En l’avantguarda de la comunicació segura: els telèfons intel·ligents i plataformes de Sikur permeten a les organitzacions protegir els seus actius digitals

TL; DR: Sikur, una empresa de maquinari i programari basada en la comunicació, utilitza la seva expertesa en seguretat per protegir els telcos, les empreses i els governs de tot el món de les amenaces en línia actuals. La suite de seguretat de l’empresa brasilera inclou un telèfon intel·ligent, una plataforma de comunicacions i una estació de comerç per a transaccions de dades. Mireu les novetats de la companyia cada any a MWC Barcelona, ​​on Sikur presenta les seves actualitzacions anuals.

Encara estem al salvatge oest quan es tracta del moviment Bring Your Own Device (BYOD), una tendència en què els empleats utilitzen cada cop més la seva tecnologia personal en el lloc de treball. La investigació demostra que la majoria (67%) dels treballadors actuals ho fan, però és una pràctica il·legal, ja que poques empreses tenen les polítiques aplicades per gestionar adequadament el risc..

En poques paraules, quan els empleats inicien sessió en xarxes prèviament contingudes amb un dispositiu extern, corren el risc d’exposar el sistema a programari maliciós. A més de les amenaces que comporten els empleats, hi ha preocupacions sobre el que poden provocar en termes d’exfiltració de dades, la transferència no autoritzada d’informació des d’una organització..

Logotip de Sikur

Sikur treballa per construir les bases per a una comunicació segura en el lloc de treball.

Sikur, una empresa de programari i maquinari enfocada a les comunicacions, es compromet a proporcionar una alternativa segura a BYOD per a telcos, empreses i entitats governamentals. El telèfon SIKURPhone de la companyia, per exemple, es pot aprofitar com a dispositiu de prestació corporativa, proporcionant a l’empresa el control directe sobre els punts finals i les seves configuracions.

La companyia també facilita una comunicació de seguretat segura a tot el món amb SIKURPlatform, una solució de núvol fiable compatible amb Android, iOS i l’escriptori Windows que ofereix funcions de veu i vídeo xifrades. Finalment, la SIKUR Trading Station ofereix un fòrum per facilitar les transaccions de dades sensibles.

Amb seu a Brasil, amb oficines als Estats Units i Europa, Sikur espera definir el futur de les comunicacions segures a tot el món. “L’equip de Sikur està compromès i es compromet a fomentar una nova mentalitat de seguretat”, va dir Alexandre Vasconcelos, director general de Sikur. “El nostre equip pot estar repartit per tot el món, però estem constantment connectats, avançant els nostres somnis alhora que donem suport a les empreses i els governs per mantenir les seves dades segures.”

Un proveïdor tecnològic basat al Brasil amb una mentalitat inicial

Sikur va ser fundada el 2012 al Brasil, on la ciberseguretat és una de les principals preocupacions. Un estudi del 2013 va trobar que els costos de ciberdelinqüència arriben a aproximadament 8.000 milions de dòlars anuals al Brasil, i la classificació de la delinqüència a Internet és el principal delicte del país. Però el problema no es limita només a Brasil: segons Cybersecurity Ventures, es preveu que els costos globals de ciberdelinqüència arribin a 6 bilions de dòlars anuals per a 2021.

Les arrels de Sikur en aquest entorn han dotat a l’empresa de les habilitats necessàries per mitigar el risc de manera proactiva. “Som una empresa molt innovadora; sempre fem tot el possible per preparar-nos per superar els problemes complexos inesperats i superar els problemes mitjançant un enfocament simplista”, va dir Alexandre. “És el que anomenem la nostra” mentalitat de seguretat “.”

Quan Sikur va entrar al mercat de seguretat, Alexandre va dir que era encara relativament immadur, proporcionant a la companyia una oportunitat de diferenciació significativa. “En aquell moment, hi havia poca xifrada de punta a punta”, va dir. “Mentre servíem institucions financeres que volien transferir dades a Internet, vam veure aquest desfasament com una oportunitat meravellosa per millorar la nostra oferta i proporcionar funcions addicionals per diferenciar-nos, com ara xat i missatgeria segures.”

La nova mentalitat de seguretat

Sikur adopta un enfocament senzill però eficaç per mantenir les empreses i els governs en seguretat.

El 2015, la companyia va introduir GranitePhone, un precursor del SIKURPhone que va incloure encriptació integrada per a correus electrònics, trucades, text i xats de grup enviats entre els usuaris de GranitePhone, així com els que utilitzen el programari Sikur en els seus dispositius iOS o Android..

