Gestió i optimització del núvol de escala dreta: com la plataforma permet a les empreses lliurar perfectament les aplicacions i els ingressos de les unitats

TL; DR: Durant més d’una dècada, RightScale està ajudant a les empreses de nivell empresarial a implementar i ampliar les aplicacions més fàcilment mitjançant solucions en núvol basades en SaaS. La plataforma de gestió de núvols de l’empresa ofereix una consola centralitzada per orquestrar càrregues de treball, millorar l’eficiència de les TI i accelerar la publicació d’aplicacions. Amb la nova eina de gestió de costos al núvol a tota la companyia de RightScale, Optima, les empreses poden coordinar millor les operacions i optimitzar els costos, aconseguint una visibilitat concreta dels factors que afecten els fluxos d’ingressos. Associant-se a RightScale, les empreses són capaces de dissenyar estratègies de núvol efectives que redueixin els costos generals dels recursos i maximitzin els beneficis.

Ho admetré. Vaig passar per una fase de Farmville. Hi havia alguna cosa meditativa sobre el cultiu de cultius digitals i la recol·lecció de collites electròniques a les quals era difícil resistir. No estic segur de quantes hores vaig dedicar al joc, però em reconforto en saber que no estava sol als camps. El creador del joc, Zynga, va veure que la popularitat de la seva aplicació va passar de zero a 10 milions de grangers virtuals en només sis setmanes després del llançament..

Amb aquest tipus de creixement, no és estrany que els recursos locals de Zynga no poguessin mantenir-se. Per mantenir el ritme d’aquest escalat massiu, la companyia va necessitar passar a la infraestructura basada en núvols. A causa de la mida de Farmville i dels altres jocs populars del desenvolupador de jocs, Zynga aviat es va trobar que utilitzava milers de servidors en núvol, i els administradors de la companyia es van adonar ràpidament de la gestió que gairebé no era una tasca impossible. Va ser quan Zynga va recórrer a la escala de dreta.

Només calia administrar els administradors de Zynga per gestionar l’enorme explotació de servidors gràcies a la dinàmica de configuració automatitzada i la flexibilitat de configuració de la plataforma de gestió en núvol de RighScale..

Des del 2006, RightScale està ajudant empreses, com Zynga, a desplegar, gestionar i escalar les seves aplicacions entre núvols i a llançar milers de desplegaments a més de 2 milions de servidors.

La capacitat de gestionar múltiples plataformes simultàniament, casades amb una optimització eficaç dels recursos, permet a les empreses obtenir ingressos més alts a mida que es fan en escala. Mitjançant solucions en núvol i consultoria directa, RightScale fomenta el desenvolupament d’estratègies de núvols més eficients que, finalment, resultin en impactes positius en les línies de fons.

Afegim el repte de l’optimització del cost del núvol amb un ROI immediat

Com a un dels components de la caixa d’eines de l’empresa, RightScale Optima ajuda els administradors a optimitzar els costos mitjançant la col·laboració en diversos núvols. Els administradors utilitzen Optima per coordinar-se entre els equips de govern del núvol i els propietaris de recursos per definir regles i polítiques, obtenir alertes, revisar recomanacions i automatitzar processos.

Els equips de govern del núvol poden suggerir polítiques i recomanar tasques automatitzades, mentre que els propietaris de recursos revisen i donen comentaris sobre aquestes recomanacions. Segons RightScale, la col·laboració representa aproximadament el 27% de les iniciatives d’estalvi de costos totals, més que l’estalvi aconseguit mitjançant la implementació d’aplicacions automatitzades i la supressió de volums d’emmagatzematge obsolets i màquines virtuals. Afortunadament, Optima proporciona una forma centralitzada d’importar i analitzar dades de tots els núvols que s’utilitzen, permetent als administradors dividir els costos per categories com ara aplicacions, equips o comptes al núvol..

Captura de pantalla de RightScale Optima's UI

RightScale Optima permet la visibilitat completa de les dades de tots els núvols des d’un quadre de tauler central i unificat.

Optima rastreja els avenços de l’estalvi mitjançant l’ús de taulers de puntuació i inclou funcions d’automatització per orientar despeses ineficients i aprofitar els descomptes per a Google i AWS. Aquestes funcions redueixen els costos i ajuden a les empreses a preveure les despeses de l’aplicació futura mitjançant el seguiment del pressupost i la predicció de tendències.

