Greg Galant, conseller delegat i cofundador, de com Muck Rack capacita les empreses per aconseguir relacions públiques més eficaces i eficaces

TL; DR: En connectar organitzacions de totes les mides amb periodistes desitjosos de compartir les seves històries, Muck Rack maximitza l’impacte d’una bona publicitat. La plataforma de programari de PR permet als professionals enviar idees de notícies dirigides als periodistes rellevants, supervisar les notícies i problemes que afecten la seva marca i crear informes que mesurin l’abast de campanyes concretes. El conseller delegat i cofundador Greg Galant va compartir la seva experiència a les dues cares del cicle de notícies, juntament amb les formes en què les empreses es poden fer més eficaces i eficients amb les relacions públiques.

Com a una de les primeres empreses en produir internet i entreteniment en vol, Gogo va presentar un repte únic al seu equip de comunicació. A més de lluitar per trobar periodistes que cobrissin la indústria emergent, els comunicadors de Gogo van veure inundats de centenars de tweets relacionats amb el servei al client i van faltar notificacions rellevants sobre les tendències del mercat i els competidors..

“El nostre negoci és increïblement complex i és una indústria nova”, va dir l’ex responsable de Comunicacions Associats Morgan Painter en un estudi de cas. “Des d’una perspectiva mediàtica, crea alguns reptes. Ser capaç d’identificar adequadament aquells que controlen la nostra indústria, ja siguin el creixement, la tecnologia o els nous socis de la companyia aèria i aconseguir que entenguin els nostres objectius empresarials i a llarg termini són enormes ”.

En lloc de controlar manualment les mencions de les xarxes socials i buscar Internet per als periodistes que cobreixen un nínxol específic de la indústria aèria, Morgan es va dirigir a Muck Rack, una plataforma de màrqueting que ajuda a les organitzacions a trobar periodistes rellevants, a supervisar els esdeveniments de notícies i a mesurar el seu abast de PR..

“Veure aquestes importants alertes de mitjans arriben directament a la meva safata d’entrada en temps real és un benefici important”, va dir Morgan. “Poder estar al davant de les notícies ens proporciona la possibilitat d’anticipar i planificar diversos escenaris.”

L’experiència de Muck Rack a les dues cares de les relacions amb els mitjans

Greg Galant va tenir una bona relació tant en el cicle de notícies com en l’emprenedoria tecnològica quan va llançar Muck Rack el 2009. Després de començar una empresa de desenvolupament web als 14 anys, va treballar per a un fons de capital risc de tecnologia i més tard a CNN, on va analitzar els ciutadans. tendències als mitjans de comunicació.

Durant els primers dies de companyies com Twitter, Yelp i LinkedIn, Greg va parlar sovint amb fundadors de la companyia com a part de la seva sèrie d’entrevistes de podcast. De fet, forma part del club exclusiu amb nom de Twitter; el podeu trobar a @gregory.

Imatge de Greg Galant i captura de pantalla del programari Muck Rack

Greg Galant va crear Muck Rack per permetre a les organitzacions obtenir una exposició als mitjans de manera més eficaç i eficaç.

“Vaig veure totes aquestes coses fantàstiques a Twitter que no seguiria cap altre proveïdor de notícies per cable”, va dir Greg.

Reconeixent la importància del crowdsourcing i el poder de les xarxes socials, va llançar The Shorty Awards per homenatjar els millors creadors de contingut de les xarxes socials. El programa va començar a estar ràpidament a tendència a Twitter, i els periodistes del New York Times, el Wall Street Journal i la BBC van arribar a les 24 hores..

“Vam veure els primers dies de com canviava el periodisme, com els periodistes trobaven històries de noves maneres, com s’accelerava el cicle de notícies i de noves maneres de connectar-se amb els periodistes”, va dir Greg. “Això ens va portar a començar Muck Rack, que ha evolucionat fins a ser una eina per als periodistes, però també per a les persones que volen obtenir premsa, ja siguin part d’una empresa de la Fortune 500 o d’una petita agència”.

Estalvi de temps i avantatge d’un cicle de notícies més ràpid

Donada la seva experiència en mitjans de comunicació, Greg coincideix amb molts periodistes, editors, empreses i consumidors de notícies que les notícies i notícies destacades es mouen més ràpidament del que abans.

