys, tal com ho veiem a totes les ciutats importants”, va dir. “Cada any, continuarem ampliant-nos explorant el següent gran fet que permetrà als estudiants un avantatge competitiu.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me