El fundador Rick Garcia en allotjament crucial: com es va convertir un projecte de passió en un proveïdor de solucions web per a empreses globals centrat en el futur.

TL; DR: Si pregunteu als consellers delegats i a les delegacions públiques actuals què esperen d’un proveïdor d’allotjament, la resposta és gairebé sempre la mateixa: suport d’alt rendiment i suport personal. I, tal com ens va dir Rick Garcia, el fundador de Crucial Hosting, la seva empresa va ser construïda per oferir-ne tots dos. Rick va iniciar Crucial Hosting fa més d’una dècada per abordar els punts més habituals de les molèsties i la manca de fiabilitat que vivien les organitzacions. El resultat va ser que les empreses de plataformes d’allotjament estables i altament eficients podrien confiar en potenciar les seves aplicacions web modernes. Fa poc ens hem assentat amb Rick, que ens ha explicat com Crucial Hosting continua mantenint el ritme amb els canvis tecnològics i la demanda del mercat per assegurar taxes elevades de vida dels clients a tot el món.

Temps d’inactivitat: és un punt fort a tots els costats de l’administrador. Segons la mida d’un lloc o aplicació, només uns minuts de indisponibilitat en línia poden costar milions d’ingressos perduts, per no parlar dels danys que es poden fer a la percepció de la marca.

Virgin Blue ofereix un exemple extrem d’això. El 2010, els servidors de l’empresa van baixar, impedint que els clients reservessin, reservessin i verifiquessin els vols. El fracàs del maquinari, que va durar 11 dies peculiars, va afectar més de 50.000 passatgers i 400 vols. Davant de clients molestos, pèrdues de beneficis i una muntanya de premsa negativa, la companyia aèria no només va perdre milions de dòlars, sinó que també va veure una part considerable de la seva base de clients dirigir-se cap als competidors..

Si bé les interrupcions d’aquest àmbit són actuals rares, fins i tot petites situacions d’aturada poden tenir impactes negatius en les empreses. De fet, la suma total dels ingressos que les empreses perden en temps d’inactivitat equival a un sorprenent 26.500 milions de dòlars.

El cop de cap de Rick Garcia i el logotip de Crucial Hosting

Rick Garcia de Crucial Hosting ens va dir que va construir l’empresa per respondre a la necessitat de solucions d’allotjament de gran rendiment.

Pocs coneixen millor les ramificacions dels temps d’inactivitat que el fundador Crucial Hosting Rick Garcia. Com a empresari, Rick es va adonar que els proveïdors d’allotjament de finals de la dècada de 1990 i principis dels anys 2000 no complien els requisits de temps que moltes organitzacions necessitaven per mantenir la competència. Aleshores, s’esperaven els temps d’inactivitat i el suport al client era insuficient per al curs.

Rick volia canviar això, de manera que va unir un equip i va fundar Crucial Hosting amb la missió de mantenir els negocis en línia.

“El cost no va ser realment un factor”, va dir Rick. “El que volíem fer era no gastar realment cap despesa i proporcionar el més ràpid i més fiable allotjament que podríem.”

Un nou enfocament per allotjar nascut per entusiasme i experiència

Abans de començar Crucial Hosting, Rick treballava com a administrador del sistema per a un ISP on prestava servei principalment als sistemes Linux. A finals dels anys 90, l’ISP també va oferir allotjament a petita escala, que, va advertir Rick, s’havia convertit ràpidament en insuficient per a alguns usuaris.

“Vaig veure que molta gent estava apareixent amb noves aplicacions que realment requerien molta més potència que el que hi havia en aquell moment”, va dir..

Adonant-se de l’extrema manca d’amfitrions potents a nivell pressupostari, Rick va iniciar el seu servei de Hosting Crucial amb els recursos que disposava.

L’objectiu de Rick era proporcionar l’allotjament més fiable possible, a qualsevol preu. Això va suposar una revisió completa de maquinari i programari, implementant noves configuracions que impliquen redundància i nous sistemes operatius.

Foto d'una creació de servidors Crucial Hosting

El personal de Crucial Hosting construeix tots els servidors de l’empresa a mà per assegurar una estabilitat òptima.

“En aquell moment, no havíem vist que sortien programes intensius en recursos com WordPress o Magento, però ja veíem que els processadors antics i la configuració del disc dur només estaven fallant amb l’adopció primerenca de PHP”, va dir Rick. “Ja no funcionava per a la gent i vaig decidir treballar pel meu compte per fer realitat aquest nou allotjament. La idea era rendiment, performance, performance. “

Rick ens ha explicat que el rendiment i l’estabilitat són l’objectiu final de Crucial Hosting, raonant que ningú hauria de pagar pels temps morts quan el punt d’allotjament és fer que la presència de la web sigui coneguda de manera constant i fiable.

Per assolir la màxima estabilitat, Crucial Hosting començaria amb un fort focus en la redundància. La redundància afegeix estabilitat, ja que els sistemes poden romandre en línia encara que un o dos components fallin. Les instal·lacions de maquinari RAID, per exemple, emmagatzemen dades de manera redundant a diversos discs durs. En cas de caiguda d’un disc dur, els servidors tradicionals baixarien un temps i s’haurien de restaurar immediatament, mentre que els altres discos del RAID compensen el component fallit.

Això fa que es produeixi una mena de còpia de seguretat en temps real, tant a nivell de maquinari com de dades.

