El cofundador de ThemeFuse, Dimi Baitanciuc, presenta Brizy: un creador i llançament intuïtiu de llocs compatibles amb qualsevol tema de WordPress

TL; DR: Amb la mirada d’un gran disseny i una passió per la innovació continuada, ThemeFuse ha estat ajudant els clients a produir pàgines impressionants de WordPress des de 2009. Avui, la companyia canvia el joc amb la introducció de Brizy: un senzill i potent plugin WordPress que permet als usuaris construir llocs apilant “blocs” de contingut premat i personalitzable. Fa poc ens vam trobar amb el cofundador de ThemeFuse, Dimi Baitanciuc, que ens va donar compte del nou creador de llocs web de l’empresa, així com de plans per ampliar funcions en un futur proper..

Quan es tracta de llocs web, les primeres impressions ho són tot. Un disseny elegant pot animar els usuaris a relacionar-se amb el contingut de la mateixa manera que un desordenat els allunyarà immediatament. De fet, els estudis han demostrat que els visitants normalment jutgen l’atractiu estètic d’un lloc web en només 50 mil·lisegons.

Com a proveïdor d’alguns dels temes de WordPress més atractius de la indústria, ThemeFuse entén bé aquest concepte. L’empresa va ser formada el 2009 per Sergiu Bagrin, Dimi Baitanciuc, Bogdan Condurache i Alex Luncasu – un grup de dissenyadors i programadors web que busquen crear temes WordPress d’alta qualitat que ajudessin els clients a destacar en línia..

“El 2009, a l’espai WordPress, pel que fa a les plantilles, no ens ha agradat necessàriament el que hi havia al mercat”, va dir el cofundador de ThemeFuse, Dimi Baitanciuc. “En general, els dissenys solien semblar una mica plantilla amb totes les imatges perfectes i somriures perfectes, i volíem portar quelcom diferent a la taula. En aquell moment i fins i tot ara, un dels avantatges que hem tingut és un departament de disseny realment fort. ”

El mercat ha avançat ràpidament des que va debutar ThemeFuse, i la companyia ha mantingut un pas endavant tot el temps. El 2014, per exemple, el grup va llançar Unyson, un marc de codi obert per a la creació de temes de WordPress, completat amb extensions integrades i extensa documentació i suport.

La capçalera de Dimi Baitanciuc i els logotips de ThemeFuse i Brizy

El cofundador de ThemeFuse, Dimi Baitanciuc, ens va dir que Brizy va ser llançada per facilitar el desenvolupament de llocs per a pros i principiants.

“La vam crear per ajudar-nos a crear temes més ràpids i fàcils, però alhora vam voler tornar alguna cosa a la comunitat, per la qual cosa la vam crear com a codi obert”, va dir Dimi..

La innovació ha continuat des de llavors, culminant amb el recent llançament de Brizy, el nou creador de llocs fàcils d’utilitzar per a WordPress de l’empresa. L’eina d’arrossegar i deixar anar és tan potent com simple: és compatible amb qualsevol tema de WordPress, ofereix infinites opcions de disseny i requereix xops de codificació zero. I, amb els plans de Brizy Pro a les obres, està clar que l’empresa no està posant els frens creatius en cap moment.

ThemeFuse: Temes i plantilles premium per a WordPress

ThemeFuse és conegut per la seva àmplia selecció de temes premium de WordPress, molts dels quals s’ofereixen de forma gratuïta amb un pla d’acollida d’un dels socis de la companyia, inclosos Bluehost, InMotion i SiteGround. En lloc de temes genèrics, ThemeFuse ofereix dissenys destinats a indústries individuals, des d’esports i viatges a salut i bellesa.

Moltes es van basar en el marc Unyson de ThemeFuse, una tecnologia que ha permès a la companyia produir plantilles professionals a un ritme més ràpid..

Captura de pantalla de tres temes de ThemeFuse

ThemeFuse ha estat dissenyant temes de WordPress impressionants i de qualitat professional des de 2009.

“Potser el procés va trigar tres, quatre setmanes”, va dir Dimi. “Avui en dia, el marc té cura de l’estructura i no cal que hi treballin tres o quatre persones: el dissenyador pot dissenyar-ho tot de forma visual.”

A més d’opcions de disseny aparentment interminables, ThemeFuse ofereix suport premium a través d’una base de coneixement ampliada, tutorials de vídeo i un servei d’assistència AfterCare disponible 24 hores. Els clients que busquen més ajuda pràctica poden aprofitar l’oferta de treball personalitzada de l’empresa, que pot incloure tot, des de la instal·lació de WordPress i la temàtica fins a l’optimització del lloc i la migració completa del lloc amb opcions de seguretat..

