Gestioneu i organitzeu la vostra presència en mitjans socials amb la solució de màrqueting de servei complet d’eClincher per a marques i agències.

TL; DR: eClincher és una plataforma avançada de gestió de xarxes socials que compta amb eines avançades de publicació, analítica i col·laboració dissenyades per a marques i agències. La companyia té la missió de donar suport als clients durant tot el seu cicle de vida de la campanya amb funcions adequades per a cada pas del camí avalat per una assistència 24/7. Amb els plans per anar més enllà de les ofertes actuals per copsar el sentiment i les altres mètriques de compromís, eClincher té previst una nova dècada d’èxit..

Amb la pressió de controlar els comptes de les xarxes socials durant tot el dia i una empenta constant per fer coses més intel·ligents, millors i més ràpides, sembla que el treball d’un comerciant no s’acaba mai..

Segons un estudi del 2017, un 82% acumulat dels comercialitzadors de petites empreses enquestades va dir que passen des de una a 25 hores setmanals a les xarxes socials. En un altre informe, un terç dels consellers delegats i propietaris de petites empreses enquestades van manifestar el desig de dedicar menys temps a les xarxes socials.

Logotip de eClincher

eClincher ofereix un enfocament fàcil per a la gestió de les xarxes socials.

És evident que estar al capdavant de les xarxes socials és un ordre alt, especialment per a les PIME. Els usuaris de eClincher ho saben i és per això que van crear la seva plataforma de gestió de xarxes socials amb l’objectiu de simplificar la feina del comerciant modern.

La solució tot en un proporciona tot el que els usuaris necessiten per implicar, supervisar i fer créixer el seu públic a les xarxes socials de manera ràpida i senzilla.

“EClincher consisteix en proporcionar tranquil·litat alhora que es redueixen els problemes i els mals de cap inherents a la gestió dels canals de mitjans socials”, va dir Oded Sagee, responsable de màrqueting i vendes de eClincher. “La plataforma fa molta feina per a vosaltres. En última instància, es redueix en el temps i els diners estalviats perquè es pugui centrar en activitats més essencials, com ara la vostra estratègia i el seu producte. “

La companyia s’esforça per donar suport a marques i agències durant els seus cicles de vida de la campanya amb eines avançades de publicació, analítica i col·laboració recolzades en serveis de consulta i assistència 24 hores. Avançant, eClincher té previst capturar eficaçment mètodes de sentiment i altres compromisos que ajudaran a l’empresa a gaudir d’un èxit continuat durant els propers anys..

Publicacions avançades, Analytics i Eines de col·laboració

L’empresa amb seu a Califòrnia, amb seu a Palo Alto, va ser fundada el 2012 per Gilad Salamander i Tal Mikaelovich. L’objectiu de la companyia és permetre als empresaris i empreses rastrejar i gestionar perfectament els comptes de mitjans de comunicació social mitjançant anàlisis d’acció.

En aquell moment, Oded va dir que els venedors encara estaven navegant pel panorama de les xarxes socials per determinar les millors pràctiques i els casos d’ús. A mesura que les xarxes socials continuaven agafant el món per la tempesta, va quedar clar que els canals socials proporcionaven oportunitats gairebé il·limitades a les marques per atraure i implicar el públic..

“Les empreses van saber com agafar les xarxes socials i afegir-les al seu mix de màrqueting com un canal molt diferent per comunicar-se i estar en contacte amb el seu públic”, va dir..

Imatge amb icones que representen com una plataforma ho fa tot

La plataforma disposa de totes les eines que les empreses i les agències de màrqueting necessiten per gestionar la participació en línia.

eClincher va augmentar el pas amb el fenomen del màrqueting de xarxes socials, evolucionant la seva base de clients i la seva plataforma per oferir algunes de les solucions més atractives del mercat actuals. Des del contingut i la publicació fins a eines d’analítica i col·laboració, la plataforma ofereix una suite completa que inclou totes les funcions i funcions que demanden els comercialitzadors de mitjans de comunicació social..

Les revisions sobre el lloc de eClincher parlen de les funcions similars a un ganivet de l’exèrcit suís.

“Durant els últims tres anys, hem estat enganxats amb quatre o cinc eines diferents per gestionar totes les nostres pàgines de xarxes socials”, va dir Jason Gordon, fundador & CEO de l’agència Strong Social. “Després de revisar eClincher, sembla ser l’única plataforma que té totes les funcions i funcions que utilitzem integrades en un sistema complet.”

Avui en dia, eClincher està ampliant els seus serveis per incloure SEO addicionals i vies de màrqueting digital. “Com que tenim les eines i la plataforma al seu lloc, també podem ajudar amb la presència en línia, en general”, va dir Oded. “Sens dubte, el social segueix sent la majoria de les tecnologies i canals que operen, però ens hem ramificat”.