Optima identifica les recomanacions de recursos i adaptadors de núvols no utilitzats en funció de les necessitats d’ús adequades. Les recomanacions d’estalvi instantani, reducció de sorolls i alertes a mida permeten obtenir un ràpid retorn de la inversió.

Una consola centralitzada per gestionar les càrregues de treball a qualsevol núvol o servidor

Les empreses armades de la plataforma de gestió de núvols de RightScale permeten una orquestració en núvol rendible. Des d’una sola consola, els administradors poden gestionar càrregues de treball a qualsevol núvol o servidor amb una sola API. Això permet l’escala automàtica i l’escriptura i el pegat puntuals. CMP també ofereix una guia d’estratègia en núvol en profunditat juntament amb serveis de consulta per avaluar la maduresa del núvol i planificar la seva millora.

Captura de pantalla de l'esquema de la plataforma de gestió de núvols de RightScale

La plataforma de gestió de RightScale permet una simple orquestració i gestió de núvols públics i privats.

A més de simplificar la gestió, una consola de núvols centralitzada ajuda a consolidar l’estalvi de costos perquè la infraestructura funcionarà amb una capacitat òptima, tant en recursos com en una necessitat reduïda de contractar personal addicional. El resultat és la gestió automàtica del creixement i els beneficis de creixement més ràpid. Aquest tipus de gestió de núvols híbrids elimina els obstacles sense comprometre el nivell de control.

La plataforma de gestió de núvols de RightScale reuneix un conjunt extens de funcions, com ara descobriment de recursos, gestió d’etiquetes universals, scripts operatius, assistència Docker, plantilles i permisos de grup, entre d’altres. La plataforma pot crear càrregues de treball portàtils amb ServerTemplates, recursos d’auditoria i utilitzar etiquetes per ajudar a organitzar i automatitzar processos al núvol.

Construir estratègies empresarials de grau per impulsar la innovació & Eficiència

RightScale admet tots els núvols líders per permetre la interoperabilitat a escala massiva i global. Els núvols més populars, com ara AWS, Microsoft Azure i Google, estan disponibles a més de Rackspace, SoftLayer, Cloudstack i VMRightScale

L’eina de comparació de núvols de RightScale permet a les empreses triar els núvols adequats per adaptar-se a les seves necessitats individuals, cosa que els permetrà obtenir recursos suficients sense excés. L’eina pot establir criteris quant a certificats de seguretat, sistemes operatius, països, bases de dades relacionals i serveis de xarxa i emmagatzematge. Amb més de 50 punts de referència per comparar, RightScale garanteix que les empreses tinguin tot el que necessiten, encara que continuen evolucionant i augmentant.

Captura de pantalla de l’eina de comparació al núvol de Right Scale

L’eina de comparació en núvol de RightScale permet a les empreses determinar quins entorns els ajudaran a escalar.

A més de solucions de gestió més directa, RightScale subministra diversos recursos d’estratègia en núvol, inclosos llibres blancs, una guia descarregable i vídeos i seminaris il·lustratius. Les guies de l’empresa ajuden a les empreses a personalitzar estratègies en matèria d’aplicacions i pressupostos per als núvols escollits.

Una eina especialment útil és la calculadora de ROI del núvol descarregable, que ajuda a pesar i predir els beneficis financers del núvol enfront del cost dels recursos mitjançant un enfocament basat en dades. Entre la calculadora de ROI i Cloud Analytics, RightScale ajuda a crear estratègies d’última línia per impulsar les empreses cap endavant, impulsant la innovació, augmentant l’eficiència i obrint nous fluxos d’ingressos..

10 anys més que ajuden a les organitzacions a proporcionar aplicacions & Corrents oberts d’ingressos

Pot haver descarregat l’arada i hagi desactivat el meu tractor Farmville, però RightScale no mostra signes d’alentir els seus esforços per ajudar les empreses a millorar l’eficiència i la línia de fons. Durant més de 10 anys, RightScale ha ajudat nombroses empreses en el lliurament d’aplicacions crítiques a la missió.

RightScale és capaç de gestionar milers de núvols a tot el món, com ara Sling, PBS i Harvard. Com a resultat, la companyia ha estat reconeguda per la indústria com a líder líder en solucions de gestió de núvols híbrids. I, amb actualitzacions contínues dels seus productes i amb una missió per evolucionar a la vegada del client, RightScale segurament mantindrà la seva posició al capdavant del pack.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me