“El cicle de notícies només es reprodueix molt més ràpidament que fins fa 10 anys, i en comparació amb fa 15 o 20 anys”, va dir. “Això és el que ens va portar a desenvolupar moltes noves tecnologies i eines que podrien afectar la cobertura i publicar reportatges dels periodistes”.

Muck Rack indexitza les notícies i els tuits dels periodistes per enviar alertes en temps real als clients sempre que es mencioni la seva marca, indústria o paraula clau rellevant als mitjans.

“Pot ser útil per a noves oportunitats, com veure un periodista anunciant que serà a la mateixa conferència que tu”, va dir Greg. “Els podeu conèixer, esmentar una història sobre la qual estan treballant i anar-hi. Si parlen de com els encanten les bicicletes, i vau inventar alguna cosa que millori les bicicletes, teniu aquest angle. “

Captura de pantalla de la videoconferència de l'equip de Muck Rack

Amb seu a Nova York, l’equip Muck Rack aprofita videoconferències per parlar de noves idees.

A més de permetre als professionals de la PR capitalitzar temes candents, el servei és especialment rellevant per ajudar les empreses a identificar i estratègitzar la manera de respondre a una crisi emergent..

“Això pot ser tan important, perquè puguis arribar a sobre d’una potencial crisi immediatament”, va dir Greg. “Conèixer-ho més aviat us proporciona l’oportunitat de formular el vostre missatge, preparar el vostre equip i descobrir com es pot solucionar qualsevol problema.”

Com soluciona Muck Rack els principals errors de PR per error

Des del primer moment, Greg va dir que la missió de Muck Rack és assegurar que els professionals dels mitjans de comunicació adequats rebin les idees correctes. En lloc d’enviar el mateix missatge a 1.000 periodistes tecnològics, Muck Rack ajuda els comunicadors a identificar els periodistes més rellevants.

“En una llista de 500 periodistes, podria haver-hi deu persones que haguessin estat perfectes per explicar la vostra història”, va dir Greg. “En lloc d’enviar a les 10 persones el mateix missatge del formulari que vau enviar als altres 490, podríeu dedicar més temps a personalitzar la vostra informació i proporcionar molt més valor a les persones que us cobriran.”

Mitjançant la indexació de tot el que els periodistes publiquen i piulen, Muck Rack va ser pioner en un mètode d’orientació que proporciona un nivell de detall més gran. En lloc d’identificar escriptors de tecnologia, per exemple, els usuaris de Muck Rack poden trobar quines persones escriuen específicament sobre maquinari, CSS o SEO.

“Seguint la ruta tradicional, estàs perdent el temps”, va dir Greg. “Des de la perspectiva de PR, també perjudica la vostra reputació. El periodista, com a mínim, marcarà el vostre missatge com a correu brossa i ignorarà els futurs correus electrònics. “

Seguiment de les relacions, creació d’informes per determinar l’impacte

Un cop escrit i publicat un article, Muck Rack alleuja un altre punt de dolor comú entre les empreses de PR i els equips de comunicacions: Quan es menciona l’empresa o client als mitjans de comunicació? Per qui? Quanta gent ha vist l’article?

“Originalment, les empreses de PR o els equips de màrqueting haurien de fer que algú prengués un article trobat a través d’un Google Alert i el copie / enganxi en un full de càlcul Excel amb el títol, l’autor i la data”, va dir Galant. “Passen hores i hores passant per aquesta pràctica cada setmana.”

Muck Rack automatitza tot el procés, proporcionant informes basats en paraules clau, un nom de marca o un altre tema definit per l’usuari que després es poden compartir fàcilment a través d’un full de càlcul d’Excel, PDF o d’un simple correu electrònic als companys..

“També podeu anar més enllà i proporcionar dades sobre l’impacte de l’article”, va dir Greg, esmentant les accions de mitjans de comunicació social i els visitants únics d’una publicació al mes. “Anem a detallar molt més els detalls de la informació per tal que els nostres clients visualitzin les dades i tinguin accés a més informació. Poden tenir una eina tan sofisticada com els equips de vendes de les plataformes per mantenir les pestanyes a tots els punts de toc del cicle mediàtic. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me