El llegat de 20 anys de ServInt: aportar serveis gestionats de classe empresarial i allotjament innovador d’alta disponibilitat a empreses mitjanes del mercat

TL; DR: Entre els solucionadors de VPS d’alta potència gestionada i hosting dedicat, ServInt innova contínuament per proporcionar un servei premium i una disponibilitat única. El veterà proveïdor d’allotjament ha passat des d’un dormitori universitari a Virgínia fins a donar servei a milers de clients d’allotjament de luxe després de més de 20 anys en el negoci. Amb 99,999% de temps de funcionament, reemplaçament de maquinari de 60 segons i serveis gestionats per guants blancs, ServInt va llançar recentment entorns d’allotjament d’alta propietat que eliminen els mals de cap i costos elevats de la migració al núvol..

El vicepresident de vendes i màrqueting, Devon Rutherford, prefereix evitar el termini, però el proveïdor de hosting d’allotjament ServInt continua pressionant l’etiqueta de servei d’allotjament web boutique a noves extensions..

El servidor d’allotjament web de propietat privada té una sorprenent innovació durant més de dues dècades d’existència: ServInt va ser un dels primers proveïdors a oferir servidors dedicats gestionats i també va ser al capdavant de la virtualització del servidor..

Segons Devon, la companyia va ser el segon amfitrió que va comercialitzar un producte VPS cap al 2003 i, més tard, el primer que va llançar una oferta de núvol Jelastic Platform-as-a-Service.

No importen les innovacions tècniques, però, els empleats de ServInt s’han concentrat a proporcionar suport gestionat de primer nivell, sovint fins i tot saltant al codi dels clients per ajudar a resoldre problemes..

“El nostre enfocament es centra molt en la relació amb el client i ens assegurem que les necessitats de gestió i administració del client es compleixen”, va dir Devon. “Realment realitzem aquesta milla addicional per retenir el client per assegurar-nos que tinguin el que necessiten. Oferim més d’una solució clau de mà que el vostre proveïdor d’allotjament mitjà. No en queden moltes empreses. ”

La història de ServInt: començar i fer créixer un pioner d’allotjament

És una història poc coneguda en la indústria de la tecnologia: el futur abandonament universitari Reed Caldwell va iniciar un negoci d’hostaleria i proveïdors de serveis interns a la seva habitació de dormitori el 1995. La companyia tenia un empleat, un préstec familiar de 10.000 dòlars, unes quantes targetes de crèdit i una Servidor web Pentium-90 amb Linux 1.2.9.

A partir d’aquí, Reed va escalar ServInt inicialment invertint en una xarxa de lliurament de contingut. Una reorganització arran del bust dot-com 2000 va centrar l’atenció en proporcionar serveis d’allotjament i serveis gestionats de classe empresarial.

Imatges de Reed Caldwell i Devon Rutherford amb el logotip de ServInt

Reed Caldwell (esquerra) va fundar ServInt el 1995, mentre que Devon Rutherford (a la dreta) és vicepresident de vendes i màrqueting.

“Francament, és un dels millors amfitrions del planeta”, va dir Devon. “Tenim una bona plataforma, bona tecnologia, bona gent i una bona base de clients. Es tracta del tipus de coses que m’engreixen i m’il·lusionen per redefinir l’experiència d’allotjament gestionat pels nostres clients. “

3 nivells d’assistència gestionada Creeu l’administració del servidor clau en mà

Durant la major part de la història de ServInt, Devon va dir que la companyia va oferir “tot, inclòs el lavabo de cuina” a tots els clients mitjançant serveis gestionats.

Fa uns anys, però, l’empresa va arribar a un punt de ruptura quan el negoci s’enfilava a una massa crítica. L’assistència telefònica amb temps llarg es va convertir en més difícil a escala.

