El truc vital que necessita: els accessoris per a la gestió del cable i del cable de Bluelounge redueixen l’enfocament visual al vostre espai de treball

TL; DR: Bluelounge, fundada el 1999, és un estudi de disseny internacional centrat en la resolució de problemes moderns mitjançant productes ben dissenyats. Un dels seus productes més populars, CableBox, proporciona als consumidors una forma de dissimular cables i tires d’energia desagradables a l’oficina, a casa o a qualsevol lloc que necessiti una mica d’ordenació. Per avançar, Bluelounge, ara sota el paraigua Advantus, utilitzarà el seu primer enfocament per al client per ampliar la seva cartera de productes amb opcions d’organització encara més tecnològiques..

Malgrat la promesa de la tecnologia sense fils, les nostres vides modernes continuen embolicades en una selva de cordes. Per a les personalitats del tipus A entre nosaltres, aquests embulls són una molèstia diària, que serveixen tant per a les miradores com per a trampes de pols.

Si no voleu rendir els vostres telèfons, televisors, ordinadors i aparells IoT en nom de l’organització, els quadres de gestió de cables són una solució ideal. Productes com el CableBox de Bluelounge ofereixen una forma segura i segura de forjar els cordons, tant per eliminar el desordre que per evitar que estiguin allunyats de nens, mascotes i vacúols..

Logotip de Bluelounge

CableBox de Bluelounge manté els cables desordenats fora de la vista i de la ment.

I són fàcils d’utilitzar. Amb CableBox, no és necessari desconnectar el protector de sobretensió o la presa d’alimentació; només cal col·locar-lo dins, fer funcionar els cables per les dues sortides i fixar-lo a la tapa. Els peus de goma a la part inferior del sistema impedeixen que no rellisqui, mentre que el plàstic ignífug proporciona tranquil·litat.

“Ens han dit constantment que el món serà sense fil, però tots els carregadors sense fil vénen amb un cable per connectar-lo al carregador, que després es connecta a un protector de sobretensió, que es connecta a la paret”, va dir Dominic Symons, fundador. & Dissenyador de producte a Bluelounge. “Encara no veiem un món realment sense fils, i crec que encara passarà un temps fins que això passi”.

Mentre esperem, els dissenyadors de Bluelounge estaran ocupats per afegir a la línia de productes de productes intel·ligents que resolen problemes quotidians a través del disseny, des d’eines i corretges de gestió de cables fins a estands, bosses i fins a escriptoris creats específicament per a dispositius electrònics.

Interessant la presa de cables des de l’era pre-iPod

Ambdós dissenyadors, Dominic i Melissa Sunjaya, van fundar Bluelounge el 1999 com a empresa creativa que ofereix serveis de disseny gràfic, estratègia de marca i consultoria per a clients de tot el món..

Bluelounge es va llançar abans que els iPhones, o fins i tot els iPods, van començar a embolicar els pupitres amb els seus cables de càrrega blancs agafats per la brutícia. Quan la companyia va començar a dissenyar productes propis, Dominic es va decidir a resoldre problemes moderns mitjançant un disseny elegant i sofisticat.

“L’objectiu era proporcionar solucions de gestió de cable de les quals podríeu estar orgullós i tenir present. En aquell moment, tota la gestió del cable era lleig de les solucions “sota la taula” industrial “, va dir Dominic. “Hem decidit portar-lo” a l’escriptori “.”

Fotografia de Bluelounge CableBox

CableBox ofereix una varietat de colors moderns dissenyats per millorar el vostre espai.

Les caixes, inicialment llançades en versions en blanc i negre, van ser dissenyades per millorar la decoració d’una habitació, en lloc de distreure-la. El 2018, Bluelounge va introduir dues noves opcions de color per adaptar-se a una gamma de dissenys interiors: Moonlight Blue i Light Sage.

“La selecció del color va ser clau”, va dir Dominic. “El fet de trobar les tonalitats agosares i polsades va suposar un repte, però estem segurs que Moonlight Blue i Light Sage són els tons perfectes per arrodonir qualsevol espai interior.”

Amb els anys, els productes pràctics i bellament dissenyats de Bluelounge han aconseguit nombrosos premis internacionals per a l’empresa, que té la seu a Singapur amb estudis creatius i R&Divisions D a Jakarta, Indonèsia i Pasadena, Califòrnia.

