GM Simon Yeoman parla dels fasthosts i de com es concentra la concentració en la conservació i l’allotjament i el futur de la creació de negocis en línia.

TL; DR: Fundada el 1999, Fasthosts té una llarga trajectòria en el subministrament de productes d’allotjament web de primer nivell, així com solucions dedicades i servidors en núvol a clients de tot el món. Avui, la companyia continua la seva tradició d’ajudar a les empreses a escalar les seves propietats digitals amb un nou enfocament en la containerització. El director general de Fasthosts, Simon Yeoman, ens va dir que la contenció és més que l’última tendència informàtica. La tecnologia ha sorgit com una de les maneres més eficaces de superar els reptes empresarials relacionats amb el cost, l’assignació de recursos i la informàtica en núvol segur – avantatges que els clients de Fasthosts realitzen cada dia..

Quan molts escolten la paraula contenció, es venen a la memòria imatges dels contenidors d’enviament: els vaixells s’apilen els uns als altres en una drassana esperant que es descarreguin el seu contingut per embarcacions desitjades. A l’espai informàtic, es pot veure la tecnologia dels contenidors de la mateixa manera.

La containerització virtual manté les aplicacions funcionant per separat en entorns aïllats, semblants a una màquina virtual oa una caixa de sorra. Tot i que la containerització completament viva només ha estat utilitzada des del 2000, la tecnologia que hi havia al darrere va començar el 1979 quan es va implementar la trucada del sistema chroot a Unix V7 i BSD el 1982. Gairebé dues dècades després, es van crear presons FreeBSD per utilitzar-les en hosting compartit. , seguit per Linux VServer.

Amb l’Oracle Solaris Container del 2004 es va poder utilitzar la clonació i les instantànies, funcions que després estarien disponibles en un popular programari de màquines virtuals com VirtualBox. Els anys següents es podrien publicar els contenidors de processos de Google, LXC i, eventualment, Docker, un nom que després es convertiria en sinònim de tecnologia de contenidors. En els darrers anys, Docker ha ajudat a popularitzar la containerització entre desenvolupadors de programari i altres professionals. I el proveïdor d’allotjament basat al Regne Unit, Fasthosts, ha vist que la tecnologia augmenta constantment en popularitat.

“En els pròxims anys, probablement les adopcions i el moviment de contenidors continuaran accelerant-se”, va dir Simon Yeoman, director general de Fasthosts.

El cap de casa de Simon Yeoman i el logotip de Fasthosts

El director general de Fasthosts, Simon Yeoman, ens ha explicat com la companyia està ajudant a les empreses a aprofitar la tecnologia de contenidors.

Fasthosts és defensor de solucions web innovadores des de la seva creació fa dues dècades. I, segons ens va dir Simon, els contenidors representen l’última tecnologia efectiva per promoure el creixement de les empreses en línia.

Originalment, un projecte de Andrew Michael de 17 anys, Fasthosts es va incorporar el 1999. Després de diversos anys de creixement constant, Fasthosts va adquirir diversos centres de dades i es va convertir en el primer host web del Regne Unit a donar suport al .NET Framework 1.1 de Microsoft..

Avui, s’han registrat més de 10 milions de dominis a Fasthosts. La companyia ha guanyat diversos premis i ha llançat la seva pròpia plataforma de núvols de nova generació coneguda com CloudNX. Basant-se en la tecnologia Docker, Fasthosts busca portar la nova generació de virtualització als clients.

Ajudar a les empreses a superar les barreres d’estabilitat per establir habilitats

Fasthosts reconeix que les empreses s’enfronten a diversos reptes en el camí cap a l’èxit. La competència, les despeses generals i, sovint, els recursos dedicats sovint limitats, tant en termes d’acolliment com en personal format amb experiència, tots els obstacles actuals per al creixement. Aquests problemes es poden augmentar per a les PIME, que sovint tenen personal i pressupostos significativament més reduïts.

D’altra banda, les grans empreses poden experimentar conjunts d’habilitats desiguals en la seva àmplia gamma de departaments. No només les empreses en línia tenen en compte els costos d’allotjament, sinó també els costos relacionats amb el manteniment del servidor, la seguretat, la contractació, la formació i molt més.

Collage fotogràfic de l’oficina de Fasthosts

Fasthosts ha potenciat els clients per augmentar la presència del web i convertir els beneficis en línia durant gairebé dues dècades.

Com a resultat, Fasthosts pretén ser molt més que un simple proveïdor de hosting. Els clients empresarials de Fasthost estan més ben equipats per superar els reptes que comporten experiència tècnica.

Invertint i provant la seva plataforma interna basada en contenidors, Fasthosts és capaç de perfeccionar la seva experiència i oferir el millor servei possible als clients.

“Podem ser els nostres propis cobaios utilitzant nosaltres mateixos les plataformes internes”, va dir Simon.

Per què les pimes & Les empreses estan adoptant la contenció

La virtualització és una tecnologia revolucionària que multiplica la potència dels ordinadors. Com a última forma de virtualització, la tecnologia de containerització ofereix diversos avantatges únics respecte dels mètodes tradicionals, cosa que la converteix en una solució cada cop més popular a molts problemes empresarials..

El sistema operatiu amfitrió comparteix amb el contenidor versions de només lectura del nucli, binaris i biblioteques. Com que són molt més lleugers que els VM tradicionals, els contenidors s’afavoreixen per la seva velocitat, flexibilitat i mida compacta. És capaç d’arrencar en pocs segons, els contenidors es poden utilitzar en diversos entorns i requereixen la gestió d’un sol sistema operatiu compartit alhora.

