Gestioneu el vostre patrimoni al núvol: les solucions híbrides d’HPE potencien les empreses per optimitzar la productivitat aprofitant els avantatges dels núvols privats i públics.

TL; DR: Hewlett Packard Enterprise (HPE) proporciona una cartera de productes i serveis en núvol que permeten a les empreses construir, desplegar i gestionar entorns híbrids simplificats. L’empresa racionalitza núvols privats, gestionats i públics per millorar la velocitat i la eficiència del cost. A través d’infraestructures definides per programari i recursos basats en el consum, HPE està reimaginant el funcionament dels seus clients.

Una cosa que he après treballant de caixer a la meva joventut és que la majoria de la gent detesta les compres de queviures. Ho podia veure en el seu llenguatge corporal mentre estaven d’acord amb els ulls sense vida i els pesats caps. Avui sóc aquesta persona. Preferiria pagar un àpat preparat que córrer per la botiga en una caça de bogeria per ingredients que després he de tornar a casa i combinar.

Pel que resulta, aquest sentiment no es limita a la botiga de queviures. Wayland Jeong, VP i GM de Hybrid Cloud Engineering, Software Defined i Cloud Group de HPE, ens van dir que l’objectiu de la seva empresa és proporcionar als clients un entorn híbrid simplificat en lloc d’un allotjament de núvols privats, gestionats i públics..

“El tema que veuràs amb la nostra empresa és que no oferim solucions puntuals; no venem ingredients”, va dir. “Venem el resultat, el menjar”.

Cap enfoc de Wayland Jeong i logotip HPE

Wayland Jeong, VP i GM de Hybrid Cloud Engineering, definida per software i Cloud Group de HPE, ens va dir que la companyia alleuja els clients de l’estrès que suposa fer malabars en diversos entorns de núvol.

En un món on les empreses solen combinar recursos tradicionals i núvols, l’objectiu d’HPE és simplificar les operacions perquè es desplacin a una velocitat òptima, independentment d’on es trobin les dades..

Wayland ha estat amb la companyia des dels seus primers dies. “Vam començar com a empresa de maquinari i no ens alliberem del fet que construïm un gran maquinari”, va dir. “Des de llavors, hem centrat de nou l’empresa a l’hora de lliurar resultats als nostres clients arrelats a la nostra història de maquinari.”

Avui, la cartera de productes de gestió de núvol d’HPE facilita que les empreses puguin construir, implementar i gestionar entorns de núvols híbrids. La companyia ofereix una experiència constant a tots els núvols per millorar la velocitat, alhora que ofereix recursos basats en el consum que redueixen costos. Amb solucions escalables i un procés de desenvolupament intern centrat en el client, HPE permet als usuaris donar forma als seus entorns de núvols híbrids al voltant de les necessitats individuals.

Construir, desplegar i gestionar un entorn híbrid simplificat i senzill

Quan es tracta de computació en núvol, no hi ha res dolent en voler el millor dels dos mons, al cap i a la fi, les solucions en núvol tant públiques com privades tenen avantatges únics. Els núvols privats ofereixen control, flexibilitat i seguretat, mentre que els núvols públics són coneguts per la seva assequibilitat i el seu baix manteniment.

“Les empreses volen aprofitar tant el núvol públic com el núvol privat”, va dir Wayland. “Però és capaç d’incorporar els controls empresarials i el govern a tot això. Per això, la nostra missió és fer que el núvol híbrid sigui senzill per als nostres clients. “

També hi ha casos en què les empreses han de mantenir la infraestructura in situ. Wayland ens va dir que la gravetat de les dades sovint fa que la mobilització al núvol sigui poc pràctic i la privadesa és una preocupació en alguns casos (penseu que GDPR). “La majoria dels nostres clients empresarials viuen en un món híbrid per necessitat”, va dir. “Sempre hi haurà una quantitat de gestió de les infraestructures antigues que han de gestionar.”

Una representació similar a les galàxies d'una xarxa unificada

HPE ajuda a reduir la complexitat que solen afrontar quan s’aprofiten múltiples solucions d’infraestructura en núvol i locals.

Si bé la combinació de diverses solucions en núvol amb infraestructures locals sovint permet una solució més flexible, la complexitat associada pot provocar que les coses queden fora de control i en última instància frenin la innovació. “Oferim solucions per a operar, desplegar i gestionar el món del núvol híbrid”, va dir Wayland.

Per exemple, HPE’s Pointnext té per objectiu reduir les complicacions operatives mitjançant serveis d’assessorament digital. El grup es dedica a proporcionar experiència en dissenyar, implementar i operar empreses mitjançant solucions cloud híbrides.

Ponteu el bretó entre DevOps i governança amb OneSphere

HPE OneSphere és una solució híbrida de gestió del núvol que simplifica i racionalitza les operacions per augmentar el rendiment i millorar la eficiència en els costos.

“Un patró que veig una i altra vegada amb les empreses de mida mitjana i gran és que tenen molts processos comercials, però volen ser àgils amb alta velocitat”, va dir Wayland. “Els proporciona un avantatge competitiu, segons diuen,” Ja no és el gran batre al petit; és la velocitat que bat el lent. “”

Wayland va dir que aquestes empreses veuen el valor per traslladar les seves operacions al núvol, però no saben com arribar-hi.

