Habilitació de la transformació digital crítica per a la missió: Pluribus ofereix un teixit de xarxa obert, virtualitzat i altament programable

TL; DR: Pluribus proporciona teixits de xarxa de centres de dades completament automatitzats que simplifiquen notablement les operacions dels seus clients. La infraestructura de xarxa oberta i sense programari (SDN) de l’empresa combina la virtualització de la xarxa, la segmentació, la visibilitat i l’analítica en una solució fàcil d’utilitzar per a diversos casos d’ús. Ara, amb el Plastibus Adaptive Monitoring Fabric, la companyia presenta el primer teixit intermediari integrat de paquets de la indústria que és senzill de desplegar, s’escala perfectament a les xarxes de centre de dades distribuïdes i s’adapta ràpidament al canvi de les condicions de xarxa..

La transformació digital ja no és només una paraula clau. Segons Forbes, el 27% dels alts executius consideren que és una qüestió de supervivència.

Només al 2019, es preveia que les empreses invertissin més de 2 bilions de dòlars en esforços de transformació digital, la majoria dels quals es van veure impulsades per noves oportunitats de creixement, augment de la competència i canvis en els estàndards normatius..

Per competir i prosperar en el futur, les empreses han d’aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix la tecnologia emergent o deixar-se en pols. És per això que ara, més de 200 clients i socis, inclosos operadors de telefonia mòbil, amfitrions i proveïdors de serveis gestionats, es dirigeixen a Pluribus Networks per satisfer les necessitats en evolució ràpida de les empreses a les quals serveixen..

Com a líder en xarxes obertes, xarxes definides per programari (SDN) i virtualització de xarxa, Pluribus ofereix una forma revolucionària de construir teixits de xarxa de centres de dades. La companyia excedeix els clients més enllà de l’enfocament llegat, que s’està convertint en l’obscuritat a causa dels elevats costos, el bloqueig del venedor, la configuració feixuc per caixa i la velocitat de la característica lenta..

Logotip de Pluribus Networks

Pluribus ofereix teixits avançats de xarxa de centres de dades que simplifiquen les operacions dels seus clients.

Mentre que molts enfocaments moderns per construir teixits de centres de dades utilitzen un controlador SDN central, Pluribus va evolucionar la tècnica un pas més.

“La primera iteració de xarxes definides per programari es va basar en controladors separats dels commutadors, i va programar aquests interruptors mitjançant una xarxa fora de banda (OOB)”, va dir Jay Gill, director general de màrqueting de Pluribus. “A continuació, aquests interruptors van implementar qualsevol reenviament que calia”.

El mètode ha funcionat bé per demostrar que la inserció del pla de control al programari, més que no al maquinari, pot conduir a una major flexibilitat. Però va deixar reptes quant a punts de fracàs únics i escala geogràfica limitada.

“La idea general de SDN, la desagregació de programari i maquinari, va funcionar bé, però hi havia una manera millor de fer-ho”, va dir Jay. “I d’aquesta manera millor és el que anomenem el nostre teixit adaptatiu al núvol, que és un teixit SDN menys controlador.”

Aprofitar la creació de xarxes definides per programari de pròxima generació

El Pluribus Adaptive CloudFabric, alimentat pel sistema operatiu de xarxa Netvisor ONE, està habilitat al 100% per programari, però elimina el controlador SDN, simplificant l’arquitectura i donant suport als entorns de multilocalització distribuïts..

També és extremadament escalable i optimitzat per oferir la disponibilitat contínua necessària en molts entorns empresarials i proveïdors de serveis crítics. El teixit adaptatiu al núvol de Pluribus es pot desplegar en un centre de dades únic, desplegar-se a tot un campus o distribuir-se geogràficament per connectar perfectament desenes de centres de dades.

Jay va dir que l’arquitectura distribuïda, menys controladora i adaptadora del Cloud Fabric, proporciona una solució automatitzada de plug-and-play mitjançant una SDN que s’adapta al canvi, millora l’eficiència i racionalitza les operacions..

L'enfocament llegat vers SDN basat en el controlador davant el controlador-menys

El teixit adaptatiu al núvol és una forma de creació de xarxes definida per programari.

“Hem incrustat el control de la xarxa en un pla de control distribuït, de manera que es basa en tots els interruptors de la xarxa, i això vol dir que cada commutador té una vista de l’estat de la xarxa sencer”, va dir Jay. “Està completament distribuït i replicat, per la qual cosa no heu de tenir controladors externs. No hi ha un únic punt de fallida i es pot fer servir qualsevol punt de sortida a la xarxa com a punt d’entrada per fer canvis que es propaguen a tota la xarxa. “

Sota la capa de control SDN hi ha protocols de xarxa estàndard, que permeten una interoperabilitat perfecta amb la infraestructura de xarxa existent. “Podeu començar a construir aquest teixit al costat de la vostra xarxa existent i no heu de desaprofitar ni substituir tot alhora”, va dir Jay..

En definitiva, fer que els clients puguin gaudir d’una migració més ràpida cap a l’arquitectura SDN, mantenint les inversions existents, ajuden a reduir el cost total de propietat.

Atenció a més de 150 empreses i proveïdors de serveis a tot el món

Jay ens va dir que Pluribus és una empresa relativament petita i amb un abast global extens. L’àmplia base de clients de l’empresa, que inclou noms domèstics com Comcast, Verizon, Samsung, State Farm i Equinix, posa de manifest la seva capacitat per oferir solucions provades en combats adaptades a xarxes de missió crítica..

