Host Mayo ofereix allotjament i solucions web escalables que es puguin aprofitar per empreses de tot tipus, des de startups fins a empreses.

TL; DR: Host Mayo va ser fundada fa cinc anys a Pakistan i ja va crear una base de clients dedicada basada en els seus serveis web i la seva proposta de valor. Això és degut a que l’estratègia de producte de l’amfitrió web, l’etiquetatge de preus i el compromís amb funcions versàtils asseguren l’escalabilitat que han de créixer les empreses de comerç electrònic. Host Mayo atén clients des de negocis de primer nivell fins a persones amb necessitats empresarials i les seves solucions estan dissenyades per satisfer les seves necessitats modernes. L’empresa també ofereix una varietat de funcions de valor afegit, incloent un suport robust per a una àmplia gamma de sistemes operatius.

Molts proveïdors d’allotjament web llancen una àmplia xarxa a tot el món amb l’esperança d’atraure el major nombre de clients possibles que vulguin arribar als seus propis mercats, o bé introduir-los en un de global. Aquesta estratègia sovint ajuda les empreses a atraure clients suficients per continuar desenvolupant una marca competitiva.

Només després que els amfitrions reeixits cimentin una base de clients global, desenvolupen ofertes i suport específics per a la regió per ajudar les empreses a créixer en mercats únics. Aquest enfocament de baix cap amunt no sempre coincideix amb les necessitats canviants de les empreses de comerç electrònic local o els empresaris que intenten entrar en els seus mercats.

Però els proveïdors d’allotjament regional que comencen des de la primera planta entenen la dinàmica del canvi del mercat local i poden respondre ràpidament, va dir Waqass Khalid, propietari de Host Mayo, un proveïdor de serveis d’allotjament amb seu a Pakistan.

Evolució del logotip de May May

Host Mayo està construït amb una perspectiva regional i ajuda a que una base de clients mundial arribi al Pakistan.

L’amfitrió Mayo fa una crida als clients regionals que potser no disposen de l’experiència tècnica en profunditat per resoldre els seus propis problemes d’allotjament web, però poden reconèixer el mèrit d’un proveïdor amb una gamma de serveis enfocada i un model de preus que proporciona valor..

Waqass va dir que també entén que gastar més diners per fer créixer la marca Host Mayo pot donar lloc a consciència, però no necessàriament atraurà clients. En canvi, es centra en fer de la marca Host Mayo una barreja favorable de preu i rendiment. I Waqass va dir que creu que portarà els clients a allunyar-se de les alternatives d’allotjament barates, però amb risc, a la regió i més enllà.

“Host Mayo està centrat en la prestació de serveis que siguin almenys iguals amb altres grans proveïdors del sector, però a un preu excepcional”, va dir Waqass.

Des de la seva fundació el 2015, l’empresa basada en Lahore ha construït el seu negoci creient que els compradors de productes d’allotjament web necessiten un servei i suport més personalitzats que els rivals del mercat poden proporcionar-los..

Un model de preus que no compromet el valor de compromís

Al centre de la proposta de valor de Host Mayo, es troba el seu compromís amb el de proporcionar als clients de la seva regió –i als que volen arribar-hi– amb el mateix nivell de servei que ofereixen els proveïdors globals, però amb un cost inferior.

“Oferim serveis estàndard de la indústria a preus molt inferiors al que cobrarien els grans jugadors”, va dir Waqass. “Aquest objectiu es basa en el lema de la nostra empresa,” Allotjament per a persones intel·ligents “. També reflecteix la nostra visió de garantir que els clients entenguin que oferim serveis excepcionals a una fracció del cost. Els nostres clients són intel·ligents que ho entenguin i que no puguin ser guanyats per marques d’alt perfil amb baixa qualitat del servei. “

La cartera de l’empresa ofereix les opcions estàndard que esperen els clients, com ara allotjament web bàsic, empresarial i WordPress. I cada paquet inclou una sèrie de funcions gratuïtes: migració de cPanel segons es requereixi, suport de múltiples versions de PHP, ports multigabit i base de dades MariaDB..

Captura de pantalla del banner de May May

La filosofia d’amfitrió de Mayo és proporcionar opcions d’allotjament web robustes als clients que entenguin el seu valor.

Al front del servidor, les opcions de servidors privats virtuals (VPS) i de servidor dedicat estan disponibles sense cap cost addicional. I la companyia ha afegit una funció de Look Glass que permet als clients provar ràpidament el rendiment i la velocitat dels seus servidors i veure què necessiten.

“L’amfitrió Mayo ha crescut molt des del seu llançament fa cinc anys”, va dir Waqass. “Vam començar a revendre serveis d’allotjament i només vam treballar localment al Pakistan. Tot i això, aviat ens vam adonar que la necessitat d’un allotjament web més assequible era cada cop més global ”.

Aleshores, la majoria de la gent de la regió només coneixia els proveïdors d’allotjament de grans noms, i els de tot el món que volien treballar al mercat pakistanès tenien poques opcions.

“Vam pensar que hi havia una oportunitat de contactar amb els nostres serveis en alguns fòrums. Tenim una resposta positiva i hem ampliat constantment els nostres serveis des de llavors ”, va dir Waqass.