“Tenim CPU redundants, targetes de xarxa i fonts d’alimentació, fins a les xarxes redundants”, va dir Rick. “Cada servidor que tenim està connectat a un costat A i un costat B de la xarxa, i aquestes xarxes tenen el seu propi equip de maquinari i proporcionen una columna vertebral independent a Internet.”

Ofereix entorns dividits anys per davant de les tendències de la virtualització

A més d’oferir una alta estabilitat, Crucial Hosting va destacar com un adopdor precoç de la virtualització.

“Usàvem la virtualització ja des del 2007, començant per Parallels”, va dir Rick. “Passem a una virtualització més avançada, com Xen i KVM, més tard. El programari de virtualització ens permet proporcionar una escalabilitat com mai abans ”.

Una màquina virtual paral·lela (PVM) utilitza processament paral·lel per agregar la potència computacional i la memòria de diversos sistemes d’una xarxa. Altres mètodes, com Xen i KVM, proporcionen un autèntic hipervisor i no requereixen instal·lar programari a tots els sistemes connectats.

Captura de pantalla de l'oferta de serveis de Crucial Hosting

Les solucions “Split” de Crucial Hosting proporcionen als clients el poder que necessiten per executar aplicacions web altament disponibles.

Al proporcionar entorns dividits, Crucial Hosting va poder reduir els costos del servei de manera important. Mitjançant mètodes de virtualització avançats, l’empresa podria oferir als clients la potència d’un servidor dedicat sense l’espai ni el cost addicional.

“Confiem molt en la virtualització per a hosting compartit i allotjament dedicat a servidors; no despleguem ningú en metall nu”, va dir Rick. “Tot es fa amb la virtualització, de manera que podeu migrar fàcilment d’un node de maquinari a un altre”.

Un dels desafiaments que va afrontar l’equip inicialment era explicar la virtualització als clients en un moment en què els servidors virtuals encara eren relativament poc coneguts.

“Encara hi havia aquesta manca general d’entendre què era la virtualització”, va dir Rick.

Superar reptes tècnics per assegurar taxes elevades de temps

A més de la necessitat d’educar els clients, l’equip de Crucial Hosting ha hagut de superar diversos reptes tècnics per assolir les tarifes de funcionament més fiables. El major avantatge de la virtualització és que ha ajudat a l’empresa a guanyar avantatges competitius i a maximitzar la usabilitat del maquinari.

“Has de ser molt conscient del que està passant a nivell de maquinari d’un sistema”, va dir Rick. “Per exemple, heu de saber exactament on estan les vostres unitats de vida i exactament com funcionen en un moment donat.”

Amb milers de sistemes en funcionament, la supervisió manual es fa impossible.

Mapa de zones de desastres dels Estats Units i ubicació del centre de dades de Crucial Hosting

El centre de dades de Crucial Hosting està situat a distància de totes les regions potencials de desastres dels EUA.

Per gestionar tants servidors físics (i virtuals) alhora, Crucial Hosting ha hagut d’implementar un programari especial de control que alerta el personal sobre possibles fallades de maquinari..

“Quan estem alertats sobre això, és bastant fàcil, perquè tenim un inventari de recanvi disponible i llest per a fer-ho”, va dir Rick..

Controlant preventivament el maquinari, Crucial Hosting pot migrar els sistemes a nodes de maquinari funcionant abans que els defectuosos comencin a fallar.

“Podem veure si un disc dur experimenta una E / S més alta que el normal, que és una signatura per a un disc dur que falli”, va dir. “En lloc de prendre un servidor fora de línia per substituir el disc dur, realment canviaríem la màquina virtual, amb zero temps d’aturada, cap a un sistema de treball amb peces completes.”

Després de la migració, es revisen i reparen els sistemes defectuosos. Aquesta pràctica, tot i que és costosa, és el principal motiu pel qual Crucial Hosting és capaç d’assegurar un temps de treball constant.

Mantenir l’avantguarda del desenvolupament amb Cloud Hosting

Amb l’objectiu de proporcionar un allotjament més estable, Crucial implementa algunes de les tecnologies més noves i eficients.

“O avançeu o esteu avançant enrere”, va dir Rick. “Ens considerem amfitrió de desenvolupadors. Tot el que és nou a Internet és una cosa en la que hem participat i volem estar al límit sagnant del desenvolupament. “

Crucial abasta les noves tecnologies principalment permetent als desenvolupadors provar els seus productes, com NodeJS i totes les versions de PHP, als seus servidors.

“Sempre estem buscant el següent que surti de la pipa”, va dir. “La gran cosa ara mateix és el cloud hosting”.

Tenint en compte la seva història en virtualització, la innovació en hosting de núvols és un partit perfecte per a Crucial Hosting i la companyia ja ha començat a modificar la seva infraestructura. Rick preveu un futur on la gent només hagi de pagar els recursos que realment utilitzin, similar al format de les factures de serveis públics.

“És la següent cosa important: veure fins a quin punt podem ampliar-nos en un format de pagament per ús real”, va dir. “Per exemple, una escola que no utilitza el poder de càlcul fora de l’horari de l’aula no hauria de pagar per això”.

El format d’allotjament en núvol facilita l’escala de serveis segons les necessitats.

Com el seu nom indica, l’empresa de Rick ha proporcionat un component crucial per a l’èxit empresarial en línia que va molt més enllà del simple hosting. Amb el seu compromís 100% de temps de vida, Crucial Hosting garanteix que els visitants sempre podran accedir al lloc web o a l’aplicació d’un client. Crucial es basa en el principi que els usuaris no haurien de pagar pels servidors defectuosos, poc fiables o que no estiguin acostumats a la seva plena capacitat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me