El fundador Kiet Duong parla de la nova perspectiva de IO Zoom sobre l’allotjament VPS gestionat per al mercat de les petites empreses

TL; DR: Tot i que IO Zoom va ser fundada fa només dos anys, l’empresa s’ha fet ràpidament un nom per si mateixa a l’espai d’allotjament VPS gràcies a la seva infraestructura virtual d’alt rendiment proporcionada a alguns dels millors preus de la indústria. Els centres de dades de IO Zoom donen servei als propietaris de llocs de totes les principals regions de negocis dels Estats Units, amb instal·lacions a Califòrnia, Texas, Illinois, Florida i Nova Jersey. Fa poc ens vam trobar amb l’emprenedora en sèrie i la fundadora de Zoom IO, Kiet Duong, que ens va explicar el seu viatge des dels inicis d’allotjament web fins a la seva posició al capdavant d’un proveïdor VPS d’avantguarda. Kiet ens donà una visió de primera mà sobre com l’enfocament únic de l’IO Zoom per donar suport i gestionar servidors privats virtuals està convertint els caps en l’espai d’allotjament.

L’acord incomplet de Kiet Duong amb la seva última venda d’empresa s’havia acabat finalment i, com a empresari incansable, sabia que era hora de començar alguna cosa nova. Kiet es va fascinar per les complexitats de la tecnologia web i la seva capacitat per connectar persones i idees. I tenia la certesa que si altres persones podrien construir empreses pròpies d’allotjament per compte propi, també ho podria fer.

El 2004, Internet havia començat a créixer i no hi havia competències a l’espai d’allotjament. Però Kiet va saltar el cap primer i va començar a acollir una sèrie de llocs propis en un entorn d’allotjament compartit. Tot i això, se li va ocórrer amb una experiència menys que estel·lar quan va adonar-se que les taxes d’aturada i les primes mensuals eren massa elevades..

Tot buscant una solució, Kiet va descobrir que molts estaven recorrent a servidors privats virtuals com una alternativa més eficaç i de rendiment superior a l’allotjament bàsic compartit. I, després de trobar informació als fòrums de TI sobre com configurar servidors per a hosting independent, se li va enganxar.

Representació del cap de pantalla de Kiet Duon i logotip de Zoom IO

La fundadora de IO Zoom, Kiet Duong, ens va explicar com la seva empresa està ajudant a les empreses a tenir èxit mitjançant solucions VPS gestionades.

“Vaig pensar,” també ho puc fer “, i el costat de l’empresari em va instar a provar-ho”, va dir Kiet.

Poc després, Kiet va crear els fonaments del que es convertiria en IO Zoom. L’empresa de Kiet se centra ara en proporcionar serveis VPS gestionats des de centres de dades ubicats a tots els racons dels Estats Units. L’objectiu de Kiet és ajudar els propietaris de llocs a construir les seves propietats en línia i la presència del web proporcionant allotjament centrat en el client amb el compromís d’innovar contínuament en el desenvolupament de productes..

Dedicat a evolucionar al costat de les tendències a l’espai VPS

Amb VPS reforçat per aplicacions fàcils d’utilitzar com WordPress i el núvol, la popularitat d’anar virtual ha estat creixent des de fa anys. Kiet va prendre nota d’aquesta tendència mentre investigava la seva nova aventura i es va sorprendre pel canvi del paisatge.

“Em vaig adonar que hi havia un gran auge a VPS”, va dir. “Per exemple, mireu Digital Ocean. És una empresa 100% de VPS. És una bogeria pensar que Digital Ocean seria una de les empreses de hosting més grans del món. “

Però Kiet es va adonar que molts proveïdors de VPS gestionats estaven oferint paquets costosos que eren fora d’abast per a la majoria dels usuaris que busquen escalar les seves aplicacions web. Aquesta desconnexió de preus va portar a Kiet a consolidar la missió fonamental de IO Zoom.

“Volia combinar una cosa que tingués molt valor i oferís serveis gestionats que fossin més assequibles”, va dir Kiet.

IO Zoom alimenta la demanda de petites i mitjanes empreses de pressupost per mantenir les coses senzilles i rendibles. Al mateix temps, els serveis gestionats permeten a aquests propietaris centrar-se en els seus objectius comercials en lloc dels aspectes tècnics de l’allotjament en servidors privats virtuals.

“Hem cregut bastant constantment a l’hora d’oferir un producte gestionat i dissenyat per a ser fora de caixa per als clients que passen dels entorns compartits”, va dir Kiet.

Mantenir un equilibri entre solucions de qualitat i preus assequibles

Els clients de IO Zoom consisteixen en venedors, bloggers i petites empreses, tots conscients dels seus pressupostos, però també busquen ampliar els seus plans d’allotjament compartits.

“Quan diem gestionat, volem dir que fem gairebé tot el treball”, va dir Kiet.

L’empresa cobreix serveis per a Linux, Windows, WordPress i, més recentment, núvol.

