Exabytes: més de 15 anys del lliurament de solucions d’allotjament segures i escalables i màrqueting en línia a milers de pimes del món

TL; DR: El 2001, Chan Kee Siak, llavors un empresari de 19 anys, va fundar Exabytes i va agafar ràpidament el mercat d’allotjament de Malàisia per tempesta. Avui, la companyia atén més de 65.000 clients a 121 països de més de 1.000 servidors. Exabytes ofereix una gran varietat d’opcions d’allotjament, incloent solucions de WordPress gestionades, solucions de servidor compartit, virtual i dedicat, dedicades a la prestació de serveis de qualitat i suport d’última qualitat. Aquestes ofertes, juntament amb les potents eines de màrqueting i SEO de l’amfitrió, permeten a les petites i mitjanes empreses de tot el món construir les seves marques i convertir beneficis en el mercat en línia competitiu..

El 2001, Chan Kee Siak era un nou empresari, després d’haver iniciat una empresa que venia peces de PC per guanyar diners addicionals mentre assistia a la universitat. Un dia, es va trobar al seu escriptori fent un seguiment de la seva entrega més recent de maquinari d’ordinador.

Només era, i com solen fer els joves de 19 anys, Chan va començar a contemplar el seu futur. Una cosa li va dir que ser estudiant i executar un negoci de maquinari autònom a temps parcial potser no seria per ell.

“[Els ordinadors sempre havien estat el meu interès i hobby”, va dir Chan en una entrevista. “Prefereixo el tipus de negoci on no haig de satisfer els clients cara a cara cada dia. L’ideal seria que l’empresa es pugui lliurar a través d’internet mitjançant un sistema de pilot automàtic i generar ingressos recurrents. Vaig pensar que un model de negoci d’allotjament web semblava que era l’adequat per a mi. “

Després d’estudiar les tendències de la indústria, Chan va veure les possibilitats d’ingressos d’instal·lar una botiga al mercat local de hosting de Malàisia. Així doncs, va seguir el seu intestí, va abandonar la universitat i va fundar Exabytes.

La capçalera de Chan Kee Siak i el logotip d’Exabytes

Chan Kee Siak va fundar Exabytes als 19 anys i va convertir l’empresa en un competidor en el mercat global d’allotjament.

El negoci va començar petit, però ràpidament es va guanyar una reputació amb els propietaris de llocs a tot Malàisia com a proveïdor d’allotjament de confiança. En només 16 anys, Chan ha ampliat la companyia per atendre més de 65.000 clients a 121 països.

Exabytes ha estat capaç de guanyar tracció en els mercats mundials, en gran part, perquè ofereix una parada única on les empreses poden recórrer a solucions de registre, hosting i màrqueting de dominis. Al oferir un servei de hosting compartit, virtual, dedicat i gestionat de WordPress d’alt rendiment a Exabytes, Exabytes ajuda a les petites i mitjanes empreses a ampliar els fluxos d’ingressos en línia i a obtenir grans rendiments de les inversions..

Creeu i engegueu fàcilment llocs web de WordPress amb funcions de suport empaquetades en funcions

Sens dubte, WordPress és el sistema de gestió de continguts més popular al web, ja que el programari de codi obert pot prop del 30% de tots els llocs web. Aquest ús generalitzat es deu principalment a la facilitat d’ús del programari i a l’elevat nivell de personalització.

Exabytes sap que moltes de les empreses en línia que funcionen a WordPress requereixen una solució robusta d’allotjament gestionada amb un rendiment i una fiabilitat demostrats i això és el que proporciona l’amfitrió. Els paquets de WordPress d’Exabytes inclouen la versió més recent del CMS preinstal·lat. I, quan es necessiten actualitzacions o pedaços, Exabytes els cuida. L’objectiu és permetre als propietaris del lloc centrar-se en les seves missions empresarials en lloc de les complexitats de l’allotjament.

L’amfitrió ofereix diversos plans d’allotjament de WordPress gestionats per nivells en funció de la necessitat del client. Per només uns quants dòlars al mes, els blocaires poden obtenir un lloc bàsic en funcionament en pocs minuts.

El pla de WordPress de nivell d’entrada d’Exabytes proporciona l’amplada de banda i l’emmagatzematge necessaris per generar missatges a públics en línia. I, una vegada a escala de trànsit i missions empresarials, l’amfitrió facilita l’actualització a nivells més alts de servei amb conjunts de funcions i funcionalitats ampliades que inclouen eines de màrqueting i protocols de seguretat millorats..

Exabytes realitza còpies de seguretat diàries i setmanals i restaura per evitar pèrdues de dades. La companyia també ha construït personalitzadament una plataforma de WordPress optimitzada que utilitza unitats SSD per a fitxers i bases de dades, de manera que els clients obtenen el millor rendiment dels seus llocs tant si s’utilitzen per a blogs, màrqueting empresarial o comerç electrònic. I assistència tècnica està disponible tot el dia.

“Al llarg dels anys, hem rebut un gran suport i un gran servei. El personal és ràpid per respondre a qualsevol consulta i pregunta “, va dir James Wilkins, de Fat Cow Media. “[Esperem] continuar amb la nostra relació de treball durant els propers anys.”

