Fundador Corey Arbogast en x10Hosting – Com les solucions d’allotjament gratuïtes i premium de l’empresa han entès la prova del temps

TL; DR: Com un dels proveïdors d’allotjament gratuïts més experimentats a Internet, x10Hosting ha aconseguit (gairebé) impossible, oferint als clients serveis de hosting d’allotjament il·limitats amb una prima de dòlar zero sense costos ocults ni pressió per actualitzar-los. La companyia continua augmentant el pressupost gràcies a la fixació de preus competitius en solucions d’allotjament premium i compartides VPS, amb plans de funcions extenses a les obres. Fa poc ens vam trobar amb el fundador Corey Arbogast, que ens va explicar com va donar vida a la companyia i què poden esperar els clients ara que ja té més d’una dècada d’experiència.

En els negocis com en la vida, mai haureu de subestimar el poder del karma. Pregunteu x10Hosting Fundator Corey Arbogast, que va començar a créixer el seu negoci el 2003 amb un treball dur, determinació i vibracions inconfusiblement bones..

Al seu moment, Corey gestionava un negoci local de reparació d’ordinadors que gestionava uns quants llocs web per als clients. Contenta de satisfer el compte d’allotjament compartit de l’empresa, Corey va decidir comprar un servidor dedicat.

“Ho vaig tenir tot configurat i em vaig adonar que teníem molt espai”, va dir Corey. “En aquell moment, vaig ser membre d’un fòrum de fòrums tecnològics, així que vaig començar a cedir espai web gratuït a la gent només per utilitzar el nostre servidor perquè era un malbaratament deixar-lo asseure allà”.

Word es va estendre ràpidament i l’empresa va establir un sistema per gestionar l’afluència de sol·licituds.

“La gent es registraria al nostre fòrum, ompliria una sol·licitud per obtenir un compte d’allotjament gratuït i revisaríem manualment i crearia un compte per a tots”, va dir Corey..

x10L logotip d’Hosting

L’objectiu de x10Hosting és oferir als clients solucions d’allotjament d’il·luminació de gran qualitat i amb una prima de dòlar zero.

El sistema aviat va evolucionar cap a un lloc web amb un sistema de registre.

“Hem acabat utilitzant WHMCS, que automatitzava moltes coses”, va dir Corey. “El recolzament real que continua gestionant el nostre allotjament gratuït es va fer ara fa 12 anys i no deixa de ser un servei. Només va anar creixent a mesura que vam adoptar més tecnologia amb el pas del temps. “

La generositat va donar els seus fruits i, el 2005, Corey va deixar de banda el seu negoci local per centrar-se exclusivament en allotjament. Avança ràpidament 13 anys i x10Hosting és ara un proveïdor líder de hosting il·limitat gratuït, allotjament de qualitat premium assequible i solucions VPS autogestionades. I tot i que han canviat molt des dels primers actes d’altruisme de Corey, els estàndards de l’empresa no ho són.

“Hem estat durant molt de temps i encara oferim el mateix valor i servei que vam fer quan vam començar”, va dir.

Allotjament en núvol il·limitat ric en funcions i gratuïtament – Sí, realment!

El paquet d’allotjament gratuït i il·limitat a x10Hosting és tan ric en funcions que Corey ens va dir que alguns usuaris no s’ho poden creure.

“Obtenim molta gent que es posarà en contacte amb nosaltres i pregunta” Què és el truc? Quina és la captura? “, Va dir. “No n’hi ha cap. L’objectiu és seguir oferint més funcions que qualsevol altra empresa d’allotjament gratuït sense obligar a tothom a actualitzar-se. “

Foto d'un avió i refranya de text

A diferència d’alguns plans gratuïts, x10Hosting no intenta augmentar els clients ni obligar-los a passar a plans premium.

Aquestes funcions inclouen l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats; suport basat en fòrums; les darreres versions de PHP, MySQL i cPanel; accés complet als comptes de correu electrònic; instal·lacions d’un clic per a plataformes de comerç electrònic; i un creador de llocs web amb més de 150 plantilles.

“No obliguem a la gent a comprar un nom de domini per obtenir l’allotjament o enganyar-los perquè es registrin i no tenen cap funció”, va dir Corey. “La nostra intenció, des que vam començar, fins i tot quan vaig regalar allotjament en fòrums abans que tinguéssim el nostre lloc web, era ajudar la gent a sortir”.

Solucions de Hosting Premium i VPS a preus competitius

Per descomptat, tot i que l’oferta gratuïta de l’empresa és una de les més inclusives al voltant, x10Hosting no pot oferir tot de franc.

“No ho podem fer tot perquè no guanyaríem diners en absolut i no ens podríem permetre el luxe de mantenir els nostres serveis en línia”, va dir Corey.