Els usuaris tenen l’opció de triar un tauler de control per als serveis VPS gestionats de IO Zoom. L’empresa ofereix Plesk i cPanel i fa la configuració i instal·lació inicials.

“En determinats casos, també controlarem el VPS en el nostre sistema de control intern”, va dir Kiet.

Foto dels servidors Zoom IO

Els servidors SSD de IO Zoom proporcionen el rendiment de les empreses per alimentar les seves aplicacions web modernes.

IO Zoom també admet programari de tercers i realitza tota l’actualització i els pegats dels seus paquets de serveis gestionats.

“Vam recórrer els nou patges dels nostres serveis gestionats”, va dir Kiet. “S’inclou quan afegiu un tauler de control, de manera que és molt rendible que no paguem aquesta taxa de gestió addicional”.

Kiet va utilitzar els serveis bàsics del núvol com a exemple de com el valor es pot afegir ràpidament.

“Si un paquet en núvol costa 5 dòlars i un usuari suma un tauler de control per 6 dòlars, aquesta persona pot tenir un VPS gestionat per fins a 11 dòlars”, va dir. “Obteniu alguna cosa (per) el mateix preu que les empreses més grans, com Linode, ofereixen però amb un suport informàtic més fort i una experiència de client afegida.”

Aportar un estil de suport actualitzador a la indústria d’allotjament

Segons Kiet, tots els servidors de Zoom IO utilitzen SSD, nou maquinari i la tecnologia d’infraestructura més recent, inclosos equips de Supermicro, Intel, Cisco, Juniper i Samsung. I es troba allotjat a cinc centres de dades dels Estats Units (amb ubicacions a Los Angeles, Dallas, Chicago, Miami i Secaucus, Nova Jersey).

La xarxa de IO Zoom està supervisada per administradors de nivell expert durant tot el dia i proporciona fins a 10Gbps protecció DDoS amb tots els plans. Com a resultat, els temps d’inactivitat i la seguretat mai són problemes per a l’empresa.

Kiet ens va dir que IO Zoom prioritza la creació d’experiències de clients òptimes perquè, en paraules seves, “sense clients, no hi hauria cap zoom d’OO”.

“No anem només a donar-vos un segment en blanc i a dir:” Oh, teniu un servidor autogestionat. Només proporcionarem els fonaments bàsics del maquinari i la xarxa “, va dir Kiet. “Estem disposats a anar més enllà que ningú quan es tracta de suport informàtic i experiència de suport global.”

Foto de les ubicacions del centre de dades d'iO Zoom en un mapa dels Estats Units

Els centres de dades d’habitatge de tots els Estats Units garanteixen que els propietaris de llocs gaudeixin de la màxima velocitat, temps d’ús i suport possibles.

I no és només el fundador de IO Zoom qui aposta per l’enfocament personal de l’empresa. El lloc web de IO Zoom és ple de testimonis d’usuaris que ofereixen serveis i assistència de l’amfitrió.

“[IO Zoom proporciona] un servei al client extraordinàriament ràpid i extremadament professional”, va escriure el propietari del lloc, Doran Soft. “De vegades proporcionen suport a nivell de codi. No he tingut ni un minut d’aturada ni cap problema que em requerís contactar amb l’assistència per qualsevol motiu. Van ser molt professionals, em van passar per tots els passos i em van explicar tot molt bé. ”

Kiet promet que el nivell d’assistència de IO Zoom continuarà essent el mateix, no importa la quantitat d’escala de l’empresa. Un cop més, per a Kiet, tots els cercles tornen a l’objectiu de nivell bàsic per ajudar els clients a aconseguir el que han proposat fer al web.

“Encara que creixem, no ens allunyarem d’aquesta filosofia”, va dir.

El futur: expansió als serveis al núvol per ajudar a les empreses a escala

Segons Kiet, el futur de IO Zoom implicarà aprofitar les tecnologies en núvol en creixement constant.

“Recentment hem entrat al mercat del núvol i m’encanta com funciona”, va dir.

IO Zoom està utilitzant OnApp per als seus serveis al núvol i Kiet ens va dir que la companyia ja ha tingut una gran experiència amb la plataforma.

“No veig com pot continuar qualsevol cosa sense estar al núvol”, va dir. “Crec que aquesta és la següent generació de hosting”.

Amb la seva aventura al núvol, IO Zoom té previst oferir més funcions per als usuaris, com ara opcions de reconstrucció i escala automàtica. Kiet va dir que l’objectiu és crear una interfície millor perquè els usuaris finals puguin tenir més control.

No hi ha dubte que Kiet i l’equip de Zoom d’Oo estan apassionats pel seu treball. I, al oferir solucions VPS robustes gestionades i noves opcions d’allotjament en núvol per a les empreses, IO Zoom es posiciona per continuar realitzant el somni de Kiet d’ajudar altres empresaris a tenir èxit en el mercat en línia competitiu..

“El meu amor per la tecnologia web s’ha mantingut fins ara i estic segur que continuarà durant els propers anys”, va dir Kiet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me