El model d’avui funciona amb una versió modificada d’Android i inclou un moneder de criptocurrency integrat. Properament, estarà obert a aplicacions de tercers mitjançant la botiga Sikur App Store, que actualment està en desenvolupament. L’empresa en ràpid creixement també preveu llançar un kit de desenvolupament de programari (SDK), que permet als clients crear les seves pròpies botigues d’aplicacions, a la mida de la seguretat..

Un telèfon intel·ligent, una plataforma de núvol i una estació de comerç segurs

Alexandre va dir que SIKURPhone es troba en un ritme de desenvolupament ràpid i centrat en descobrir noves possibilitats. A més d’altres funcions innovadores, SIKURPhone inclou la SIKUR Trading Station, una solució segura, tot en un per a la gestió de pagaments, l’enviament de factures, la comprovació dels saldos, l’emmagatzematge de criptocurrency, la gestió del seu negoci i la verificació dels seus actius..

“El concepte d’estació comercial, quan es resumeix, és l’adequat per a aplicacions de transacció, ja siguin dins de finances, assistència sanitària o qualsevol altre mercat crític per a la missió”, va dir Alexandre. “És un lloc segur per emmagatzemar qualsevol cosa, localment o al núvol.”

Maquinari Sikur

L’empresa ofereix una gamma de solucions, des d’un telèfon intel·ligent fins a una plataforma de comunicacions segura.

SIKURPhone funciona amb SikurOS, un sistema innovador dissenyat per protegir el dispositiu de terra. Les actualitzacions a l’aire lliure del sistema asseguren que el programari funciona correctament. SikurOS també ofereix una funcionalitat d’eliminació remota integrada, una característica de seguretat important que té en cas que el dispositiu es perdi o es robi.

A més del seu telèfon intel·ligent, l’empresa ofereix SIKURPlatform, una solució de núvol pública i híbrida dissenyada per reduir tant les despeses de capital com les despeses d’operació. La solució intuïtiva és compatible amb Android, iOS i l’escriptori de Windows. El programari xifra automàticament xats, missatges, documents, trucades de veu i trucades de vídeo. Un plafó de control intuïtiu fa que sigui una brisa gestionar de forma segura els usuaris i els dispositius Sikur mitjançant la configuració de permisos i la creació i revocació de claus de client, entre altres variables.

El 2016, Gartner Research va incloure Sikur com a part de la Guia del mercat per a comunicacions mòbils segures, que va analitzar diverses solucions de comunicació segures mitjançant iOS i Android. “Gartner ens va dir que teníem uns quants quilòmetres per lliurar un smartphone segur integrat amb una suite de comunicacions segura per a Android, iOS i Windows Desktop”, va dir Alexandre.

Novetats a MWC Barcelona

Sikur té previstos diversos productes i funcions nous per a l’any vinent i posterior, com ara la propera botiga d’aplicacions i el SDK.

Al febrer, la companyia va anunciar que desenvolupa SIKUR Bank en col·laboració amb l’empresa brasilera fintech Creditas. La plataforma de banca digital ultra-segura protegirà els usuaris dels defectes de seguretat inherents a moltes aplicacions de pagament sense renunciar a la usabilitat. El servei, que complirà plenament la normativa brasilera, també estarà disponible com a solució d’etiqueta blanca.

Sikur fa sovint anuncis com aquest a MWC Barcelona, ​​abans conegut com a Barcelona Mobile World Congress. L’esdeveniment és un dels més importants del tipus d’aquest món, amb les novetats i tecnologia més noves de més de 2.400 empreses, juntament amb un programa de conferències educatives..

“Proporcionar comunicacions segures és una obligació, i això és una de les coses que als nostres clients ens encanten”, va dir Alexandre. “Al mateix temps, el que ens impulsa és la manera d’innovar i impulsar nous conceptes al mercat. Cada any llancem alguna cosa interessant a MWC Barcelona, ​​l’esdeveniment de mobilitat més gran a nivell mundial. Trobar noves maneres de mantenir les persones segures és un procés elevador. “

Esdeveniments com MWC Barcelona, ​​en combinació amb l’entrada dels clients, ajuden a l’empresa a determinar el seu camí a seguir.

“Tenim en compte la majoria de comentaris dels nostres clients; l’estat actual del nostre producte és un reflex dels seus suggeriments i consideracions”, va dir Alexandre. “Però, com s’ha esmentat anteriorment, ens centrem molt en la innovació, de manera que sempre estem buscant col·laboracions i idees per fer els nostres productes únics alhora de resoldre problemes i mantenir les dades dels usuaris segurs. Al final del dia, la característica més valuosa que podem tenir és la fiabilitat. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me