Una reunió de treballadors amb un robot

OneSphere: Ajuda a les empreses a fusionar les polítiques tradicionals i la infraestructura del núvol per millorar els resultats.

“Han de superar aquesta divisió entre un paradigma de desenvolupament d’aplicacions modern i les seves pràctiques comercials actuals, inclòs el que es requereix des de la perspectiva de la política i la seguretat”, va dir. “Si la vostra empresa va néixer al núvol, com Facebook o SalesForce, no serà un problema. Si ets un Johnson & Johnson o Bank of America, haureu de ser més similar al núvol. ”

Introduïu HPE OneSphere. La solució Programari com a servei permet als usuaris gestionar la seva propietat híbrida a través d’un panell de vidre únic que està profundament integrat amb la resta de la cartera de l’empresa, permetent-los vigilar la seva empresa amb la vista d’àguila. “Ens vam centrar en la creació d’una solució completa que faci que el núvol híbrid sigui senzill per als nostres clients, des de la infraestructura fins”, va dir Wayland.

Solucions d’infraestructura composables definides pel programari

Segons la International Data Corporation, el mercat mundial d’infraestructures composables / desagregades valdrà uns 751,5 milions de dòlars estimats a finals de 2018 i arribarà als 4.700 milions de dòlars el 2023.

HPE és pioner en la tecnologia, amb més de 1.600 clients aprofitant les seves solucions d’infraestructura composables. Amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i millorar l’agilitat, la solució d’infraestructura composable d’HPE, coneguda com HPE Synergy, està donant poder a les organitzacions per satisfer la creixent demanda de recursos flexibles. La plataforma simplifica les operacions de TI mitjançant una infraestructura definida per programari per a càrregues de treball físiques, virtuals i amb contenidors.

“En lloc de comprar xapa i plaques base i armar-la, sabent la forma de configurar-la és com quedarà per a l’eternitat; el que estem conduint amb una infraestructura composable és tot definit per programari”, va dir Wayland. “No necessiteu carretons elevadors, cargols o cinturons per canviar-los.”

La solució combina AI amb una API unificada que aprofita eines potents de l’ecosistema soci HPE. Amb aquesta finalitat, HPE va adquirir Plexxi a principis d’aquest any per ampliar la seva cartera d’infraestructures composables.

Imatges tècniques abstractes

Les solucions composables d’HP simplifiquen les operacions mitjançant una infraestructura definida per programari.

“Plexxi se centra en la creació de xarxes definides pel programari i en l’optimització de la xarxa basada en aplicacions”, va dir Wayland. “Estic emocionat per l’adquisició i per com Plexxi impulsarà molts dels nostres esforços de composibilitat.”

Si bé la companyia s’està traslladant a entorns d’infraestructura controlats per programari, HPE no està donant l’esquena al seu patrimoni de maquinari. “Agafem el nostre maquinari de confiança (els nostres servidors, sistemes blade, tota la gran infraestructura que tenim” i fem que el programari pugui especificar com és aquest maquinari en termes de CPU, memòria, emmagatzematge i com es configura la xarxa “, Va dir Wayland.

Al final del dia, HPE no vol que els clients pensin en els seus productes com a simples “caixes” col·locades en un rack del servidor. “Ens referim realment al programari que fa que aquesta” caixa “tingui sentit en el context de l’empresa”, va dir.

Proporcionar solucions que canvien la manera de treballar dels clients

Wayland acredita el president i conseller delegat de HPE, Antonio Neri, amb el desenvolupament i lliurament de les solucions de núvols híbrids de l’empresa. Antonio es va incorporar a HP el 1995 com a representant del servei d’atenció al client, i va ascendir a les files fins a ser nomenat president el 2017 i conseller delegat un any després..

“HPE és una empresa gran amb molta història i hi ha un gran avantatge per entendre el funcionament de la companyia”, va dir Wayland. “Antonio porta més de vint anys a la companyia i coneix les seves arrels a un nivell profund. Ens ha portat endavant, una veritable estrella nord de la companyia. “

Wayland ens va dir que la visió guiada d’Antonio sobre HPE es centra en millorar el viatge empresarial de cada client perquè puguin arribar a les seves destinacions finals amb facilitat. “L’atenció es centra en l’èxit del client i proporciona solucions que canvien la forma de treballar de la gent”, va dir Wayland.

Tot i que l’empresa no és prou startup, hi ha diverses empreses de tipus startup que es troben sota el paraigua HPE. Aquesta estructura garanteix que el negoci no és massa gran per treballar estretament amb els seus clients. Per exemple, Wayland, que supervisa els productes en núvol d’HPE, adopta un enfocament centrat en el client al desenvolupament de productes.

“Tenim col·laboracions de disseny on ens ajuntarem amb els clients i els proporcionem la capacitat de posar les sol·licituds de funcions en el nostre retard”, va dir. “També tenim revisions periòdiques de disseny amb els clients perquè puguin donar forma als nostres productes en funció de les seves necessitats.”

Oblideu les compres de queviures: els clients de HPE creen el seu propi menú.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me