Així doncs, mentre que el pla gratuït ofereix suport complementari basat en fòrums amb una comunitat de administradors web experimentats, hi ha disponible una actualització als servidors a nivell empresarial de x10Premium amb suport tècnic 24 hores al dia i una garantia de 99% del temps..

Gràfic promocional que mostra els nivells de preus dels plans premium de x10

Per als propietaris de llocs que volen més potència, els paquets premium de x10 ofereixen un alt rendiment a preus econòmics.

Els preus es reparteixen per durada del contracte, amb una taxa de subscripció de mes a mes de 6,95 dòlars, un any per 5,95 dòlars al mes, dos anys per 4,95 dòlars al mes i tres anys per només 3,95 dòlars al mes. Els certificats SSL tradicional i comodí també estan disponibles per 9,95 dòlars i 49,95 dòlars anuals, respectivament. Potser el millor de tot és que els comptes actualitzats es migraran automàticament sense cap cost.

Per últim, les empreses que busquen recursos escalables amb control complet poden optar pels paquets VPS assequibles i no gestionats de x10VPS amb un 99,9% de temps de funcionament, configuració instantània, accés complet del sistema operatiu i RAID SSD. Els plans oscil·len entre 8,95 i 47,95 dòlars al mes basats en emmagatzematge, amplada de banda i memòria RAM.

Veterans del sector amb una devoció inigualable per als clients

Corey va assegurar que la tinència de la companyia a la indústria proporciona als clients tranquil·litat.

“Amb el preu que és econòmic d’entrar al mercat d’allotjament web, la barrera d’entrada és molt baixa; hi ha molts amfitrions d’inici que vénen i vénen tot el temps”, va dir. “Molta gent vol un lloc web per al seu negoci i, a més d’actualitzar-lo potser un parell de vegades a l’any, només vol que estigui en línia i funcioni. No volen preocupar-se que desapareixi o res semblant. Hem demostrat que som estables i sabem el que fem ”.

També està dient que, fins i tot quan la gent intenta abusar del sistema, l’empresa continua buscant els seus clients.

Llista gràfica d'algunes de les funcions del pla gratuït de x10Hosting

Els propietaris de llocs ofereixen al voltant del servei d’atenció al client de 10Hosting i el conjunt de funcions robust de l’empresa.

“El problema número 1 per a qualsevol empresa de hosting gratuït és l’abús”, va dir Corey. “Si no podeu mantenir-lo en control, tanqueu-lo prou ràpidament. És una batalla constant i ha estat així durant el temps que puc recordar. Tenim una manera de combatre aquest abús; obren una altra manera de fer-ho. “

La companyia s’ha vist obligada a requerir l’aprovació prèvia dels comptes gratuïts en zones on sovint tenen lloc atacs digitals, com Nigèria.

“Molt poques vegades donem aprovació en aquests països, almenys per ara, però intentem evitar-ho amb una declaració de responsabilitat que si ets professor pots contactar amb nosaltres”, va dir Corey. “Molta gent ens utilitza per aprendre, especialment als països del tercer món on no disposen de tants recursos per a l’educació. Algú reunirà una classe per oferir desenvolupament web i ens farà servir perquè som lliures i oferim totes les funcions perquè puguin tenir experiència del món real desenvolupant llocs web. “

Següent: Creeu aplicacions escalables amb la plataforma JavaScript de Node.js

Corey ens ha explicat que la companyia es basa tant en la retroalimentació dels clients com en les tendències de la indústria amb finalitats de desenvolupament intern.

“Tenim en compte totes les sol·licituds i, a continuació, veiem el que ofereixen altres persones”, va dir. “Volem assegurar-nos que siguem actualitzats perquè tothom tingui accés a les últimes funcions.”

Per exemple, a mesura que la popularitat de JavaScript com a llenguatge de programació continua augmentant, més clients busquen allotjament a Node.js.

“Estem mirant d’afegir suport per a nodes perquè ara és compatible amb CloudLinux, que fem servir als nostres servidors”, va dir Corey.

Com que la seguretat és una prioritat màxima, l’empresa s’acosta a l’expansió amb prudència.

“Encara estem mirant quin impacte tindria”, va dir Corey. “Coneguts en termes de recursos, coneixem molt bé les aplicacions PHP i, en termes de maltractament, tenim sistemes interns que escanegen fitxers constantment, buscant llocs de pesca, botnets i tot tipus de coses dolentes que els agrada carregar”.

La companyia vol assegurar-se que existeixen les mateixes mesures de seguretat per a Node.js.

“Estarem oferint això al 100% en un futur pròxim, tot i que no estem segurs de quins límits tindrem en relació amb les nostres ofertes de PHP, només perquè hem tingut tants anys amb com oferim PHP i tot ho és està molt ben ajustat pel que fa a com detectem els abusos i ens eliminem “, va dir Corey. “No estem tan familiaritzats amb NPM, Node.js, els marcs de tipus JavaScript que hi ha a fora.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me