El senyor i la senyora Yoast discuteixen els obstacles en el camí cap al regnat de SEO: com va viure l’afició d’un home per optimitzar milions de llocs de WordPress

TL; DR: El rei de WordPress, SEO Joost de Valk i la seva reina, doctora Marieke van de Rakt, discuteixen el seu camí cap a la reialesa, cronificant la creació de la famosa empresa de SEO WordPress d’avui: Yoast. Presentem el Mister i les Misses, escoltem el singlot dels primers anys, ensopegem al creixement i triem el cervell en els nous llançaments. Continua llegint per conèixer els reptes de donar suport a milions d’usuaris i mantenir complements per a milions de llocs de WordPress, començant per la història d’un projecte lateral d’un home que es converteix en una empresa de diversos milions de dòlars..

Diguem que ets un artista, potser per comerç o potser només per la diversió. T’agrada pintar, t’agrada crear, t’agraden els colors i t’agrada que puguis fer el dia de la teva mare compartint l’art, i potser realment ets prou hàbil en el teu ofici..

Què passa si el teu talent podria servir per ajudar milions de persones a desenvolupar el seu negoci? Imagineu-vos si, compartint la vostra obra d’art i ensenyant a les persones a combinar colors, combinar color, abrigar i crear com ho faríeu, podríeu ajudar milions de persones a construir un negoci més agradable i per tant lucratiu, a comunicar-se amb els altres i a experimentar-vos una experiència més agradable. món en general.

Senyora i senyora Yoast Caricatures i Headshots

El conseller delegat i fundador de Joast de Valk i la dona Marieke van de Rakt, doctora (Sr.. & La senyora Yoast) ens va explicar la història de Yoast.

Això és essencialment el que va fer Joost de Valk quan va començar a construir eines que els propietaris de llocs de WordPress utilitzessin per optimitzar les propietats web que els motors de cerca descobrien. La seva obra fa que els llocs web siguin més intuïtius per al navegador de llocs, més fiables, ràpids i fàcils per a cercadors com Google, Bing i Yahoo! trobar.

Avui, el seu és un dels noms més importants en SEO. Joost i la seva esposa, doctora Marieke van de Rakt, ens van explicar la història de la construcció del seu Regne de Yoast, incloent-hi el singlot dels primers anys, les lluites de gran escalada i els triomfs del seu equip creatiu i proper..

T’agrada saber què ve? Abans tractarem els reptes de prova i integració, la cultura de l’equip de Yoast i les novetats per al 2016.

La història de Yoast: convertir un hobby en una companyia de diversos milions de dòlars

Si esteu a l’espai de desenvolupament web de WordPress, probablement trobareu el nom de “Yoast”. El que és boig és el humil que té aquesta parella pel seu enorme èxit i el paper que han exercit a la indústria a mesura que aquesta empresa ha explotat en els darrers anys. “Hem agafat el que era absolutament un hobby i l’hem convertit en el que ara és una empresa de diversos milions de dòlars, que és, fins i tot dient que sembla ridícul”, va dir Joost..

Meet Mr. Yoast: Un hobbyist desenvolupa complements de SEO, donant suport a usuaris de 1 M +

Abans que el Sr. Joost de Valk (AKA, el Sr. Yoast) emprengués el viatge per construir el que es convertiria en Yoast, treballava per a una empresa de màrqueting digital. Fa uns sis anys que va aprofitar per esclatar per si sol. Va començar a consultar a eBay, The Guardian i altres grans empreses, mentre treballava en un projecte lateral: desenvolupar el connector que es convertiria en el fil conductor d’una llarga línia d’eines de SEO líder en la indústria..

“Jo estava desenvolupant WordPress SEO, però això va ser més un hobby”, va dir Joost, recordant el temps que va suposar l’ora! moment. “Al cap d’un temps, vaig estar tan ocupada amb el meu” hobby “que la meva dona va dir:” Bé, això ja no funciona realment; cal començar a guanyar diners! “” Boom. Va llançar Video SEO, i després WordPress SEO Premium, que posteriorment es va convertir en Yoast SEO Premium, “i va tenir un èxit tan boig que vam haver de construir una empresa al seu voltant”, va dir Joost..