Gràfic amb text que diu "Funciona millor en línia amb tecnologia flexible i segura"

Un nombre creixent d’organitzacions adopten tecnologia de contenidors per la seva flexibilitat i seguretat.

Moltes empreses ja utilitzen aplicacions en núvol i l’adopció de contenidors s’està convertint ràpidament en una opció popular per a operacions lleugeres. En cap lloc això és més evident que a la indústria del desenvolupament de programari, on les proves i el desplegament fàcils redueixen molt els temps del projecte.

“El programari o les organitzacions orientades en línia poden beneficiar-se de l’agilitat, la velocitat i el dinamisme addicionals que us proporciona les piles més tradicionals”, va dir Simon. “Permet establir un entorn per al vostre equip de programari molt més ràpid.”

Atès que molts d’aquests productes de programari són utilitzats per altres indústries, com ara la venda al detall i la banca, l’adopció de la tecnologia de contenidors significa operacions més suaus per a tothom..

Una plataforma basada en contenidors adequada per a una varietat d’aplicacions

La plataforma núvol de Fasthost està basada en contenidors i funciona amb una infraestructura de diversos milions de dòlars per garantir operacions ràpides i fiables. Aquesta potent combinació de maquinari i programari permet als Fasthosts oferir serveis ràpids, segurs i altament flexibles.

“De moment, utilitzem algunes de les tecnologies de contenidors subjacents per a les nostres ofertes”, va dir Simon. “En la nostra oferta en núvol, tenim un producte Apilats i aplicacions gestionats i una plataforma de contenidors.”

Aquesta plataforma és capaç de executar projectes preinstal·lats, com WordPress, de manera que permet recursos flexibles, però dedicats i velocitats ràpides.

L’ús de Fasthosts de Docker fa de la seva plataforma CloudNX l’entorn perfecte perquè els clients puguin executar contenidors.

“En rigor, no disposem de contenidors operatius, però tenim les nostres piles i aplicacions gestionades per CloudNX, que són alimentades per la nostra plataforma de contenidors”, va dir Simon..

Fotografia de professionals de les TI mirant una pissarra amb models de l'arquitectura de sistemes

La plataforma basada en contenidors de Fastshost, CloudNX, es va crear per beneficiar les empreses que es basen en una gran potència informàtica.

CloudNX és la plataforma de núvols de propera generació de Fasthost que permet als usuaris tenir accés complet a l’arrel sense la preocupació del manteniment. Els clients tenen accés a piles i aplicacions en un entorn de núvols a escala dinàmica gestionat per Fasthosts. Mentrestant, els desenvolupadors poden crear paquetes personalitzades ràpidament en pocs minuts amb serveis com MySQL i PHP.

A part del desenvolupament, els núvols basats en contenidors són útils per a una gran varietat de tipus de negoci. Pràcticament qualsevol organització que es basa en una gran potència informàtica es beneficia d’executar múltiples sistemes i aplicacions simultànies mitjançant virtualització.

Per exemple, el popular estudi d’animació Pixar pot trigar fins a 100 hores de temps de CPU per a representar un únic fotograma d’animació, aconseguint temps de representació impressionantment llargs fins i tot a curtmetratges, que superarien els 100 anys per a una pel·lícula de 90 minuts. Atès que les grans corporacions, com Pixar, han de complir els terminis estrictes del projecte, la necessitat de diverses màquines que treballin simultàniament en un clúster es fa evident. Com més màquines i contenidors virtuals utilitzin una empresa, més pot reduir el temps de la CPU.

El camí a seguir: els contenidors no són només l’última tendència

Des de principis dels anys 2000, la containerització ha estat un tema fort al món de la tecnologia. Com que la virtualització permet que existeixin diversos sistemes operatius i entorns en un servidor físic, té una gran varietat de casos d’ús, tots els quals redueixen les despeses generals del negoci. Encara són més compactes els contenidors, amb les seves dimensions reduïdes i els seus envasos limitats que permeten moltes més instàncies per servidor. Molt més que l’última tendència, la containerització canvia la manera en què les organitzacions fan negocis estalviant temps, esforç, recursos del servidor i espai físic..

Tot i que encara s’han d’anunciar serveis i funcions específiques, Simon anticipa amb ànsia que Fasthosts continuï l’adopció de la tecnologia de contenidors, així com les futures innovacions de l’empresa, i cita el 2017 com un any altament influent per a la contenció..

“El 2017, vam utilitzar Kubernetes, que ha crescut molt”, va dir. “És molt més estable, fiable i segur.”

Kubernetes és una plataforma de codi obert creada per a la gestió automatitzada d’aplicacions containeritzades. Vist el full de ruta per al 2018 i més enllà, Fasthosts busca fer més accessibles els entorns containeritzats, tal com s’ha convertit en el núvol en els darrers anys. Amb grans inversions en tecnologia de contenidors com Microsoft i Google, l’últim brunzit de la virtualització comença a arrelar-se a l’espai tecnològic principal.

Des de 1999, Fasthosts ha proporcionat al Regne Unit una varietat de serveis de qualitat, incloent allotjament compartit, dedicat i basat en núvols. Durant les dues últimes dècades, Fasthosts ha experimentat un ràpid creixement a causa del seu enfocament innovador de la tecnologia basada en servidors, amb més d’1,4 milions de dominis actualment allotjats i rebuts el reconeixement de Microsoft en diverses ocasions. A Fasthosts, es tracta d’aprofitar l’última tecnologia per permetre que les empreses realitzin operacions de la manera més ràpida i fiable possible..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me