Una manera senzilla, “Brizy”, de crear visualment llocs amb blocs prefabricats

El 2016, després de l’èxit de Unyson, l’equip ThemeFuse va començar a treballar en una solució visual per a la creació i l’edició de llocs de WordPress.

“En realitat vam veure l’escriptura a la paret dos o tres anys enrere quan va començar tot aquest edifici visual i la creació de contingut”, va dir Dimi. “La idea era fer una eina – un creador de llocs web o un creador de pàgines – que sigui molt fàcil d’utilitzar.”

El maig del 2018, després de gairebé 18 mesos de molta feina, va néixer Brizy.

“Brizy és un creador de pàgines, i l’objectiu principal era deixar els usuaris afegir coses visualment a la portada, simplement fent clic”, va dir Dimi. “Quan feu clic a qualsevol cosa de la pàgina, podeu canviar-la. Totes les opcions estan dissenyades de manera que tot sigui just allà on ho necessiteu. “

El procés és extremadament intuïtiu gràcies als “blocs” de contingut premat i personalitzable que els usuaris poden apilar en qualsevol ordre o moda per construir el seu lloc..

“Per als usuaris que es poden intimidar una mica per crear-ho tot, hi ha més de 150 blocs predisenyats per nosaltres, de manera que poden posar la pàgina en qüestió de minuts només juntament amb alguns blocs.”

Dimi ens va dir que els creadors visuals, com Brizy, estan creant una nova era del disseny web.

“La creació de contingut a Internet en un parell d’anys no passarà al final”, va dir. “Aquest és el futur. Crearem visualment llocs web i contingut a la web d’aquesta manera.”

Una interfície sense embolcall que ofereix opcions d’estil·lació global sense esforç

Com a complement de WordPress, Brizy és gratuït i els usuaris hi poden accedir fent una cerca al Directori de complements de WordPress. Però la millor manera de conèixer la interfície fàcil d’utilitzar de Brizy és a través de la nítida demostració basada en navegadors de l’empresa a https://brizy.io.

“Animo a tothom a provar-ho perquè, efectivament, és més difícil explicar amb paraules què és Brizy que fer-ho”, va dir Dimi. “Això és bo, estem aquí pel camí correcte si és més difícil d’explicar amb paraules que realment. Simplement feu clic en alguna cosa, apareixen algunes opcions a la barra d’eines i tot hi ha a la interfície. No aneu a les diferents barres laterals i no proveu de descobrir les coses. “

Els clients actuals poden estar segurs que els seus comptes es migraran de forma perfecta. Brizy fa el procés, bé, brisa.

Captura de pantalla de la interfície Brizy

Brizy es va crear per ser fàcil d’utilitzar i la interfície intuïtiva de l’eina condueix cap a casa fins que s’obri el constructor.

“Hem començat a migrar les pàgines i a crear els temes i les pàgines de nou a Brizy”, va dir Dimi. “Tenim al voltant de 50 temes, i en dues setmanes ja hem migrat 23 anys més o menys. Passa bastant ràpid amb Brizy per recrear bàsicament totes les pàgines de tots els nostres clients. “

A més, les llicències adquirides a través de ThemeFuse s’estendran a Brizy.

“Tots els nostres clients existents, perquè pagaven les seves llicències i membres de ThemeFuse, tindran accés gratuït a aquesta nova actualització a Brizy”, va dir Dimi..

Properament: funcions i integracions esteses mitjançant Brizy Pro

Actualment Brizy funciona sota un model freemium en el qual l’accés és gratuït, i es poden fer funcions addicionals mitjançant una actualització. Aquesta actualització tindrà lloc en forma de Brizy Pro, que es publicarà a finals d’estiu.

“Estem treballant en una versió professional que inclourà una funcionalitat ampliada per a diferents elements i funcions diferents per als venedors i els professionals, com ara un creador de finestres emergents i la integració amb tercers com MailChimp, Campaign Monitor, etc. “, Va dir Dimi.

Els paquets estant disponibles estaran disponibles amb diverses opcions i termes de suport, però els preus seran propers. Mentrestant, la companyia es dedica a ajustar bé les versions gratuïtes i actualitzades del programari.

“Tenim les mans plenes amb això”, va dir Dimi. “Acabem de llançar-ho i les funcions continuaran sent el nostre focus principal”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me