CEO de Yoast i fundador Joost de Valk

Yoast va començar amb un aficionat: Joost de Valk va gestionar la consultoria, el desenvolupament i el suport en solitari els primers anys.

Durant anys, va ser un espectacle d’un sol home. Va gestionar suport, desenvolupament, proves, etcètera. Certament, Joost ens va dir que les primeres etapes eren molt a l’hora de gestionar, i li va estar molt agraït que la seva dona vingués a bord de l’equip. Avui, és Joost, Marieke i el seu primer empleat, Michiel Heijmans, que gestiona la major part de la direcció. “Tenim un conjunt d’habilitats diferent i treballem molt bé junts”, va comentar Joost.

Coneix la Sra Yoast: Una sociòloga migra de l’Acadèmia a l’Acadèmia Forge Yoast

L’esposa de Joost, Marieke, reflecteix l’estil de vida altament funcionat i ocupat del seu marit amb un gir: un rerefons sociològic, un doctorat en criminologia, quatre bells fills i una missió de mantenir el marit i l’equip al seu camí. Després de treballar com a investigador i instructor a la Universitat de Ciències Aplicades d’Avans de Den Bosch, Marieke va avançar per implicar-se més en Yoast.

“M’agrada molt escriure, i així vaig començar a fer llibres electrònics … i assegurar-me que tothom acaba els seus plans”, va burlar. “Tot el que veieu al nostre lloc que es troba sota la pestanya Yoast Academy és bàsicament del treball de Marieke”, va afegir Joost. “Ha estat una gran força a l’hora de fer créixer l’empresa”.

Tres reptes als quals haureu d’afrontar un cop heu assolit el milió d’usuaris:

Més de 74 milions de llocs web funcionen a la benvolguda plataforma WordPress, i hi ha plugins de Yoast en milions d’ells. Pel que fa a la compatibilitat cap enrere, es va imaginar que les possibles versions de nous llançaments serien ultra-nervioses i la desintegració de la integració amb altres complements i eines seria només un dolor. Teníem raó. Quan arribeu al llindar de milions de descàrregues, la compatibilitat amb el programari i els usuaris es converteix en una prova especial.

1. Prova de nova versió: un pensament posterior després d’un projecte a temps complet

La prova sovint està infravalorada a la comunitat de desenvolupament de WordPress i Joost ens va dir que gairebé tots els membres del seu equip han viscut aquell moment OH SH **: “on comet un error i ara aquest error es troba en cinc milions de llocs web.” Per tant, entenen la gravetat de la prova, la resolució de problemes i el pegat com si no és el negoci de ningú (perquè efectivament afecten moltes empreses del cos).

Joost ens va dir que la prova de llançaments principals és extremadament rigorosa i que s’ha avançat força durant els últims anys. “Tenim un conjunt de proves automatitzades en creixement ràpid i cada vegada més sovint fem proves de l’usuari bastant profundes abans de les publicacions”, va dir. “El procés de prova ha passat de ser un pensament posterior a ser un compromís de dues setmanes a temps complet durant tot el temps, cosa que suposa un munt de problemes”. Per exemple, Yoast SEO 3.0 va suposar un llançament per impulsar (és a dir, traslladar el 35-40% de la seva base de codi de PHP a JavaScript), però Joost ens va dir que havia previst que aquesta actualització fos lleugerament “dolorosa”, però També sabia que valdria la pena la feina.

2. Esborrany de la integració: problemes de connectors i problemes d’amfitrió web

Durant un temps, l’equip va mantenir una llista d’altres complements que s’executaven al costat dels plugins de Yoast amb finalitats de prova d’integració i molt ràpidament tenien una llista de bugaderia de més de 80.000 guions. “No ho podeu provar tot”, va dir Marieke. “És impossible.”

El que és pitjor és que, per a cada programari que coexisteix amb els plugins de Yoast, hi ha sovint almenys un bon grapat de versions d’aquest programari que l’equip de Yoast ha de fer malabars. “Un dels reptes més difícils és PHP 7 o PHP 5.2 i executar MySQLs en diverses versions, i fins i tot pitjor que això és executar versions de PHP pegat amb versions Curl més antigues”, va dir Joost. “Un dels reptes més molestos que hem de fer front en el suport diari és un error particular amb alguns hostes que tenen una versió de Curl que té, literalment, nou anys.” Joost ens va dir que té una relació “amor / odi” amb alguns dels amfitrions web més populars per aquest motiu.