Suport als clients a través de tota la vida de la campanya

eClincher classifica les seves característiques en sis accions que la plataforma permet als usuaris per realitzar: escoltar, crear, publicar, participar, analitzar i col·laborar. Oded va dir que cada característica és igual d’important.

Escoltar, va dir, és un terme ampli a les xarxes socials que fa referència al seguiment del vostre mercat objectiu, de les tendències de la indústria i de la vostra competència. És una part important de l’estratègia de qualsevol comercialitzador de xarxes socials i eClincher facilita les eines per seguir debats, mencions i hashtags que fan referència a les vostres marques i productes..

“Voleu saber quina tendència hi ha als vostres mercats, especialment amb els vostres competidors, i aquesta és una part important de la nostra plataforma: us permetrà recopilar dades a tots els canals de xarxes socials i al web en general en una ubicació”, va dir Oded..

eClincher també ofereix eines per a la creació de contingut en línia, incloent-hi fonts de contingut suggerides per a la cura, biblioteques multimèdia riques amb imatges i vídeos gratuïts i integracions amb eines creatives com Canva i Giphy.

Les eines de publicació de la plataforma estalvien molt temps (i maldecaps) als usuaris.

“Oferim una ubicació on podeu crear i programar el vostre contingut”, va dir Oded. “Podeu publicar-ho tot des d’una ubicació en lloc de registrar-vos a Facebook, Twitter i LinkedIn per separat i intentar descobrir-ho. A més, les nostres eines d’edició us ajuden a donar forma adequada a les imatges per adaptar-se a cada canal. “

En termes de compromís, eClincher facilita la interacció amb seguidors, usuaris i porta a tots els comptes de xarxes socials com publicacions, seguir comptes, fer comentaris, respondre preguntes i acceptar noves connexions, entre altres tasques. Amb les fonts socials en directe i la possibilitat de marcar els feeds favorits per accedir fàcilment, l’eina fa que la implicació sigui molt menys complicada.

Per obtenir informació sobre l’activitat que controles, el tauler d’anàlisi d’eClincher i els informes personalitzats són eines bàsiques. “Creem informes digeribles i personalitzables que proporcionin una ràpida anàlisi i comprensió del que passa a través dels vostres canals de xarxes socials”, va dir Oded. “Es tracta de senzillesa i eficiència.”

Finalment, les eines de col·laboració de l’empresa ajuden els equips de mitjans socials i els seus clients a treballar junts en contingut, a passar per processos d’aprovació, a assignar tasques i a crear programes, entre altres accions.

Tecnologia robusta, suport 24 hores al dia i preus transparents

Oded va dir que eClincher basa la missió de la seva empresa en tres pilars: tecnologia, suport i transparència.

Per exemple, la companyia s’enorgulleix de la seva tecnologia SaaS (Advanced-as-a-service), que resideix en una infraestructura de núvols de primera qualitat, complint estrictes requisits normatius i de seguretat. A través de col·laboracions amb canals de mitjans socials principals, l’empresa també pot fer un seguiment fàcil de les últimes tecnologies.

“Definitivament és un primer enfocament tecnològic per assegurar-se que la plataforma funciona perfectament i no hi ha problemes”, va dir Oded..

El servei d’atenció al client, inclòs el treball de consultoria, s’aconsegueix en un segon moment: una estratègia intel·ligent tenint en compte que el 44% dels consumidors dels Estats Units portaran el seu negoci en un altre lloc després de rebre un servei deficient. Els informes recents mostren que la tendència no és probable que perdés impuls aviat: el 2020, s’espera que l’experiència del client esdevingui més valuosa per als consumidors que el cost o fins i tot el producte en si..

“Acudim aquí a la broma que ens agrada Amazon quan es tracta del nostre suport”, va dir Oded. “Tenim un equip d’assistència 24 hores / 7 que dedica el 80% del seu temps a fer consultes: guiar els nostres clients sobre com operar amb sofisticació.”

Finalment, Oded va dir que els clients agraeixen el compromís d’eClincher amb la transparència a l’hora de fer preus. “És molt detallat i transparent, sense cap cost ocult”, va dir.

Més enllà de la publicació i el seguiment: captar el sentiment

Quan es tracta del futur, les perspectives d’eClincher i els seus clients són indiscutiblement brillants.

Oded va dir que eClincher estarà publicat una característica que garanteix el sentiment del públic per tal que els venedors puguin gestionar amb més eficàcia les interaccions positives i negatives..

Al cap i a la fi, un dels aspectes fonamentals del màrqueting en xarxes socials mai és ignorar un client.

“Hi ha moltes dades que podem utilitzar per ajudar les persones a tenir una millor imatge dels seus esforços en temps real”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me