Incorporeu la vida a la vostra identitat empresarial amb les marques a mida: una eina de disseny assequible i professional desenvolupada per AI

TL; DR: Tailor Brands, fundada el 2014, té la missió de fer accessible el disseny professional a empresaris i pimes. La completa gamma d’eines personalitzables de l’empresa beneficia el poder de l’automatització per oferir una alternativa ràpida i assequible a autònoms, dissenyadors gràfics i agències. Combinant artística impressionant amb tecnologia potent, Tailor Brands pretén ajudar les empreses a deixar una impressió duradora en el seu públic objectiu.

El consultor en marqueses Scott Bedbury sap una cosa o dues sobre màrqueting.

Com a exdirector de publicitat de Nike, va exercir la seva famosa campanya “Just Do It” de la marca. I, mentre va exercir com a responsable de màrqueting a Starbucks, va ajudar a situar la cafeteria com un tercer lloc acollidor entre casa i feina..

Així, quan Scott va dir: “Branding és tot, i vull dir tot”, hi havia un pes important darrere de les seves paraules.

Tot i així, per a l’empresari mitjà, que malabarca les vendes, la comptabilitat, les operacions, el servei al client i les responsabilitats legals, la marca és sovint massa costosa i requereix temps per tenir una atenció adequada. Això crea una espiral descendent: sense serveis de disseny accessibles i professionals, és gairebé impossible distingir-se de la competència.

Logotip de marques a mida

Tailor Brands és la vostra drecera a actius de disseny impressionants i professionals.

Enter Tailor Brands, una agència de disseny que es compromet a racionalitzar el procés de marca per a petites i mitjanes empreses, ajudant-les a crear reconeixement, lleialtat i credibilitat..

“És una botiga única per a una marca que és assequible, ràpida i bonica”, va dir Tom Lahat, cofundador de Tailor Brands. “En aquests dies, les empreses han de presentar una imatge consistent i professional perquè els usuaris d’Internet estan tan inundats de visuals que puguin distingir la diferència entre el disseny professional i l’aficionat en pocs segons”.

Tailor Brands posa al seu abast el disseny professional mitjançant solucions personalitzables per crear identitats de marca completes i específiques de la indústria, impulsades per l’aprenentatge de màquines. El conjunt d’eines fàcils d’utilitzar de l’empresa permet als empresaris sense habilitats tècniques crear logotips, eines de filigrana, presentacions, targetes de visita, mercaderies de marca i publicacions de mitjans socials, entre altres actius..

Quan es combinen, aquests recursos creen una presència de marca memorable i coherent alhora que simplifiquen les tasques diàries perquè els empresaris puguin centrar-se en allò que és realment important: les seves principals missions empresarials..

L’alternativa intel·ligent per als autònoms i les agències

Amb seu a Brooklyn, Nova York, Tailor Brands va ser fundada el 2014 per Nadav Shatz, Yali Saar i Tom. En aquell moment, Tom, que té antecedents en el disseny, va dir que hi havia una bretxa important en el mercat.

“Els dissenys professionals no eren fàcils d’aconseguir”, va dir. “Teníeu autònoms que eren difícils de contractar, costosos o poc fiables. També teníeu grans agències de disseny amb desviaments lents on us perdreu endavant i endavant. “

L’objectiu de Tom era proporcionar una solució alternativa per oferir serveis de disseny creïbles, ràpids i assequibles. Volia que el servei es basés en línia, però a quilòmetres per sobre dels seus competidors de comerç electrònic en aquell moment en termes de sofisticació.

“El que teníeu al web aleshores eren llocs on podríeu, per exemple, introduir text i el sistema escupiria el vostre logotip com un GIF en un text flamant”, va dir Tom. “Aquesta era la vostra opció. Volíem crear una cosa més respectable. ”

Tailor Brands va donar a conèixer una opció molt millor amb el seu AI i el seu motor d’aprenentatge automàtic, que ajuda les marques a crear actius de disseny creïbles de forma ràpida i senzilla. El Tailer Brands Logo Maker, per exemple, utilitza un algorisme d’AI per crear el logotip perfecte basat en l’entrada dels usuaris pel que fa al tipus i a les preferències de disseny de l’empresa..

Primer, l’usuari introdueix una informació de nom de negoci i empresa i tria entre nom, icona i dissenys basats en inicials. A continuació, l’eina This or That de l’empresa guia l’usuari a través de les opcions de lletra de lletra, permetent a l’algoritme entendre millor l’estètica i la personalitat de marca de l’usuari..