S’inclouen els Premis Red Dot Design i els Premis Internacionals del Disseny del Fòrum Internacional a Alemanya, els premis del bon disseny del Japó i els premis Green Good Design i el disseny de les guspires & Premis d’Arquitectura als Estats Units.

Marques agnòstiques, de grapats quotidians, amb vides llargues

Massa sovint al món del maquinari invertim en alguna cosa només per eliminar-lo progressivament en un o dos anys. Afortunadament, Bluelounge no s’adapta a aquest tipus de mentalitat en el disseny i desenvolupament de productes.

En canvi, la companyia vol que els clients se sentin segurs que gasten els seus dòlars molt guanyats amb prudència.

“Creiem que els productes Bluelounge han de tenir una vida útil mínima de 5-10 anys”, va dir Dominic. “Bluelounge no fa productes específics per a dispositius obsolets en nou mesos. Aquest és un concepte fonamental, tant ecològic com empresarial. ”

Els clients semblen estar d’acord.

“Vaig comprar dos fa un any i encara els encanten”, va dir la clienta dels Estats Units, Melissa, en una revisió al lloc de Bluelounge. “Semblen molt simpàtics, sobretot en comparació amb el desordre dels cordons que tenia abans i s’ajusten bé als espais on volia utilitzar-los.”

Captures de producte de CableDrop

Altres solucions Bluelounge, com CableDrops, mantenen els fils al seu lloc.

Els dissenyadors de Bluelounge també s’esforcen per crear productes, com CableBox i CableDrops, que es convertiran en elements bàsics en la vida diària dels clients. CableDrops es pot enganxar a escriptoris, parets i tauletes de nit per mantenir els cables al seu lloc amb una senzilla aplicació de pela i enganxa.

Els clients poden triar el CableDrop original, dissenyat per a cables grans com Thunderbolt i connectors Apple de 30 pins, o el CableDrop Mini més petit, fabricat per a cables més petits com Apple Lightning o Micro-USB cable.

“El concepte subjacent de tots els nostres productes és que haurien de ser extremadament útils i bonics, però sense suposar”, va dir Dominic.

Un primer enfocament per a la innovació per part del client

A principis del 2018, Bluelounge va ser adquirit per Advantus Corp., un productor de béns de gran consum, comercial i durador a Jacksonville, Florida. Dominic continua oferint orientació creativa a la marca en el disseny de productes pràctics i relacionables alimentats per la imaginació.

Des de 1988, Advantus ha adquirit més de 30 empreses i es basa en els punts forts de les seves línies de productes mitjançant la integració amb el sistema operatiu Advantus.

“Advantus és una empresa centrada en el client que es centra en el creixement per adquisició”, va dir Rana Coggins, vicepresident de l’administració de vendes. & Màrqueting a Advantus. “El nostre objectiu número 1 és continuar diversificant el nostre negoci i satisfer les necessitats dels nostres clients. Cada adquisició és única, i el nostre equip passa infinitat d’hores assegurant que tots els productes, persones i processos essencials queden intactes per continuar complint les expectatives del client i, eventualment, créixer aquesta marca o línia. “

Rana va dir que la clau de l’èxit de l’empresa és simple. “Estigueu concentrats en el client”, va dir. “Busqueu empreses que complementin les nostres línies de productes. Pliegueu els actius clau. Seguiu fent grans productes. Repetiu. ”

Dominic ens va dir que, quan es tracta d’un desenvolupament intern, el procés i les discussions es basen en l’adaptació a les necessitats del consumidor.

“Escoltar el feedback dels clients i les darreres tendències sempre determinen les nostres decisions, però la part més difícil del procés és esbrinar quina tendència o canvi del comportament del consumidor comporta la necessitat d’un nou tipus de producte”, va dir..

Ampliació del portafoli de productes d’Advantus

Pel que fa al futur, Rana ens va dir que l’únic objectiu de l’adquisició de Bluelounge era ampliar la cartera de productes Advantus i servir millor els clients.

“La família de productes Bluelounge complementa molt bé les nostres línies organitzatives”, va dir. “Són solucions senzilles, intel·ligents i de resolució de problemes.”

Mentrestant, Dominic continuarà creant solucions sense esforç per racionalitzar la vida moderna.

“Dominic, fundador i dissenyador de Bluelounge, continua treballant en el desenvolupament de productes durant tot l’any, de manera que sempre hi ha alguna cosa a l’horitzó, com els nostres lligams, un cordó i un cinturó simples amb un gir”, va dir Rana. “Visiteu el nostre lloc Bluelounge.com per obtenir noves actualitzacions.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me