EnterpriseDB amplia el poder de les bases de dades de postgres de codi obert: proporciona plataformes de dades d’alt rendiment per a empreses digitals

TL; DR: EnterpriseDB busca desafiar els proveïdors tradicionals amb una base de dades relacional de classe empresarial més assequible, EnterpriseDB integra eines de rendiment, seguretat i gestió a la plataforma Postgres de codi obert. El robust sistema de bases de dades ajuda els clients a crear noves aplicacions, a modernitzar les eines existents i a migrar al núvol per a una fracció del preu. Ràpid per introduir la compatibilitat amb bases de dades Oracle més cares i feixugues, EnterpriseDB proporciona una solució de bases de dades eficient i rendible per a més de 3.500 clients empresarials i governamentals, inclosos 88 dels Fortune 500.

Amb més de 26 mil milions de dispositius connectats previstos per al 2020, Ericsson va necessitar tornar a arquitecturar el seu sistema de gestió de continguts ™. El producte, que ajuda la indústria de la televisió i l’entreteniment a crear, entregar i distribuir suports a diverses plataformes, no mantenia el ritme de les demandes creixents.

La companyia va substituir el seu sistema de base de dades heretat per una solució de EnterpriseDB, que amplia i dóna suport comercial a la base de dades Postgres de codi obert.

“Les exigències de gestió de contingut als nostres clients creixen i el poder de processament de la nostra infraestructura anterior no podria mantenir-se”, va dir el responsable de productes d’Ericsson, Vladimir Jakobac, en un estudi de cas. “EnterpriseDB i Postgres ens van proporcionar el rendiment i la capacitat de gestió de dades que necessitàvem per proporcionar resultats inigualables als nostres clients, tot amb un cost molt increïble.”

Amb EnterpriseDB, la taxa d’ingestió d’Ericsson es va duplicar. El nou sistema admet 11 milions de títols, 3 milions de comandes de treball i molts més dels dos pendents.

Amb l’eina EnterpriseDB, les bases de dades Postgres augmenten l’escalabilitat, augmenten el rendiment i redueixen els costos operatius, segons Marc Linster, vicepresident sènior de Desenvolupament de productes i serveis. Atraient a més de 3.500 clients empresarials i governamentals, la plataforma de dades ajuda als clients a desenvolupar nous productes de manera rendible, a modernitzar les pràctiques actuals ia migrar al núvol.

“L’objectiu era sempre veure com podem utilitzar la base de dades de Postgres per proporcionar una solució basada en codi obert més econòmica i més econòmica per a les empreses”, va dir. “Prenem alguna cosa que és una base de dades de codi obert molt bona i afegim el spit i el poliment a la infraestructura necessària perquè sigui útil a l’empresa”.

Un equip amb experiència contribueix a la comunitat de codi obert de Postgres

Segons Marc, el lideratge de EnterpriseDB inclou una forta barreja de persones amb experiència tant en l’àmbit empresarial com en la comunitat del món de codi obert:

  • Ed Boyajian, president i conseller delegat, va passar sis anys al gegant Red Hat i porta més de 15 anys a la indústria comercial de codi obert.
  • Robert Haas, vicepresident i arquitecte en cap de bases de dades, ha estat un gran col·laborador de Postgres des del 2008.
  • Dave Page, vicepresident i arquitecte cap d’eines i instal·ladors, és un dels sis membres de l’Equip de Postgres Core i ha treballat amb Postgres des de 1998.
  • Bruce Momjian, arquitecte de bases de dades sènior, va cofundar el Grup de desenvolupament global PostgreSQL el 1996 i va escriure un llibre sobre PostgreSQL quatre anys després.

La companyia, de 13 anys, manté oficines a 16 països, inclòs un laboratori a l’Índia que es centra exclusivament en augmentar el rendiment i l’escalabilitat de Postgres per satisfer les necessitats del client.

Fotos de líders EnterpriseDB i Postgres

Experts EnerpriseDB (d’esquerra): Ed Boyajian, Robert Haas, Dave Page, Bruce Momjian i Marc Linster

“Estem profundament arrelats en el negoci de codi obert, però també treballem molt estretament amb les empreses per assegurar-nos que entenguin què pot aportar realment Postgres a la taula”, va dir Marc. “A canvi, rebem molta orientació per assegurar-nos que nosaltres, com a empresa comercialitzadora de Postgres, realment liderem amb la possibilitat d’executar amb tota la seva extensió.”

