El formulari compleix la funció: AmpliFi serveix una connexió més ràpida i completa a casa mitjançant un sistema de malla dissenyada perfectament.

TL; DR: AmpliFi, la marca de consumidors del proveïdor d’equips de xarxa Ubiquiti Networks, està encomanada per millorar la cobertura i el rendiment wifi de la llar mitjançant MeshPoints que abasten l’àrea. La configuració és un complement complet amb l’aplicació AmpliFi, que guia els usuaris a través d’un procés de configuració ràpid i perfecte. Ara, amb una versió AmpliFi Gamer de baixa latència, l’empresa ofereix opcions especialitzades per mantenir-se connectat.

A les cases modernes equipades amb robovacs, assistents intel·ligents i termòstats per a l’autoaprenentatge, no és d’esperar que alguna cosa tan fonamental com Internet no fallessin periòdicament. Però, una vegada i una altra, ho fa, normalment, en un moment clau de la vostra sèrie preferida de Netflix.

El problema, segons Malia Brady, Brand Communications líder a AmpliFi, és que esperem massa dels encaminadors tradicionals.

“Les solucions que hi ha al mercat ara mateix aprofiten un únic router”, va dir Malia. “Pot ser un encaminador molt fort, però si envia senyals a través de parets de formigó, no aconseguireu una recepció adequada a les zones on més ho necessiteu.”

Logotip AmpliFi

AmpliFi fa que la zona morta wifi fos una cosa del passat.

En lloc de transmetre senyals wifi des d’un sol punt, els sistemes innovadors de malla com AmpliFi eliminen zones mortes mitjançant diversos nodes d’accés, proporcionant una cobertura omnipresent a tota la llar.

AmpliFi, en particular, utilitza múltiples ràdios autoconfigurats i tecnologia d’antenes avançades per oferir connectivitat d’alt rendiment amb una autonomia de fins a 10.000 peus quadrats. Les connexions robustes poden fer front a les exigències tecnològiques de la llar moderna, com ara streaming de 4K, jocs, xats de vídeo i xarxes domèstiques.

I, tot i que el sistema està avançat, no cal tenir un títol de xarxa per gaudir de wifi a nivell empresarial. La configuració és senzilla amb l’aplicació AmpliFi, que guia els usuaris a través del procés en pocs minuts.

Els usuaris també tenen la flexibilitat de reforçar els senyals wifi a les zones de la llar on més els necessiten. Per a aquells que es centren en videojocs, la nova edició del Gamer’s d’AmpliFi ofereix fins i tot solucions especialitzades de baixa latència que els jugadors necessiten romandre connectats. Amb solucions personalitzades com aquesta i amb plans de desenvolupament en curs, AmpliFi pretén racionalitzar les nostres vides cada cop més digitals.

Un potent sistema Wifi per a la casa connectada

AmpliFi es va crear com a consumidor del proveïdor de comunicacions wifi de l’empresa Ubiquiti Networks el 2016. Aleshores, el fundador i director general d’Ubiquiti Robert J. Pera estava desitjat d’explorar com es podia ampliar la tecnologia wifi de malla usada en esquemes de xarxes altes. l’experiència a casa.

“Ell sabia que podia ajudar-se realment en l’àmbit de la llar, de manera que va reunir alguns dels seus millors desenvolupadors juntament amb el pla d’introduir wifi d’alta qualitat a les llars; i així va ser AmpliFi”, va dir Malia..

Fotos del dispositiu en la configuració de casa

El sistema va ser dissenyat per ser tan bonic que no voldreu ocultar.

El sistema Wi-Fi AmpliFi de malla resultant inclou una estació base d’encaminador i dos punts de malla sense fils per garantir la màxima cobertura domèstica. L’ampliFi HD Mesh Router es va crear tant per estètica com per a la facilitat d’ús, amb un disseny minimalista i una pantalla tàctil intuïtiva que permet als usuaris veure l’estat de la seva xarxa, supervisar les velocitats i comprovar l’hora i la data actuals. Es pot utilitzar com a encaminador autònom o sincronitzar amb AmpliFi MeshPoint HD per ampliar la cobertura i eliminar els punts morts a tota la llar.

Com que els habitatges es connecten cada cop més mitjançant dispositius intel·ligents i IoT, Malia va dir que Internet s’ha convertit essencialment en una utilitat. “Tothom té un telèfon intel·ligent, un televisor intel·ligent, un iPad, tota mena de dispositius connectats, i és la nostra tasca assegurar-nos que la tecnologia que estem proporcionant permet a la gent connectar perfectament tots aquests dispositius a wifi sense cap retard”, va dir. dit. “Sempre estem treballant per garantir que la nostra wifi sigui realment potent.”