Joost de Valk i la seva esposa, Marike van de Rakt, i la seva primera empleada Michiel Heijmans

Joost, Marieke i Michiel (de dreta a esquerra) lideren l’equip donant suport a usuaris d’1 M +, incloent la depuració de plugins no Yoast.

Així doncs, l’advertència: Yoast ha de considerar totes les versions de totes les tecnologies d’Internet que funcionen al costat dels seus complements i començar a depurar des d’allà. Yikes: es requereix una gran quantitat de proves de desenvolupament (TDD) de prova i molta prova d’integració manual de clics.

“La quantitat de variables és insuperable”, va dir Joost, per la qual cosa se centren principalment en fer proves amb al voltant de 40 dels plugins més populars, mantenint-se en contacte amb aquests equips de desenvolupament; tanmateix, Yoast ara té un dels equips de dev més grans del món de WordPress. “Comencem a esbrinar que hi ha una gran quantitat de plugins populars que hi ha potser un o dos desenvolupadors i això”, va dir Joost. “Acabem fent moltes sol·licituds de tirada en molts altres plugins per arreglar els seus errors, perquè realment ens han perjudicat”.

3. Assistència al client – Satisfer els usuaris freemis enfront dels usuaris premium

Realment no hauria de sorprendre, però “no es pot fer suport per un milió de llocs web actius pel vostre compte”, va dir Joost, recordant els primers dies de manejar-ho tot com un programa individual. Ens ha fet saber que a mesura que l’equip de Yoast ha anat creixent, també han de tenir els seus mitjans i esforços de suport. “Sento que tenim un equip al seu lloc ara que és prou gran com per gestionar aquestes coses”, va dir, “però aquest equip té uns 10 desenvolupadors i deu persones de suport.” És increïble el que pot agafar un grup reduït amb grans capacitats.

No és sorprenent: segons la gent de Joost, la gent que busca un complement gratuït (o qualsevol cosa gratuïta) pot ser exigent i nociva. tanmateix, va sorprendre gratament al trobar que “les persones que paguen un servei són probablement les persones més educades” que busquen suport. En general, Joost i Marieke van acordar que és impossible complaure tothom tot el temps. “Cada cop fem algunes decisions difícils perquè pensem que sabem el que és correcte i és la nostra opció”, va dir Joost..

Un dia a la vida de Yoast: l’equip d’avui & En què treballen

Fa uns sis anys, la idea de Yoast va començar amb el pla de Joost de separar-se de la seva tasca de màrqueting digital per començar a fer consultes pel seu compte, juntament amb la promesa de seguir sent una operació en solitari. “Vaig tenir un acord amb la meva dona que mai aconseguiria cap empleat i que va fallar”, ens va dir Joost, entre riures. Tot i això, ha estat un equip amb creixement lent; Joost no va portar a bord cap desenvolupador o membre de l’equip addicional fins fa uns tres anys. Avui estan en “modalitat de contractació completa”, amb un equip que està creixent més que mai: 32 persones als Països Baixos, gairebé 50 a tot el món i nou contractacions noves des del començament del 2016..

Repensar l’experiència d’inici: més nits de jocs & Menys setmanes de 60 hores

Segons la nostra experiència, els llocs de treball orientats a la web solen ser increïbles a l’hora de crear cultures d’empreses creatives i generar incentius per a equips experimentats en tecnologia (com, per exemple, dinars de cuina, reptes interiors i altres avantatges interns). “Crec que podem comprovar totes les caselles”, va dir Joost entremaliant quan vam demanar a la parella que pesés sobre això. “Intentem ser com una família”, va dir Marieke, “i és difícil, perquè ara creixem tan ràpidament.”

Membres de l'Oficina, l'equip i els desenvolupadors de Yoast al treball

L’equip Yoast és una “família” d’aproximadament 32 innovadors a la zona dels Països Baixos, amb 50 col·laboradors totals a tot el món.