“Ens vam adonar que l’assistència telefònica requereix molt més temps que el servei de xat o de bitllet i ens vam trobar amb alguns reptes per escalar aquesta gestió”, va dir Devon. “Hem trobat algunes maneres agradables al dividir els serveis gestionats en serveis bàsics i actualitzacions per al servei de consergeria, que ens permet ser una mica més de guant blanc i passar més temps amb el client.”

1. Enfocament de serveis gestionats per consergeria: tractament de guants blancs

Amb el suport gestionat de primer nivell de ServI, els experts tècnics de la companyia aprofundeixran en el codi i les bases de dades dels clients per solucionar problemes. De vegades, fins i tot s’ocuparan de la solució, segons Devon.

“Si necessiteu que algú salti al terminal de la línia d’ordres i instal·li un paquet de programari de tercers per a vosaltres, no ho podem fer sense problemes”, va dir. “Si voleu que solucionem els problemes per què esteu rebent un cert error de PHP, us podem dir que és possible que vulgueu comprovar una determinada trucada.”

Més enllà de la resolució de problemes de servidors web, FTP, correu electrònic i base de dades, els components de signatura del servei de consergeria de ServInt inclouen assistència telefònica, migracions de cPanel, configuració i configuració de DDoS i una hora de consulta de gestió de bases de dades al mes..

“Essencialment, el servei de consergeria inclou les coses que vam trobar que no s’envergien bé”, va dir Devon. “Això ens permet concentrar-nos realment en les necessitats específiques dels nostres clients.”

2. L’assistència gestionada cobreix les necessitats bàsiques

A més del suport de xat i xat 24/7/365, ServInt inclou un seguiment proactiu de fins a sis serveis, juntament amb actualitzacions i pegats al sistema operatiu i al quadre de control del client..

Collage d’empleats i infraestructures de ServInt

Els empleats de ServInt proporcionen diversos nivells de suport 24 hores al dia 7, segons els serveis gestionats que desitgi el client.

Els experts de ServInt proporcionaran la restauració de còpies de seguretat i la neteja i la neteja de programari maliciós a petició, juntament amb una assistència bàsica per solucionar problemes.

“Potser us indiquem en la direcció correcta, però, tècnicament, no admetem MySQL o codi de client”, va dir Devon.

3. El servei autogestionat proporciona un control total als usuaris

Al nivell més baix, el servei autogestionat de ServInt inclou la instal·lació del sistema operatiu base, el manteniment del maquinari i la substitució, així com l’assistència a les mans remotes de tot el dia. A més, els clients autogestionats poden programar temps amb enginyers ServInt.

“És un paquet força complet si teniu molta cura de l’administració d’un servidor”, va dir Devon. “Si no ho ets, el nostre servei d’administració o el servei de consergeria pot marcar la diferència.”

Solucions d’alta disponibilitat Redueixen el cost i la complexitat per als clients

Recentment, ServInt va observar un augment del nombre de clients que sol·liciten funcions d’alta disponibilitat, juntament amb components relacionats, com ara les capacitats de commutació de canvis i l’equilibri de càrregues..

“Tot i que es pot aconseguir en una plataforma de núvols, no tothom vol passar a una pila de núvols”, va dir. “He crescut a Linux. Sóc un noi de CentOS i m’agrada cPanel. Fa que l’administració sigui fàcil, i fer alguna cosa com moure’s al núvol és un procés difícil ”.

Les solucions d’allotjament d’alta disponibilitat introdueixen una infraestructura addicional per garantir que la informació d’un client està constantment disponible, fins i tot en cas de fallades o mal funcionament del maquinari..

Els clients que acullen d’alta disponibilitat solen pagar un import addicional per a la infraestructura addicional, juntament amb les eines i programes per dur a terme les fallides i la replicació de dades..

Al maig del 2017, ServInt va debutar servidors dedicats d’alta disponibilitat que utilitzen serveis propietaris que alhora requereixen menys configuració, accelerar els processos de recuperació i costar menys que altres productes d’alta disponibilitat dels competidors. Amb més del 99,999% de temps de lliurament, ServInt va realitzar una solució similar als plans VPS al juny.