El creador del logotip presentarà diverses variacions de disseny i permetrà a l’usuari l’opció de personalitzar tipus de lletra, colors, mides i text segons el desitgi. El procés sol durar menys de cinc minuts i el procés de disseny és gratuït. Els usuaris poden descarregar una versió del logotip de baixa resolució sense cap cost (els càrrecs només s’apliquen als fitxers vectorials). Els usuaris conserven tots els drets comercials sobre els seus dissenys.

Tom va dir que l’algorisme basat en l’AI basat en el logotip utilitza l’aprenentatge automàtic per determinar estructures de disseny populars i paletes de colors, així com analitzar dinàmicament les tendències actuals.

“La nostra plataforma es basa molt en les dades”, va dir. “Si afegim i recomanem un nou efecte basat en les tendències del món del disseny i els usuaris trien una alternativa, comencem a recomanar aquesta alternativa. És com si tinguéssim milers de petits grups de proves. “

Una possibilitat de lluita: eliminació de barreres per al disseny de pimes

No és cap secret que els empresaris aprofitin sovint els seus propis estalvis per finançar els seus projectes de passió. De fet, les investigacions de l’administració de petites empreses mostren que els comptes d’estalvi personal i familiar són la font més comuna de capital que les PIME utilitzen per finançar el creixement empresarial, la qualificació de beneficis, préstecs financers i targetes de crèdit. Per sobreviure, els empresaris han de pressupostar les seves finances amb cura, sobretot tenint en compte que el 23% de les PIME fracassen perquè es queden sense efectiu.

Afortunadament, la tecnologia moderna està igualant el terreny de joc dels empresaris atrapats, almenys en alguns aspectes. “Gairebé totes les marques actuals tenen presència a Facebook i Instagram”, va dir Tom. “És l’equivalent a una porta principal. Però el més interessant és que tant Nike com la vostra botiga de pares i mares i pop tenen igual accés a una pàgina de Facebook. “

D’aquesta manera, el patrimoni de disseny i marca d’una empresa els diferencia més que la seva plataforma publicitària. És allà on Tailor Brands arriba fins i tot al terreny de joc de nou, donant a les empreses més petites la possibilitat de competir en mercats en línia.

Empleats de Tailor Brands

L’equip de Tailor Brands treballa molt per injectar nous dissenys en el sistema automatitzat i proporciona assessorament integral sobre la marca.

“Volem que la cafeteria local tingui l’oportunitat de destacar entre la competència, malgrat el que té un pressupost de màrqueting que Starbucks té”, va dir Tom. “Sembla intimidatori, però ajudem a les empreses a disminuir la marca en passos fàcils.”

Tom va dir que el logotip és el primer curs d’acció a l’hora de desenvolupar el llenguatge visual d’una empresa. Per garantir que els clients expressin la seva personalitat de marca amb precisió durant aquesta fase crucial, el bloc Tailor Brands proporciona una gran quantitat de consells i indicacions fàcils d’entendre sobre la personalització, errors comuns, colors i fonts i icones, entre altres informacions..

En una rutina creativa? Si els usuaris necessiten inspiració, l’empresa també ofereix una guia completa sobre dissenys de logotip per a diverses indústries, com ara fotografia, immobiliari, jocs, construcció, fitness, camions, moda, bellesa, art, educació i esports..

Tot, des de logotips fins a completes històries de marques, en minuts

Tom ens ha explicat que Tailor Brands és un servei únic per a gairebé qualsevol necessitat de marca. La demanda d’aquests serveis va ser clara des del primer moment, fins i tot quan l’empresa només va proporcionar logotips com a pa i mantega.

“Volien més”, va dir. “Crearien el seu logotip i dirien, d’acord,” Com puc fer-ho bé a Facebook? “O” Què he de fer amb la meva pàgina de destinació? “A partir d’aquí, vam començar a crear cada cop més productes.”

Avui l’objectiu és que els clients comencin amb actius inicials de marca (logotips, targetes de visita, etc.) i després ajudar-los a escalar els seus negocis a mesura que creixen.

“Després d’ajudar-vos a consolidar la vostra marca, essencialment fent que existiu, passarem a passos cap al creixement, ja siguin anuncis de xarxes socials, promocions impreses, etc.”, va dir Tom. “Aquest serà el nostre focus per al 2020”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me