Les capacitats d’ampliació coincideixen amb els requisits de creixement del client

L’expansió de l’amfitrió Mayo reflecteix l’evolució dels requisits dels clients en els darrers anys. Segons Waqass, l’escalabilitat ha estat la necessitat més exigent d’allotjament.

“Hem augmentat la nostra gamma de productes de serveis per cobrir tots els productes d’allotjament. Per tant, ara oferim tot, des d’allotjament web senzill fins a servidors VPS de nivell empresarial i servidors dedicats amb suport i servei de primera qualitat. Els nostres paquets estan dissenyats per a clients personals, per a petites empreses i empreses que necessiten un suport personalitzat i de qualitat ”, va dir Waqass.

La companyia també va llançar un lloc web per satèl·lit, Mayo Host, centrat en paquets d’entrada a nivell més assequible.

“Els servidors Intel Xeon de 24 nuclis de May de l’amfitrió estan basats en centres de dades dels EUA i tenim més centres de dades planificats”, va dir Waqass. “El nostre suport tècnic ens permet servir una base de clients diversa a tot el món”.

Waqass ha viscut el seu temps al tim de la mà de l’amfitrió, Waqass ha vist que el mercat comercial internacional i el creixement de la innovació tecnològica canvien el mercat de serveis d’allotjament. I aquestes forces han configurat la forma en què l’empresa gestiona els seus negocis.

“Durant els darrers anys hem vist aparèixer molts petits proveïdors. Això es deu principalment a la facilitat d’iniciar una empresa d’allotjament que utilitza opcions de revendedor d’un proveïdor d’allotjament més gran ”, va dir Waqass.

Host Mayo ofereix paquets d’allotjament de distribuïdors, però també competeix en el segment de valor del mercat amb el seu off-root Mayo Host.

Estabilitzar els costos de mercat per retenir els clients

Com que les innovacions del sector d’allotjament van facilitar que les empreses puguin construir i mantenir una presència en línia, ha augmentat la demanda de servei d’allotjament. Però aquesta dinàmica també va crear una carrera al preu més baix entre els principals proveïdors, cosa que va comportar que els serveis d’allotjament oferissin menys característiques, menys suport i una càrrega més gran per a l’usuari..

“CPanel i WebHost Manager (WHM) també van jugar un paper important en la demanda de demanda”, va dir Waqass. “Realment van ajudar els desenvolupadors, els bloggers i els dissenyadors web per la seva configuració robusta i la facilitat d’ús a l’hora d’operar un servidor web. El repte per a nosaltres era mantenir els preus a la par amb altres proveïdors d’allotjament, ja que alguns competidors van començar a oferir serveis a un preu barat.

Waqass va dir que Host Mayo ha vist que els models de preus s’estabilitzaven en els últims mesos, quan cPanel i WHM van introduir una estructura de preus per compte..

La captura de pantalla de Host Mayo inclou funcions

Host Mayo s’esforça per mantenir els preus baixos i inclou una varietat de funcions gratuïtes en tots els seus plans.

“Això ha eradicat els proveïdors d’allotjament de gamma baixa que efectivament només estaven superant les seves capacitats de servidor”, va dir.

Però el canvi també va suposar ramificacions per a Host Mayo, que finalment va decidir no passar cap d’aquests increments als seus clients.

“Hem de vetllar perquè el nou model de preus no afectés els nostres clients existents. I ho vam aconseguir absorbint qualsevol augment de costos “, va dir Waqass.

El raonament d’aquesta estratègia, en part, rau en la política de retenció de clients de Host Mayo. En un segment de mercat tan sensible al preu, qualsevol augment dels costos corre el risc de generar una reducció de clients més elevada, de manera que s’eviten millor. Un client mantingut per la continuïtat del preu resultarà molt més valuós per a un amfitrió a llarg termini.

L’amfitrió Mayo ofereix productes de qualitat i assistència receptiva

El lema de l’empresa amfitrió de Mayo, “Allotjament per a persones intel·ligents”, continua informant que la missió de la companyia avança, va dir Waqass. Tot i que pugui semblar simple, denota un concepte de diferenciació.

“També hi ha qüestions de les anelles i matèries tecnològiques que subjauen als serveis web. Molts clients mitjans no saben res d’això, però poden ser un factor en la forma en què els amfitrions empaqueten els seus serveis. Això significa que equilibrar el cost amb els serveis requereix algun nivell de coneixement tecnològic per comparar-los. Així doncs, diria que Host Mayo és l’opció per a clients intel·ligents, és a dir, persones que reconeixen els avantatges subjacents. “

I els plans de futur de Host Mayo mantindran ocupat el seu equip de desenvolupament de productes fins al 2020, ja que implementa noves millores i funcions, sovint en resposta al feedback dels clients..

“Enguany preveiem co-localitzar centres de dades per optimitzar la velocitat del nostre trànsit asiàtic i afegir la virtualització basada en KVM a la nostra cartera d’Openvz existent per respondre a les sol·licituds dels nostres clients.”

La companyia també assegura que té previst llançar versions localitzades dels seus serveis a diferents països a mesura que la seva marca s’estableixi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me