Consultes paral·leles i altres eines EnterpriseDB afegeix a bases de dades

Tot i que Postgres ja és “un cavall de treball molt gran”, tal com Marc va anomenar la base de dades, EnterpriseDB inverteix molt en millorar-la creant eines que permetin a les empreses desplegar la plataforma de dades en infraestructures de negoci..

A més de les millores generals de rendiment i escalabilitat, la plataforma EnterpriseDB Postgres garanteix la disponibilitat amb un gestor de failover, eina de còpia de seguretat i recuperació, sistema de replicació i caixa d’eines de migració.

Al final del 2016, Postgres va introduir una funcionalitat de consulta paral·lela, que utilitza tots els nuclis de CPU per fer una consulta de base de dades individual i genera el processament de velocitats de dues a quatre vegades més ràpid..

Captura de pantalla de EnterpriseDB Postgres Enterprise Manager

Postgres Enterprise Manager realitza serveis de vigilància i alerta per a clients EnterpriseDB.

“Aquest és el treball que hem dirigit a la comunitat durant els últims dos anys i és un canviador de jocs per a Postgres”, va dir Marc. “Hi ha fluxos de treball que ara podem afrontar que abans eren fora de l’abast del que es podia fer amb un sistema de bases de dades transaccional de codi obert”.

3 avantatges per passar d’una base de dades comercial a una base de dades de codi obert

Segons l’empresa, els clients gasten, de mitjana, un 42% menys en operacions i veuen un rendiment de la inversió superior al 160% després de tres anys. Els nivells de subscripció a EnterpriseDB han crescut durant 27 trimestres consecutius.

EnterpriseDB inicialment va posar molt èmfasi en la substitució de bases de dades costoses d’Oracle, però Marc va dir que la companyia trobava un interès més gran i general per utilitzar bases de dades de codi obert..

1. Estalvieu diners

Naturalment, la línia de fons es troba entre els primers factors que la majoria de les empreses consideren i una de les forces principals de la decisió de canviar a un producte de codi obert comercialitzat.

“És un pas molt atractiu i molts clients treballen amb nosaltres perquè volen fer aquest pas”, va dir Marc.

2. Desplegar-se a qualsevol part

El “pas realment emocionant”, segons Marc, són les polítiques de llicències molt més liberals i assequibles que es troben amb productes basats en tecnologies de codi obert; Els clients de EnterpriseDB poden desplegar la plataforma de bases de dades Postgres en qualsevol configuració d’allotjament o servei al núvol.

“Si us fixeu en les llicències de bases de dades comercials, són molt restrictives”, va dir. “Et restringeix la capacitat de reacció als requisits empresarials.”

3. Innovar més

Entre els diners estalviats i les funcions afegides incloses de forma nativa a Postgres, els clients de EnterpriseDB poden començar a fer front a bases de dades i aplicacions multimodels que admetin diversos recursos en un sistema de backend únic..

“Hi ha una enorme innovació que obté en arribar a una base de dades de codi obert com Postgres”, va dir Marc. Per exemple, s’inclouen a Postgres la funcionalitat que té coneixement dels mòbils i la geo-consciència. “Podeu fer-ho amb altres bases de dades, però els costos són astronòmics. Cada característica que utilitzeu us costarà més diners. Tot està integrat a Postgres. “

Avançant amb microservicis i potenciant l’agilitat empresarial

El món tradicional de bases de dades demana allotjament i analització de molts terabytes de dades. Recentment, el moviment DevOps ha introduït requisits per a una major agilitat, va dir Marc.

“Ara busquen tenir aquestes grans innovacions i afegir-les a diverses coses més petites”, va dir, tot parlant de les pressions de l’empresa per a microservicis i envasos.

“És com substituir un mamut amb 1.000 conills”, va dir. “Potser no és exactament tan feixuc i estable i no s’oblida mai, però es pot moure molt, molt més ràpidament.”

Marc també va comparar l’empenta inspirada en els microservisos per als productes d’agilitat empresarial amb una base de dades com a servei que permet als desenvolupadors crear bases de dades en pocs minuts en lloc de setmanes..

“No només estem fent la base de dades més ràpida i escalable, sinó que estem treballant per fer-la molt més desplegable i pliable”, va dir. “A més de gestionar les dades amb més rapidesa, podem gestionar els reptes empresarials molt més ràpidament.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me