Opcions d’allotjament de prova i veritable per a emprenedors & Petites empreses

Exabytes també ofereix plans d’allotjament compartits a tarifes favorables al pressupost per als emprenedors web i les pimes en desenvolupament. Per oferir plans compatibles amb Windows i Linux, els paquets d’allotjament compartits d’Exabytes inclouen l’ample de banda i les capacitats d’emmagatzematge necessàries per executar amb èxit una empresa en línia..

Exabytes també ofereix solucions d’allotjament específics per a negocis que mariden amb la simplicitat de l’allotjament compartit amb els nivells de rendiment dels servidors privats virtuals. Un bonus, el tauler de control fàcil d’utilitzar fa que la gestió del lloc sigui brisa, sense importar el nivell de competència tècnica de l’usuari..

L’equip informàtic d’Exabytes està disponible en qualsevol moment per realitzar actualitzacions i migracions de llocs, de manera que l’escalar cap amunt és senzill i ràpid. Els plans Prime, Premium i Enterprise d’Exabytes cobreixen un conjunt de necessitats de l’usuari amb la seva oferta de serveis més baixa de 10 llocs web, 60 GB d’emmagatzematge, 2 GB de memòria i 1CPU. Els seus nivells Premium i Enterprise van de 30 a llocs allotjats il·limitats, 120 GB a 240 GB d’emmagatzematge, 3 GB a 4 GB de memòria i dues CPU. Tots els nivells disposen d’ample de banda no modificat, SSL / HTTPS i comptes de correu electrònic il·limitats.

Els recursos dedicats a les solucions d’allotjament d’empreses eliminen la necessitat de compartir espai. D’aquesta manera es produeix un millor poder de processament i una major memòria per obtenir un rendiment més ràpid del lloc.

Servidors potents, mesures de seguretat ajustades i centres de dades globals

Els allotjaments VPS amb potència, que compten amb servidors privats virtuals ràpids, escalables i segurs, ideals per escalar aplicacions web, estan disponibles als mercats asiàtics i nord-americans d’Exabytes. Aquesta opció ofereix als usuaris un accés complet a l’arrel i ofereix altes garanties de rendiment i rendiment.

Exabytes ofereix un servei de migració perfecte per alleujar els mals de cap habituals de passar, com ara un entorn d’allotjament compartit a VPS. La gestió de migració d’Exabytes estalvia temps als clients i assegura que l’aprovisionament es fa en pocs segons, de manera que els llocs experimenten poc o sense interrupcions..

Els SSD són coneguts per tenir menys temps d’accés, menys latència i IOPS fins a 100 vegades més que les unitats normals i s’han convertit en l’opció directa per a les dades del client. Sense voler dependre de la memòria cau, els servidors privats virtuals Exabytes utilitzen SSD de qualitat empresarial al 100%.

Desenvolupats per Linux, els servidors dedicats gestionats per Exabytes estan dissenyats tenint en compte el màxim rendiment per gestionar càrregues de treball pesades. La companyia ha perfeccionat els seus processos per oferir als usuaris un funcionament de confiança i una redundància total.

Les empreses que utilitzen els servidors dedicats d’Exabytes gaudeixen d’assistència premium a través de correu electrònic, xat en directe i ajuda d’accés remot amb un control de suport del servidor 24/7/365. Els clients tenen accés a nivell arrel per editar fitxers de servidor i realitzar instal·lacions. Tots els plans del servidor Linux inclouen una interfície cPanel fàcil d’utilitzar, còpies de seguretat diàries gratuïtes i MySQL.

Els centres de dades globals estan disponibles a Indonèsia, Malàisia, Singapur i els Estats Units. El centre nord-americà, situat a Denver, practica una gàbia important i dues oficines privades en una instal·lació que compta amb més de 15 anys de vida continuada.

Ajudar les empreses a optimitzar el màrqueting web i a maximitzar el ROI

Exabytes ofereix una varietat de solucions de màrqueting en línia per a empreses interessades a desenvolupar campanyes i estratègies de construcció de marques robustes. Els usuaris accedeixen a recursos enfocats a SEO, Google Adwords i Facebook Ads, que representen tres de les plataformes més importants de generació de plom del mercat..

SEO ajuda al lloc d’un usuari a obtenir un lloc més alt en els resultats del motor de cerca, augmentant el seu abast. Exabytes permet als propietaris de llocs obtenir classificacions més altes amb recerca avançada de paraules clau, màrqueting de contingut, marcatge tècnic i creació d’enllaços.

Els serveis integrals de gestió de campanyes de Google AdWords d’Exabytes inclouen investigació i anàlisi de competidors, redacció, proves i informes. L’amfitrió treballa amb la xarxa de visualització de Google per ajudar a crear coneixement de marca i reduir la despesa publicitària. L’amfitrió també ofereix remàrqueting per capturar vendes mitjançant un seguiment específic i publicitat de Gmail.

A més de les opcions de màrqueting en línia plenes de funcions, Exabytes ofereix un informe i auditoria detallats mensuals per a les classificacions dels motors de cerca, informació de Google Analytics i informes personalitzables específics per al lloc web d’un client. I, amb les seves campanyes d’anuncis de Facebook, Exabytes permet als usuaris llançar nous productes, generar oportunitats i promoure vídeos per impulsar la influència de la marca.

Exabytes ajuda a les empreses a ser amos dels seus propis dominis digitals. Amb la creació d’un ram de solucions d’allotjament i màrqueting en línia recolzades en servidors d’alt rendiment, Exabytes continua garantint la seva posició com a central a la indústria.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me