Una de les incontables maneres que la Sra. Yoast ha estat recentment en aquest ambient familiar és la distribució d’un Quiz “Conegueu el vostre col·lega”: 26 preguntes (per exemple, de quin color preferit és el negre o a qui li agraden els Black Eyed Peas?), Desafiant l’equip a determinar quins companys d’equip són les “respostes”. Els Yoasts inicien diverses activitats d’enllaç similars, incloses les nits de jocs a casa seva amb regularitat. Joost ens va dir que es basen en una ciutat petita amb la majoria dels seus empleats només davant d’un trajecte de 5 minuts per treballar, la qual cosa té una influència positiva en la dinàmica general.

“També intentem que la gent es quedi dins d’una setmana de treball de 40 hores”, va dir Joost. “A diferència de la majoria de startups, no intentem que la gent treballi 60 hores a la setmana perquè realment no creiem que això funcioni.” La seva dona va interceptar amb el recordatori de la burla que encara és propens a romandre molt després de la marca de 40 hores, però, què és el que ho va fer amb el conseller delegat i apassionat? “La nostra idea és que si un empresari és agradable per als seus empleats, li retornarà el favor per a l’empresari, i funciona molt bé”, va explicar Marieke. Joost va coincidir, dient que han sabut atreure alguns dels “millors talent” del món, tot i no trobar-se a la ciutat més “sexy” dels Països Baixos.

Reiterar el Vell & Innovant la novetat: llançament de connectors & Formació el 2016

A l’horitzó per als usuaris de Yoast, hi ha diversos llançaments de connectors i recursos relacionats amb la informació social i en els treballs o recentment llançats. Joost ens va dir que ho faran tot i tot el que pot treballar l’equip per millorar -en un termini raonable.

  • Yoast SEO 3.1 (llançat l’1 de març de 2016): Aquest darrer llançament ha emocionat molt a Joost i Marieke. Inclou una nova funció que us permet establir categories primàries per a les publicacions.
  • Estrenes de temàtica social (a les obres de 3.2+): Joost ens va dir que l’equip té un parell de projectes fantàstics en les obres per a 3.2 mentre intenten “temar” els seus llançaments per a l’any. “El proper llançament versarà sobre aspectes socials, com millorar les dades com les meta dades de Open Graph i la integració de Pinterest”, va dir.
  • Nou curs de formació (plugin SEO de Yoast): Marieke lidera aquest projecte, que es basa en el seu curs bàsic de formació de SEO, incloent tutorials detallats sobre la configuració de complements i bones pràctiques per utilitzar-los. “En realitat hem contractat un científic educatiu per crear totes les preguntes”, va dir Joost, i hi haurà certificacions formals administrades per a aquells que completin el curs per mostrar clients potencials i / o empresaris..

“Tenim altres dues funcions importants que estic molt contenta que estem construint, però no puc dir-ne massa coses sobre això”, ha suggerit Joost. Penjem ansiosament sobre aquest penya-segat. Li vam preguntar si preveia eliminar l’opció meta-paraules clau del complement en qualsevol moment i vam dir que era dubtós; Tanmateix, la casella de selecció d’aquesta opció no es marca de manera predeterminada i es deixa un missatge bastant desconcertant que descoratja als usuaris de marcar la casella per activar-la. Preneu la pista: fa l’ullet, l’ullet, el nas.

Paraules finals del Padrí de WordPress SEO: contingut de qualitat!

Si no traieu cap altre consell d’or de consells de SEO SEO, recordeu-ho: escriviu contingut de qualitat al web, perquè Google millora i reconeix un contingut bo i recompensa aquesta qualitat als rànquings. “Cada canvi que realitzem actualment se centra a reduir la quantitat de treball que necessiteu fer en el vessant tècnic de SEO i a millorar com us donem comentaris sobre la qualitat del vostre contingut”, va dir Joost..

Yoast aspira a servir la comunitat web mitjançant recursos educatius i eines tècniques per ajudar els usuaris de la web a experimentar una web millor i crear millors propietats web. “Tenim una mentalitat molt oberta”, va dir Joost. “Ens agrada ensenyar a la gent, ens agrada compartir, i ens agrada portar tota la comunitat a un nivell més alt”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me