Pluribus també compta amb col·laboracions estratègiques com Ericsson, TIBCO, Edgecore Networks i Dell Technologies.

“Ens basem a Silicon Valley amb suport global i col·laboracions amb alguns grans agents de la indústria”, va dir. “Amb Ericsson, tenim un acord de subministrament OEM per lliurar el nostre programari a les seves solucions d’infraestructura, de manera que quan construeixen infraestructures de xarxa mòbil per als operadors mundials més grans del món, el programari Pluribus s’aconsegueix”.

La col·laboració de l’empresa amb Dell Technologies ajuda a Pluribus a arribar a un conjunt més ampli de clients, inclosos els proveïdors de serveis, les empreses i operacions comercials més petites..

“Per descomptat, Dell Technologies és un actor principal amb presència global, de manera que amplifiquem el que fem a través d’elles”, va dir Jay. “Som un dels seus proveïdors preferits de programari per a xarxes obertes”.

Pluribus també funciona amb Edgecore Networks, que Jay descriu com un proveïdor de maquinari de xarxa oberta de pura creació.

“Els clients que més es comprometen a obrir una xarxa i vulguin prendre les seves pròpies opcions sobre maquinari i programari sovint se senten atrets per comprar Edgecore i després comprar Pluribus per separat o, en alguns casos, comprar una solució combinada”, va dir Jay. “La col·laboració ens ajuda a arribar al client que faci cap endavant”.

Habilita la interconnectivitat, la baixa latència i la continuïtat empresarial

Jay va dir que cada vegada és més comú que les empreses i els proveïdors de serveis en núvol gestionats utilitzin els entorns de col·locació i de centre de dades multitenant (MTDC) per a infraestructures de núvol privades. Això vol dir que els MTDC són cada cop més un component crític de les estratègies híbrides multicloud.

Amb aquest objectiu, Pluribus facilita la col·locació petita i els proveïdors de MTDC per aprofitar la potència del teixit adaptatiu núvol mitjançant el seu teixit d’interconnexió clau en mà. Un dels proveïdors de col·locació regional de la companyia, per exemple, va utilitzar els serveis d’interconnexió multisituals per configurar el teixit entre els cinc llocs del centre de dades..

“Cada centre de dades que opera té accés als serveis al núvol o a altres proveïdors de serveis en qualsevol dels altres centres de dades, cosa que crea valor perquè hi ha un gran ecosistema de gent amb qui connectar”, va dir Jay. “Aquest proveïdor de colo els agrada el fet que el concepte de teixit multisitu ofereix visibilitat i manejabilitat a tota la xarxa.”

Esquema del teixit d'interconnexió definit pel programari

El teixit d’interconnexió SDN de la companyia permet compartir actius a diversos centres de dades.

Un altre client, Econocom Italia, va triar Pluribus Networks per donar suport al seu servei híbrid Naboo Cloud per la flexibilitat, la simplicitat i l’eficàcia del sistema operatiu Netvisor ONE basat en Linux. El sistema operatiu presenta el teixit adaptatiu al núvol que s’executa en els commutadors de xarxa oberta de Dell Technologies.

“Tenen quatre centres de dades i poden posar infraestructura en qualsevol d’aquests centres de dades i donar a la gent accés als serveis que hi ha a sobre”, va dir Jay. “El més important per a ells, i per a molts altres proveïdors de serveis multitenants que aprofiten el cas d’ús de la interconnexió, és la segmentació de la xarxa, on la porció de tothom de la xarxa sembla completament privada. No veuen els altres llogaters i no hi ha problemes de seguretat. “

Per a Econocom, la solució significava un embarcament fàcil i flexible del client. “La programabilitat, el rendiment i l’economia de la nostra infraestructura definida per programari són fonamentals per al nostre èxit i el fonament de la nostra experiència de clients”, va dir Paolo Bombonati, director operatiu d’Econocom Italia.

Però l’experiència de la companyia en ajudar els clients a navegar per la modernització del centre de dades no s’acaba aquí. Pluribus ha ajudat que molts altres, com Scavolini, un minorista en creixement amb operacions internacionals i instal·lacions de fabricació, transformen la seva infraestructura de centres de dades, aconseguint un millor rendiment de la xarxa i de l’aplicació, a més de noves capacitats i funcions..

Noves ofertes: Teixit de monitoratge adaptatiu

Una de les ofertes més noves de la companyia és el Plastibus Adaptive Monitoring Fabric.

Jay ens va dir que el seguiment de la visibilitat de la xarxa ja està construït a la plataforma Pluribus a un nivell potent. Tot i així, els clients que busquen un enfocament de supervisió de xarxa encara més ric solen recórrer a la tecnologia coneguda com a corredors de paquets de xarxa.

Amb el seu teixit de monitorització adaptativa, Pluribus aprofita la seva tecnologia bàsica i l’aplica a una aplicació de corredor de paquets de monitoratge de xarxa..

“Pot ser una xarxa completa de control de superposició, que és la manera tradicional de fer-ho”, va dir Jay. “O, pot ser un desplegament híbrid integrat a la xarxa de producció com a servei de corredor de paquets virtualitzat que funciona en els mateixos commutadors que proporcionen serveis de xarxa. És força potent d’aquesta manera. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me