Il·lustració de la configuració d’alta disponibilitat de ServInt amb imatges del maquinari

El maquinari i l’emmagatzematge en núvol redundants permeten a ServInt proporcionar als clients allotjament d’alta disponibilitat.

“L’objectiu d’aquest producte és eliminar els costos i complexitats i convertir-lo en un servidor gestionat únic”, va dir Devon. “És la mateixa interfície que sempre heu conegut. No heu de codificar cap altra plataforma i les vostres aplicacions funcionen de la manera que sempre han funcionat. “

Segons Devon, ServInt pot produir servidors dedicats altament disponibles per aproximadament una vegada i mitja el cost dels servidors habituals, mentre que la majoria d’altres amfitrions doblen o tripliquen el preu. En entorns amb diversos inquilins, ServInt ofereix allotjament VPS d’alta disponibilitat amb unitats d’estat sòlid per a essencialment el mateix preu que els amfitrions amb VPSes SSD regulars.

“Bàsicament significa que estem llançant de franc els serveis d’alta disponibilitat”, va dir. “Essencialment, oferim als clients VPS la possibilitat de tenir un servidor sempre en marxa, o almenys el més proper possible, i no haver de pagar un braç i una cama per això. És incòmode que la gent pagui dues vegades i mitja el que costaria normalment per fer-se la recuperació, sobretot perquè és una cosa que esperen que mai hagi de fer servir en primer lloc. “

Com la garantia de la tecnologia SimpleScale de ServInt té un 99,999% de temps de treball

Devon no volia vessar gaires detalls sobre com ServInt és capaç de lliurar recuperacions de maquinari de 60 segons i menys de cinc minuts d’aturada a l’any: “Ningú no ha descobert com ho fem encara, i no ho fem. No vull que ho facin -va dir amb una rialla-, però tot i així ens va donar una mica d’ulls darrere del teló.

Per a ServInt, l’alta disponibilitat recau en la plataforma SimpleScale de l’empresa, que és una capa de programari que es troba sota el sistema operatiu Linux. SimpleScale, creada originalment amb una escalabilitat i migracions perfectes, fa que el contingut sigui portàtil.

“Ho hem codificat de manera que tenim un munt de maquinari redundant en un clúster”, va dir Devon. “Hem creat un clúster de nodes host, però, bàsicament, tenim un sistema d’emmagatzematge en núvol de virtualització. Si el vostre maquinari falla algun motiu, el sistema el detecta i genera una nova instància en un nou node host i assenyala tot el vostre emmagatzematge. “

Serveis de creixement ràpid i cerca de nous clients

ServInt ha desenvolupat un llarg ventall de nous productes, col·laboracions i funcions durant l’últim any i mig, inclosos els nous paquets de serveis gestionats i l’allotjament dedicat a Windows. Entre els nous socis s’inclou SiteLock per a la seguretat i la xarxa d’entrega de contingut CloudFlare DDoS i la protecció de contingut, juntament amb DNS i l’optimització de frontend.

Els propers serveis addicionals podrien incloure serveis optimitzats per a WordPress i WooCommerce, així com un major equilibri de càrrega entre les instàncies del servidor..

No és sorprenent, Devon va dir que els productes de alta disponibilitat de ServInt han ressonat fortament en el món del comerç electrònic, on el temps de presència crític sembla una subestimació..

Els serveis VPS d’alta disponibilitat van debutar una setmana més o menys abans de parlar amb Devon, que va dir que encara està identificant nous públics per a la plataforma. Els impactes en els ingressos de l’activitat de temps, naturalment, atrauran moltes empreses petites i mitjanes, juntament amb els distribuïdors d’allotjament.

“Volem portar a casa una alta disponibilitat per a més que aquells milers de persones que necessiten de veritat el 100% de la seva capacitat i posar-lo en mans de persones que agraïrien la redundància i l’estabilitat”, va dir..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me