L’aplicació AmpliFi: Dissenyada per a una experiència d’usuari racionalitzada

A més del servei ininterromput, els clients actuals demanen una experiència d’usuari fàcilment fàcil i sense problemes. AmpliFi va crear la seva aplicació personalitzable tenint en compte que els usuaris poden gestionar la seva wifi des de casa i de forma remota mitjançant només un telèfon intel·ligent.

Amb una configuració i configuració ràpides i actualitzacions automàtiques, l’aplicació facilita fer un seguiment de quins dispositius estan connectats a la vostra xarxa, obtenir lectures de trànsit i provar les velocitats del vostre ISP..

“Avui hi ha molts routers que hi ha al mercat com a aranyes mortes que només parpellegen, i a vosaltres,” no sé què passa “, va dir Malia. “Però AmpliFi és fantàstic perquè proporcionem la pantalla tàctil interactiva al dispositiu, més l’aplicació per diagnosticar els problemes i proporcionar la informació que necessiteu.”

L’aplicació també ofereix la possibilitat de gestionar l’accés dels clients durant un període de temps determinat sense compartir la vostra contrasenya, prioritzar els clients wifi en funció de les necessitats d’ús d’internet i gestionar el sistema de forma remota mitjançant Google o Facebook. Els pares apreciaran especialment la capacitat de l’aplicació per definir perfils d’usuaris, configurar controls parentals i desconnectar l’accés a Internet per a usuaris definits durant determinades hores (com quan espereu que els nens s’adormin perquè pugueu acabar amb la flexió de Netflix).

“I encara més important, tot això es pot fer sense mal de cap”, va dir Malia. “El sistema i l’aplicació són molt adaptables”, va dir. “Només heu de connectar l’encaminador i podreu navegar-lo i l’aplicació de manera intuïtiva. No heu de ser un especialista en xarxa per utilitzar-lo.”

Edició del reproductor AmpliFi: baixa latència, alt rendiment

El mercat dels videojocs continua augmentant, i sembla que no s’aconseguirà disminuir aviat. Segons Nielsen, el 64% de la població dels Estats Units es consideraven jugadors el 2017. A més, un estudi Statista del 2017 va indicar que el 22% d’aquells jugadors de PC autoidentificats van passar del 61 al 80% del seu temps en jocs multijugador en línia..

Per a això, AmpliFi ha canviat recentment el joc en el sentit més literal amb la introducció de la seva nova edició del AmpliFi Gamer, construïda específicament per optimitzar el rendiment en temps real. El sistema ve incorporat al mode GeForce NOW QoS integrat desenvolupat per Ubiquiti amb el suport de NVIDIA. Aquest mode ajuda a oferir velocitats de xarxa ràpides i garanteix una latència baixa, fins i tot quan hi ha trànsit intens a la xarxa.

AmpliFi Gamer Edition

Joc a: L’edició d’AmpliFi Gamer té tot el necessari per gaudir d’una experiència de joc ràpida i ininterrompuda.

“Reconeixem que diferents persones tenen necessitats diferents amb la seva wifi”, va dir Malia. “Hi va haver una oportunitat especialment bona per personalitzar el dispositiu per a la creixent indústria del joc i vam voler assegurar-nos que era realment potent i personalitzable, tot i que sou de joc.”

L’edició d’AmpliFi Gamer es pot configurar en dues ubicacions diferents, ja sigui al centre de la llar per garantir un rendiment excepcional a qualsevol habitació o bé en una fila, ampliant el senyal a casa. I, com passa amb tots els sistemes d’AmpliFi, els usuaris poden afegir punts de malla addicionals a tota la casa per ampliar la cobertura segons sigui necessari..

“Sentim que és un sistema molt escalable, que també és molt potent i fàcil d’utilitzar”, va dir Malia.

Solucions personalitzables i desenvolupament continu

Malia va dir que l’empresa confia molt en els usuaris per informar el seu full de ruta del desenvolupament de productes, tant si es tracta del negoci AmpliFi o Ubiquiti..

“Hi ha moltes proves que permeten afegir noves funcions i posar noves idees en producció”, va dir. “Sempre confiem en la nostra comunitat d’usuaris per obtenir informació sobre el que treballa per a ells, els problemes que experimenten i el que necessiten.”

AmpliFi ja està al capdavant de la corba en comparació amb els encaminadors tradicionals que interrompen Netflix i preveu mantenir-se així mitjançant un desenvolupament continu

“Sempre hi haurà nous productes wifi introduïts, i sempre treballarem en nous productes per mantenir-nos al capdavant de la corba a l’hora d’ajudar la gent a estar connectada”, va dir Malia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me